• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا با اعدام ساكوراي خون اشام موافقيد!؟

چه مجازاتي برا ساكورا مناسبه!؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
سینا جان خوبه بدونی جناب مهدی خان ( آتشپاره ) از ساکورا خوشش میاد ها ;):p:D

به به وکیل مدافع عزیز!گفته باشم هرچقدرم سعی کنی با تهدید و اعراب نظر هیات منصفه محاکمه تجدید نظرو رو عوض کنی فایده ای نداره!
hanged.gif

راستی یه عذر خواهی بابت اظهارات عجیبم تو تاپیک همسایه بهت بدهکارم رفیق!
281.gif
واقعا
نمی دونم چرا اون حرفا رو زدم!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
خب ملکه وقتی اومد اینجا رو دید خودش اینکارو می کنه
chase.gif

در ضمن برادر شیان مشکوک می زنی می خوای تقلب کنی؟!
spiteful.gif

جنایات خون اشام فوق الذکر اینقدر مشهوده که به تقلب نیازی نیست!البته گروه شیطانی زیاد بچه مثبت نداره!(منهای ویلی!)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر شیان من تعجب می کنم شما که اینقد انیمه خون آشامی دوس داری
160fs872873.gif
چرا گیر دادی به این ساکورای معصوم
122fs329172.gif

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
برادر شیان من تعجب می کنم شما که اینقد انیمه خون آشامی دوس داری
160fs872873.gif
چرا گیر دادی به این ساکورای معصوم
122fs329172.gif

بخاطر مظلومیت قربانی یعنی روباهکم!
16.gif
حضار عزیز اعضای هیات منصفه!روباه من گناهی نداشت اون بارها این خون اشام رو نجات داده بود ولی متهم با بیرحمی وقساوت بارها اون رو مورد تحقیر و ضرب و شتم قرا داده بود!
258.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
راستی یه عذر خواهی بابت اظهارات عجیبم تو تاپیک همسایه بهت بدهکارم رفیق!
281.gif
واقعا
نمی دونم چرا اون حرفا رو زدم!

بابا شیان جان ما کوچیک شماییم این حرفا چیه :D

بخاطر مظلومیت قربانی یعنی روباهکم!
16.gif
حضار عزیز اعضای هیات منصفه!روباه من گناهی نداشت اون بارها این خون اشام رو نجات داده بود ولی متهم با بیرحمی وقساوت بارها اون رو مورد تحقیر و ضرب و شتم قرا داده بود!
258.gif

حالا من نمیدونم چرا تو چند وقت یه بار Reset میشی برمیگردی به بحث اول تاپیک؟؟؟ ;)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
این ساکورای مظلوم
angel1.gif
فقط داره ناروتو رو تربیت می کنه داره ازش یه مرد می سازه این به نفعه ناروتو تموم میشه آخرش
kkchidori.gif

:Dباسلام:happy::happy:
منم تا حدودي با نظر دوست عزيزمون موافقم!(ناروتو :rambo:هميشه بايد در يك موقعيت سخت قرار بگيره تابتونه از توانايي هايش استفاده كند به عنوان مثال موقع جنگ با هيولاي شني تمام تلاش و هدف ناروتو نجات اين ساكوراي خون آشام :evil:بود ولي بازم بعد از اين همه تلاش ساكورا فكر مي كرد ساسكي اونو نجات داده!)
آخه چقدر يكنفر ميتونه بي وفا باشه:(

دركل با توجه به توصيه كاكاشي سن سي عزيز منم ديگه با اعدام ساكوراي .... مخالفم(بهترين مجازات براي اين شخص نديدن ساسكي تا آخر عمر است-اينجوري خودش دق ميكنه و ميميره )
;)فقط هيناتا ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
این ساکورای مظلوم
angel1.gif
فقط داره ناروتو رو تربیت می کنه داره ازش یه مرد می سازه این به نفعه ناروتو تموم میشه آخرش
kkchidori.gif

تربیت با کتک!این مثل این می مونه اون خرسه تو بلیچ ایچکو رو کتک بزنه!

