شاید هم موقع خرید یک ناقص و دست دوم خرابشو بهتون قالب کردن که این قدر به مشکل بر میخورید ...

شاید هم موقع خرید یک ناقص و دست دوم خرابشو بهتون قالب کردن که این قدر به مشکل بر میخورید ...
سلامسلام دوستان گرامی
بالاخره این Crystal Demo کار دست من داد و نتونستم با راهنمایی که شما دوستان گفته بودید گوشی رو مسترریستش کنم همون لحظه هنگ میکرد . مجبور شدم بدم بیرون فلش کنن.راه افتاد و 10 تومن پیاده شدیم . خوب گوشی الان درست و موردی نداره .
حالا یه سوال دیگه ای داشتم رفتم از سایت Zedge چند تا تم دانلود کردم . ولی موند تو دستم . نخندید ها ولی چطوری تم ها رو نصب کنم . بلد نیستم . قبلا یه 6600 داشتم نصب تم اون راحت بود برنامه Pc Suit به راحتی برام نصب می کرد .
برای این گوشی هم یه PC Suite داره که نصبش کردم ولی گویا این گوشی فرق داره . برنامه ای دیگه ای لازم هستش .
میشه بگید چطوری تم ها رو رویه این گوشی نصب کنم ؟
سلام
نصب كردن تم بسيار بسيار ساده است: تم رو از طريق فايل منيجير، بلوتوث يا هرچيز ديگه اي كه روي گوشيتون ريختيد فقط كافيه روش كليك كنيد، بعد پيغام install مياد و براحتي install ميكنيد. متاسفانه امكان نصب تم از طريق pc suit وجود نداره!
بریز تو همون پوشه Other بعد از طریق فایل منیجر گوشی(فلیپ باید باز باشه) برو داخل پوشه Other و رو هرکدوم از تم ها اینستال رو بزنمن از طریق کابل تو کامپیوتر ریختم البته به بخش گالری بخش Other ندونستم کجا بذارمش.
از PC SUITE کپیش کردم . فکر کردم اشتباهی کپی کردم باید کجا بریزمش ؟
من بلوتوس ندارم
در ثانی وقتی کپی کردم روش کلیک کردم تا اجرا بشه بهم پیام داد فرمت برنامه رو شناسایی نشد چیه قضیه ؟
دوست عزیز من هم تو آپدیت مثل شما بد شانسی می آوردم و دوبار کار گوشیم به فلش رسید اماسلام به همه گی!
آقا کمک من گوشی م رو چند مدت ÷یش گرفتم طبق معمول که قبل از آ÷ دیت اس÷یکر و خیلی چیزاش به درد نمی خوره خواستم آ÷دیت کنم همه چیز خوب بود تا مرحله ِیی که خواست اطلاعات رو از کام÷یوتر به گوشی بریزه که قطع شد و هرگز ادامه ÷یدا نکرد و عاقبت گوشی بالا نیومد. بردم فول فلش کردم درست شد اما دوباره حماقت کردم خواستم آ÷دیت کنم باز هم این جوری شد و حالا باز گوشی م کار نمی کنه. دوباره باید فول فلش کنم؟ یعنی باز باید ضرر کنم؟ گوشی چینی هست. کمک لطفا!
سلام به همه گی!
آقا کمک من گوشی م رو چند مدت ÷یش گرفتم طبق معمول که قبل از آ÷ دیت اس÷یکر و خیلی چیزاش به درد نمی خوره خواستم آ÷دیت کنم همه چیز خوب بود تا مرحله ِیی که خواست اطلاعات رو از کام÷یوتر به گوشی بریزه که قطع شد و هرگز ادامه ÷یدا نکرد و عاقبت گوشی بالا نیومد. بردم فول فلش کردم درست شد اما دوباره حماقت کردم خواستم آ÷دیت کنم باز هم این جوری شد و حالا باز گوشی م کار نمی کنه. دوباره باید فول فلش کنم؟ یعنی باز باید ضرر کنم؟ گوشی چینی هست. کمک لطفا!
دوست عزیز من هم تو آپدیت مثل شما بد شانسی می آوردم و دوبار کار گوشیم به فلش رسید اما
اگه از من میشنوید اونقدر توی آپدیت سماجت نشون بدین تا گوشی از رو بره چون تا وقتی که آپدیت نشه به قدر کافی استیبل نشده و مرتبا هنگ خواهد کرد.
این پست رو هم بخونید بد نیستhttp://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1220795&postcount=1288
ورژن فیرم ویر چیه؟سلام دوستان
من گوشيمو حدود دو ماهه كه گرفتم سرعت وصداش خوبه بنظرشما نياز به اپديت داره يا نه
تم های قشنگی درست میکنید...ولی جدا حال و حوصله میخواد ها...خیلی سخته...
بابا دمت گرم ! من با اين تم يانگوم خيلي حال ميكنم !اره مازی جون تقریبا هر کدوم 2 روزی طول می کشه ولی اونقدر ها هم سخت نیست:lol:
پاینده ایران
بستگي به استفادت داره. اگه صفحه ي lcd به اين بزرگي و فينگرتاچش رو لازم نداري و استفاده ي نرم افزاري خاصي ازش نمي كني به نظر من n73 خيلي بهتره.ای بابا و میری تو این سایت میگن p990 عالیه ، دو روز بعد میگن افتضاحه!
می ری تو اون سایت می گن N73 عالیه ، دو روز بعد کلی ایرادشو میگن.
آقا تو رو به خدا بگید من چیکار کنم؟ P990 یا N73
دیگه دره از این اینترنت که میشه گفت خودم افتتاحش کردم حالم به هم می خورواااا:wacko:
از همین جا میگم F1 F1
آقا من چه هیزم تری فروختم که تا عاشق یه گوشی میشم فرتی معایبشو لیست می کنن. هان!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من قبلا یه i-mat داشتم (jam) به خدا راضی بودمااا اگه نمی افتاد تو آب و دیگه مسه اولش می شد نیگرش می داشتم.
آقا یکی با دلیل بگه p990 یا N73
مساله مرگ و زندگیواا
جون داداش کمک!
مرسی:blush: