• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
شاید هم موقع خرید یک ناقص و دست دوم خرابشو بهتون قالب کردن که این قدر به مشکل بر میخورید ...

24.gif
24.gif
24.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بنده هم 990i خریدم وراضیم , 9500 نوکیا هم دارم ولی با 990 خیلی راحتم و مشکلی هم نداشتم .

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان گرامی

بالاخره این Crystal Demo کار دست من داد و نتونستم با راهنمایی که شما دوستان گفته بودید گوشی رو مسترریستش کنم همون لحظه هنگ میکرد . مجبور شدم بدم بیرون فلش کنن.راه افتاد و 10 تومن پیاده شدیم . خوب گوشی الان درست و موردی نداره .

حالا یه سوال دیگه ای داشتم رفتم از سایت Zedge چند تا تم دانلود کردم . ولی موند تو دستم . نخندید ها ولی چطوری تم ها رو نصب کنم . بلد نیستم . قبلا یه 6600 داشتم نصب تم اون راحت بود برنامه Pc Suit به راحتی برام نصب می کرد .
برای این گوشی هم یه PC Suite داره که نصبش کردم ولی گویا این گوشی فرق داره . برنامه ای دیگه ای لازم هستش .
میشه بگید چطوری تم ها رو رویه این گوشی نصب کنم ؟

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان گرامی
بالاخره این Crystal Demo کار دست من داد و نتونستم با راهنمایی که شما دوستان گفته بودید گوشی رو مسترریستش کنم همون لحظه هنگ میکرد . مجبور شدم بدم بیرون فلش کنن.راه افتاد و 10 تومن پیاده شدیم . خوب گوشی الان درست و موردی نداره .

حالا یه سوال دیگه ای داشتم رفتم از سایت Zedge چند تا تم دانلود کردم . ولی موند تو دستم . نخندید ها ولی چطوری تم ها رو نصب کنم . بلد نیستم . قبلا یه 6600 داشتم نصب تم اون راحت بود برنامه Pc Suit به راحتی برام نصب می کرد .
برای این گوشی هم یه PC Suite داره که نصبش کردم ولی گویا این گوشی فرق داره . برنامه ای دیگه ای لازم هستش .
میشه بگید چطوری تم ها رو رویه این گوشی نصب کنم ؟
سلام
نصب كردن تم بسيار بسيار ساده است: تم رو از طريق فايل منيجير، بلوتوث يا هرچيز ديگه اي كه روي گوشيتون ريختيد فقط كافيه روش كليك كنيد، بعد پيغام install مياد و براحتي install ميكنيد. متاسفانه امكان نصب تم از طريق pc suit وجود نداره!

raminop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستانو من هم به تازگی یه p990 خریدمو خیلی گوشیه باحالیه. ولی یه بار که خاموش بود و یو اس بی هم بهش نصب بود روشنش کردم یه صفحه آبی مثله اروره رم کامپیوتر داد و خاموش شد و تا یه مدت روشن نشد. بعد از روشن شدن هم دیگه نمیشه به حالت فون ان به کامپیوتر وصل شد. یعنی در این حالت گوشی رو نمی شناسه. ولی برای فایل ترانسور ئیشناسه و همه چیز okه. نظرتون چیه. چه باید کرد در مصیبت سخت...

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
نصب كردن تم بسيار بسيار ساده است: تم رو از طريق فايل منيجير، بلوتوث يا هرچيز ديگه اي كه روي گوشيتون ريختيد فقط كافيه روش كليك كنيد، بعد پيغام install مياد و براحتي install ميكنيد. متاسفانه امكان نصب تم از طريق pc suit وجود نداره!

من از طریق کابل تو کامپیوتر ریختم البته به بخش گالری بخش Other ندونستم کجا بذارمش.
از PC SUITE کپیش کردم . فکر کردم اشتباهی کپی کردم باید کجا بریزمش ؟
من بلوتوس ندارم

در ثانی وقتی کپی کردم روش کلیک کردم تا اجرا بشه بهم پیام داد فرمت برنامه رو شناسایی نشد چیه قضیه ؟

