سلام
آقا دستم به دامنتون
140 تومن دادم اپسون r270 گرفتم كه رو سي دي چاپ كتم ! حالا رو سي دي چاپ مي كنه با آب همه رنگا ميره
ملت مي خان سي دي رو بشورن ! افتضاح به بار مي ياد . چاره يي نداره ؟ كلك رشتي
سلام.
من بررسي كردم. اين دو مدل:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1151
http://www.canon.co.uk/For_Home/Pro...ultifunctionals/PIXMA_MP510/index.asp?specs=1
هر دو، چندكاره هاي خوبي هستند و از لحاظ همه معيارهاي لازم در حد مطلوبند. فقط 5183 يه كم بهتره. چون:
1- تعداد كارتريج هاي رنگي اون 2 تا بيشتر از 510 هست كه اين موضوع، قدرت تفكيك رنگ رو يه كم بهتر مي كنه. اما با اين وجود 510 هم كيفيت چاپ عكس خوبي داره.
2- دقت اسكنر 5183 معادل 2400*4800 هست در حالي كه 510 معادل 1200*2400 هست. هر چند اولي دقت بالاتري داره، اما دومي هم خيلي خوبه. يعني اسكنرهاي با دقت بالاتر از 1200*1200 خوب هستند.
از لحاظ هزينه جوهر و شارژ، تقريباً در يك حد هستند. ست كامل كارتريج ها در هر دو مدل، حدود 50 تومن قيمت داره (البته قيمت دقيق رو ندارم) كه باهاش ميشه تقريباً 2000 برگ متن معمولي يا 140 برگ عكس رنگي a4 چاپ كرد.
هر دو مدل، داراي امكان اسكن، پرينت و كپي رنگي با سرعت و كيفيت مناسب هستند. نمايشگر lcd رنگي، امكان چاپ مستقيم از حافظه انواع دوربين هاي ديجيتال، دو سيني كاغذ، كپي بدون نياز به كامپيوتر و... از ديگر امكانات آنهاست.
یعنی هر دفعه بعد از چاپ 140 صفحهA4 رنگی یا 2000 صفحه A4 معمولی باید 50 تومن خرجش کنم؟!!!؟؟؟
من یه پرینتر رنگی برای مصرف خانگی میخوام کیفیت عکسایی که میدیم بیرون در میارن رو داشته باشه در ضمن جوهرش خشک نشه (یه اپسون رو دستم مونده که جوهرش خشک شده و میگن هد میخواد ) در ضمن یه canon 3200 لیزری سیاه و سفید دارم دست دومه اینو چند ورمیدارن؟ میخوام اینو بدم اونو بگیرم اگه ممکنه راهنمایی کنین ممنون
سلام دوستان عزیز
من برای دوربین دیجیتالم یکی از این پرینتر های قابل حمل را می خوام بخرم . شما چی رو پیشنهاد می کنید ؟؟
با تشکر فراوان
باید عرض کنم که بعلت اینکه جوهرش تموم شده بود اونو یه مدتی (تقریبا 6 ماه)ول کردم به امان خدا (تقصیر خودم بود که خشک شد :blinkسلام
ميشه لطفاً بفرماييد چه مدت با چاپگر اپسون پرينت نگرفتيد كه دچار گرفتگي (خشكي) هد شده؟
در مورد خريد پرينتر هم، من مدل هاي Canon pixma ip 4200 به بالا و HP 5150 به بالا رو پيشنهاد مي كنم. اطلاعات بيشتر و قيمت و مشخصات انواع چاپگر رو از سايت:
www.rayansaba.com
بگيريد.
در مورد خشك شدن هم بايد عرض كنم كه تمام مدل هاي جوهرافشان در صورت عدم استفاده طولاني مدت خشك خواهند شد اما آنهايي كه Termal Inkjet (جوهرافشان حرارتي) هستند ديرتر از بقيه مشكل پيدا مي كنند. در مورد اين كه كدام مدل ها Termal و كدام ها نيستند زياد مطمئن نيستم اما در مشخصات بعضي مدل هاي اچ پي كلمه Termal رو مشاهده مي كنيم.
سلام مجيد جان
ببخشيد. Hp 5150 رو اشتباه گفتم. منظورم hp 5063 بود. اين هم لينكش:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1251
مدل 5150 ديگه فكر نمي كنم گير بياد.
کسي راجع به مدلهاي ليزري رنگي sumsung اطلاعاتي داره
اين مدل cl300 که تبليغش را ميککند چطوره
من دنبال يه ليزري رنگي با قيمت پايين مواد مصرفي و امکان شارژم
گرفتم جواد جان ممنونم همون 5063 خوبه
حالا یه سوال دیگه این 5063 رزولوشنش 4800*1200 هستش آیا این توی عمل با canon 4300 که 9600*2400 هست فرق زیادی تو کیفیت عکسها داره؟
سوال دوم بنظر شما از نظر صرفه اقتصادی (قیمت جوهر - خشک شدن احتمالی جوهر و فاکتورهای دیگه ) چه مدلی مناسبتره
سلام
آقا اومدم بگم که ÷رینترایی که رو سی دی چاپ می کنن نخرین
همه رنگاشون تو آب حل میشه .
رو سی دی چاپ می کنی بعد آب میریزه فاتحش خونده می شه
باز خیر جدیدتر !
به مادیران که میل زده بودم امروز جواب داد !
گفته یه اسپریایی هست به نام : fixator
که بزنیم به سی دی دیگه رنگ فیکس میشه ! فکر کنم یه چی گفته که یه چی گفته باشه !
کسی همچین اسپریی دیده ؟
---------------------------------------------------------------------------من فقط اين رو ميدونم كه مدل هاي سامسونگ براي كساني كه قصد خريد ليزري رنگي دارند مقرون به صرفه ترين هست. اما فكر مي كنم كارتريج هاي رنگي هيچ چاپگر ليزري قابل شارژ نباشه (كارتريج سياه در مدل هاي اچ پي و سامسونگ قابل شارژ هست). در ضمن اين رو هم يادآوري مي كنم كه كيفيت چاپ رنگي ليزري ها مثل جوهرافشان ها نيست و بيشتر براي چاپ متن ها و نمودارهاي رنگي و همينطور عكس هاي رنگي ارزان قيمت خوب هستند ولي اگه پوستر و عكس يادگاري بخوايد چاپ كنيد جوابگو نيست.
شرمنده، در مورد جواب اين دو سوال، فقط ميتونم يه حدس هايي بزنم ولي دقيق نميتونم جواب بدم. اگه از فروشنده ها يه بررسي كنيد راهنماييتون مي كنند.
آقا جواد عزیز
شما میدانید کمترین هزینه تعویض کارتریج مال کدام پرینتر لیزری رنگی ؟
مثلا همین مدل سامسونگ چطوره.
چرا پرینتره های سیاه و سفید لیزری را شارژ میکنند ولی رنگی را نمیشه ؟
سلام به همه دوستان عزیز:
من قصد خرید پرینتر دارم,تازه هم forum شما رو خوندم متاسفانه اطلاعات زیادی هم از پرینترها ندارم,اکه لطف بفرماید و بگین برا من که استفاده خانگی می خوام داشته باشم (تعداد چاپ زیاد نیست)و از طرفی کیفیت خوب و هزینه charge کم و به صرفه برام مهمه چه پیشنهادهای دارین؟بیشتر به فکر چه دسته پرینترهای باشم؟جوهر افشان یا لیزر؟
ممنن از توجهتون.