• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن عاشقان و دلسوختگان بلیچ

فراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام فراز

داستان رو اينجاها ميتونی بخونی ببينی چی به چی هست;): Bleach a b c d e

در مورد دانلود هم، دان نکن، از بچه ها بگير. کدوم شهر هستی؟:eek:

مرسی از توضیحات بلیچی:happy: من ایران نیستم دوست عزیز ، تازه دانلودش بیشتر میچسبه:p راستی مگه بچه ها همه ی قسمتاشو دارن؟! هنوز که Episode هاش کامل نشده؟!!!:blink:

خواهش می کنم ... نمی دونم چندتا مونده ... مانگاش که هنوز داره بیرون میاد ... فعلا که انتهایی براش در نظر گرفته نشده ...

از اول قشنگه .. . اگر از این نوع ژانر خوشت میاد , حتما جذبت می کنه ...تا قسمت های 70 انیمه گیراییش رو داره , زمانی که وارد فیلر می شه کمی کسل کننده می شه تا ...

من ژانر خاصی رو دنبال نمی کنم . هر ژانری بالاخره جذابیت خودشو داره اگر قشنگ کار شده باشه ، مرسی از توضیحاتت:happy:

یه سوال خارج از بحث:
کسی میدونه اگر بخوایم چند تا فیلم یا بهتره بگم فایل AVI به همراه زیرنویس روی دی وی دی به صورت DATA رایت کرد ، باید همه ی فایل ها به همراه زیر نویسشون رو در Root دی وی دی گذاشت؟(منظور اینکه تا دی وی دی رو باز میکنیم فایل ها رو ببینیم) یا اینکه همه ی فایل ها رو توی یک فولدر قرار بدیم و بعد فولدر رو روی دی وی دی رایت کنیم؟ یا هر فایلی به همراه زیرنویسش رو در فولدر جداگونه بریزیم و رایت کنیم؟ چون میخوام توی دستگاهی که فایل DivX میخونه ، پخش بشه...

راستی کسی میتونه بهم بگه برای دانلود کردن از سایت bleachexile که آدرسشو بالاتر گذاشتم چقدر کیفیت دو نوع فایل دانلود با هم فرق میکنه؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی از توضیحات بلیچی:happy: من ایران نیستم دوست عزیز ، تازه دانلودش بیشتر میچسبه:p راستی مگه بچه ها همه ی قسمتاشو دارن؟! هنوز که Episode هاش کامل نشده؟!!!:blink:
------------------
کسی میدونه اگر بخوایم چند تا فیلم یا بهتره بگم فایل AVI به همراه زیرنویس روی دی وی دی به صورت DATA رایت کرد ،
-----------------
باید همه ی فایل ها به همراه زیر نویسشون رو در Root دی وی دی گذاشت؟(منظور اینکه تا دی وی دی رو باز میکنیم فایل ها رو ببینیم) یا اینکه همه ی فایل ها رو توی یک فولدر قرار بدیم و بعد فولدر رو روی دی وی دی رایت کنیم؟ یا هر فایلی به همراه زیرنویسش رو در فولدر جداگونه بریزیم و رایت کنیم؟ چون میخوام توی دستگاهی که فایل DivX میخونه ، پخش بشه...
----------------
راستی کسی میتونه بهم بگه برای دانلود کردن از سایت bleachexile که آدرسشو بالاتر گذاشتم چقدر کیفیت دو نوع فایل دانلود با هم فرق میکنه؟
خوب پس حالا سوال اينه که کدوم کشوری؟:D اگه طرف های کانادا و امريکا هستی من برات ميفرستم ;)
-----------------
بسته به حجم فايل ها از 18 تا 25 قسمت ميتونی بندازی، بليچ اکثراً 25 قسمتی هست.:)
----------------
خوب اين به اين بر ميگرده که فايل هايی که ميگيری soft sub باشه يا hard sub!
hard sub که اصلاً مشگلی نداره و زيرنويس رو خوده فايل هست و اصلاً نگرانی نداری که اين در مورد فايل های بليچ صادقه!:cool:
soft sub ها بايد تو فلدر همون فايل اصلی باشن و اينکه دقيقاً هم اسم فايل اصليت هم باشه و اهتياجی هم نيست که هر قسمت رو تو يه فلدر جدا بزاری! همه رو تو يه فلدر بريزی هم خوده نرم افزار ميتونه تشخيص بده!;)
----------------
يه نکته اينکه 1000 نوع مختلف فايل divx وجود داره که همه dvd player ها همه اينها رو نشون نميده!:wacko: dvd player من بليچ رو نشون داد ولی خيلی از کارتون های ديگه رو نشون نداد.:( (فقط برای اطلاع)
----------------
در مورد کيفيت avi و rmvb ، rmvb اکثرن حجم کمتری ميگيره ولی در مقايسه با انواع avi کيفيت کمتری داره!:eek: گاهی هم (به ندرت) بيشتر! :p ولی اگه ميخوای از dvd player استفاده کنی همون avi رو بگير چون فايل rmvb رو فقط real player نشون ميده و کلاسيک:(.

