• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
من هم حدود 5 ماه هست که دارم و هر کاری هم بگید باهاش کردم ( یک جسجار هم من دارم برای اون یکی خطم و با PPc ها بزرگ شدم ) و واقعا هیچ مشگلی به جز تاریخ اس ام اس ها باهاش نداشتم که برام زیاد هم مهم نبود واقعا مشکلات بچه ها رو میبینم خیلی تعجب میکنم تازه من 3 بار هم بدون مشکل آپدیت کردم ( با ADSL داتک که دارم )

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
جسارت بنده رو بپذیرید

بله منظورشون من بودم...من قبلا اتم داشتم و به دلیل دوربین واقعا تعطیلش اون رو فروختم و یه P990 خریدم...جدا تو این مدت جز یه بار که کار گوشی به فلش کشید چون حین اپدیت اینترنت قطع شده بود دیگه مشکل خاصی نداشتم...داره مثل ادم کار میکنه بد بخت....

مازیار عزیز شما ppc رو به چه منظور گرفتید؟ اگه دوربین میخواستید که خب یه 2مگاپیکسلس جاوا کاملا شمارو ارضا میکرد ...حتی توی صدا....این چه اسمارت فونی هست که نه برنامه بدرد بخوری داره و هم اگه 4تا برنامه باز کنی جون میکنه؟؟ سرعت اتم و برنامه های بیشمار یه پاکت پی سی با این قابل مقایسه هست؟؟؟

واقعا عجیبه که شما راجع به p990 اینطوری قضاوت میکنید. من هم با ppc کار کردم و دیدم که چه صدای اشغالی داره ... دوربینش هم که ماشا الله... تازه support جالبی هم نداشت.

اگه شما از یه برند درست و حسابی ppc داشتید گلایه ساپورت رو نمیکردید....o2 که جناب مازیار در جریان ساپورتش هستند ضمن اینکه سیستم عاملی که stable نیست مثل همین پی 990 که کلی نقص داره و کمبود رم به شدت درش احساس میشه نیاز به ساپورت اینچنینی داره تا حالا بعد از این همه گوشی که داشتم حتی همون 910 اینقدر درد سر اپدیت رو نداشتم که دست اخر بازم مشکل داشته باشه...
در اخر به شما هم جواب پست مازیار خان رو میدم.....اگه برای صدا و دوربین اومدید که گزینه های بهتری از این ناقص الخلقه وجود داشتند و اگر به دیده اسمارت فون که بهتر بگم حیف این اسم که اصلا برازنده این گوشی نیست ...نه برنامه درست و حسابی و نه کشش و توان اجرای برنامه که با باز بودن 4 تا برنامه میره توی کما
جز به امید تاچ اسکرین بودن و کیفیت تصویر واسه فیلم دیدن با چه انگیزه ای باید این رو خرید؟
و 100 البته که با قیمتی که مازیار و تا حدودی من واسه این پرداخت کردم اصلا نمیارزه....اما با قیمت فعلی...

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
جسارت بنده رو بپذیرید

مازیار عزیز شما ppc رو به چه منظور گرفتید؟ اگه دوربین میخواستید که خب یه 2مگاپیکسلس جاوا کاملا شمارو ارضا میکرد ...حتی توی صدا....این چه اسمارت فونی هست که نه برنامه بدرد بخوری داره و هم اگه 4تا برنامه باز کنی جون میکنه؟؟ سرعت اتم و برنامه های بیشمار یه پاکت پی سی با این قابل مقایسه هست؟؟؟

اگه شما از یه برند درست و حسابی ppc داشتید گلایه ساپورت رو نمیکردید....o2 که جناب مازیار در جریان ساپورتش هستند ضمن اینکه سیستم عاملی که stable نیست مثل همین پی 990 که کلی نقص داره و کمبود رم به شدت درش احساس میشه نیاز به ساپورت اینچنینی داره تا حالا بعد از این همه گوشی که داشتم حتی همون 910 اینقدر درد سر اپدیت رو نداشتم که دست اخر بازم مشکل داشته باشه...
در اخر به شما هم جواب پست مازیار خان رو میدم.....اگه برای صدا و دوربین اومدید که گزینه های بهتری از این ناقص الخلقه وجود داشتند و اگر به دیده اسمارت فون که بهتر بگم حیف این اسم که اصلا برازنده این گوشی نیست ...نه برنامه درست و حسابی و نه کشش و توان اجرای برنامه که با باز بودن 4 تا برنامه میره توی کما
جز به امید تاچ اسکرین بودن و کیفیت تصویر واسه فیلم دیدن با چه انگیزه ای باید این رو خرید؟
و 100 البته که با قیمتی که مازیار و تا حدودی من واسه این پرداخت کردم اصلا نمیارزه....اما با قیمت فعلی...