حالا من نمیدونم چرا تو چند وقت یه بار Reset میشی برمیگردی به بحث اول تاپیک؟؟؟

تجدید محاکمست!;)هیات منصفه جدی قطعا عدالتو اجرا می کنن و طناب دارو به گردنم نامبرده می ندازن!
hanged.gif

دركل با توجه به توصيه كاكاشي سن سي عزيز منم ديگه با اعدام ساكوراي .... مخالفم(بهترين مجازات براي اين شخص نديدن ساسكي تا آخر عمر است-اينجوري خودش دق ميكنه و ميميره )
فقط هيناتا
به نظر من بهتریسن مجازات برای ساسکه اینه که یه شب با ساکورا باشه!;)

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
يك سوال پايه اي :blush: من الان هشتاد و خورده اي قسمت ديدم ، اما هنوز نديدم اين ساكورا خون بخوره ... از كي شروع ميكنه ايشالا ؟!؟!

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
تربیت با کتک!این مثل این می مونه اون خرسه تو بلیچ ایچکو رو کتک بزنه!
---------------------
تجدید محاکمست!;)هیات منصفه جدی قطعا عدالتو اجرا می کنن و طناب دارو به گردنم نامبرده می ندازن!
hanged.gif

---------------------
به نظر من بهتریسن مجازات برای ساسکه اینه که یه شب با ساکورا باشه!;)

ببخشید خرس از کی همتیمی ایچیگو هستش؟ ;) خودشم تو بلیچ هم میبینیم که کاراکترهای ضایعی همچون Kon هی کتک میخورن ;)
----------------------
آره جون خودت :happy::p:D
----------------------
بدترین مجازات ساسکه غذا خوردن با ایتاچی هستش ، اونم تو رستوران :p:D

يك سوال پايه اي :blush: من الان هشتاد و خورده اي قسمت ديدم ، اما هنوز نديدم اين ساكورا خون بخوره ... از كي شروع ميكنه ايشالا ؟!؟!

شیان جان با تو کار دارن :p:D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

ا پس دیدی گفتم تاز این بلیچ لوس قشنگتره!بعدشم یه سر بیا کمیته انظباطی گروهع شیطانی کارت داریم!;)
اینهمه ضرب وشتمو شنکجرو ندید!باید مثل قرون وسطی شنکنجت کنیم تا جادوی ساکورا باطل بشه!

ببخشید خرس از کی همتیمی ایچیگو هستش؟ ;) خودشم تو بلیچ هم میبینیم که کاراکترهای ضایعی همچون Kon هی کتک میخورن ;)
----------------------
آره جون خودت :happy::p:D
----------------------
بدترین مجازات ساسکه غذا خوردن با ایتاچی هستش ، اونم تو رستوران :p:D

شیان جان با تو کار دارن :p:D

ببخشید تنها فرق خان با این ساکورا اینه روباهکم به ساکرو رو داد!;)بعدشم ساسکه قدر داداش باکلاسشو نمی دونه!بنده خدا زد اونهه نینجای خزو از دنیا حذف کرد تا فقط خودشو دادش و جنابعالی(متهم به همدستی با ایتاچی می باشید! دادگاه بعدی مال خودته موکلتو اعدام کنم اول!) شارینگان داشته باشین!;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید تنها فرق خان با این ساکورا اینه روباهکم به ساکرو رو داد!;)بعدشم ساسکه قدر داداش باکلاسشو نمی دونه!بنده خدا زد اونهه نینجای خزو از دنیا حذف کرد تا فقط خودشو دادش و جنابعالی(متهم به همدستی با ایتاچی می باشید! دادگاه بعدی مال خودته موکلتو اعدام کنم اول!) شارینگان داشته باشین!;)

اون دیگه مشکل روباهکته :D میگم چقدر این ایتاچی باکلاسه ;) من خیلی ازش خوشم میاد :happy:

من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::blink::wacko: اولا اون شارینگان من هدیه بود از طرف دوستم :rolleyes::Dخودشم از کی تاحالا من همدست ایتاچی شدم؟ چپ و راست با هم میجنگیم انگار ها ;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:D
ميبينم كه دوباره برگشتي سر خط :p
تا حالا 4 بار اينكارو كردي
هر دفعه هم همه گفتن كه يكي اين روباه لوس رو تربيت كنه
اما چند تا راهنمايي:
-سعي كن راه دفعات قبل رو دوباره نري
- از نشر اطلاعات ساختگي هم دوري كن( اميدوارم يادت باشه بار آخر كار به كجا ها كشيد)
- اصلا ساكورا رو عصباني نكن (بد ميبيني)
-با طناب كسايي كه درست نميشناسي تو چاه نرو كه مثل قبل ميشه:lol:

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
یه سر بیا کمیته انظباطی گروهع شیطانی کارت داریم!;)
اینهمه ضرب وشتمو شنکجرو ندید!باید مثل قرون وسطی شنکنجت کنیم تا جادوی ساکورا باطل بشه!

يه تخفيفي چيزي آخه ... مثلا قرار بود بادي گارد باشم
veiledsmile2.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
veiledsmile2.gif

به به افشین جان از این طرفا ، راه گم کردی؟؟ نیستی چند روزی؟ مشکلی هست؟

راستی تو مگه از جونت سیر شدی که میخوای بادیگراد شیان بشی؟؟ ;) مگه نمیدونی من قراره یه مبارزه با شیان داشته باشم - نکن اینکارو اون وسط ... :f34r::f34r::D

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
اون دیگه مشکل روباهکته :D میگم چقدر این ایتاچی باکلاسه ;) من خیلی ازش خوشم میاد :happy:

من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::blink::wacko: اولا اون شارینگان من هدیه بود از طرف دوستم :rolleyes::Dخودشم از کی تاحالا من همدست ایتاچی شدم؟ چپ و راست با هم میجنگیم انگار ها ;)

انگیزشو داشتی!ای کاکاشی جنایتکار !در ضمن بجز تو ساسکه و ایتاچی بقیه اینا همشون ادمای خزی بودن! در ضمن این اسپویلت !:(من چیزم از فرودین به بعد دی وی دی نگرفتم پس نمی دونم دنیا دست کیه!در مورد جنگ حالا دارین می جنگین که تنهال دارنده شارینگان باشین!شاید جنگ زرگریه!;)

سلام:D
ميبينم كه دوباره برگشتي سر خط :p
تا حالا 4 بار اينكارو كردي
هر دفعه هم همه گفتن كه يكي اين روباه لوس رو تربيت كنه
اما چند تا راهنمايي:
-سعي كن راه دفعات قبل رو دوباره نري
- از نشر اطلاعات ساختگي هم دوري كن( اميدوارم يادت باشه بار آخر كار به كجا ها كشيد)
- اصلا ساكورا رو عصباني نكن (بد ميبيني)
-با طناب كسايي كه درست نميشناسي تو چاه نرو كه مثل قبل ميشه:lol:

تربیت !ها !منم می خوام دارت بزنم تا روحت به کمال برسه!(ایپمایلی اعدام!)
veiledsmile2.gif

باور کن برا خاطر خودته!ما تو افسانه شجاعان دختری داشتیم به اسم شانار و مشخصه اعضای گروه شیطانی اینه که می خموان سرشو زیر اب کنن!حالا تو توسط اون اغفال شدی !باید نجات بدم تا درجه شیطانیت پایین نیاد! نشونشم اینه قسمت دو میدوری بدنشو ندیدی!(عدم تشخصیص مثبت هجده بودن! عین ناراتو که نتونست اینکه دختر بدون لباس هیناتاست رو متوجه بشه البنته فقط بخاطر جادوی ساکورا) راستی می گم میدوری بدن خیلی خوبیم داره ها!;)
مگه نمیدونی من قراره یه مبارزه با شیان داشته باشم - نکن اینکارو اون وسط
من محاکمه رو ترجیح می دم این عنوان چه طوره دادگاه کاکاشی جنایتکار(عناوین خون دار فعلا تموم شده!) به اتهام مشارکت در قتل عام شاریگیا ن دارن مظلوم کو نو ها!

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
به به افشین جان از این طرفا ، راه گم کردی؟؟ نیستی چند روزی؟ مشکلی هست؟

راستی تو مگه از جونت سیر شدی که میخوای بادیگراد شیان بشی؟؟ ;) مگه نمیدونی من قراره یه مبارزه با شیان داشته باشم - نکن اینکارو اون وسط ... :f34r::f34r::D

سلام بابك جان خوبي‌؟‌ :happy: روزي هفت ساعت ناروتو ميديدم ... از زندگي افتادم بابا !! ولي ارزششو داشت
thumbsup.gif

توي دهكده نينجاها بهمون يا دادن كه يك بادي گارد هيچ وقت توي مبارزه هاي دو نفره دخالت نكنه !!! فقط توي بالا گرفتن جر و بحث تا ميتونه شركت داشته باشه ... پس :
swearing.gif

میدوری بدن خیلی خوبیم داره ها!;)

اينقدر حال ميكنم با اين پستات
loudlaff.gif

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
به به... !میبینم که اینجا دوباره راه افتاده
sevil.gif
خوبه خوبه.
بحثا داره جالب میشه.بنده همینجا از سمت ریش سفیدی خودم استعفا میدم.:p