ام ... همين ديگه :D

آها اگه رو dvd ت همه 25 قسمت رو يه جا رايت نکنی و مثلاً در 3 نوبت اينا رو رايت کنی، dvd player ت فقط اون ست اولی که رايت کرده بودی رو نشون ميده و بقيه رو مجبوری از رو کامپيوتر نگاها کنی! :f34r:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
قبول دارید از قسمت 60 (اخر saving rukia) به بعد, بلیچ مزخرف شده ؟
بهترین انیمی که من دیدم همین بلیچ بوده , و فقط همون 60 قسمت اولش , فوق العاده بوده
128fs318181.gif
!
soundtrack هاش هم که فوق العاده , amv هاش هم خیلی جالب ساختن , همشو دیدم
kl.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به به، می بينم که تست جديد کشف کردين... آخ جون آخ جون، من برم تست بشم :blink: ... چيز، يعنی بدم ( :f34r: اين که بد تر شد ! )

خودمونيم اين سوال دومش ( "قدت چند foot ميباشه" ) هم سخت بودا
shifty.gif

... دهه
shock.gif
ببينين واسه من چی در اومد :lol:

خوبه اولش پرسيد "پسری يا دختر"
haha.gif

خوب حالا نمیگفتی کسی نمیفهمید که خودتو لو دادی :p
من شخصیت مورد علاقه ام شدم
joytears.gif
hearted.gif
joytears.gif

xpeople_llover.gif

تست منم همین شد :D
بهترین انیمی که من دیدم همین بلیچ بوده , و فقط همون 60 قسمت اولش , فوق العاده بوده
128fs318181.gif
!
kl.gif

مهدی جان خوب اونا فیلرشاش هستن از فیلر ها هم نمیشه زیاد انتظار داشت فکر میکنم خیلی گفتم ولی بازم میگم 63 تا 110 و 126 تا 133 همش فیلر هست.

فراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پس حالا سوال اينه که کدوم کشوری؟:D اگه طرف های کانادا و امريکا هستی من برات ميفرستم ;)
----------------
soft sub ها بايد تو فلدر همون فايل اصلی باشن و اينکه دقيقاً هم اسم فايل اصليت هم باشه و اهتياجی هم نيست که هر قسمت رو تو يه فلدر جدا بزاری! همه رو تو يه فلدر بريزی هم خوده نرم افزار ميتونه تشخيص بده!;)

نه من کانادا و امریکا هم نیستم:p تازه وقتی میشه دانلود کرد چه احتیاجیش به خریدن؟ اینجوری بیشترم حال میده :p
در مورد Subtitle هم چیزایی که گفتی رو میدونستم چون از همین زیرنویسا توی کامپیوتر استفاده میکنم ولی میخواستم بدونم که برای پخش روی دستگاه چجوری در میاد که اینم فهمیدم:D
مرسی:happy:

راستی چرا چیزی از انیمه ی امریکایی Transformers نمیگید؟ به نظر من که محشره . همونیه که امسال Steven Speilburg و Michael Bay از روش فیلم ساختن و بهترین فیلم اکشن تابستون امسال هم شده :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
نه من کانادا و امریکا هم نیستم:p تازه وقتی میشه دانلود کرد چه احتیاجیش به خریدن؟
تو اين بخش خريد و فروش ممنوعه! من ميخواستم همين جوری برات بفرستم. حالا که نميخوای، هيچی.

