• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب با توجه به اضافه شدن ليست خواهر الناز يه کم چک کردن اينکه کی چی داره، داره سخت ميشه. احتياج به يه ليست واحد داريم که توش معلوم باشه چه کارتون هايی موجود هست و کيا دارنش!:)

يه نفر که وقت داره اعلام آمادگی کنه، همه ليست ها رو يکی کنه. از ليست من که طويل ترينش هست به عنوان پايه استفاده کنين و بقيه ليست ها رو بهش اضافه کنين. مثل قبل هم هر کسی يه حرف به عنوان شناسايی داشته باشه! الان که نصف تون دارين. بقيه هم يه علامت اختصاری برای خودتون انتخاب کنين;).

چون خيلی از کارتون هايی که الان دارين دان ميکنين رو من تو ليست الناز ديدم که بهتره همه رو متوقف کنيم.:f34r: اينجوری راحت ميتونيم با چک کردن ليست بدونيم چی دان کنيم و چی نکنيم!:happy:

حالا کی داوطلب انجام اين کار هست؟:D

البته منم بايد ليستم رو آپديت کنم! يه 20-30 تا عنوان ديگه بايد اضافه کنم. ;)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب با توجه به اضافه شدن ليست خواهر الناز يه کم چک کردن اينکه کی چی داره، داره سخت ميشه. احتياج به يه ليست واحد داريم که توش معلوم باشه چه کارتون هايی موجود هست و کيا دارنش!:)

يه نفر که وقت داره اعلام آمادگی کنه، همه ليست ها رو يکی کنه. از ليست من که طويل ترينش هست به عنوان پايه استفاده کنين و بقيه ليست ها رو بهش اضافه کنين. مثل قبل هم هر کسی يه حرف به عنوان شناسايی داشته باشه! الان که نصف تون دارين. بقيه هم يه علامت اختصاری برای خودتون انتخاب کنين;).

چون خيلی از کارتون هايی که الان دارين دان ميکنين رو من تو ليست الناز ديدم که بهتره همه رو متوقف کنيم.:f34r: اينجوری راحت ميتونيم با چک کردن ليست بدونيم چی دان کنيم و چی نکنيم!:happy:

حالا کی داوطلب انجام اين کار هست؟:D

البته منم بايد ليستم رو آپديت کنم! يه 20-30 تا عنوان ديگه بايد اضافه کنم. ;)

سلام فریدا جان:happy: . من این کارو قبول می کنم :). علی به من خبرشو داد که تو یه داوطلب می خوای .
فقط .
یه کاری بچه های پخش کننده انجام بدن .
لیست هاشونو برای من pm کنن . یا اینجا بزارن . ؟
خلاصه خبرشو به من بدید :happy:
راستی این حرف اختصاری رو هم بگین .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
فريدا من كه اينطور تمام دانلودام كنسل شد :((
خواهر الناز شما حتي به سري هاي جديدم رحم نكرديد و گذاشتيد سر دان، اون وقت ما بايد اينجا چي كار كنيم؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام فریدا جان:happy: . من این کارو قبول می کنم :). علی به من خبرشو داد که تو یه داوطلب می خوای .
فقط .
یه کاری بچه های پخش کننده انجام بدن .
لیست هاشونو برای من pm کنن . یا اینجا بزارن . ؟
خلاصه خبرشو به من بدید :happy:
راستی این حرف اختصاری رو هم بگین .

ممنون مسيح جان

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بازم سريال جديد:D:
Sayonara Zetsubo Sensei

فکر کنم به درد سروش يا سهراب بخوره! :cool:

------------------
Nagasarete​_Airantou​_-​_14​_[XVID][Ayako][15A3D9B0].avi
Nagasarete​_Airantou​_-​_14​_[H264][Ayako][18536B4D].mkv
[Your-Mom]​_Heroic​_Age​_-​_14​_XVID​_[0AF85F48].avi
[Your-Mom]​_Heroic​_Age​_-​_14​_[86A34416].mkv
------------------

در مورد سريل های جديدی که الناز هم داره به نظرم خودتون ادامه اش رو بدين. چون الناز هم که نميتونه همه اينا رو يه جا رايت کنه به شما بده!:eek: شماا اين جديدی ها رو خودتون بگيرين قديمی تر ها رو که کامل شده از الناز بگيرين. فکر کنم اينجوری بهتر باشه!;)

-------------

مسيح خيلی ممنون :happy::happy::happy:

باشه ماها ليستامون رو برات ميفرستيم. ليست الناز که همين جا هست.:)
تو ليست قبلی صفحه اول دنی چند تا حرف اختصاری برای هر کسی گزاشته! مثلاً من F، خودش D, سپهر S, شينوبی SH، حالا مثلاً برای سهراب يه چيزی انتخاب کن:SB يا SZ يا هر چيزی ...
فايل excel رو هم هر جوری دوست داری تغيير بده!;):happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
كدومشو من بر درام؟؟؟
خواهر ميشه من هردوشو بردارم؟؟
پس هر دوش مال من:D
اگه با سليقت جور در ميآد چرا که نه؟! :happy:

-------------

راستی کسی بهم جواب نداد که سايتی که مسيح معرفی کرد رو امتحان کردين يا نه؟ کيفيت خوبه؟:eek: اگه خوبه من دست بکار شم!:D

-------------

روزبه، نگفتی سريال هايی که برداشته بودی رو داری ادامه ميدی يا نه؟!:cool: اگه نه بگو کو بقيه بچه ها ادامه شون بدن!;)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ا
راستی کسی بهم جواب نداد که سايتی که مسيح معرفی کرد رو امتحان کردين يا نه؟ کيفيت خوبه؟:eek: اگه خوبه من دست بکار شم!:D
همون كيفيتي كه فايل اصلي رو ميده.

