• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بچه ها
پاوربانک چی پیشنهاد می کنید
قیمت مناسب

یکی سری فاکتور ها اهمیت داره

بیشتر در بیرون از منزل استفاده میشه از بابت حمل و نقل آسان یا مهم نیست اندازه !

چه میزان میلی امپری؟

و محدوده قیمت ؟

انرجایزر بهترین برند است! در این برند دنبال مدل دلخواه بگرد

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان یک سوال,
درباره یک موضوع, مطلبی اختصاصی در سایتم با حدود 3000 کلمه بالا اوردم, و اون مطلب رو در طی دو اپدیت با فاصله, به بالای 5000 کلمه افزایش دادم, مطلب کاملا اختصاصی هست و
حتی از سایت خارجی ترجمه نشده و انحصاری و کاربردی نوشتیم. (قدمت مطلب حدود 5 ماه هست) (سئو مطلب کامل رعایت شده)

اما

در همان موضوع, سه چهارتا از سایت های رقیبم کل مطلبشون به زور 200 کلمه ی کپی هست :eek: :eek: .... اما نمیتونیم لینک اول رو بگیریم همش بین نتایج 3تا5 جا به جا میشیم!! دو سه تا لینکسازی هم براش انجام دادم اما کلا خوشم نمیاد لینک سازی کنم فقط سعی میکنم مطلب اختصاصی و کاربردی بنویسم. (البته اقرار کنم سایت های رقیبم اون مطلب رو یک سالی زودتر زدن, اما همچنان بازدید داره).

الان راهکار چیه, چه طور بتونم بیام لینک اول؟؟ (اصلا نمیخوام تعریف کنم اما خدایی مطلب ما مثلش توی کل وب نیست)

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
هیچکس خوشش نمیاد لینک سازی کنه ولی گوگل اینجوریه دیگه!
اتفاقا همش گفته میشه گوگل بیشتر روی مطلب جامع و کاربردی توجه داره و هرچی جلوتر میریم داره به این سمت پیش میره.
(گوگل مطلب 5000 کلمه ای اختصاصی منو نمیبینه به چهار تا بک لینک اونا نگاه میکنه ... "مستر گوگل دست بردار!")

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
فقط مطلب طولانی ملاک نیست.
مهم تجربه کاربریه، کاربر دنبال جواب میگرده گوگل هم سعی میکنه بهترین مطلب رو پیشنهاد بده.
مثلا من یه سوالی میپرسم شاید همون مطلب 200 کلمه ای جوابم باشه، حتی خیلی وقتا مطلب طولانی ببینم سریع دکمه back رو میزنم.
شاید اون مطالب 200 کلمه ای بیشتر به کار کاربر ها میان.
+لینک هیچوقت از الگوریتم گوگل حذف نمیشه، چون طرز فکر گوگل این نیست که وبمستر‌ها خودشون لینک میسازن. فکر میکنه بقیه سایت ها خودشون لینک میدن و حتما مطلب معتبریه که بهش لینک میدن.
پس من باید روی لینک سازی مطلب کار کنم؟ غیر از لینک سازی کار دیگه ای برای انجام دادن نیست؟
(البته ناگفته نماند 30-35 تا لینکسازی داخلی براش انجام دادم) (توی 6 تا شبکه اجتماعی منتشر کردم)

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
هم لینک سازی لازمه هم مطلب باید کلمات کلیدی که کاربر سرچ میکنه رو داشته باشه. برای پیدا کردن کلمات کلیدی هم یه راهش گوگل ادوردز هست یکی پیشنهادات خود گوگل، کلمات اصلی رو مینویسی ادامشو پیشنهاد میده:
مشاهده پیوست 1163466
ممنون,
کلمه کلیدی ها به خوبی و متنوع با در نظر گرفتن کلمه کلیدی اصلی داخل متن به کار رفته.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
هم لینک سازی لازمه هم مطلب باید کلمات کلیدی که کاربر سرچ میکنه رو داشته باشه. برای پیدا کردن کلمات کلیدی هم یه راهش گوگل ادوردز هست یکی پیشنهادات خود گوگل، کلمات اصلی رو مینویسی ادامشو پیشنهاد میده:
مشاهده پیوست 1163466
استاد شما اینترفیس چی گرفتی برای میک ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
فرق این سه تا با هم چی هست؟
کد:
rel=”noreferrer noopener”
rel=”noopener”
rel=”noreferrer”

######

های وب حدود یک ماهی هست که مدام قطع و وصل میشه بعضی روز ها هر ده دقیقه قطع میشه هر بار که به پشتیانی میگم جواب میده اگه دوباره قطع شد اطلاع بده دوباره تماس میگیرم و باز همین حرف رو میزنه میگم قبلا که اینو گفتی دوباره حرف خودش رو میزنه!
مشکل از مخابرات نیست خودشون مشکل دارن بعد از تماس پیام خودکار پشتیبانی میگه مشکل از خودشونه
برای شما هم اینطوری شده؟

Last edited:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان نظرتون درباره سایت دانلود بازی چیه؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
دوستان نظرتون درباره سایت دانلود بازی چیه؟
من قبلا داشتم
دردسرش زیاده، ولی اگه با تمرکز روش کار کنی بازدید و نتيجه خوبی داره
مهم ترین بخش بدبختیش اینه با یه مشت کاربر بچه مدرسه ای کم سن وسال طرف هستی که یا به سایتت اتک میزنن یا بجز قشر ساندیسی همین بچه های کم سن و سال راه به راه ریپورتت میزنن به فیلترینگ.
از نظر کارگروه مصادیق مجرمانه هم هر بازی که کارکتر مونث داخلش باشه ممنوعه و هی راه به راه میگن حذف کن، یا کلا سلیقه ای دستور میدن
از طرفی توی این زمینه چندتا رغیب (بهتره بگیم باند گردن کلفت و بیشرف) هستن که اذیت میکنن و نمیذارن رشد کنی...

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
عمو مهرداد دیوانه ام کرده بودن اون مدت :rolleyes:...
جدا ازون کاش از کامنت های فحش دادن هاشون اسکرین میگرفتم ببینی با چه الدنگ هایی سروکار داشتم:confused:...
اره میدونم چه خبره
بازی چون هم حجمش بالای هم کرک و این چیزا بگیر نگیرداره زیاد بهشون فشار میاد :D
سایت من که میومدن کل کل تو کامنت ها روزی پونصد تا کامنت میجنگیدن:p

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان در وردپرس میشه

یک افزوه ای چیزی نصب کرد ایمیل های جیمیل و یاهو و .. از اسپم ها جدا شه یا باقی شون حذف شدن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
HTML:
<a href="http://yahoo.com">yahoo</a>

<a href="http://yahoo.com" title="yahoo">yahoo</a>

فکر کنم اینطوری دومی روش هاور می کنی می نویسه yahoo ولی اولی نه

بالا