• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینتر و اسکنر

mouse1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دو مدلي كه گفتيد هر دو خوب هست. هر دو هم 6 رنگ هستند. (اپسون[QUOTE 1مشكي+5 رنگي، اچ پي: 1 مشكي+1 سه رنگ+ 2 رنگي اضافه). كارتريج هاي اچ پي گرونتر هست چون هد هر كارتريج به خود اون متصل هست و اپسون بالعكس. اما به نظرم اگه اينطور كه ميگن واقعاً كيت شارژ اچ پي 10 تومن باشه و كيت شارژ اپسون 80 تومن، خوب اچ پي مقرون به صرفه تره]
.
[QUOTE

از راهنمايت ممنونم اقا جواد
يكي ازين دوتا رام ميخرم خبرشو بزودي بهتون ميگم
فعلا باي

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
نوشته ای از saamz
سلام به همه
آقا من كارم گرافيك هستش و ميخام يه پرينتر رنگي ليزري بگيرم كه كارامو با اون پرينت كنم.... كيفيت پرينتش خوب باشه و قيمتش هم خيلي بالا نباشه يه چيز متوسط .
بعد يه سوال ديگه... كارتريج پرينت هاي رنگي ليزري جدا جدا هستش يا با هم....؟ كدوم به صرفه تر هستش اگه خواستم بگيرم...؟

پرينتر مناسب براي شما اچ پي 1600 قيمت از 290000تا310000هزار تومان
بستگي به انصاف فروشنده داره.4 تونر داره 1 مشكي 3تا رنگي قيمت 4تونرش
فكر كنم دوروبر 200000هزارتومان باشه. قابل شارژ است بشرطي كه تونر
صفر نشود چونكه يك چپست بروي تونر نصب است و وظيفه اش كنترل مقدار
پودر تونر است وزماني كه تونر 0% شد ميسوزد قيمتشم 14000هزار تومان
كيفيت چاپش نسبت به هزينه چاپش مناسبه كارتريج جدابهتر.

تاييد ميشه. اچ پي 1600 به بالا (300 هزار) و سامسونگ CLP 300 به بالا (260 هزار) خوب هستند. در ضمن يكي از مسئولين Iranhp ميگفت كه ليزري هاي رنگي فقط كارتريج مشكيشون قابل شارژ هست.

حالا يه سوال از هر دو تون دارم. آيا تا حالا عكس چاپ شده با ليزري رنگي رو از نزديك ديديد؟ آيا كيفيتش به پاي جوهرافشان مي رسه؟ آخه تا حالا نديدم.

خيلي ممنون

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز من كه همين الآن پاسخ شما رو دادم. هم نظرم رو در مورد خريد چندكاره گفتم هم مدل هاي خوب چندكاره و هم مدل هاي خوب چاپگر و اسكنر رو معرفي كردم.

در مورد اين كه دوستتون فرمودند چندكاره نگيريد، من هم از خيليها همين جمله رو شنيدم. اما تا حالا نديدم كسي بگه من چندكاره داشتم و ناراضي بودم. به نظرم كساني كه چندكاره را توصيه نمي كنند به دليل تجربه نامطلوب خريد چندكاره هاي ارزان قيمت و خرابي دستگاه پس از مدتي اندك يا گراني هينه تعويض كارتريج و هد دستگاه است.

به هر حال، اولاً شخصاً تجربه كار با چندكاره هاي ليزري را داشته و خريد آنها را (براي كساني كه رنگي نمي خواهند) توصيه مي كنم. مثلاً سامسونگ 4200 با قيمت 185000 براي شما مناسب است. ثانياً به نظرم خريد چندكاره هاي رنگي هم اگر از مارك هاي معتبر مثل اچ پي باشد كه از لحاظ كيفيت، سرامد هستند رضايت بخش خواهد بود. اما به هر حال، كساني كه دستگاه جوهرافشان مي خرند بايد هزينه هاي جانبي آن مثل تعويض كارتريج و هد را بپذيرند. در ضمن چاپگري كه شما مي خريد، بايد درون مغازه تست كنند و به شما تحويل دهند. پس از تحويل هم تا يك سال ضمانت دارد (كه البته شامل كارتريج و هد نمي شود). در اين مدت هر مشكلي كه پيش بيايد به طور رايگان تعمير خواهد شد.

