light67
Registered User
جدا ؟ من ۱ میلیون تومن بذارم کل ۱میلیون تومن رو بگیرم ؟ چقدر طول میکشه سود بده نمیشه پیش بینی کرد ؟ من تازه شروع به کار کردمعرضه اولیه است
باید دید چقدر به هر نفر میرسه.همشو بخر
خیلی سود میده :دی
جدا ؟ من ۱ میلیون تومن بذارم کل ۱میلیون تومن رو بگیرم ؟ چقدر طول میکشه سود بده نمیشه پیش بینی کرد ؟ من تازه شروع به کار کردمعرضه اولیه است
باید دید چقدر به هر نفر میرسه.همشو بخر
خیلی سود میده :دی
جدا ؟ من ۱ میلیون تومن بذارم کل ۱میلیون تومن رو بگیرم ؟ چقدر طول میکشه سود بده نمیشه پیش بینی کرد ؟ من تازه شروع به کار کردم
من از شما تشکر میکنم.همون روز من خریدم 53% سود داده 7800 خرید بوده الان هم خریدم باز ! :دی
گویا افتاده برای هفته بعد . شاید این هفته شستا رو عرضه کنن#آریاسوسال
دوستان معلوم شده این هفته عرضه میشه یا نه؟
اینجا خوبه دیگهدوستان صلاح می دونید کمی تاپیک را تفکیک تر کنیم.
یکی از دوستان تاپیک جدید بزنه برای اخبار بورس که اخبار و خبرهای کلی اونجا درج بشه
![]()
بورس، بهترین بازار از نظر بازده در سال ۹۹
کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه این بازار در سال جاری بیش از بازارهای موازی و نرخ تورم بازدهی خواهد داشت ، تاکید کرد: فعالیت در این بازار نیاز به دانش کافی دارد.www.mehrnews.com
اینجا خوبه دیگه
ولی تکنیکال و فاندامنتال رو تاپبکهای جداگانه زد
کسایی ک بلدن بیان سهمهای درخواستی دوستان رو تحلیل کنند و بهشون کمک کنند
البته هیچ اجباری نباشه بفرض کسی بیاد سهمی ک من خاستم رو تحلیل بزنه و بعد سهم منفی شد ،من برم یقه طرفو جمع کنم .این درست نیست،
اول کار قانون باشه ک هیچ مسولیتی ندارند به تحلیلها و نظر شخصیه
#آریاسوسال
دوستان معلوم شده این هفته عرضه میشه یا نه؟
خیلی بالاتر از اینا میرهاز شنبه تا به امروز #صباتامین 99 هزار سود ( سهام اولیه )
من دارمهنوز هیچی مشخص نشده
خیلی بالاتر از اینا میره
----------------------------------------
کسی اینجا #تپکو داره ؟
سلام دوستان
من شنبه سجام و مفید ثبت نام و دفتر پیش خوان احراز هویت کردم. سجام احراز هویت اوکی شده و امروز یه کد معاملاتی برام فرستاده ولی مفید بعد 48 ساعت هنوز برام یوزنیم پسوردی نفرستاده. توی پنل کاربریشم میرم میزنه شما کاربر مهمان هستید و کد ملی تایید نشده. الان باید صبر کنم مفید فعال کنه؟
من صفرم. 20 میلیون دارم میخوام بیارم توی بورس
الان این سهام اولیه تامین اجتماعی که بالا گفتید تا چقدرشو میشه خرید؟ یعنی من 20 میلیون توی پنل کاربری مفید شارژ کنم و این سهمو خرید بزنم کل 20 میلیون میره یا نه هر نفر سقف معینی میرسه؟
تحلیل میان مدتیش چیه ازش ؟ تا اخر تابستون و اخر سال چند میرسه به نظرت ؟من دارم
الان من فقط کد معاملاتی دارم که سجام برام فرستاده. الان من باید صبر کنم تا مفید یوزنیم پسور بفرسته؟20 میلیون همینطوری بیاری ممکنه سرمایه ات نابود بشه. از میانه اسفند تا الان به دلایل متعدد بازار به نظر میاد متزلزل تر از قبل شده. منظورم اینه که خرید عجله ای نکن. فعلا عرضه اولیه #آریا و #شستا رو بخر. بقیه اش رو هدر نده. عرضه اولیه دست خریدار نیست که نامحدود بگیره. تقسیم میشه به تعداد شرکت کنندگان. آخرین عرضه اولیه 1.950.000 نفر شرکت کردند ولی تا زمان اومدن شستا (تامین اجتماعی) احتمالا 2.200.000 رو هم رد میکنه. قیمتش از الان معلوم نیست. فعلا بین 2 الی 6 میلیون پیشبینی میکنه هرکسی! محاسبه حدودی اش رو اینجا بخون.
والا منم تجربه زیادی ندارم راجبه تحلیل . ولی فعلا داره قیمتش کنترل میشه چون یه کله اومد بالا . احتمالا تا تابستون حدود 600 بشه . باید منتظر باشیم ببینیم چه قرار دادهایی میبندهتحلیل میان مدتیش چیه ازش ؟ تا اخر تابستون و اخر سال چند میرسه به نظرت ؟
الان من فقط کد معاملاتی دارم که سجام برام فرستاده. الان من باید صبر کنم تا مفید یوزنیم پسور بفرسته؟
عرضه اولیه آریا چه تاریخیه؟ چهارشنبه این هفته یا هفته بعد؟