• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ کلاهبرداری با اکانت Vaioman @@@@

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت تمامی کاربران و دوستان گرامی

معمارزاده هستم .
11.jpg
(عکس کارت ملی جهت صحت شناسایی اضافه شده و قسمت های سیاه رنگ جهت چلوگیری از سوء استفاده احتمالی هستش)

اینجانب در تاریخ ششم شهریورماه اقدام به واگذاری اکانت خودم با نام کاربری Vaioman نموده که متاسفانه مورد کلاهبرداری توسط خریدار قرارگرفته.
من دو سه روز پیش از طریق تماس تلفنی یکی از کاربران متوجه این قضیه شدم چون مسافرت بودم و دسترسی به نت نداشتم.الان برگشتم و دارم این پست رو با اکانت جدید میزنم.لازم دیدم که چند نکته مهم رو ارایه کنم و همچنین از مدیران فروم درخواست کنم که هر چه سریعتر اکانت رو مسدود کنند تا تکلیف روشن بشه.
1.از تماسهای تلفنی که توسط 3 تن از دوستان مورد کلاهبرداری قرارگرفته با من صورت گرفت متوجه شدم که شخص خریدار حدود چندین میلیون تومان کلاهبرداری با اعتبار اکانت اینجانب انجام داده.در ابتدا به خاطر این مسئله عمیقا متاسفم و هرکاری از دستم بر بیاد انجام میدم تا این شخص به سزای عملش برسه.
2.تمامی دوستان در تماس تلفنی اعتراض به واگذاری اکانت و عدم اطلاع رسانی در فروم داشتند. در مورد واگذاری اکانت باید به عرض برسانم که این اکانت یک اکانت در فضای مجازی هست و من هم در ابتدا به دلیل اصرار بیش از حد خریدار و در مرحله بعد به دلیل عدم نیازبه اعتبار بالا برای معاملات (چون در فروم مدت زیادی هست که فعالیت دارم و اکثر دوستان اینجانب رو میشناسن و برای معامله در بیشتر مواقع نیاز به اعتبار بالا ندارم و با اکانت تازه هم برام مورد استفاده هستش) اقدام به واگذاری اکانت کردم.البته با توجه به اظهارات خریدار و اصرارهای ایشان و نوع معرفی ، شکی به موضوع نکردم و شاید یه جورایی من هم گول خوردم.در مورد اطلاع رسانی در فروم باید بگم که این کار غیرر ممکن هستش چون باعث از بین رفتن اعتبار برای خریدار شده و هیچ ادمی با این کار موافقت نمیکنه چون دیگر توجیه ای برای خریداری اکانت نیست.شرط خریدار اعتبار اکانت هست و اعلام در فروم اعتبار اکانت رو از بین میبرد.از این رو نتونستم اعلام واگذاری نمایم.
3.من در تمامی معاملات خودم در این فروم یا جاهای دیگه شماره تماس خودم رو اعلام میکنم و از طرف مقابل هم شماره تماس میخوام و حتما یک تماس تلفنی به عنوان مرحله اول تحقیق با طرف مقابل میگیرم.در مرحله بعد اقدام به صحت اعتبار از طریق دیگران در معاملات انجام شده میکنم و هیچ وقت کاری رو با شک و تردید انجام نمیدم.من در تمامی معاملاتم شماره تماس خودم و شماره کارت همسرم رو برای واریز وجه اعلام میکنم.در صورت درخواست طرف مقابل ادرس محل کار و منزل و شغل و اطلاعات دیگر رو نیز ارایه میکنم.پس اگر با کسی معامله میکنم از طریق تحقیق به اطلاعتی شبیه اینها میرسم و در صورت مغایرت معامله رو کنسل میکنم.
4. کاربران مورد کلاهبرداری قرار گرفته اظهار به دانستن نام و شغل من دارند و همچنین دانستن شماره کارت و نام همسرم و همچنین اظهار داشتند که شخص کلاهبردار نیز این اطلاعات رو داشت.(خب خود من با ایشان معامله کرده بودم و این اطلاعات رو مانند همه معاملات دیگرم در اختیار طرف مقابل قرار دادم)