در مورد استفاده از رنگ مشكي تنها هم كه از طريق PM پرسيديد، امكان پذير است. اگر شما فقط يك كارتريج مشكي هم داشته باشيد و بقيه كارتريج ها تمام شده باشند با همان مي توانيد متن هاي تك رنگ را چاپ كنيد.

مشخصات و قيمت انواع چاپگر و چندكاره جوهرافشان و ليزري را هم از سايت:
www.rayansaba.com مي توانيد ببينيد.

سلام

لطفا نظرتون را راجع به HP 5610 بگین؟

و
در مورد استفاده از رنگ مشكي تنها هم كه از طريق PM پرسيديد، امكان پذير است. اگر شما فقط يك كارتريج مشكي هم داشته باشيد و بقيه كارتريج ها تمام شده باشند با همان مي توانيد متن هاي تك رنگ را چاپ كنيد.

نه تنها زمانی که کارتریج رنگی تمام شده باشه،بازم میشه سیاه سفید چاپ کرد؟

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعيدجان
ضمن يادآوري اين نكته كه:
امكان چاپ مستقيم از فايل (چاپ مستقيم از حافظه دوربين ديجيتال) با قيمت كپي رنگي را بسياري از چاپگرهاي تك كاره هم دارا هستند و مثلاً همان مدل canon 4200 علاوه بر دارا بودن اين امكان، امكان چاپ روي CD و DVD را هم دارد.

خدمت شما عرض كنم كه:
اگر دوست داريد حتماً سه كاره بگيريد، تا امكان كپي مستقل از PC را هم داشته باشيد، به نظرم گزينه اي كه بيشترين تناسب را با نياز شما دارد اين است (جهت مشاهده مشخصات، روي نام آن كليك كنيد) :

275_q8110a_1.jpg

HP C4183 (قيمت تقريبي 145 هزار تومان)
اين چاپگر، داراي كيفيت و دوام بالا، سرعت و كيفيت مناسب اسكن، كپي و پرينت، نمايشگر LCD، امكان چاپ مستقيم عكس از روي فايلهاي موجود در انواع حافظه هاي دوربين ديجيتال، امكان بزرگنمايي و كوچكنمايي تصاوير در حين كپي، چاپ بدون مرز روي كاغذ A4، اسكنر تخت (Flat) و... است.

همچنين اين مدل، نسبت به C3183 چهار حسن دارد: اولاً مخزن كارتريج آن بزرگتر بوده و ديرتر نياز به شارژ پيدا مي كند، ثانياً نمايشگر LCD دارد، ثالثاً امكان افزودن دو رنگ اضافه به آن جهت بالا بردن قدرت تفكيك رنگ وجود دارد، رابعاً يك سيني كاغذ اضافه (با حداكثر سايز كاغذ 10*15 سانتيمتر) دارد.

.

بین این 2 مدل کدوم بهتره؟(میخوام کاراییش خوب باشه،زود به زود هم کارتریجش تمام نشه؟

HP 4183

HP5610

hp 4255

HP 2353

HP 5180 ظاهرا تو بازار نیست

اما HP5183 هست

این لینک هم ببینید و باز هم کمک کنین در انتخاب بهترین :)

http://tehranoffice.com/hp_multifunction_inkjet_printers.htm

ممنون

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام به تمام دوستان باحال انجمن...
آقا من يك پرينتر چند كاره ( پرينتر + اسكن + ... ) مي خواستم كه كارش خوب باشه و قيمتش هم از 80 تومن تا نهايتا 130 تومن باشه....
فقط مي خوام كارش خوب باشه.... ( براي كارهاي خانگي و چاب عكس و .... )
با تشكر

mouse1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاييد ميشه. اچ پي 1600 به بالا (300 هزار) و سامسونگ CLP 300 به بالا (260 هزار) خوب هستند. در ضمن يكي از مسئولين Iranhp ميگفت كه ليزري هاي رنگي فقط كارتريج مشكيشون قابل شارژ هست.

