javad2000
Registered User
- نوشتهها
- 1,338
- لایکها
- 25
سلام
من 10 صفحه ی اول و 10 صفحه ی آخر اینجا رو خوندم . حسابی قاطی کردم
راستش من یک پرینتر می خام با استفاده های زیر :
1- حتما قابلیت چاپ رو سی رد رو داشته باشه .
2- هر ماه 100 تا پرینت آ4 رنگی 70% می خام . و 50 تا پرینت رو سی دی .
3- مصرفش با توجه به مورد بالا کم باشه . قابل شارژ تو خونه با سرنگ و ... باشه .
4- کیفیتش خوب باشه .
5- قیمتش نهایت 100-110 تومن باشه . (نو هم نبود مهم نیست)
جوادجان و سایر متخصصین به نظر شما من چه پرینتری واسه استفاده موارد بالا بخرم بهتره ؟
به نظر من Hp 5063 بگير كه جوهرافشان حرارتي (Thermal Inkjet) هست و از لحاظ خشك شدن هم مشكلات كمتري نسبت به بقيه مارك ها داره. (100 تومن)
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1251
ضمنا برای چاپ رو سی دی توضیح بدین که سی دی مخصوص می خاد ؟ چاپش خوب در میاد ؟ مستفیم روی سی دی می زنه ؟ یا رو لیبل می زنه و بعد باید به سی دی بچسبونیم ؟ دوام رنگش چقدره ؟
بعد اگه مثلا تو این مدل Epson R200 یه مدت استفاده نکنیم (مثلا 1 ماه)مشکل پیش می یاد ؟ راه حل نداره که مشکل پیش نیاد ؟ مثلا کارتریج ها رو در بیاریم یا نمی دونم کار دیگه ای بکنیم ...
در مورد این کارتریجهای قلابی مادایران برای اپسون حرف و حدیثا درسته ؟ چاره چیه ؟
چاپ روي سي دي رو مستقيماً انجام ميده. اما توي مشخصاتش نوشته «با قابليت چاپ روي سي دي هاي Printable» كه دقيقاً نمي دونم چه جور سي دي هايي هستند. در مورد دوام رنگ هم فكر مي كنم به حدي هست كه بشه يه عكس يادگاري رو باهاش چاپ كرد و سالها نگه داشت.
كارتريج هاي r220 رو اگه يه مدت استفاده نكنيم خشك ميشن. راه حلي خاصي هم سراغ ندارم. اما نميدونم اون مدت چقدر هست. يكي از آشناهامون يه اپسون c70 خريده 3 ماه ازش استفاده نكرده بود، بعدش يه خورده اذيت كرد تا راه افتاد ولي خشك نشده بود چون چند برگ كه باهاش پرينت كرديم ديگه كاملاً راه افتاد.
در مورد جوهرهاي ماديران هم حرف و حديث هست اما اطلاعات خاصي ندارم. كاش دوستاني كه خودشون جوهرافشان دارن يه كم توضيح ميدادند.
یه پرینتر ارزون لیزری سیاه سفید برای مصرف خانگی البته با تعداد بالا (چندین کتاب ppdf هست که باید پرینت بشه) چی پیشنهاد میکنید؟
اينو ميگن يه پرسش متداول كه جوابش روشنه و بارها هم گفته شده. فعلاً بين ليزري هاي خانگي، hp1020 رودست نداره (115 تومان). مصرف بالا رو هم در حد چند كتاب در ماه جوابگو هست، اما اگه بخوايد بيش از 2000 برگ در ماه چاپ كنيد بهتره يه مدل قويترشو بگيريد.