برای من سوال بزرگ این هستش که با داشتن این همه اطلاعات چرا پول به حساب دیگری واریز کردند؟؟؟؟!!!!!
این کار هیچ توجیه ای نداره.(البته من خودم تو اون شرایط نبودم تا ببینم که کلاهبردار از چه بهانه و ترفندی استفاده کرده اما میشد حداقل با قدری تحقیق به اصل موضوع مشکوک شد).
چرا با ایشان تماس تلفنی نگرفتند چون یا به شماره من زنگ میزدند و متوجه قضیه میشدند یا به تعویض شماره تماس مشکوک میشدند.چون من که خط تماس رو هم به ایشان واگذار نکردم.تو این فروم تقریبا 90 درصد دوستان قدیمی که من رو میشناشن شماره تماس من رو دارند.یا از روی معاملات انجام شده قبلی توسط من با مخاطبم تماس میگرفتن و اطلاعات دقیق رو میگرفتن.
(باعث تاسف هست که یکی از دوستان این کار رو کرده و طرف مقابل هم گفته که من شماره حساب همسرم رو میدم برای معامله اما باز هم وجه رو به حساب دیگری واریز کردند.)
5.جالب اینجاست که این شخص کلاهبردار حتی یک امتیاز منفی تو این چند روز نگرفته !!!!!!!!!!!!! و حتی حدس میزنم کسی حتی شکایت هم نکرده.
حداقل اگر خودتون برای خودتون مهم نیستید چند دقیقه وقت بگذارید و از متضرر شدن دیگران با دادن امتیاز منفی جلوگیری کنید.
در اخر هم جند جمله برای دفاع از خودم بیان کنم:
برخی از دوستان گفتند که این کلاهبرداری کار خود من بوده و هزار توهین دیگه رو بدون شناخت به من نسبت دادن.در ابتدا باید اعلام کنم که بدون شناخت حرف بیخود زدن کار شایسته و پسندیده ای نیست.من تعداد زیادی معامله در این فروم و لیون انجام دادم که خیلی ها هم حضوری بوده.حتی یک نفر هم نیست که از من ذره ای دلخور باشه یا رنجیده باشه.
من شغلم خرید و فروش قطعات کامپیوتر نیست و این کار رو کاملا برای سرگرمی انجام میدم. احترام و اعتبار خودم و طرف مقابلم تنها مورد مهم برای من هستش و سود یا ضرر مالی ذره ای برام ارزش نداره. در خیلی از معاملات به خاطر حفظ اعتبار و احترام به دلایل گوناگون حاضر به ضرر مالی شدم.برای مثال در یکی از معاملات من کالایی رو فروختم با هزینه ارسال به عهده خریدار اما متاسفانه به دلیل اشکال در سیستم تیپاکس و عدم دسترسی به پست نمیتونستم در زمان مناسبی ارسال کنم برای همین حاضر شدم مبلغ 45 هزار تومان خودم به باربری پرداخت کنم تا موجب رنجش خریدار به خاطر دیر ارسال کردن کالا نشه.اونم برای یک کالای حدود 200 هزار تومانی!!!!!! در خیلی از معاملات هزینه ریالی و وقتی ملاقات حضوری رو خودم متقبل شدم.در خیلی از معاملات بدون هیچ چشم داشتی کمک اطلاعاتی مهم و خیلی سودمند با گذاشتن وقت بسیار زیاد کردم.حتی در یک معامله حضوری وقتی دیدم طرف مقابلم داره به خاطر ابروش قطعات کامپیوترش رو میفروشه اونها رو به قیمت اکبند خریداری کردم.دوستان میتونن با قدری تحقیق صحت این موارد رو جویا بشن.
پس این وصله ها چه از لحاظ شخصیتی و چه از لحاظ مالی به من نمیچسبه.
باز هم از مدیران فروم خواشمندم تا بخاطر جلوگیری از کلاهبرداری بیشتر توسط این شخص اکانت رو مسدود نمایند.
این هم اسکرین شات های واگذاری اکانت.البته چندیدن پیامک و تماس تلفنی هم در این بین رد و بدل شد.این هم شماره تماس طرف که متاسفانه از دسترس خاج کرده: 09370676958