حالا يه سوال از هر دو تون دارم. آيا تا حالا عكس چاپ شده با ليزري رنگي رو از نزديك ديديد؟ آيا كيفيتش به پاي جوهرافشان مي رسه؟ آخه تا حالا نديدم.

بله تونرمشكي و رنگيشون قابل شارژبشرطيكه تونر خالي نشه0%!!!!
بنظرم اقا جواد مزاح ميفرمايند اينكه ميكيند كيفيت چاپ ليزري رو نديدند
اگر صحبت از كيفيت باشد فقط جوهر افشان حرف اول ميزنه مخصوصا چاپ فتودوبراي چاپ نمودار ومتن خوب نيست
ليزري بيشتر براي چاپ كارهاي گرفيكي مناسبه مثل نمودار ومتن ودر اين محدوده ولي براي چاپ فتو مناسب نيست
واگرصحبت ازهزينه پائين چاپ باشد ليزري مناسبه هزينه چاپ يك
برگ آ4=جوهر افشان:400الي2000.....وليزري 200الي500تومان بستگي به كيفيت داره
ليزري بيشتر براي كارو كاسبي خوبه تعداد زياد پرينت داشته باشه مقرون بصرفه ولي براي كسانيكه كه كداري
عكسي چاپ ميكنند ويا درلابراتور عكاسي كار ميكنند وكيفيت ملاك كار انهاست فقط جوهر افشان مناسبه
مخصوصا اين مدلهاي اپسون آر 800 و1290 كيفيتشون فوقالعاده محشر خودم از نزديك ديدم واقعا عالي حرف نداره.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
نه تنها زمانی که کارتریج رنگی تمام شده باشه،بازم میشه سیاه سفید چاپ کرد؟

چه كارتريج رنگي وجود داشته باشه يا نداشته باشه، چه پر باشه يا خالي باشه، به هر حال در صورت داشتن كارتريج سياه، متن سياه و سفيد را بدون مشكل چاپ مي كند.

بین این 2 مدل کدوم بهتره؟(میخوام کاراییش خوب باشه،زود به زود هم کارتریجش تمام نشه؟

HP 4183

HP5610

hp 4255

HP 2353

HP 5180 ظاهرا تو بازار نیست

اما HP5183 هست

این لینک هم ببینید و باز هم کمک کنین در انتخاب بهترین

http://tehranoffice.com/hp_multifunc...t_printers.htm

ممنون

اين كه بيشتر از دو تا مدل شد كه!
مدل هاي 2353 و 4255 تقريباً از رده خارج شده اند.
مدل 5610 هم چهاركاره است و فكس و اسكنر تغذيه خودكار اضافي دارد، (145 تومان)
اما امكان اتصال مستقيم به انواع كارت حافظه، همچنين LCD رنگي نداشته (فقط نمايشگر دو خطي سياه و سفيد) و جاپ بدون مرز را هم حداكثر تا سايز 10*15 پشتيباني مي كند. كارتريج رنگي آن ظرفيت نسبتاً كمي داشته و نهايتاً با ديدن عدد «1500 برگ در ماه» به عنوان ظرفيت ماهيانه چاپ دستگاه (با ظرفيت كارتريج اشتباه گرفته نشود)، مي توان حدس زد كه استحكام كمتري نسبت به مدل هاي 4183 و 5183 (ظرفيت 3000 برگ در ماه) دارد. پس اين هم توصيه نمي شود.