------

در مورد کارتون های ديگه هم ميتونی تو تاپيک معرفی انيميشن های قديمی و جديد صحبت کنی که اينجا بحث منحرف نشه!

فراز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو اين بخش خريد و فروش ممنوعه! من ميخواستم همين جوری برات بفرستم. حالا که نميخوای، هيچی.

------

در مورد کارتون های ديگه هم ميتونی تو تاپيک معرفی انيميشن های قديمی و جديد صحبت کنی که اينجا بحث منحرف نشه!

دوست عزیز از لطفی که داری خیلی ممنون ، راستش در مورد بلیچ که فکر کنم دانلودش برام راحت باشه ولی اگر کارتونی رو خواستم حتما مطرح میکنم
ایول به بچه های بخش انیمیشن:happy::D

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب حالا نمیگفتی کسی نمیفهمید که خودتو لو دادی :p

تست منم همین شد :D

مهدی جان خوب اونا فیلرشاش هستن از فیلر ها هم نمیشه زیاد انتظار داشت فکر میکنم خیلی گفتم ولی بازم میگم 63 تا 110 و 126 تا 133 همش فیلر هست.
فیلر فوق فوقش 5-6 قسمت میشه تا به قسمت بعدی برسن !
این بلیچ کلش فیلر هست برا اینکه به فیلر بعدی برسه وسطش یکم از داستان اصلی پخش میکنن
127fs4874591.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
128fs318181.gif
!
kl.gif

ای ول .. آره قبول داریم ... ولی خوب چیکارش می شه کرد .. در اصل اون قسمت های دیگه بلیچ نیستن ..

فیلر فوق فوقش 5-6 قسمت میشه تا به قسمت بعدی برسن !
این بلیچ کلش فیلر هست برا اینکه به فیلر بعدی برسه وسطش یکم از داستان اصلی پخش میکنن
127fs4874591.gif

خب مجبورن ... همونطور که می دونی ... چند قسمت از روی مانگا می سازن و چند قسمت هم از روی فیلر , که مانگا فرصت داشته باشه جلو بره ... از طرفی ( همونطور که سیمور در پست مربوط به فیلرش گفت ) برای اینکه مخاطب از دست ندن و از یاد بینندهها نره و احتمال هم بخاطر زمان پخش , مجبورن هر طوری که شده قسمت جدید رو بدن بیرون , حالا چه از روی مانگا و یا چه از روی فیلر ...

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه که من و ميثم هميشه جواب تست هامون يکی در ميآد! :happy:

ميگم ميثم 4 روز ديگه قراره چه اتفاقی بيوفته؟!!!!!!!!..... :blink::blink::blink:
[/]

2 روز ديگه زمان انتشار آخرين كتاب هري پاتر هست
7eb0a4e8.gif
كه مثلا شمارش معكوس گذاشتم ولي بعضي وقتها نميرسم سر موقع عوضش كنم

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
2 ...كه مثلا شمارش معكوس گذاشتم ولي بعضي وقتها نميرسم سر موقع عوضش كنم
آره ..امضات دیگه کوانتومی شده ... بدون اینکه از عدد 3 رد بشه به 2 رسید .... از 4 به 2 یه جهش کوانتومی کرد ...:lol:

کوانتوم هم برای خودش معضلی شده ها :D

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
آره ..امضات دیگه کوانتومی شده ... بدون اینکه از عدد 3 رد بشه به 2 رسید .... از 4 به 2 یه جهش کوانتومی کرد ...:lol:

کوانتوم هم برای خودش معضلی شده ها :D

نچ اشتباه كردي يه 4 ساعتي 3 بود يكدفعه نپريد به 2 :D . اونم به خاطر بي اينترنتيه چرا مسئله رو كوانتومي ميكني آخه:blink:

راستي من داشتم يك چيزي رو حساب ميكردم . بعد از اينكه قسمت 72 بليچ رو ديدم گفتم ببينم چقدر از وقتمو صرف ديدن اون كردم (شانسي بودا)