نمیدونم دوستان ppc رو فقط اتم میبینن یا نه ولی کلا بعضی از ppc ها از دوربین و صدا تعطیلا مثل pda2k ولی مدل های زیادی داره که این مشکل رو ندارن تازه مثلا همین p990 خیلی صداش زیاده؟؟؟:lol::p در مورد هنگ و برنامه پزیری هم که اصلا جای بحث نداره در مورد قیمت هم حق رو میدم به شما با قیمت 300 تومن گوشی مثلا smart phone بهتری نمی دن

پاینده ایران

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جسارت بنده رو بپذیرید

سرعت اتم؟ کدوم سرعت؟ من برام جدا قابل هضم نیست که اینترنت اکسپلورر رو اتم باز باشه و بعد نیم ساعت کار سرعت گوشی برسه به حد یه ویندوز 3.1 که حتی هیچ منویی باز نکنه و عملا هنگ کنه به طوری که مجبور بشی قلم رو فرو کنی تو همون سوراخ معروف!! خب این چه مدیریت حافظه ای هست؟ در حالی که هیچ برنامه دیگه ای هم باز نبود...من جدا روزی که با اتم اینترنت کامپیوترم رو شیر کردم و این اتفاق بعد نیم ساعت برای اتم افتاد با پیش زمینه ای که از دوربین تعطیل و صداش داشتم گفتم این گوشی به درد من یکی نمیخوره همون جا عهد کردم بفروشمش :)

یا مثلا میخوام بدونم اون ساپورت a2dp هست که اتم داره؟ مگه همین اقا مجتبی نمیگه با اتم اگزک که CPU اش هم قویتره تازه از اتم معمولی همیشه با هدفون A2DP مشکل داره و گوشی هنگ میکنه؟ خب p990 مثل بنز با یه هدفون a2dp کار میکنه با همون CPU 208 که داره ولی اگزک با 520 مگاهرتز سرعت توش میمونه///

مگه صفحه نمایش با این خوبی و نرمی جای دیگه گیر میاد؟ والله اتم من خیلی سفت بود ولی این با یه اشاره کار میکنه..

مگه دوربین 2 اتوفوکوس بسیار عالی با اون ماکروهای بی نظیر یا فیلم برداری 320X240 فریم 15 روی اتم هست؟

مثلا اون هدفونی که همراه اتم میدن واقعا چیز خوبیه؟ مال p990 که بهتره...

مثلا اون کی برد QWERTY کامل رو اتم موجوده؟

از این موارد زیاده...خیلی زیاد...نمیگم این بده اون خوبه ولی کلا p990 هم گوشی بسیار خوبیه و مشکلی خاصی نداره:)

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
سرعت اتم؟ کدوم سرعت؟ من برام جدا قابل هضم نیست که اینترنت اکسپلورر رو اتم باز باشه و بعد نیم ساعت کار سرعت گوشی برسه به حد یه ویندوز 3.1 که حتی هیچ منویی باز نکنه و عملا هنگ کنه به طوری که مجبور بشی قلم رو فرو کنی تو همون سوراخ معروف!! خب این چه مدیریت حافظه ای هست؟ در حالی که هیچ برنامه دیگه ای هم باز نبود...من جدا روزی که با اتم اینترنت کامپیوترم رو شیر کردم و این اتفاق بعد نیم ساعت برای اتم افتاد با پیش زمینه ای که از دوربین تعطیل و صداش داشتم گفتم این گوشی به درد من یکی نمیخوره همون جا عهد کردم بفروشمش :)

یا مثلا میخوام بدونم اون ساپورت a2dp هست که اتم داره؟ مگه همین اقا مجتبی نمیگه با اتم اگزک که CPU اش هم قویتره تازه از اتم معمولی همیشه با هدفون A2DP مشکل داره و گوشی هنگ میکنه؟ خب p990 مثل بنز با یه هدفون a2dp کار میکنه با همون CPU 208 که داره ولی اگزک با 520 مگاهرتز سرعت توش میمونه///

مگه صفحه نمایش با این خوبی و نرمی جای دیگه گیر میاد؟ والله اتم من خیلی سفت بود ولی این با یه اشاره کار میکنه..