شما بايد بين 4183 (140 هزار) و 5183 (195 هزار) يكي را انتخاب كنيد. تفاوت مهم بين اين دو مدل، بزرگتر بودن كارتريج هاي 5183 نسبت به 4183 و همچنين مجزا بودن كارتريج هاي آن از هم در حالي است كه سه تا از رنگ هاي 4183 به هم چسبيده اند. در مورد قيمت كارتريج هاي اين دو مدل مطمئن نيستم، هد 4183 هم به احتمال زياد به كارتيج ها متصل است اما در مورد هد 5183 مطمئن نيستم. در ضمن فكر مي كنم داخل كارتن 4183 فقط 1 كارتريج مشكي و 1 سه رنگ هست و در صورت تمايل، دو كارتريج اضافه ديگر را بايد جداگانه خريداري كنيد. مشخصات هر دو اينجا نوشته شده، مي توانيد با پرس و جو در مورد قيمت كارتريج اين دو مدل، يكي را برگزينيد (من مشخصات 4180 , 5180 را گذاشتم، ولي فرق مهمي 4183 و 5183 ندارند) :
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...n_ones&subcat1=color&catLevel=3#defaultAnchor
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...ers&subcat1=standard&catLevel=3#defaultAnchor

اين هم تعداد برگ قابل چاپ با كارتريج هاي هر دو مدل:
http://h10060.www1.hp.com/pageyield/us/en/PSC5100/index.html
http://h10060.www1.hp.com/pageyield/us/en/PSC4100/index.html

4183: 650 برگ متن تك رنگ (A4)، يا 100 عكس رنگي 10*15 (نصف A4)
5183: 2000 برگ متن تك رنگ(A4) يا 450 عكس رنگي 10*15 (نصف A4)

سلام به تمام دوستان باحال انجمن...
آقا من يك پرينتر چند كاره ( پرينتر + اسكن + ... ) مي خواستم كه كارش خوب باشه و قيمتش هم از 80 تومن تا نهايتا 130 تومن باشه....
فقط مي خوام كارش خوب باشه.... ( براي كارهاي خانگي و چاب عكس و .... )
با تشكر

فكر مي كنم مدل مورد نياز شما، HP 3183 هست كه اگه كيت شارژ هم داشته باشه چه بهتر. (مجموعاً حدود 115 تومن ميشه)
مشخصات كامل:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1045

تعداد برگ قابل چاپ با 1 كارتريج مشكي+3 رنگي (فكر مي كنم كارتريج هاي رنگي قابل افزايش تا 5 عدد باشند)
1200 برگ متن تك رنگ (A4) يا 200 عكس 10*15 (نصف A4)

http://h10060.www1.hp.com/pageyield/us/en/PS3100/photo.html

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
بله تونرمشكي و رنگيشون قابل شارژبشرطيكه تونر خالي نشه0%!!!!
بنظرم اقا جواد مزاح ميفرمايند اينكه ميكيند كيفيت چاپ ليزري رو نديدند
اگر صحبت از كيفيت باشد فقط جوهر افشان حرف اول ميزنه مخصوصا چاپ فتودوبراي چاپ نمودار ومتن خوب نيست
ليزري بيشتر براي چاپ كارهاي گرفيكي مناسبه مثل نمودار ومتن ودر اين محدوده ولي براي چاپ فتو مناسب نيست
واگرصحبت ازهزينه پائين چاپ باشد ليزري مناسبه هزينه چاپ يك
برگ آ4=جوهر افشان:400الي2000.....وليزري 200الي500تومان بستگي به كيفيت داره
ليزري بيشتر براي كارو كاسبي خوبه تعداد زياد پرينت داشته باشه مقرون بصرفه ولي براي كسانيكه كه كداري
عكسي چاپ ميكنند ويا درلابراتور عكاسي كار ميكنند وكيفيت ملاك كار انهاست فقط جوهر افشان مناسبه
مخصوصا اين مدلهاي اپسون آر 800 و1290 كيفيتشون فوقالعاده محشر خودم از نزديك ديدم واقعا عالي حرف نداره.

