• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
چیزی من 100 درصد مطمئنم اینه که usb پورت بدقلقیه باور میکنید که من یه فلاش مموری داشتم با پورت اصلی مادربرد کار میکرد ولی وقتی به پورت فرعیش زدم سوخت:lol: البته گارانتی داشت تعویض شد .همینطور وبکم با 4 تا از پورتهای usb کار میکنه با 4 تاش نه. به نظر من همیشه کارای حساس (ازجمله آپدیت سونی)رو باید با پورت اصلی usb (همونایی که پشت کیسه و مستقیم روی مادربرد سواره)انجام داد:cool:
منم همیشه با همون جا انجام میدادم...توی اون 7-8 باری که انجام دادم و نشد با همون پورت کار کردم..در ضمن من تا حالا چندین گوشی برای خودم و رفقام آپدیت کردم ولی هیچ کدوم به بد قلقی این یکی نبودن
راستی نگفتین گوشی شما هم وقتی به یو اس بی وصل کردین ویبره کرد و با آرم سونی بالا اومد؟! چون ماله من فقط با این جور روشن شدن آپدیتش موفقیت آمیز شد!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سوالت چی بود عزیزم 2 باره بگو

اشكال نداره 1 سوال جديد برام پيش اومد ميگم ! :blush:

نميشه با كابل گوشيو وصل كنم به كامپيوتر و از اين طريق گوشيم هم اينترنت بگيره !؟:blink:

درضمن ! عجب تم توپي ساختي !‌دارم باحاش حال ميكنم ! :lol:

دستت درد نكنه ! :happy:

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بلاخره من هم چهار شنبه رفتم p990 گرفتم. اگه فرصت شد بعدا بهتون ميگم كه چرا تك آدم بد شانس توي اين ضمينه ام!!!
راستش گوشيم رو مي خوام آپديت كنم ولي چند تا سوال اگه سريع جواب بدين:
1: اگه قبل از آپديت بك آپ بگيرم با نرم افزار pc suite خوده سوني اريكسون به آپديت صدمه اي نمي زنه؟
2: براي آپديت بايد گه نرم افزاري رو دانلود كنم (لينك بديد لطفا)
3:اين قضيه ي گرفتن دكمه ي C موقع آپديت چيه؟
ممنون

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
بلاخره من هم چهار شنبه رفتم p990 گرفتم. اگه فرصت شد بعدا بهتون ميگم كه چرا تك آدم بد شانس توي اين ضمينه ام!!!
راستش گوشيم رو مي خوام آپديت كنم ولي چند تا سوال اگه سريع جواب بدين:
1: اگه قبل از آپديت بك آپ بگيرم با نرم افزار pc suite خوده سوني اريكسون به آپديت صدمه اي نمي زنه؟
2: براي آپديت بايد گه نرم افزاري رو دانلود كنم (لينك بديد لطفا)
3:اين قضيه ي گرفتن دكمه ي C موقع آپديت چيه؟
ممنون

دوست عزیز ،
پیشنهاد میکنم مدتی با گوشیتون کار کنید و بعد اقدام به update کردن بکنید...
برای آپدیت کردن برنامه pc suit را نصب کنید... , و از آنجا گزینه sony ericsson update service را انتخاب کنید...
connection ADSL برای این update امری ضروری است... با dialup اقدام به update نکنید...

چند صفحه قبل را کاملا مطالعه کنید... تا از نحوه update بیشتر با خبر شید...

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

نميشه با كابل گوشيو وصل كنم به كامپيوتر و از اين طريق گوشيم هم اينترنت بگيره !؟:blink:

با وصل کردن یو اس بی به موبایلت میتونی به اینترنت وصل شی ولی موبایلت مثل مودم عمل میکنه و با ید شماره isp را از موبایلت بگیری تا به اینترنت کانکت شی... فکر می کنم سرویس data هم باید روی موبایلت فعال باشه....
که کار مقرون به صرفه ای نیست. اگر هم سیمکارتت ایرانسل هست و میخوای از اینترنت ایرانسل به کامپیوترت اتصال ایجاد کنی بنده اطلاعی ندارم ولی اگر هم بشه باید سرعتش خیلی مریض باشه !!!
:f34r:

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

خواهش میکنم قابل نداشت :blush: در مورد سوال هم که با wlan راحت میتونی کانکت شی البته باید سیستمتم network card داشته باشه با بلوتوث هم باید بشه ولی من چون بلوتوث ندارم نمیدونم چه جوریه :(

vahidh

Registered User
لایک‌ها
0
فوری فوری
دوستان خواهش می کنم کمک کنید
ما امروز بعد از عمری با هزار امید و آرزو گوشیمونو آپدیت کردیم سرعتش خیلی خوب شده بود اما یکی از دوستان ذلیل مردمون یه پیامک فارسی برامون فرستاد ما هم سریع کریستالو نصب کردیمو چشتون روز بد نبینه
گوشی هی خاموش میشه روشن میشه دیگه بی خیالش شدم تا از شما بپرسم چی کار کنم
راهش چیه اگه ممکنه سریع جواب بدید حتی فرصت نکردم صداشو گوش کنم ببینم زیاد شده یا نه

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان ....

مشکلی که دارم اینه : من فایلهای فونت را در همون پوشه resources\font کپی کردم ولی ! از وقتی که موبایل را ریستارت کردم در قسمت نوشتن مسیج انگلیسی ، وقتی کیبرد مجازی را روشن می کنم دکمه های ENTER, SHIFT, CAP همشون مربع شدند....