مگه دوربین 2 اتوفوکوس بسیار عالی با اون ماکروهای بی نظیر یا فیلم برداری 320X240 فریم 15 روی اتم هست؟

از این موارد زیاده...خیلی زیاد...نمیگم این بده اون خوبه ولی کلا p990 هم گوشی بسیار خوبیه و مشکلی خاصی نداره:)

مازیار جان شما imate jamin رو که 1 ppc معمولی هست با p990 مقایسه کن
1 _ jamin صداش بیشتره هم با ایرفون هم با اسپیکر
2 _ lcd جفتشون از نظر touch screen تقریبا یکیا ولی شما جفتشون رو بگیر تو افتاب ببین کدوم تصویر واضح تره (jamin(
3_ دوربین جفتشون یکی ولی jamin اتو فوکوس نیست و فلاش نداره عوضش فیلمبرداریش با format mp4 هست که به مراتب کیفیتش بالا تره
4 _ برنامه پزیری ppc نسبت به p990 رو هم که هیچی ولش کن
5 _ سی پی یو jamin 200 هست و phone memory 128 که با این تفاصیر در مقایسه با p990 بحث هنگ هم مشخص میشه
6 _ از نظر گرافیکی هم به نظر من jamin بهتره . چه بازی و چه محیط کارش (شما 1 بازی استراتزیک رو روش تست کن و windows 06 رو روش نصب کن تا محیط رو هم ببینی)
7 _ سرعتش هم که بالا تر از p990
7_ خداییش p990 هم گوشی خوبی ولی نه در مقایسه با ppc بلکه در مقایسه با بقیه گوشی های symbian موجود تو بازار
8 _ مازیار جان اتم همچین چیزه به خصوصی نیست که شما با p990 مقایسه می کنی اینطوری بهتره که بگم p990 تقریبا یکی از بهترین هاست در symbian پس بهتره با یکی از بهترین ppc ها مقایسش کنید
پاینده ایران

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
در ادامه فضایل این گوشی میخوام یه مشکل دیگه که فقط تو P990 باهاش مواجه میشیم رو تعریف میکنم

شب طبق معمول خواستم با این گوشی رادیو گوش بدم هندزفری رو وصل کردم و رفتم از تو مدیاپلیر رادیوش رو روشن کنم که.........

دیدم روشن نشد چندبار هندزفری رو درآوردم و دوباره وصل کردم باز دیدم این رادیو روشن نمیشه صفحه اش رو که نگاه کردم دیدم نوشته Corrupt!!!!!
خدایا باز چی به سر این اعجوبه اومد!!!! همی چیزش درست بود! فقط همینش مونده بود که رادیوش خراب بشه....خیری از این گوشی ندیدم هیچ کلی هم باید خرجش کنم تا این رادیو درست بشه.................................

با همه تنظیماتش ور رفتم ولی درست نشد که نشد!!

گفتم حالا یه مستر ریست کنم شاید درست بشه نشستم یکی یکی برنامه هایی که 1 ساعت نشسته بودم نصبشون کرده بودم رو Uninstall کردم و مستر ریستش کردم

خلاصه گوشی مستر ریست شد و بعد با هزارتا تشریفات و سلام و صلوات اومد بالا
103.gif

اول رفتم سراغ رادیوش و دیدم خوشبختانه داره کار میکنه
56.gif

باز خدا رو شکر مشکلش سخت افزاری نبود که بخواد بره تعمیرگاه و ........

حالا اگه این مشکل توی سفر برام پیش می اومد !!! چه ضد حالی میخوردم با این گوشی اسمارت!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان شما imate jamin رو که 1 ppc معمولی هست با p990 مقایسه کن
1 _ jamin صداش بیشتره هم با ایرفون هم با اسپیکر
2 _ lcd جفتشون از نظر touch screen تقریبا یکیا ولی شما جفتشون رو بگیر تو افتاب ببین کدوم تصویر واضح تره (jamin(
3_ دوربین جفتشون یکی ولی jamin اتو فوکوس نیست و فلاش نداره عوضش فیلمبرداریش با format mp4 هست که به مراتب کیفیتش بالا تره
4 _ برنامه پزیری ppc نسبت به p990 رو هم که هیچی ولش کن
5 _ سی پی یو jamin 200 هست و phone memory 128 که با این تفاصیر در مقایسه با p990 بحث هنگ هم مشخص میشه
6 _ از نظر گرافیکی هم به نظر من jamin بهتره . چه بازی و چه محیط کارش (شما 1 بازی استراتزیک رو روش تست کن و windows 06 رو روش نصب کن تا محیط رو هم ببینی)
7 _ سرعتش هم که بالا تر از p990
7_ خداییش p990 هم گوشی خوبی ولی نه در مقایسه با ppc بلکه در مقایسه با بقیه گوشی های symbian موجود تو بازار
8 _ مازیار جان اتم همچین چیزه به خصوصی نیست که شما با p990 مقایسه می کنی اینطوری بهتره که بگم p990 تقریبا یکی از بهترین هاست در symbian پس بهتره با یکی از بهترین ppc ها مقایسش کنید
پاینده ایران

1- نه با ایرفون رو قبول ندارم....صدای ایرفون P990 هم خیلی خوبه...

3- دوربین P990 تو عکاسی 100 درصد بهتره...هم اتوفوکوس داره ضمن اینکه فیلم برداریش هم خیلی خوبه...حالا فرمتش نهایی فیلم 3Gp هست ولی اگه با یه برنامه که مشخصات فیلم رو میدن نگاه کنید میبینید که کدک فیلم Mp4 هست...

5- بحث هنگ رو کماکان من باهاش مشکل دارم..یعنی شما میگید اتم با اون قیمت 700 هزار تومنی اش باید هنگ کنه؟

6- از نظر گرافیکی من برای P990 مشکلی نمیبینم....

خب حالا این مواردی که گفتین به عنوان برتری Jamin چطور مواردی که من در بالا گفتم به عنوان برتری P990 رو قبول نکردین؟

قیمت هم فراموش نشه...خیلی مهمه...

به هر حال به نظر من این گوشی گوشی خوبیه...قیمتش هم بسیار مناسبه و من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم...

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز

من یه نگاهی به درایو Z روی مموری خود گوشی انداختم و متوجه شدم که زیرشاخه ای هست که آیکون ها اونجا تعریف شدن :

capture0000.jpg

خوب حالا اگه به زیر شاخه ی Resource در درایو Z یه نگاهی بندازیم :

capture0002.jpg

و بعدشم اگه دقت کنین ، یه فولدر هست به اسم Customisations که توش خیلی از آیکونا با فایلهای png ( و تک و توک با فرمت MBM ) تعریف شدن :

capture0003.jpg

عکس زیری لیست این فایلهای گرافیکی رو نشون میده :

capture0004.jpg

اینم یه نمونه از فایلهای MBM که مربوط هستش به اتمام مکالمه :

capture0005.jpg

من تونستم برنامه ای رو پیدا کنم که مجانیه و میتونه تمام فایلهای گرافیکی رو به فرمتهای PNG یا MBM تبدیل کنه . از طرف دیگه برنامه ی X-plore میتونه فایلهای درایو Z رو کپی کنه !! بقیه اش هم با خودتون !:D

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
1- نه با ایرفون رو قبول ندارم....صدای ایرفون P990 هم خیلی خوبه...

3- دوربین P990 تو عکاسی 100 درصد بهتره...هم اتوفوکوس داره ضمن اینکه فیلم برداریش هم خیلی خوبه...حالا فرمتش نهایی فیلم 3Gp هست ولی اگه با یه برنامه که مشخصات فیلم رو میدن نگاه کنید میبینید که کدک فیلم Mp4 هست...

5- بحث هنگ رو کماکان من باهاش مشکل دارم..یعنی شما میگید اتم با اون قیمت 700 هزار تومنی اش باید هنگ کنه؟

6- از نظر گرافیکی من برای P990 مشکلی نمیبینم....

خب حالا این مواردی که گفتین به عنوان برتری Jamin چطور مواردی که من در بالا گفتم به عنوان برتری P990 رو قبول نکردین؟

قیمت هم فراموش نشه...خیلی مهمه...

به هر حال به نظر من این گوشی گوشی خوبیه...قیمتش هم بسیار مناسبه و من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم...

مازی جووون منم نگفتم p990 گوشی بدیه گفتم لایق مقایسه با بهترین ppc نیست

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
Pooya جان داستان مشكلات شما با P990 هنوز ادامه داره؟!من كه تا به امروز مشكل خاصي با P990 خودم نداشتم و يكي از اين مشكلاتي كه شما با آن مواجه شديد را من نداشتم.نميدونم چرا گوشي شما اينطوريه؟شما گوشيتون را كي و چند خريديد؟

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ادامه فضایل این گوشی میخوام یه مشکل دیگه که فقط تو P990 باهاش مواجه میشیم رو تعریف میکنم

شب طبق معمول خواستم با این گوشی رادیو گوش بدم هندزفری رو وصل کردم و رفتم از تو مدیاپلیر رادیوش رو روشن کنم که.........

دیدم روشن نشد چندبار هندزفری رو درآوردم و دوباره وصل کردم باز دیدم این رادیو روشن نمیشه صفحه اش رو که نگاه کردم دیدم نوشته Corrupt!!!!!
خدایا باز چی به سر این اعجوبه اومد!!!! همی چیزش درست بود! فقط همینش مونده بود که رادیوش خراب بشه....خیری از این گوشی ندیدم هیچ کلی هم باید خرجش کنم تا این رادیو درست بشه.................................

با همه تنظیماتش ور رفتم ولی درست نشد که نشد!!

گفتم حالا یه مستر ریست کنم شاید درست بشه نشستم یکی یکی برنامه هایی که 1 ساعت نشسته بودم نصبشون کرده بودم رو Uninstall کردم و مستر ریستش کردم

خلاصه گوشی مستر ریست شد و بعد با هزارتا تشریفات و سلام و صلوات اومد بالا
103.gif

اول رفتم سراغ رادیوش و دیدم خوشبختانه داره کار میکنه
56.gif

باز خدا رو شکر مشکلش سخت افزاری نبود که بخواد بره تعمیرگاه و ........

حالا اگه این مشکل توی سفر برام پیش می اومد !!! چه ضد حالی میخوردم با این گوشی اسمارت!!!

پويا جون حالا كه شما مشكلتو گفتي منم بگم
ديروز هر كي رو ديدم به من گفت تو دسترس نيستي هر چي زنگ ميزنيم پيغام تو دسترس نيستي مي شنويم
منم از همه جا بي خبر فقط خنديدم يهو به ذهنم رسيد كه يكي ، دو روز اين گوشي من زنگ نخورده ، يه امتحاني كردم از تلفن خونه به گوشيم زنگ زدم ديدم داره پيغام ميده گفتم اي دل غافل اين p نهصدو مصيبت يه چيزيش شده ، فايلهاي صوتي رو پلي كردم ديدم از تو گوشي ( عليرغم بلند بودن صدا ) صدا بيرون نمياد خلاصه كلي ور رفتم داشتم نا اميد ميشدم كه يهو به ذهنم رسيد گوشي رو خاموش كنمو و باطريشو در بيارم ، همين كار و هم كردم و شانسي گوشي درست شد
حالا اگه كسي مايل بود ميخوام اين P نهصد و مصيبت و بفروشمو از شرش خلاص شم اگه مشتري داشتيد پيغام بدين

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازی جووون منم نگفتم p990 گوشی بدیه گفتم لایق مقایسه با بهترین ppc نیست

بله منم نگفتم با بهترین PPC مقایسه بشه ولی گفتم با توجه به قیمت و برایند های کلی امکانات بهترین انتخاب هست :)

Pooya جان داستان مشكلات شما با P990 هنوز ادامه داره؟!من كه تا به امروز مشكل خاصي با P990 خودم نداشتم و يكي از اين مشكلاتي كه شما با آن مواجه شديد را من نداشتم.نميدونم چرا گوشي شما اينطوريه؟شما گوشيتون را كي و چند خريديد؟

خدا رو شکر 2 نفر مثل شما و چند تا دیگه هستن بیان بگن هیچ مشکلی نداشتن...اگه نه همه فکر میکردن دارم خالی بندی میکنم...:)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

من ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم (با اینکه جواب همه رو دارم)...منطق داره جاشو به تعصب میده ... همه گفته های شمارو هم تایید کنم که راحت بشید... ما که رفتیم انشالله خیرش ببینی هر روزم بیشتر از قبل باهاش حال کنی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بله هنوز ادامه داره.....

این مشکلات و خیلی مشکلات دیگر رو کسایی که P990 دارن با گوشیشون داشتن و دارن پس به قیمت خرید و زمان خرید ربطی نداره ولی چون پرسیدید میگم 2ماه پیش و به قیمت 400 تومن خریدم

من هم اولین و آخرین کسی نیستم که از دست P990 ناراضیه

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خدا رو شکر 2 نفر مثل شما و چند تا دیگه هستن بیان بگن هیچ مشکلی نداشتن...اگه نه همه فکر میکردن دارم خالی بندی میکنم...:)

واقعيت را عرض كردم.توي اين حدود 10 ماهي كه اين گوشي را داشتم واقعا اذيتم نكرده و خيلي خوب داره كار ميكنه.كار من را هم به بهترين شكل راه انداخته.اميدوارم به همين شكل ادامه بده و چشم نخوره.;);)

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان جسارتا" شما ظاهرا" هر چندوقت يكبار آمپرتون ميزنه بالا و فحش زمين و آسمون رو به p990 ميدين و گوشي رو به دهن خودتون و ما حروم مي كنيد!!! بعد از يه مدت كه درجه حرارت مياد پايين، اينقدر از اين گوشي تعريف مي كنيد كه هر مخالفي رو موافق مي كنيد!
فكر كنم اگه بحث عوض بشه بهتره.
شرمنده هااااااااا

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان جسارتا" شما ظاهرا" هر چندوقت يكبار آمپرتون ميزنه بالا و فحش زمين و آسمون رو به p990 ميدين و گوشي رو به دهن خودتون و ما حروم مي كنيد!!! بعد از يه مدت كه درجه حرارت مياد پايين، اينقدر از اين گوشي تعريف مي كنيد كه هر مخالفي رو موافق مي كنيد!
فكر كنم اگه بحث عوض بشه بهتره.
شرمنده هااااااااا
خب اینجا کلوپ P990 ـه و میتونیم تمام مسایل،مشکلات یا مزایای این گوشی رو مطرح کنیم و ربطی هم به بالا پایین اومدن آمپرمون نداره!!

هر کسی هم که میاد تو این تاپیک میتونه با خوندن این تعریف ها یا انتقادات تصمیمش رو بگیره که P990 بخره یا نه.

نه اینکه بیاییم الکی فقط ازش تعریف کنیم .

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

بعضی از دوستان آشنا هستن:)

مشکلات ن با این گوشی اینه
کسی براش راهی داره؟

1- هندزفری در هنگام پخش آهنگ خش خش داره ( هم استاندارد هم هندزفری دیگه)
حتی آهنگ نگه هم می دارم یا صدا رو تا آخر کم می کنم بازم خش خش داره ( زیاد)
ولی وقتی صدا زیاده معلوم نمی شه
فرقم نمی کنه با چه پلیری پخش کنه

2-فیلیپ رو ببندید و دکمه شاتر رو نصفه نگه دارید تا فلاش روشن بشه
حالا جاگ دیال رو بچرخونید تا به حالت فیلم برداری بره ( راهی که در هنگام فیلم برداری فلاش روشن باشه)

حتماً فلیپ بسته باشه

همیشه هم اینطور نیست
متوجه شدم این مشکل وقتی پیش میاد که برنامه دوربین تو تسک منیجر باشه ( بسته نشده باشه) و دوباره وارد دوربین بشید ( از تو تسک انتخاب نکنید و با دکمه دوربین یا چرخوندن در پوش لنز در بار دوم در حالی که یک بار از برنامه خارج شدید و برنامه دوربین رو از تسک منیجر حذف نکردید)

ممنون

موفق وشاد باشید

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خوب من هم خوشحالم که چند نفری از این گوشی ناراضی هستند ! چون اگه همه راضی بودند معلوم میشد که الکی دارن تبلیغ میکنن...
تو خونه به من میگن اینقدر این بدبخت (p990) را انگولک نکن !!! نمیدونم شما چکارش میکنید که این قدر مشکل به هم میزنه ! شاید هم موقع خرید یک ناقص و دست دوم خرابشو بهتون قالب کردن که این قدر به مشکل بر میخورید ...
من به شخصه میدونم که شانس خرید وسایل صوتی تصویری الکترونی را ندارم ! ولی دارم میبینم که این گوشی از بهترین های موجود در بین بازار هست و اینقدر خوبه که یک بار هم با این همه کاری که ازش میکشم هنگ نکرده...

نباید هم با ppc مقایسه بشه ! مگه قیمتش به ppc میخوره یا ویندوز روش نصب میشه که با اون مقایسش کنیم ؟

بد نیست تا به لینک تعریف اسمارت فون نگاهی بندازیم تا با معنای درست اسمارت فون هم بیشتر آشنا شیم...

این هم یک مقایسه ساید با ساید p990 با چند نمونه از اسمارت فونهای نوکیا سیمبین ای !!!

:cool:

خوب مثل اینکه بهتره بحث را عوض کنیم دیگه .... مدیر اومد دعوامون کرد... :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان این چند صفحه آخر پست های مختلفی زده شده که خيلی'ش ارتباطی با عنوان تاپيک نداره ، لطفا رعايت کنيد
بالا