دوست عزيز
خيلي ممنون از راهنمايي كاملتون.
خودم ليزري سياه و سفيد دارم اما واقعاً تا حالا عكس با ليزري رنگي نديدم. توي سايت IranHP هم نوشته كه ليزري هاي رنگي كيفيت چاپ عكس بالاتري نسبت به حوهرافشان دارند اما با رزلوشن 600*600 dpi اين حرف به نظر منطقي نمي رسه. حالا كه شما ميگيد عكس ليزري رنگي رو ديديد و به پاي جوهرافشان نمي رسه ديگه حجت بر همه مون تمام هست و ميدونيم كه بايد دور اين مدل رو براي مصارف خونگي خط بكشيم.

متشكرم

saamz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خيلي ممنون

كيفيت عكسهايي كه با جوهرافشان روي كاغذ گلاسه يا كاغذ عكس يا كاغذ ابريشمي چاپ ميشه، به نظر من بهتر از ليزري ميشه هست و يه جورايي بهتر از ليزري ميشه....

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
چه كارتريج رنگي وجود داشته باشه يا نداشته باشه، چه پر باشه يا خالي باشه، به هر حال در صورت داشتن كارتريج سياه، متن سياه و سفيد را بدون مشكل چاپ مي كند.

اين كه بيشتر از دو تا مدل شد كه!
مدل هاي 2353 و 4255 تقريباً از رده خارج شده اند.
مدل 5610 هم چهاركاره است و فكس و اسكنر تغذيه خودكار اضافي دارد، (145 تومان)
اما امكان اتصال مستقيم به انواع كارت حافظه، همچنين LCD رنگي نداشته (فقط نمايشگر دو خطي سياه و سفيد) و جاپ بدون مرز را هم حداكثر تا سايز 10*15 پشتيباني مي كند. كارتريج رنگي آن ظرفيت نسبتاً كمي داشته و نهايتاً با ديدن عدد «1500 برگ در ماه» به عنوان ظرفيت ماهيانه چاپ دستگاه (با ظرفيت كارتريج اشتباه گرفته نشود)، مي توان حدس زد كه استحكام كمتري نسبت به مدل هاي 4183 و 5183 (ظرفيت 3000 برگ در ماه) دارد. پس اين هم توصيه نمي شود.

شما بايد بين 4183 (140 هزار) و 5183 (195 هزار) يكي را انتخاب كنيد. تفاوت مهم بين اين دو مدل، بزرگتر بودن كارتريج هاي 5183 نسبت به 4183 و همچنين مجزا بودن كارتريج هاي آن از هم در حالي است كه سه تا از رنگ هاي 4183 به هم چسبيده اند. در مورد قيمت كارتريج هاي اين دو مدل مطمئن نيستم، هد 4183 هم به احتمال زياد به كارتيج ها متصل است اما در مورد هد 5183 مطمئن نيستم. در ضمن فكر مي كنم داخل كارتن 4183 فقط 1 كارتريج مشكي و 1 سه رنگ هست و در صورت تمايل، دو كارتريج اضافه ديگر را بايد جداگانه خريداري كنيد. مشخصات هر دو اينجا نوشته شده، مي توانيد با پرس و جو در مورد قيمت كارتريج اين دو مدل، يكي را برگزينيد (من مشخصات 4180 , 5180 را گذاشتم، ولي فرق مهمي 4183 و 5183 ندارند) :
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...n_ones&subcat1=color&catLevel=3#defaultAnchor
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...ers&subcat1=standard&catLevel=3#defaultAnchor

اين هم تعداد برگ قابل چاپ با كارتريج هاي هر دو مدل:
http://h10060.www1.hp.com/pageyield/us/en/PSC5100/index.html
http://h10060.www1.hp.com/pageyield/us/en/PSC4100/index.html

4183: 650 برگ متن تك رنگ (A4)، يا 100 عكس رنگي 10*15 (نصف A4)
5183: 2000 برگ متن تك رنگ(A4) يا 450 عكس رنگي 10*15 (نصف A4)

فكر مي كنم مدل مورد نياز شما، HP 3183 هست كه اگه كيت شارژ هم داشته باشه چه بهتر. (مجموعاً حدود 115 تومن ميشه)
مشخصات كامل:
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1045

تعداد برگ قابل چاپ با 1 كارتريج مشكي+3 رنگي (فكر مي كنم كارتريج هاي رنگي قابل افزايش تا 5 عدد باشند)
1200 برگ متن تك رنگ (A4) يا 200 عكس 10*15 (نصف A4)

http://h10060.www1.hp.com/pageyield/us/en/PS3100/photo.html

خيلي ممنون....
كارت درسته!

