• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
بریز تو همون پوشه Other بعد از طریق فایل منیجر گوشی(فلیپ باید باز باشه) برو داخل پوشه Other و رو هرکدوم از تم ها اینستال رو بزن
بعد اینکه تم ها نصب شدن ازت میپرسه که میخوای این تم ،اعمال بشه و شما yes رو میزنی و تم گوشی عوض میشه

جناب پویا جان
همشهری گرامی
با راهنمایی که کردی ازت ممنونم ولی می خوام عرض کنم که وقتی با فایل منجر می رم تو قسمتOther اون فایل تم رو با علامت سوال برام نشون می ده .
بولتوس کردم یه گوشی دیگه از اون هم دوباره بولتوس کردم به گوشی بازهم آیکون برنامه رو با علامت ؟ برام نشون می داد . دیگه من موندم چه کار کنم
اصلا پسوند این فایلهای تم چیه من فایلهایی رو که در آوردم با پسوند UTZ هستش . سه تا فایل هستن با پسوندهای THM اونام هم با علامت ؟ نمایش میده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مرسی:)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
جناب پویا جان
همشهری گرامی
با راهنمایی که کردی ازت ممنونم ولی می خوام عرض کنم که وقتی با فایل منجر می رم تو قسمتOther اون فایل تم رو با علامت سوال برام نشون می ده .
بولتوس کردم یه گوشی دیگه از اون هم دوباره بولتوس کردم به گوشی بازهم آیکون برنامه رو با علامت ؟ برام نشون می داد . دیگه من موندم چه کار کنم
اصلا پسوند این فایلهای تم چیه من فایلهایی رو که در آوردم با پسوند UTZ هستش . سه تا فایل هستن با پسوندهای THM اونام هم با علامت ؟ نمایش میده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید مرسی:)

همون utz درسته ....
فایلهارو توی یه فولدر بریز (مموری کارت) بعد از توی گوشی به همون مسیر برید و کلیک کنید...پیغام اینستال میاد ... بعد از ok دادن پیغامی مبنی بر اینکه ایا میخواهید در حال حاضر از این تم استفاده کنید میاد....اگه ok بدید تم apply میشه و اگه نه فقط نصب میشه....و میتونید تم هایی که نصب کردید رو توی قسمت تم (اگه مسیرش رو بدونید) با همون نامها ببینید... و هر کدوم رو که دوست دارید بزارید...
من دیگه p990 ندارم اما اگه اشتباه نکنم مسیرش از بخش تنظیمات توی device هستش

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنگام استفاده از keypad گوشي، از اين كليد هاي تركيبي هم ميتوانيد استفاده كنيد:

- اگر كليد ALT دوبار زده شود فقط كاراكتر هاي آبي رنگ تايپ مي شود و براي برگشت به حالت نرمال فقط يكبار كليد ALT زده شود

- اگر كليد shift دوبار زده شود كاراكتر هافقط بصورت caps ( حروف بزرگ ) تايپ مي شود و براي برگشت به حالت نرمال بايد يكبار ديگر كليد shift فشرده شود.

- درحالتي كه هنگام تايپ، يك كلمه يا بقيه كلمه اي پيشنهاد مي شود با هر بار زدن كليد shift يكي از حروف آن بزرگ مي شود و به اين ترتيب مي توان تمام حروف كلمه را بزرگ تايپ كرد.

- براي آنكه بين دو كلمه يك tab فاصله بيوفتد بايد ابتدا كليد ALT و سپس كليد Space زده شود.

- اگر همزمان كليد هاي ALT و Shift فشرده شود منو به نمايش در مي آيد كه براي رفتن به زير منو از كليد حركت به راست و براي اسكرول بالا و پايين از كليد هاي تركيبي ALT + چپ و يا ALT + راست بايد استفاده كرد.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
همون utz درسته ....
فایلهارو توی یه فولدر بریز (مموری کارت) بعد از توی گوشی به همون مسیر برید و کلیک کنید...پیغام اینستال میاد ... بعد از ok دادن پیغامی مبنی بر اینکه ایا میخواهید در حال حاضر از این تم استفاده کنید میاد....اگه ok بدید تم apply میشه و اگه نه فقط نصب میشه....و میتونید تم هایی که نصب کردید رو توی قسمت تم (اگه مسیرش رو بدونید) با همون نامها ببینید... و هر کدوم رو که دوست دارید بزارید...
من دیگه p990 ندارم اما اگه اشتباه نکنم مسیرش از بخش تنظیمات توی device هستش

همینه مشکل من دیگه تمامی تم هایی رو که ریختم با علامت ؟ نشون داده میشن . بعد فقط گزینه Save رو می ده که کجا ذخیره کنم .
فکر کنم برنامه ای باید داشته باشه که من ندارم . تو کامپیوترم هم همچین برنامه ای ندارم . برای مثال عرض کنم گوشی 6600 داشتم که PC Suite رو نصب می کردم تمامی تمهای دانلودی منو می شناخت ولی تو این گوشی اینجوری نیست اصلا PC Site اونو نمی شناسه

اصلا یه تمی برام بذارید تا من اونو تو گوشی کپی کنم شاید اونی که من دانلود کردم درست نیست .