1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png 9.png 10.png

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از همین جا به خریدار اکانت اعلام میکنم که هر چه سریعتر اقدام به بازگرداندن پول های افراد کنه، در غیر این صورت پیداش میکنم و در اون صورت رفتار مناسبی قانون باهاش نخواهد داشت.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

فقط خوندن مورد اول و دوم کافی بود تا بگم 100% مقصر شما هستید.

تمام.

من در مورد واگذاری اکانت بدون تحقیق کافی با شما موافق هستم.(البته الان که بیشتر فکر میکنم میبینم که این شخص اینقدر حرفه ای عمل کرد که من هم گول حرفهاش رو خوردم.)
از این رو هم هرگونه همکاری برای پیداکردن این شخص رو با کمال میل انجام خواهم داد.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اکانت شما اعتبار شما بوده و رسما به اسم شما کلاهبرداری کردن حکم اینه با ماشین شما بزنن به یکی

تو پرشین تولز دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من در مورد واگذاری اکانت بدون تحقیق کافی با شما موافق هستم.(البته الان که بیشتر فکر میکنم میبینم که این شخص اینقدر حرفه ای عمل کرد که من هم گول حرفهاش رو خوردم.)
از این رو هم هرگونه همکاری برای پیداکردن این شخص رو با کمال میل انجام خواهم داد.

اکانت با بیش از 90 فیدبک + رو فروختید و حتی 1 ثانیه فکر نکردید طرف واسه چی حاضر میشه اکانتی با سابقه ی بالای بازارچه رو از شما بخره؟؟

در بدترین حالت ( که اونم مورد قبول نیست ) شما باید به صورت بلد شده توی امضا متنی رو برای اطلاع رسانی به بقیه کاربرها قرار میدادید.. که حتی باز امکان داشت 6 ماه دیگه شروع به کلاهبرداری کنه و چندین نفر رو بدبخت کنه...

تحت هیچ شرایطی کار شما درست نبوده.

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
اکانت کلش اف کلنس نیست این!
حالا جناب معمارزاده ایشون که خریدن چه کسی هستن آشنایی دارید؟

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اکانت با بیش از 90 فیدبک + رو فروختید و حتی 1 ثانیه فکر نکردید طرف واسه چی حاضر میشه اکانتی با سابقه ی بالای بازارچه رو از شما بخره؟؟

در بدترین حالت ( که اونم مورد قبول نیست ) شما باید به صورت بلد شده توی امضا متنی رو برای اطلاع رسانی به بقیه کاربرها قرار میدادید.. که حتی باز امکان داشت 6 ماه دیگه شروع به کلاهبرداری کنه و چندین نفر رو بدبخت کنه...

تحت هیچ شرایطی کار شما درست نبوده.

طرف اعلام کرد که جوونه و قصد شروع کاسبی داره و .... هزار دلیل دیگه که من واقعا دلم رحم اومد. من حتی اواتار و امضا رو پاک کردم،دیگه نمیتونستم بیشتر از این کاری کنم.
در مورد درست یا غلط بودن نمیتونید قضاوت کنید، چون در اون زمان در جای من نیودید.اگر طرف ادم درست کاری بود و حرف هاش حقیقت داشت و با این کار واقعا به یه جوون تو این شرایط بد اقتصادی کمک میشد باز هم این حرف ها زده میشد.در این مورد اصلا با شما موافق نیستم.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اکانت کلش اف کلنس نیست این!
حالا جناب معمارزاده ایشون که خریدن چه کسی هستن آشنایی دارید؟

هدف چیز دیگه ای بود و خب اینجوری پیش رفت.
نه متاسفانه .هیچ شناختی ازش ندارم.