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام... آقا مي دونم اينجا فقط براي پرينتر و اسكنره .... ولي:
مي خواستم يك دستگاه فتوكپي توپ براي كارهاي تايپ و تكثير مغازه تا 1.5 ميليون تومان به من معرفي كنيد....
فقط مي خوام ديگه گير نداشته باشه....
خيلي ممنون از شما.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اول اين كه بله. من سه كاره و چهاركاره هاي ليزري سامسونگ رو تاييد مي كنم. 9 ماه هست آشناي خودم از 4 كاره 4216 استفاده ميكنه راضي هست. دوم اين كه آدرس نمايندگي سام الكتريك رو ندارم اما از هر كجا كه مي خريد بايد به شما كارت گارانتي بده و روي كارت گارانتي آدرس نمايندگي خدمات پس از فروش اون نوشته شده باشه. در اين صورت مهم نيست از كجا بخريد.

سوم اين كه در زمينه فكس، تخصص زيادي ندارم اما فكر مي كنم مدل سوزني پاناسونيك خوب باشه. به خصوص اگه منشي تلفني هم داشته باشه چه بهتر. قيمت يه مدل خوبش حدود 170 فكر مي كنم باشه.

اما حالا كه شما نياز به فكس هم داريد به نظر من 4 كاره ها مقرون به صرفه تره. چون اونوقت كيفيت چاپ فكسش هم با كيفيت ليزري هست. مگه شما چه كاري مي خواهيد با فكس انجام دهيد كه اين مدل انجام نميده؟ هم گوشي تلفن بهش وصل ميشه و ميتونيد حين مكالمه، فكستون رو ارسال يا دريافت كنيد، هم حافظه دريافت فكس داره براي زماني كه تصادفاً كاغذ داخلش نباشه و بخواد فكسي رو دريافت كنه. هم حالت دريافت خودكار فكس در صورت عدم حضور كاربر رو داره. كاغذي هم كه فكس رو روش چاپ ميكنه كاغذ معمولي A4 هست كه باعث ميشه فكسها رو مرتب و منظم تر چاپ كنيد (مشكل چاپ نشدن حاشيه ها رو هم نداره). فقط منشي تلفني نداره كه اگه بخوايد اون رو هم داشته باشيد ديگه بايد فكس جداگانه بخريد. هر طور ميلتونه. اما بين اين سه كاره ها و چهاركاره هاي سامسونگ هر كدوم رو بگيريد پشيمون نميشيد.

در ضمن ممنون ميشم اگه امكان داشت بعد از خريد دستگاه دلخواه، مدل و قيمت اون رو همينجا ذكر كنيد.

با راهنمایی های آقا جواد Samsung 4200 سه کاره خریدم با گارانتی پارس قائم از طیقه همکف پایتخت به قیمت 185.000 تومان . فعلا نصبش نکردم ولی دستگاه خیلی خوب و مقرون به صرفه ای هست . راستی برای کارهای اداری از چه کاغذی اسفاده کنم و از کجا بگیرم ؟ منظورم مارکش هست

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه کسانی که راهنمایی کردن :heart:

من بالاخره خریدم. :thumbsup: HP 4183 هنوز به دستم نرسیده،وقتی استفاده کردم براتون مینویسم نظرمو.

موفق باشین
:)

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام... آقا مي دونم اينجا فقط براي پرينتر و اسكنره .... ولي:
مي خواستم يك دستگاه فتوكپي توپ براي كارهاي تايپ و تكثير مغازه تا 1.5 ميليون تومان به من معرفي كنيد....
فقط مي خوام ديگه گير نداشته باشه....
خيلي ممنون از شما.

