سلام،
من یه اسکنر لازم دارم که بتونه کلیشه های رادیوگرافی رو اسکن کنه (Transparency Scanner)
اگه اطلاعاتی دارید، لطفا راهنمایی کنید چه مدلی هست که بتونه تا اندازه 8" * 10" (200*250 mm) را اسکن کنه؟
ممنون
سلام،
هیچ کس نبود منو راهنمایی کنه؟!
ممنون
سلام،
من یه اسکنر لازم دارم که بتونه کلیشه های رادیوگرافی رو اسکن کنه (Transparency Scanner)
اگه اطلاعاتی دارید، لطفا راهنمایی کنید چه مدلی هست که بتونه تا اندازه 8" * 10" (200*250 mm) را اسکن کنه؟
ممنون
تا سقف 80 هزارتومان چه پیرینتری خوبه ؟ جوهرشام ارزون باشه... یا شارژش ارزون در بیاد.
نوشته ای از pejman_it
سلام،
با سلام
میشه با 200000 تومان یه پرینتر+اسکنر بخرم
یه چیزه به نسبت خوب
لطفا راهنمایی کنید؟
ممنونم
اگر مي خواهيد از 100 بالاتر نره، بايد ليزري سامسونگ بگيريد. ليزري هاي سامسونگ هم، هر چند مثل اچ پي ها از عهده كار سنگين بر نمي آيند، اما براي مصارف خانگي معمولي چاپگرهاي خوبي بوده و مشخصاتي كاملاً مشابه اچ پي دارند. يكي از اقوام خود ما، يك دستگاه ليزري 4 كاره سامسونگ (پرينتر+اسكنر+فكس+كپي) داره كه كاملاً ازش راضي هستيم و هيچ مشكلي هم تو اين 5 ماه كه خريديمش نداشتيم.
این مدلی که میگید کیفیت چاپ عکسش ( روی کاغذ فتوگلاسه ) چطوره ؟ لیزریه با قیمت 100000 تومن ؟! اگه براتون امکان داره مدلش رو هم بفرمایید .
من یه دستگاه 3 کاره برای مصرف خانگی ( مصرف خیلی کم خانگی ) در حدود قیمت 80000 تا 130000 تومن میخوام که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه . تو این حدود قیمت دستگاه مناسبی وجود داره ؟
تو سایت قیمت دات کام canon pixma mp160 رو با قیمت 78000 تا 80500 تومن میده . نظرتون درباره این دستگاه چیه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم کیفیت چاپ عکس دستگاه های سه کاره چه قدر با کیفیت چاپ عکس پرینترهای مخصوص چاپ عکس ( در همین حدود قیمت ) مثل دستگاه samsung spp 2020 با قیمت 110000 تومن فرق میکنه ؟
ببخشید یه کم طولانی شد ! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
پرینتر چند کاره
--------------------------------------------------------------------------------
بهترین پرینتر چند کاره برای مصرف خانگی چی معرفی می کنید؟
زیر 150 تومان چی؟
دوست عزيز
اون 4 كاره كه گفتم (مدل 4216f) قيمتش 280 تومن هست و قيمت 100 تومن مال پرينترهاي ليزري تك كاره سياه و سفيد هست. اين دستگاه ها كيفيت چاپ عكسشون خوبه، اما عكس سياه و سفيد. مزيتشون نسبت به مدل هاي رنگي جوهرافشان، قدرت انجام كارهاي نسبتاً سنگين، خشك نشدن جوهر در صورت عدم استفاده طولاني مدت و هزينه پايينتر چاپ است. (هزينهتقريبي چاپ هر برگ متن معمولي با ليزري 11 تومان جوهر+6 تومان كاغذ/ با جوهرافشان 33 تومان جوهر+6 تومان كاغذ هست و هزينه چاپ هر عكس رنگي A4 با جوهر افشان تقريباً 535 تومان جوهر+15 تومان كاغذ گلاسه است)
...
به چه دلیلی 5183 از 4183 گرونتره؟دوست عزيز
اون 4 كاره كه گفتم (مدل 4216f) قيمتش 280 تومن هست و قيمت 100 تومن مال پرينترهاي ليزري تك كاره سياه و سفيد هست. اين دستگاه ها كيفيت چاپ عكسشون خوبه، اما عكس سياه و سفيد. مزيتشون نسبت به مدل هاي رنگي جوهرافشان، قدرت انجام كارهاي نسبتاً سنگين، خشك نشدن جوهر در صورت عدم استفاده طولاني مدت و هزينه پايينتر چاپ است. (هزينهتقريبي چاپ هر برگ متن معمولي با ليزري 11 تومان جوهر+6 تومان كاغذ/ با جوهرافشان 33 تومان جوهر+6 تومان كاغذ هست و هزينه چاپ هر عكس رنگي A4 با جوهر افشان تقريباً 535 تومان جوهر+15 تومان كاغذ گلاسه است)
در مورد خريد دستگاه هاي سه كاره، من مدل هاي كنن و اچ پي رو توصيه مي كنم. فكر مي كنم براي نياز و بودجه شما hp 3183 يا hp 4183 خوب باشه.