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
همینه مشکل من دیگه تمامی تم هایی رو که ریختم با علامت ؟ نشون داده میشن . بعد فقط گزینه Save رو می ده که کجا ذخیره کنم .
فکر کنم برنامه ای باید داشته باشه که من ندارم . تو کامپیوترم هم همچین برنامه ای ندارم . برای مثال عرض کنم گوشی 6600 داشتم که PC Suite رو نصب می کردم تمامی تمهای دانلودی منو می شناخت ولی تو این گوشی اینجوری نیست اصلا PC Site اونو نمی شناسه

اصلا یه تمی برام بذارید تا من اونو تو گوشی کپی کنم شاید اونی که من دانلود کردم درست نیست .

اینو DL کن
http://gallery.mobile9.com/f/174141/

پاینده ایران

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
از اونجایی که مدیر محترم تذکر دادن دیگه اینجا تم نمی زارم خودتون 1 سری به بخش theme بزنید 1 تم evanescence درست کردم:D
پاینده ایران

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از اونجایی که مدیر محترم تذکر دادن دیگه اینجا تم نمی زارم خودتون 1 سری به بخش theme بزنید 1 تم evanescence درست کردم:D
پاینده ایران

281.gif

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان کسی میتونه بگه گوشی من چی کار شده که همش الکی آلارمش زنگ می زنه؟!
کسی تاحالا هم چین مشکلی داشته؟!

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

تیک الارم رو برداری هم باز میزنگه? :blink::wacko::blink::blink:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اره دیگه بابا این قدر که دیگه ناشی نیستم :((
ولی عکس زنگ هنوز بغل ساعت هست..

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
احتمالا وقتی اهنگ آلارم نواخته میشه شما به جای Done کردن Snooze رو نمیزنین؟
اینsnooze باعث میشه آهنگ زنگ تکرار شه(مخصوص ادمای خوابالو)

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که 3g گوشیشون فعال هست دیزیبلش کنن
باطری تغریباْ ۲ برابر می شه

مال من ۲ روز نیم تازه شده ۶۰ درصد
wifi هم که تابلو هست

موفق و شاد باشید:)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
دوستانی که 3g گوشیشون فعال هست دیزیبلش کنن
باطری تغریباْ ۲ برابر می شه

مال من ۲ روز نیم تازه شده ۶۰ درصد
wifi هم که تابلو هست

موفق و شاد باشید:)
چطوري بايد غير فعالش كرد ؟!

بطور پيشفرض خودش فعاله !؟ وقتي فعاله اون پايين علامت خاصي مياد ؟!

taxi driver

Registered User
لایک‌ها
3

چطوري بايد غير فعالش كرد ؟!

بطور پيشفرض خودش فعاله !؟ وقتي فعاله اون پايين علامت خاصي مياد ؟!

بله فعاله و چیزی نشون نمی ده:)

tools--> control panel -->connections-->mobile networks
رو mobile networks بالای صفحه gsm/3g داره
بکنیدش GSM only
:)

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موفق شدم با ارتباط bluetooth ، با گوشي به اينترنت دسترسي پيدا كنم.
با wlan قبلا اين كارو به راحتي انجام داده بودم ولي بلوتوث يكم سخته كه بالاخره شد.
البته منظورم اينترنتي هست كه تو LAN استفاده ميشه و از طريق ethernet دريافت ميشه و نه از طريق دايال آپ.
دايال آپ رو هنوز تست نكردم.
اين كار فقط بدرد آزمايش ميخوره و نه استفاده واقعي، سرعتش خيلي خوب نيست، عكس ها رو نشون نميده، بردش محدود به داخل اطاقه ، من دليلي براي استفاده از گوشي براي ارتباط با اينترنت به اين طريق بجاي استفاده از كامپيوتر پيدا نكردم.

farzad3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://se-world.blogfa.com/post-85.aspx

لطفا به این سایت برید:

لطفا بگید که اگه اون کار رو انجام بدم هزینه داره یا نه؟
اگه هزینه داره به چه شکلی میاد؟

اگه منظورتون هزينه براي استفاده از اينترنته، خوب اين بستگي به اين داره كه آيا شما براي استفاده از اينترنت روي همون كامپيوتر هزينه پرداخت ميكنيد يانه اگه آره اينجام همون هيچ فرقي نميكنه، يا هزينه دايال آپ رو ميديد يا هزينه ADSL .
ولي اگه منظورتون اينه كه چون رو گوشي داريد اينترنت رو استفاده ميكنيد مخابرات بابت اين كار ازتون پولي دريافت كنه و تو فيش موبايل بياد نه اصلا اينطور نيست و هيچ هزينه اي براتون نداره.
شما داريد از يكي از قابليت هاي گوشيتون استفاده ميكنيد.

sabok sangin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم منو در رابطه با کارت شبکه بیسیم کامپیوتر کمک کنید که چه طور اون را درست کنم؟
با تشکر

بالا