شما هم این مشکل را دارید ؟ :( فارسی کاملا کار میکنه... دکمه هایی هم که گفتم هم کار میکنن ولی اسمشون مربع شده...
حالا چیکار کنم ؟؟؟
:(:(:(:(

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فوری فوری
دوستان خواهش می کنم کمک کنید
ما امروز بعد از عمری با هزار امید و آرزو گوشیمونو آپدیت کردیم سرعتش خیلی خوب شده بود اما یکی از دوستان ذلیل مردمون یه پیامک فارسی برامون فرستاد ما هم سریع کریستالو نصب کردیمو چشتون روز بد نبینه
گوشی هی خاموش میشه روشن میشه دیگه بی خیالش شدم تا از شما بپرسم چی کار کنم
راهش چیه اگه ممکنه سریع جواب بدید حتی فرصت نکردم صداشو گوش کنم ببینم زیاد شده یا نه

یک بار مستر ریست اش کن شاید درست شه... مموریت هم فرمت کن... امیدوارم بلد باشی به منو مخفیش بری ... اگه بلد نیستی بگو تا بهت یاد بدیم ...:cool:

vahidh

Registered User
لایک‌ها
0
یک بار مستر ریست اش کن شاید درست شه... مموریت هم فرمت کن... امیدوارم بلد باشی به منو مخفیش بری ... اگه بلد نیستی بگو تا بهت یاد بدیم ...:cool:

اصلا گوشیم بالا نمیاد که بخام مسترریست کنم همون اول که می خاد بیاد بالا هی ریست میشه منو مخفی ام بگی بد نیست

dHatam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .من تازه p990 خریدم همراه با مموری 1 گیگ :D
فقط حافظه کل مموری را 970MB نشان میدهد . آیا طبیعی است و یا این که تقلبی است ؟ ;)

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .من تازه p990 خریدم همراه با مموری 1 گیگ :D
فقط حافظه کل مموری را 970MB نشان میدهد . آیا طبیعی است و یا این که تقلبی است ؟ ;)

طبیعی دوست عزیز هر مموری کارد برای کارکرد خودش و پارتیشن هاش 1 فضایی رو اشغال میکنه مثلا 1 gig میشه 980 mb یا 2 gig میشه 2035 mb

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
اصلا گوشیم بالا نمیاد که بخام مسترریست کنم همون اول که می خاد بیاد بالا هی ریست میشه منو مخفی ام بگی بد نیست

2 باره باید زحمت update رو بکشی یا اگه حال نداری بده فلشش کنن (15 تومن) تازه احتمال قوی گوشیت با فریم ویر قدیمی فلش میشه پس 2 باره update کن:blush:

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

منو مخفی سرویس در حالتی بدرد میخوره که گوشیت بالا بیاد... در چند پست اخیر دوستان اساره کردند که با نصب کریستال کار به فلش کردن گوشی میکشه ( هزینه اش حدودا 15 تومنی میشه ) ...

مموری را ریمو کن ... بعد گوشیتو روشن کن هرجا سوال کرد که این برنامه را نصب کنم کنسل را انتخاب کن ... امیدوارم کریستال را روی مموری نصب کرده باشی ..ببین درست میشه یا نه... اگر نشد دوباره گوشیتو آپدیت کن ان شا الله که درست میشه .

منوی مخفی در حالتی که گوشی کاملا بالا اومده و فیلیپ بسته هست :

جاگ دایال رو به بالا بعد دکمه * را بزن
جاگ دایال رو به پایین 2 بار بعد دکمه * را بزن
جاگ دایال رو به پایین بعد دکمه * را بزن

به ترتیب و بشت سر هم مراحل بالا را اجرا کنی به منو مخفی میرسی ولی باید گوشیت بالا اومده باشه ...

به این پست هم یک نگاه بنداز 1288 بد نیست !!! شاید مشکلت حل شه !
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1220795&highlight=9+نکته#post1220795

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آلفردو .... Mr.Afshari
شما با کیبوردتون مشکل مثل من ندارید ؟ راجع به دکمه های caps, shift ... اینجا که دیگه کسی جواب نمیده که ...

R.Alizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خواستم این تاپیک رو بخونم دیدم ۱۰۰ صفحه هست ! پشیمون شدم. فقط یک سوال. در فکرم هست که ۹۹۰ بگیرم. این کار رو بکنم یا نه ؟؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من خواستم این تاپیک رو بخونم دیدم ۱۰۰ صفحه هست ! پشیمون شدم. فقط یک سوال. در فکرم هست که ۹۹۰ بگیرم. این کار رو بکنم یا نه ؟؟

خوب ببین چه نوع گوشی ای لازم داری... برای چه منظوری میخوای ؟ بقولا برای کلاس میخوای یا استفاده...

این گوشی برای عکس برداری و بیزنس عالیه ولی برای بازی و ام پی تری خیلی جالب نیست !

در ضمن مشکلاتی هم داره... حتما پست های قبلی را مطالعه کن که ضرر نکنی ... میتونی روزی 20 صفحه بخونی که البته 100 تاش به دردت نمیخوره ... :f34r:

ولی اگه 1 ماه باهش کار کنی عمرا به گوشی های دیگه نکاه کنی ...

R.Alizadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امکاناتش رو میدونم و خیلی هم برام خوبه. سوالم اینکه که الان با دیدن این تاپیک فهمیدم که انگار زیاد برای این گوشی مشکل پیش میاد ! و من اصلا حال و حوصله هر روز سرو کله زدن با گوشی رو ندارم ! دلم میخواد اگر گوشی هیچی نداشته باشه فقط زنگ بزنه و sms بده ، همین ۲ تا خوب کار کنه ! تا اینکه یه گوشی مثلا نوکیا بگیرم ۱ میلیون تومن ، روزی ۱۰ بار ( طبق یک قانون نا نوشته در گوشی های نوکیا ) هنگ کنه ! :D

بالا