میخواستم منو در رابطه با کارت شبکه بیسیم کامپیوتر کمک کنید که چه طور اون را درست کنم؟
با تشکر
كارت شبكه بيسيم درست كردني نيست، بايد برين بازار كامپيوتر بخرين.
اين آدرسو ببينيد http://www.dlink.com/products/?pid=12&sec=0
میخواستم منو در رابطه با کارت شبکه بیسیم کامپیوتر کمک کنید که چه طور اون را درست کنم؟
با تشکر
بله فعاله و چیزی نشون نمی ده
tools--> control panel -->connections-->mobile networks
رو mobile networks بالای صفحه gsm/3g داره
بکنیدش GSM only
![]()
آقا تو این forum آدم هر چی انگیزه داره پرت میشه :hmm:کلی زحمت میکشی 1 تم آپ میکنی هیچ کس زحمت نظر دادن رو به خودش نمیده که بگه آقا خوبه یا بده به زورم که باید ازتون بخوام چه جور تمی می دوست دارین تا واستون درست کنم (نوبر والا):f34r: 1 سری به بخش تم بزنید
:lol::blush:
پاینده ایران
آقا تو این forum آدم هر چی انگیزه داره پرت میشه :hmm:کلی زحمت میکشی 1 تم آپ میکنی هیچ کس زحمت نظر دادن رو به خودش نمیده که بگه آقا خوبه یا بده به زورم که باید ازتون بخوام چه جور تمی می دوست دارین تا واستون درست کنم (نوبر والا):f34r: 1 سری به بخش تم بزنید
:lol::blush:
پاینده ایران
من موفق شدم با ارتباط bluetooth ، با گوشي به اينترنت دسترسي پيدا كنم.
با wlan قبلا اين كارو به راحتي انجام داده بودم ولي بلوتوث يكم سخته كه بالاخره شد.
البته منظورم اينترنتي هست كه تو LAN استفاده ميشه و از طريق ethernet دريافت ميشه و نه از طريق دايال آپ.
دايال آپ رو هنوز تست نكردم.
اين كار فقط بدرد آزمايش ميخوره و نه استفاده واقعي، سرعتش خيلي خوب نيست، عكس ها رو نشون نميده، بردش محدود به داخل اطاقه ، من دليلي براي استفاده از گوشي براي ارتباط با اينترنت به اين طريق بجاي استفاده از كامپيوتر پيدا نكردم.
یه چیز جالب!
داشتم اس ام اس میزدم یدفه یکی تماس گرفت ولی گوشی زنگ نمیزد و فقط ویبره می کرد..من خواستم بهش جواب بدم ولی ویبره گوشی قطع نمیشد .!! حتی وقتی مکالمه رو قطع کرد باز هم میلرزوند و ناچار شدم که گوشی رو خاموش کنم!!
تا حالا به این مشکل برخورد کرده بودین!؟
سلام دوستان کسی میتونه بگه گوشی من چی کار شده که همش الکی آلارمش زنگ می زنه؟!
کسی تاحالا هم چین مشکلی داشته؟!
اووووووووووووووووووف
آدم سرگیجه می گیره تو این تاپیک
چه خبرههههههههههههههههههههههههههههههههه 116 صفحه
میگم که تو این تاپیک در باره آپدیت چیزی پیدا میشه؟
بعد اگه هست تو کدوم پسته که من نشینم این همه رو نیگا کنم.
سلام دوستان
يك سوال داشتم اگه لطف كنيد زودتر جواب بديد ممنون ميشم:
ميشه درحالت استندباي ميموري گوشي رو عوض كرد؟
ممنون
الان آخرین ورژن فرم ور واسه p990 چیه؟