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
من واقعا متاسفم برای این کار شما توجیحی وجود نداره قبول کنید
واقعا من نمیدونم چی باید گفت
این کاربری من سنده منه من اگرم بمیرم به برادرم هم نمیدمش تو این اوضاع مملکت به کسی که شناختی ندارید جطور اکانت فروختید جای تعجبه
من چند بار با شما معامله داشتم کالایی میدیم فرض میکردم از طرف شماست خب!

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز این کار شما مثل این میمونه که یک شخص معتبر تو بازار دست چکش رو بده یک شخص دیگه که باهاش کلاه برداری کنه
مطمئن باشید اگر دادگاه یا پلیس فتا پیگیر بشه صد در صد شما هم درگیر میشین
هم اینکه اقرار به فروش اکانت کردین

این اکانت گیم نیست که شما به راحتی در اختیار یکی دیگه گذاشتین

فقط میدونید این کارتون چه بلایی سر کاربرهای با سابقه میاره و بازارچه رو چقدر بی اعتبار میکنه

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اکانت شما اعتبار شما بوده و رسما به اسم شما کلاهبرداری کردن حکم اینه با ماشین شما بزنن به یکی

تو پرشین تولز دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد ...

امانت دادن ماشین و واگذاری اکانت مجازی و ... رو هیچ کسی برای تصادف و یا کلاهبرداری و یا ... انجام نمیده.با این حال انجام میشه.با هدف کمک یا اقتصادی و یا ... .نباید قضاوت کرد.مگر با داشتن اگاهی دقیق
من از این واگذاری هدفم کمک به یک جوان تازه کار بود....

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
سلام.
اگه هک یا یه همچین چیزی اتفاق افتاده بود میشد تقصیر رو از دوش شما برداشت اما واگذاری اکانت به این صورت و تو همچین فضایی بنظرم اصلا منطقی و درست نیست و باید احتمال سواستفاده میدادین..اونم وقتیکه فروم امکان اعتبار بخشی(فروشنده معتبر) داره و کاربری که میخواد اعتباری در مرحله ی اول کسب کنه میتونه با هزینه نسبتا کم فروشنده معتبر بشه و حرفه ای باشه بسرعت امتیاز هم جمع میکنه و جالبه امتیاز شما حتی به صد نرسیده که بنظرم باید تعجب میکردین که مشتری سمج داره!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
طرف اعلام کرد که جوونه و قصد شروع کاسبی داره و .... هزار دلیل دیگه که من واقعا دلم رحم اومد. من حتی اواتار و امضا رو پاک کردم،دیگه نمیتونستم بیشتر از این کاری کنم.
در مورد درست یا غلط بودن نمیتونید قضاوت کنید، چون در اون زمان در جای من نیودید.اگر طرف ادم درست کاری بود و حرف هاش حقیقت داشت و با این کار واقعا به یه جوون تو این شرایط بد اقتصادی کمک میشد باز هم این حرف ها زده میشد.در این مورد اصلا با شما موافق نیستم.
داداش عذر میخوام.چی داری میگی؟اگر طرف درست کار بود؟یعنی شما متوجه نشدی برای کلاهبرداری داره اکانت میخره؟صد در صد و بدون شک شما مقصری.الانم پیگیر باش خسارت دوستان جبران بشه وگرنه به راحتی میتونن شکایت کنن و شما باید خسارتشونو بدی.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز این کار شما مثل این میمونه که یک شخص معتبر تو بازار دست چکش رو بده یک شخص دیگه که باهاش کلاه برداری کنه
مطمئن باشید اگر دادگاه یا پلیس فتا پیگیر بشه صد در صد شما هم درگیر میشین
هم اینکه اقرار به فروش اکانت کردین

این اکانت گیم نیست که شما به راحتی در اختیار یکی دیگه گذاشتین

فقط میدونید این کارتون چه بلایی سر کاربرهای با سابقه میاره و بازارچه رو چقدر بی اعتبار میکنه

سلام به شما دوست قدیمی
من پاسخ گویه کلیه موارد قانونی خواهم بود و منکر نیستم.
اما خب من هم مانند تمامی دیگر دوستان گول خوردم.اما این که دوستان به راحتی و به خیلی از موارد مهم اعتنا نکردند جای تاسف داره.