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه گی!
آقا کمک من گوشی م رو چند مدت ÷یش گرفتم طبق معمول که قبل از آ÷ دیت اس÷یکر و خیلی چیزاش به درد نمی خوره خواستم آ÷دیت کنم همه چیز خوب بود تا مرحله ِیی که خواست اطلاعات رو از کام÷یوتر به گوشی بریزه که قطع شد و هرگز ادامه ÷یدا نکرد و عاقبت گوشی بالا نیومد. بردم فول فلش کردم درست شد اما دوباره حماقت کردم خواستم آ÷دیت کنم باز هم این جوری شد و حالا باز گوشی م کار نمی کنه. دوباره باید فول فلش کنم؟ یعنی باز باید ضرر کنم؟ گوشی چینی هست. کمک لطفا!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوباره باید فلش بشه....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
من از طریق کابل تو کامپیوتر ریختم البته به بخش گالری بخش Other ندونستم کجا بذارمش.
از PC SUITE کپیش کردم . فکر کردم اشتباهی کپی کردم باید کجا بریزمش ؟
من بلوتوس ندارم

در ثانی وقتی کپی کردم روش کلیک کردم تا اجرا بشه بهم پیام داد فرمت برنامه رو شناسایی نشد چیه قضیه ؟
بریز تو همون پوشه Other بعد از طریق فایل منیجر گوشی(فلیپ باید باز باشه) برو داخل پوشه Other و رو هرکدوم از تم ها اینستال رو بزن
بعد اینکه تم ها نصب شدن ازت میپرسه که میخوای این تم ،اعمال بشه و شما yes رو میزنی و تم گوشی عوض میشه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام به همه گی!
آقا کمک من گوشی م رو چند مدت ÷یش گرفتم طبق معمول که قبل از آ÷ دیت اس÷یکر و خیلی چیزاش به درد نمی خوره خواستم آ÷دیت کنم همه چیز خوب بود تا مرحله ِیی که خواست اطلاعات رو از کام÷یوتر به گوشی بریزه که قطع شد و هرگز ادامه ÷یدا نکرد و عاقبت گوشی بالا نیومد. بردم فول فلش کردم درست شد اما دوباره حماقت کردم خواستم آ÷دیت کنم باز هم این جوری شد و حالا باز گوشی م کار نمی کنه. دوباره باید فول فلش کنم؟ یعنی باز باید ضرر کنم؟ گوشی چینی هست. کمک لطفا!
دوست عزیز من هم تو آپدیت مثل شما بد شانسی می آوردم و دوبار کار گوشیم به فلش رسید اما
اگه از من میشنوید اونقدر توی آپدیت سماجت نشون بدین تا گوشی از رو بره چون تا وقتی که آپدیت نشه به قدر کافی استیبل نشده و مرتبا هنگ خواهد کرد.
این پست رو هم بخونید بد نیستhttp://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1220795&postcount=1288

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز به بخش تم کم لطفی می کنید:( یه سری بزنید:happy:
پاینده ایران

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تم های قشنگی درست میکنید...ولی جدا حال و حوصله میخواد ها...خیلی سخته...

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همه گی!

از پست های صفخه 67 به بعد تا اینجا N تا پست مربوط به اپدیته... مطالعه بفرمایید...;)

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز من هم تو آپدیت مثل شما بد شانسی می آوردم و دوبار کار گوشیم به فلش رسید اما
اگه از من میشنوید اونقدر توی آپدیت سماجت نشون بدین تا گوشی از رو بره چون تا وقتی که آپدیت نشه به قدر کافی استیبل نشده و مرتبا هنگ خواهد کرد.
این پست رو هم بخونید بد نیستhttp://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1220795&postcount=1288

ای ول ای ول RPG رو ایول :):cool::lol:

pasteurize

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من گوشيمو حدود دو ماهه كه گرفتم سرعت وصداش خوبه بنظرشما نياز به اپديت داره يا نه

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
تم های قشنگی درست میکنید...ولی جدا حال و حوصله میخواد ها...خیلی سخته...