من گرفتن monster رو قعلا نگه داشتم چون يه نفر ديگه هم گفته داره كه بهشون گفتم با سهراب تماس بگيره. اگه به ايشون داد كه فقط چندتا قسمتي كه ندارند و بايد دان كنم.

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه با سليقت جور در ميآد چرا که نه؟! :happy:

-------------

-------------

روزبه، نگفتی سريال هايی که برداشته بودی رو داری ادامه ميدی يا نه؟!:cool: اگه نه بگو کو بقيه بچه ها ادامه شون بدن!;)

من یکم دوزاریم کجه . منظور کدوم سایت بود ؟
منظورت همون oyoom هست ؟:blink:
------------------
در ضمن
فریدا جان من در خدمتم . منتظر لیست بچه ها هستم . هنوز که کسی چیزی برام نفرستاده ؟

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب می بینم که خبری از سهراب نیست فکر می کنم سرش این چند روزه با این مسئولیتی که گرفته حسابی شلوغه
خوب دیدم خواهر فریدا نذاشته گفتم من بذارم
[AniYoshi] Kaze no Stigma - 13 [ADE82028] mkv

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی خواهر فریدا اونایی که توضیح نداره من از کجا می تونم بفهمم که فن سابش انگلیسی یا نه؟
حالا خیال نکنید من اینترنتم وصل شده ما چون اون یکی قطع شده با دایال اپ می تونیم وصل شیم اومدیم که واقعا حالا قدر اون اینترنت ها رو می دونیم

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
فریدا جان اگر چیزی بود که بچه ها در حال دانلودش نیستن ، من هستم که برای دانلودش کمک کنم.

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فریدا جان من در خدمتم . منتظر لیست بچه ها هستم . هنوز که کسی چیزی برام نفرستاده ؟

مسيح جان دستت درد نكنه... زحمت ليست هم افتاد گردن شما...
ليست من توي امضام هست... البته كلي سفارش جديد داشتم كه فردا پس فردا به دستم مي رسه و دوباره ليستمو آپديت مي كنم...
به نظرم شما يه مستر ليست درست كن و يه جايي بگذار كه هممون دسترسي داشته باشيم بهش... اونوقت ما هم هر بار همونو آپديت ميكنيم...براي حروف اختصاري من هم ميتوني AT بگذاري...
باز هم ممنون از زحمتي كه ميكشي...
موفق باشي...

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .
الان تقریبا 4 یا 5 یا 6 ... ساعته :blink:( ساعت از دستم رفته) . که دارم یه بند لیستو آپدیت می کنم . الان رسیدم به حرف P . دهنم سرویس شده . چقدر انیمه اضافه شده .
102.gif

161.gif

سعی من اینه که تا امشب تمومش کنم . البته اگه خدا بخواد . خلاصه من همه ی سعی خودمو می کنم .
امیدوارم که حداقل ارزش این قدر وقت گذاشتن رو داشته باشه .

ضمنا :
برای بابک گذاشتم B
برای آتش پاره : AP
برای علی : AL
برای سهراب : SO

اگه موافق نبودید می تونید این لیست رو بعدا خودتون آپدیت کنید .
در ضمن بعضی ها توی لیستشون دقیقا مشخص نکردنه که چی دارن:wacko: . ؟ movie ? serial ? خلاصه . من خودم از روی شناخت یکی رو میزارم . بعدا خودتون آپدیتش کنید . ;)

یا حق :happy:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسیح جان برای من که زیاد نیست از اینجا که دوتا سری رو تاحالا گرفتم gundam seed, gundam seed destiny و سری هایی که کامل شده در ابتدای همینجا و در حال دانلودها وچندتا دیگه که در زیر می نویسم
kenshin 1-95
street fighter serie
street fighter alpha
Street Fighter alpha - Generation
chrono crusade
Fatal Fury 1 - Legend of the Hungry Wolf
Fatal Fury 2 - The New Battle
Fatal Fury - Motion Picture
Mobile Suit Gundom F91
Final Fantasy - advent children
appleseed
خوب این لیست انیمه هام البته یه سری انیمیشن امریکایی هم دارم که نمی دونم الان چیا هست اگر اونها هم احتیاج هست من اونها رو هم برم لیست کنم و بگم؟
البته می خواهیم به زودی به سهراب جان زحمت یه سری انیمه بدیم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جان اگر چیزی بود که بچه ها در حال دانلودش نیستن ، من هستم که برای دانلودش کمک کنم.
راستش يه سر به پست اول بزن، يه ليست از کارتون های دان نشده داريم. ببين از کدوم خوشت ميآد;) يکی رو طبق سليقت انتخاب کن!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خواهر فریدا اونایی که توضیح نداره من از کجا می تونم بفهمم که فن سابش انگلیسی یا نه؟
هيچ راهی نداره جز اينکه سايت فن سابش رو پيدا کنی ببينی به زبان شيرين/تلخ اينگيليسی نوشته شده يا يه زبان اجنبی ديگه!:wacko::f34r:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا