AmirHossein.M
Registered User
این پهپاد هم جدیدن یاد گرفتن سرویس کردن باهاش
بچه ها هستن یه اسباب بازی جدید میگیرن میخوان بکنن تو چشم دیگران , حسن ام کلیدشو فروخته برای این پهباد خریده که هرجا میره پهبادشو نشونمون بده
یه دونه از این مدیرای nic رو اورده بودن شبکه 2 داشت حرف میزد گفت 500 هزارمین دامین ir هم ثبت شد
حالا برو ببین کلا فکر کنم 10 هزارتا هم سایت فعال نداریم !
جهرمی رو ول کن فقط یاد اون 12 ثانیه لعنتی بیفت خودت میری تو یه خیابون خلوت سیاوش قیمیشی میزاری و قدم میزنی ...
موندم والا , دیروز اومدیم برای یه شرکتی که ثبت برند شده دامین بگیریم , اسم شرکتشون یه چیزی مثل تشتک سازی برادارن جلو دار به جز احمد بود در این حد فاجعه اما در کمال نا باوری دیدم دامین ثبت شده !! چرا اخه ؟ بعد ما بخواییم دامنه با اسم و فامیلی خودمون ثبت کنیم باید مجور بگیریم !
جهرمی ام فقط بیاد شوآف کنه ما فلان کارو کردیم ما به فکر حق الناسیم !
195 کیلو چند رفیق , دلت خوشه ها! من از اپراتور ADSL شکایت کردم , بعد دیدم جواب شکایت رو اپراتور داده! زنگ زدم میگم ببخشید شما شکایت منو ارجاع دادین اپراتور که اونا جواب بدن ؟ میگه بله !!
میگم خب باهوش اگه قرار بود من با اپراتور به نتیجه برسم که دیگه اینجا شکایت ثبت نمیکردم, شکایتمون مثلا رفته برای تجدید نظر الان سه ماهه مثلا میخوان بررسی کنن!
زنگ زدم میگم آقا آپلو که نمیخواین هوا کنید یه نظر کارشناسی میخواید بدید! میگه تجدید نظر طول میکشه!
منم گفتم اینطور که مشخصه زور شما به اپراتور نمیرسه
خر تو خریه واسه خودش!
ایرانسل اومده جواب شکایت رو داده که ما یک سال بعد سایت منطقه رو تجهیز میکنیم ! توی قسمت اقدامات هم زده اقدام شده ! دقیقا چی اقدام شده نمیدونم ولی از نظرشون اقدام شده همه چی ام خوبه !
یا ما داریم توی یه دنیای دیگه زندگی میکنیم یا اینا دارن توی یه بُعد دیگه زندگی میکنن که همه چیز خوبه !
انقدر کیفیت خطوط افتضاحه برای اینکه به شما یک سرویس نرمال و استاندارد بدن که پینگش پایین باشه , سرعت دانلود ثابت باشه و مشکلات دیگه نداشته باشه شرکت های دیگه تاسیس شده داره دلالی میکنه و اینترنت میفروشه مخصوص گیم و ... !