Sir MehDi

Registered User
لایک‌ها
913
من واقعا متاسفم برای این کار شما توجیحی وجود نداره قبول کنید
من چند بار با شما معامله داشتم کالایی میدیم فرض میکردم از طرف شماست خب!
دقیقا این اتفاق برای بنده هم داشت میوفتاد . مدتی پیش برای یه کارت گرافیک به آقای معمارزاده پیام داده بودم و ایشون یه قیمت بهم داده بودند. همون روزی که این کلاه برداری ها اتفاق افتاد از اکانت ایشون به پیام بنده پاسخ دادند و قیمتی کمتر از مبلغی که قبلا صحبت کرده بودیم دادند که خب باعث تعجب من شد.
اما قبل از اینکه معامله رو انجام بدیم مشخص شد که کلاه برداری اتفاق افتاده.
از آقای معمارزاده میخوام فقط برای لحظه ای خودشون رو بگذارند جای کسانی که از طریق اکانت و اعتبار ایشون کلاه برداری شده.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش عذر میخوام.چی داری میگی؟اگر طرف درست کار بود؟یعنی شما متوجه نشدی برای کلاهبرداری داره اکانت میخره؟صد در صد و بدون شک شما مقصری.الانم پیگیر باش خسارت دوستان جبران بشه وگرنه به راحتی میتونن شکایت کنن و شما باید خسارتشونو بدی.

در ابتدا سلام
من خودم شخصا از دوستان خواهش کردم که قانونا شکایت کنند تا بشه پیگیری کردم.چون دوستان مورد کلاهبرداری مستقیم واقع شدند و اطلاعات واریز به حساب و ... رو دارند.
در ضمن من دوستان زیادی دارم که در صورت شکایت و رسیدگی قانونی میتونم خیلی سریعتر به نتیجه برسم.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقیقا این اتفاق برای بنده هم داشت میوفتاد . مدتی پیش برای یه کارت گرافیک به آقای معمارزاده پیام داده بودم و ایشون یه قیمت بهم داده بودند. همون روزی که این کلاه برداری ها اتفاق افتاد از اکانت ایشون به پیام بنده پاسخ دادند و قیمتی کمتر از مبلغی که قبلا صحبت کرده بودیم دادند که خب باعث تعجب من شد.
اما قبل از اینکه معامله رو انجام بدیم مشخص شد که کلاه برداری اتفاق افتاده.
از آقای معمارزاده میخوام فقط برای لحظه ای خودشون رو بگذارند جای کسانی که از طریق اکانت و اعتبار ایشون کلاه برداری شده.

سلام به شما دوست عزیز
خدا شاهده که من از لحظه ای که متوجه این قضیه شدم تا همین لحظه ذره از ذهنم این مسئله رو بیرون نذاشتم و انگار برای خودم اتفاق افتاده.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
در ابتدا سلام
من خودم شخصا از دوستان خواهش کردم که قانونا شکایت کنند تا بشه پیگیری کردم.چون دوستان مورد کلاهبرداری مستقیم واقع شدند و اطلاعات واریز به حساب و ... رو دارند.
در ضمن من دوستان زیادی دارم که در صورت شکایت و رسیدگی قانونی میتونم خیلی سریعتر به نتیجه برسم.
علیک سلام.انشالا که حل بشه ولی بازم هیچ جوری نمیتونم به خودم بقبولونم که فرد با سابقه ای اکانت خودشو بفروشه و اطلاع رسانی نکنه که باهاش کلاهبرداری کنند.

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
پیشنهاد میکنم مبلغی رو براتون واریز شده کدام بانک به نام چه کسی هست پیگیر بشید عموما این اطلاعات رو بانک نمیده مگر آشنا یا با مدارک قضایی حتما پیگیر بشید
راجع به اینکه زود قضاوت میکنن دوستان عرض کنم جناب معمارزاده قصد کمک داشتید به جوان تازه کار ایکاش اکانت رو با بشرط مبلغی نمیفروختید همینجور مجانی میدادید ایکاش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا