از اینا که فحش میدند تو دیوار زیادندیه لپتاپ میخواستم بخرم - رفتم سر قرار طرف نیومد چند دقیقه ای منتظرش موندم -خیلی عوضی بود - گوشیش رو هم جواب نداد و تا چند روز خاموش بود - اونروز بارون شدیدی هم میومد . کلی خیس شدم ماشین هم نداشتم .
یه گوشی هم خواستم بفروشم - قیمت خوب گذاشته بودم - یه نفر تخفیف نامعقول خواست بهش گفتم قیمت خوبه برو یه اماری بگیر از اینترنت و مغازه ها - ( اونموقع اکبند گوشی 700تومن بود من میخاستم 400 بفروشم . )- بعدش یارو تو تلگرام کلی فحش ناجور بهم داد - بهم میگفت: حرومزاده:general208::general312: گوشیت خرابه میخای قالب کنی و کلی فحش دیگه ..... بهش زنگ زدم دیدم صدای بچه است شاید 14 ساله - نمیدونم خودش بهم فحش داده بود یا اینکه برادرش یا باباش یا حتی شاید مامانش !!!!
کدوم ناظری اینارو تایید میکنه اونو باید گرفت حسابی از خجالتش در اومد
آینه جان شده چهره تابان تومتوجه نکته ش شدید دیگه؟
آیینه چون نقش تو بنمود راستآینه جان شده چهره تابان تو
هر دو یکی بودهایم جان من و جان تو
آينه دل چون شود صافي و پاك
نقش ها بيني برون از آب و خاك
گفتم آخر آينه از بهر چيست؟
تا بداند هر كس كاو چيست و كيست !....![]()
:general404::general304:
حالا از کجا می دونی اینی که خودت گذاشتی تحریف نیست؟انتظار نداشتم اندیشمندان و متخصصان تیزبین پاتوق این چنین در دام تحریفت تلگرامی بیفتنمشاهده پیوست 1124012
چون معمولا کلوچه رو فتوشاپ میکنن وگرنه این یارو پشمالو چیه که بخوان بزارن تو تصویرحالا از کجا می دونی اینی که خودت گذاشتی تحریف نیست؟![]()
حالا از کجا می دونی اینی که خودت گذاشتی تحریف نیست؟![]()
منم نمیدونماطراف دست کلوچه رو نگاه کنی. کاملا تابلو وناشیانه فتوشاپ شده
پ.ن
یه سایتی بود عکس رو توش اپلود میکردی تحلیل میکرد اخر سر میگفت عکس فتوشاپه یانه. اسمش رو یادم نمیاد کسی اسمشو نمیدونه؟:general507:
بدرد خرگوش ما که نمیخوره ، قوی هم نیست
کار ویبراتور که تمام شد
در گام دوم تلاشمان بر این خواهد بود که یک عدد وکیوم قوی بسازیم , در ابعاد مختلف , از نوک م*م** گرفته تا خرگوش بازیگوش
منتظر باشید, بزودی...![]()