(قيمت رو از سايت rayansaba بگيريد)
در ضمن دنبال چندكاره خيلي ارزون هم نباشيد چون چند كاره هاي ارزون قيمت معمولاً دچار خرابي زودرس ميشن.
در مورد مدل هاي كنن و سامسونگ كه معرفي كرديد، اگه لينك ميداديد مشخصاتشون رو ميخوندم خدمتتون ميگفتم كه چه تفاوتي با هم دارند اما در كل:
كيفيت چاپ عكس ربطي به اين كه اون دستگاه چند كاره يا تك كاره باشه نداره. بلكه به رزلوشن و تعداد رنگ چاپگر وابسته هست. حداقل رزلوشن مناسب براي چاپ عكس، 1200*1200 dpi و حداقل تعداد كارتريج دستگاه بايد 1 كارتريج مشكي + سه كارتريج رنگي (و يا يك كارتريج سه رنگ) باشد.
بهترين مدل هايي كه براي مصرف خونگي ميشناسم سه كاره hp 5183 (تقريباً 205 تومن) و چهاركاره Hp 6183 (تقريباً 305 تومن) هست. اگه زير 150 تومن بخوايد مدل اچ پي 4183 با قيمت 145 تومن هست.
البته اگه ليزري بخوايد (تك رنگ) مدل سه كاره سامسونگ 4200 (180 تومن) و چهاركاره سامسونگ 4521 (305 تومن) رو معرفي مي كنم.
با سلام
یه سوال داشتم :
تو سایت rayansaba.com دو مورد دیدم دوتاش شامل پرینت +اسکن +کپی +فاکس خواستم ببینم خوبه برای خریدن و برای استفاده ی خانگی هم هست :
HP - Officejet 5610
قیمت :145000 تومان
و
HP - 4355 (پرینت اسکن فاکس کپی )
قیمت :125000 تومان
به چه دلیلی 5183 از 4183 گرونتره؟
و اینکه کدوم از اینایی که معرفی کردید (سه کاره ها) کیفیت پرینتش از همه بالاتره؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
حالا سامسونگ 4200 بهتره یاHP5183 ؟(از لحاظ پرینت و خدمات و ...)
نظرتون راجع به اپسون 4900 یا 5900چیه؟(بهتر از اون مدلای بالایی هست یا نه؟)
پرینترو برای مصرف کم خونگی می خوام
و هزینه ی جوهر و ایناش مسئله ای نیست
فقط کیفیت پرینت رنگیش مخصوصا روی گلاسه برام مهمه
حالا سامسونگ 4200یا hp5183؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا حتما کمک کنید
یه پرینتر و اسکنر میخوام که کارم بیشتر باهاش پرینت برای کاور فیلم حدود روزانه 400-500 تاست
قیمتش هم حداکثر 1 ملیون باشه ولی چیزه خوبی باشه و کیفیت وضوح عالی
اگه کپی و فاکس هم باشه دیگه بهتر
حتما کمک کنید
ممنونم
آقا ببخشید من انقدر سوال پیچ می کنم
امیدوارم این آخرین سوال من تو این بخش باشه
بهترین دستگاه چند کاره که کیفیت پرینت رنگیش از همه بالاتر باشه بین اینا کدومه؟
به نظر شما کدومشون برای مصرف کم خونگی که خرجشون هم کم باشه مناسبه؟
اگه میشه این پرینتر ها رو به ترتیب کیفیت محصول اولویت بندی کنید
ممنون از همگی
1.CANON MP 510
2.EPSON - CX-5900
3.EPSON - CX-4900
4.HP - Photosmart C4183
5.HP - Photosmart C5183
6.CANON PIXMA iP 6220
7.CANON Inkjet S750
8.Epson RX425
و این که میگن چاپ بر روی CDمنظور چیه؟(عکس روی CDچاپ می کنه یا رایت می کنه؟)
ممکنه دو مدل کانن510 رو با hp5183برام مقایسشون کنی؟
یعنی بگی مزایای کدوم از چه لحاظ بهتره و مضراتشونو بگی؟
از لحاظ مصرف کارتریج و جوهر و قیمت چطور هستن؟
و اینکه آیا کیفیت پرینت hp با کانن چقدر فرق می کنه؟
ممنون