اره مازی جون تقریبا هر کدوم 2 روزی طول می کشه ولی اونقدر ها هم سخت نیست:lol:
پاینده ایران

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اره مازی جون تقریبا هر کدوم 2 روزی طول می کشه ولی اونقدر ها هم سخت نیست:lol:
پاینده ایران
بابا دمت گرم ! من با اين تم يانگوم خيلي حال ميكنم !
149fs531138.gif

هر كوروم 2 روزززز !
149fs690963.gif

ممنون !
149fs535278.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من توي Note گوشي تقريبا 500-600 تا جك و مطلب مهم گذاشته بودم ! :eek:

ديزور رفتم ديدم همشون پاك شده :(

آخه چرا !؟ :(

ir_elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا و میری تو این سایت میگن p990 عالیه ، دو روز بعد میگن افتضاحه!
می ری تو اون سایت می گن N73 عالیه ، دو روز بعد کلی ایرادشو میگن.

آقا تو رو به خدا بگید من چیکار کنم؟ P990 یا N73

دیگه دره از این اینترنت که میشه گفت خودم افتتاحش کردم حالم به هم می خورواااا:wacko:

از همین جا میگم F1 F1

آقا من چه هیزم تری فروختم که تا عاشق یه گوشی میشم فرتی معایبشو لیست می کنن. هان!!!!!!!!!!!!!!!

آقا من قبلا یه i-mat داشتم (jam) به خدا راضی بودمااا اگه نمی افتاد تو آب و دیگه مسه اولش می شد نیگرش می داشتم.

آقا یکی با دلیل بگه p990 یا N73
مساله مرگ و زندگیواا

جون داداش کمک!
مرسی:blush:

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا و میری تو این سایت میگن p990 عالیه ، دو روز بعد میگن افتضاحه!
می ری تو اون سایت می گن N73 عالیه ، دو روز بعد کلی ایرادشو میگن.

آقا تو رو به خدا بگید من چیکار کنم؟ P990 یا N73

دیگه دره از این اینترنت که میشه گفت خودم افتتاحش کردم حالم به هم می خورواااا:wacko:

از همین جا میگم F1 F1

آقا من چه هیزم تری فروختم که تا عاشق یه گوشی میشم فرتی معایبشو لیست می کنن. هان!!!!!!!!!!!!!!!

آقا من قبلا یه i-mat داشتم (jam) به خدا راضی بودمااا اگه نمی افتاد تو آب و دیگه مسه اولش می شد نیگرش می داشتم.

آقا یکی با دلیل بگه p990 یا N73
مساله مرگ و زندگیواا

جون داداش کمک!
مرسی:blush:
بستگي به استفادت داره. اگه صفحه ي lcd به اين بزرگي و فينگرتاچش رو لازم نداري و استفاده ي نرم افزاري خاصي ازش نمي كني به نظر من n73 خيلي بهتره.
اين حرف من بچند دليله كه مهمترينش اينه كه p990 مثل تخم مرغ شانيسه و ممكنه مثل مال من از لحظه ي خريد يك دنيا اشكال داشته باشه (مال من تاچ اسكرينش مشكل داشت و آپديت هم نشده بود) و يا مثل مال دوستم فكر كني اصلا سفارشي براي تو زدنش.
n73 صداي بسيار بيشتري داره، دوربينش هم كه خداست!، كيفيتش هم كه عاليه و ممكنه از توي هر 1000 تاش يكي خراب درياد ولي p990 از توي هر 10 تاش يكي خرابه. دوربين p990 هم بين دوربين هاي 2 ديگه يكي از بهترين هاست. يك كيبورد كوچولو موچولو هم داره.
سيمبين جفتشون 9 ولي مال p990 سري UIQ3 و مال n73 سري 60 (اديشن 3) كه من بعد از استفاده فهميدم قدرت UIQ تا حدي بيشتره.
با اين وضع بازار كه n73 رسيده به 360 تومن قيمتش بسيار معقوله. درضمن روي 5700 هم فكر كن كه نسبت به قيمتش (270 تومن) واقعا ارزش داره.
درضمن اگر يكي از دلايلت براي خريد p990 تاچ اسكرينشه بدون كه همون ممكنه بعدا برات دردسر ايجاد كنه! ولي من شنيدمn73 بعد از يك مدت استفاده، زماني كه lcd ش روشن باشه، يك صداي نويز ضعيفي از خودش تراوش مي كنه كه در زمان فيلم برداري با دوربينش اين صدا بخوبي در فيلم شنيده ميشه و بعد از يك مدت با گوش هم شنيده ميشه (دقيقا مثل n91)!!!!!!!!!!
به هر حال من از p990 راضيم.:f34r:

بالا