مرسی از توضیحات بلیچی:happy: من ایران نیستم دوست عزیز ، تازه دانلودش بیشتر میچسبه
خواهش می کنم ... نمی دونم چندتا مونده ... مانگاش که هنوز داره بیرون میاد ... فعلا که انتهایی براش در نظر گرفته نشده ...
از اول قشنگه .. . اگر از این نوع ژانر خوشت میاد , حتما جذبت می کنه ...تا قسمت های 70 انیمه گیراییش رو داره , زمانی که وارد فیلر می شه کمی کسل کننده می شه تا ...
من ژانر خاصی رو دنبال نمی کنم . هر ژانری بالاخره جذابیت خودشو داره اگر قشنگ کار شده باشه ، مرسی از توضیحاتت:happy:
یه سوال خارج از بحث:
کسی میدونه اگر بخوایم چند تا فیلم یا بهتره بگم فایل AVI به همراه زیرنویس روی دی وی دی به صورت DATA رایت کرد ، باید همه ی فایل ها به همراه زیر نویسشون رو در Root دی وی دی گذاشت؟(منظور اینکه تا دی وی دی رو باز میکنیم فایل ها رو ببینیم) یا اینکه همه ی فایل ها رو توی یک فولدر قرار بدیم و بعد فولدر رو روی دی وی دی رایت کنیم؟ یا هر فایلی به همراه زیرنویسش رو در فولدر جداگونه بریزیم و رایت کنیم؟ چون میخوام توی دستگاهی که فایل DivX میخونه ، پخش بشه...
راستی کسی میتونه بهم بگه برای دانلود کردن از سایت bleachexile که آدرسشو بالاتر گذاشتم چقدر کیفیت دو نوع فایل دانلود با هم فرق میکنه؟