تو اين زمينه، تخصص كافي ندارم. اما ميدونم معروف ترين مارك پرينتر، اچ پي هست. شما مي تونيد توي سايت هاي rayansaba.com و hp.com و Iranhp.ir مدل هاي Large Format رو بررسي كنيد و اگه چيزي چشمتون رو گرفت مجدداً نظرخواهي كنيد.

در ضمن اين رو هم ميدونم كه اكثر دستگاه هاي كپي مغازه هاي كپي، آنالوگ هستند. يعني هم كيفيت كپيشون نسبت به كپي ديجيتال پايينتره هم قيمتشون. اگر هم دستگاهي كه مي خريد ADF داشته باشه كارتون خيلي راحت تر ميشه. چون ديگه مجبور نيستيد براي گذاشتن و برداشتن هر يه دونه كاغذ، درب دستگاه رو باز و بسته كنيد.

با راهنمایی های آقا جواد Samsung 4200 سه کاره خریدم با گارانتی پارس قائم از طیقه همکف پایتخت به قیمت 185.000 تومان . فعلا نصبش نکردم ولی دستگاه خیلی خوب و مقرون به صرفه ای هست . راستی برای کارهای اداری از چه کاغذی اسفاده کنم و از کجا بگیرم ؟ منظورم مارکش هست

سلام
خيلي ممنون كه FeedBack داديد.
دستگاه نو مبارك باشه.

مدل هاي كاغذ A4 زياده. ولي كلاً سه دسته اصلي دارند. يكي كاغذهاي نازك كه بسته 500 تاييشون تقريباً 2500 هست. يكي كاغذهاي معمولي كه قيمتشون تقريباً 3700 هست. يكي هم كاغذهاي كاملاً سفيد كه قيمتشون حدوداً 4500 هست. همون كاغذ معمولي (معمولاً مارك CopyMax هست و به نام مگنوم هم خونده ميشن) بگيريد خوبه. اگه دوست داريد كاغذتون يه خورده سفيدتر باشه، مارك TopCopy بگيريد كه كاملاً سفيد هست اما گرونتره.

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
تا سقف 80 هزارتومان چه پیرینتری خوبه ؟ جوهرشام ارزون باشه... یا شارژش ارزون در بیاد.

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،

من یه اسکنر لازم دارم که بتونه کلیشه های رادیوگرافی رو اسکن کنه (Transparency Scanner)
اگه اطلاعاتی دارید، لطفا راهنمایی کنید چه مدلی هست که بتونه تا اندازه 8" * 10" (200*250 mm) را اسکن کنه؟

ممنون

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام،

من یه اسکنر لازم دارم که بتونه کلیشه های رادیوگرافی رو اسکن کنه (Transparency Scanner)
اگه اطلاعاتی دارید، لطفا راهنمایی کنید چه مدلی هست که بتونه تا اندازه 8" * 10" (200*250 mm) را اسکن کنه؟

ممنون

دوست من فکر کنم اسکنری که بتونه نگاتیو عکاسی رو اسکن کنه بتونه فیلم رادیولوژی هم اسکن کنه
از این اسکنر ها هم تو بازار ریخته
البته مطمئن نیستم باز هم از فروشنده ها سوال کنید بهتره

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من فکر کنم اسکنری که بتونه نگاتیو عکاسی رو اسکن کنه بتونه فیلم رادیولوژی هم اسکن کنه
از این اسکنر ها هم تو بازار ریخته
البته مطمئن نیستم باز هم از فروشنده ها سوال کنید بهتره

بله درسته، ولی مهم اندازه فیلم هست. من اسکنری لازم دارم که بتونه تا اندازه 8" * 10" رو اسکن کنه مثل مدل EPSON Expression 1680 Pro (البته این مدل را تو بازار پیدا نکردم)

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
میشه با 200000 تومان یه پرینتر+اسکنر بخرم
یه چیزه به نسبت خوب
لطفا راهنمایی کنید؟
ممنونم

بالا