اگه هر قسمت رو 20 دقيقه حساب كنيم(از مخلفات بگذريم) ميشه 72*20=1440

بعدش60/1440=24
يعني من يك شبانه روز كامل داشتم فقط بليچ نگاه ميكردم

فقط جالب بود همين

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
دیدم کسی هیچ کدوم از شخصیت ها رو معرفی نمیکنه و فقط خواشان کنچان رو معرفی کرد منم میخوام Kisuke Urahara را معرفی کنم ( دنی میخواستی معرفی کنی به من چه
302.gif
)

Kisuke Urahara

images

Exile captain of the 12th Division; founder and former

president of the Shinigami Research Institute

Birthday December 31

Height 183 cm (6' 0")

Weight 69 kg (152 lb)

Zanpakutō Benihime

اراهارا اولین کاپیتان تشکیل دهنده ( 12th Division (research/scientific division هستش.اراهارا به دلیل بوجود اوردن یک gigai * که قابل ردب یابی نیستش و باعث وخیم شدن اسپریت فورس شینیگامی ها میشد و همچنین بخاطر همون چیزی که آیزن به دست آورد تبعید شد و با کمک یوریچی هر دو فرار کردند. و در شهری که ایچی زندگی میکنه یک مغازه به اسم Urahara Shop ** باز میکنه و در انجا به همراه Ururu Tsumugiya و Jinta Hanakari و Tessai Tsukabishi زندگی میکنه. زانپاکتوی اراهارا به اسم Benihime هستش که فقط تا الان مرحله اول ازاد شدنش رو در حین آموزش دادن به ایچی نشون داده و هنوز بانکای اش مشخص نیست. ولی روشی رو پیدا کرده که تونسته بانکای رو در روشی که یاد گرفته بود و تحت مراقبت یوریچی در سه روز یاد بگیره ( معمولا رسیدن به بانکای و کنترل کامل ان 10 سال طول میکشه)

*= همان بدنی که شینیگامی ها وقتی به دنیای واقعی میان تنشون میکنن.
**= در این فروشگاه که در اصل یک مغازه شیرینی فروشی هست وسایل مربوط به شینیگامی ها هم فروخته میشه. و در زیر این مغازه محلی برای آموزش دادن به شینیگامی ها وجود داره.

هر کسی چیزی میخواد اضافه کنه بگه من به همین پست اضافه کنم.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
ديگه دارم فيلر بالا مي يارم
تمام هفته رو منتظر مي مونم كه آخر هفته يه قسمت ديگه ببينم
آخرش هم فيلر نصيبم مي شه اينها هم كه كم اوردن هر هفته فيلرش از قبلي بدتر مي شه

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دیدم کسی هیچ کدوم از شخصیت ها رو معرفی نمیکنه و فقط خواشان کنچان رو معرفی کرد منم میخوام Kisuke Urahara را معرفی کنم ( دنی میخواستی معرفی کنی به من چه
302.gif
)

//
هر کسی چیزی میخواد اضافه کنه بگه من به همین پست اضافه کنم.

سهیل اون که مال من بود :hmm::hmm: دیگه حداقل به یوروایچی کاری نداشته باشی ها :f34r:

hv276

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

می خواستم بدونم در بلیچ چند نوع روح وجو دداره یا soulاگه درست نوشته باشم ؟

ممنون

لی یه آدم تو سایه :happy:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
ديگه دارم فيلر بالا مي يارم
تمام هفته رو منتظر مي مونم كه آخر هفته يه قسمت ديگه ببينم
آخرش هم فيلر نصيبم مي شه اينها هم كه كم اوردن هر هفته فيلرش از قبلي بدتر مي شه

من که گفتم دانلود نکنید. من گذاشتم چند ماه دیگه دانلود کنم :p
سهیل اون که مال من بود :hmm::hmm: دیگه حداقل به یوروایچی کاری نداشته باشی ها :f34r:

خوب آخه نگفتی منم حوصلم سر رفت گفتم خوب تو بهش یه چیزایی اضافه کم من خلاصه گفتم.
باشه به اون دیگه کار ندارم :دی.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
302.gif
)
.....
جالب بود ... سهیل جان .. سر فرصت ایندکسشون می کنیم ..:rolleyes:

سلام به همه

می خواستم بدونم در بلیچ چند نوع روح وجو دداره یا soulاگه درست نوشته باشم ؟
...ه :happy:

فردا میام می گم ... الان خوابم میاد ...
71.gif

بالا