• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

light67

Registered User
لایک‌ها
282
عرضه اولیه است
باید دید چقدر به هر نفر میرسه.همشو بخر
خیلی سود میده :دی
جدا ؟ من ۱ میلیون تومن بذارم کل ۱میلیون تومن رو بگیرم ؟ چقدر طول میکشه سود بده نمیشه پیش بینی کرد ؟ من تازه شروع به کار کردم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
جدا ؟ من ۱ میلیون تومن بذارم کل ۱میلیون تومن رو بگیرم ؟ چقدر طول میکشه سود بده نمیشه پیش بینی کرد ؟ من تازه شروع به کار کردم

نمیشه پیشبینی کرد چون زمان و مقدار مشخصی برای سود وجود نداره. ولی به هر حال برای شروع هیچی بهتر از عرضه اولیه نیست. حدودی اگر میخوای دستت بیاد آخرین عرضه اولیه ها تا این لحظه اینطوری بودن (تعداد روز کاری باید حساب بشه ولی من از تاریخ تقویمی خرید نوشتم):

تملت - 40 روز - 95% سود
شصدف - 40 روز - 21% سود
شگویا - 37 روز - 102% سود
زکوثر - 34 روز - 107% سود
ساوه - 34 روز - 32% سود
صبا - 4 روز - 6% سود

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نکنه میخوان قوانین جدید وضع کنن دوباره امروز همه قرمز شدن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان بی زحمت لطفا از این به بعد اسامی سهام را با با هشتگ # عنوان کنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان صلاح می دونید کمی تاپیک را تفکیک تر کنیم.
یکی از دوستان تاپیک جدید بزنه برای اخبار بورس که اخبار و خبرهای کلی اونجا درج بشه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان صلاح می دونید کمی تاپیک را تفکیک تر کنیم.
یکی از دوستان تاپیک جدید بزنه برای اخبار بورس که اخبار و خبرهای کلی اونجا درج بشه
اینجا خوبه دیگه
ولی تکنیکال و فاندامنتال رو تاپبکهای جداگانه زد
کسایی ک بلدن بیان سهمهای درخواستی دوستان رو تحلیل کنند و بهشون کمک کنند
البته هیچ اجباری نباشه بفرض کسی بیاد سهمی ک من خاستم رو تحلیل بزنه و بعد سهم منفی شد ،من برم یقه طرفو جمع کنم .این درست نیست،
اول کار قانون باشه ک هیچ مسولیتی ندارند به تحلیلها و نظر شخصیه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
اینا که شما فرمودید در همین تاپیک باشه عالی هم هست.
ولی خبر ها تاپیک جدید داشته باشه برای خبر های کشوری و خارجی از بورس ( نه اطلاعیه ها )
اینجا خوبه دیگه
ولی تکنیکال و فاندامنتال رو تاپبکهای جداگانه زد
کسایی ک بلدن بیان سهمهای درخواستی دوستان رو تحلیل کنند و بهشون کمک کنند
البته هیچ اجباری نباشه بفرض کسی بیاد سهمی ک من خاستم رو تحلیل بزنه و بعد سهم منفی شد ،من برم یقه طرفو جمع کنم .این درست نیست،
اول کار قانون باشه ک هیچ مسولیتی ندارند به تحلیلها و نظر شخصیه

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
Last edited by a moderator:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سلام دوستان
من شنبه سجام و مفید ثبت نام و دفتر پیش خوان احراز هویت کردم. سجام احراز هویت اوکی شده و امروز یه کد معاملاتی برام فرستاده ولی مفید بعد 48 ساعت هنوز برام یوزنیم پسوردی نفرستاده. توی پنل کاربریشم میرم میزنه شما کاربر مهمان هستید و کد ملی تایید نشده. الان باید صبر کنم مفید فعال کنه؟
من صفرم. 20 میلیون دارم میخوام بیارم توی بورس
الان این سهام اولیه تامین اجتماعی که بالا گفتید تا چقدرشو میشه خرید؟ یعنی من 20 میلیون توی پنل کاربری مفید شارژ کنم و این سهمو خرید بزنم کل 20 میلیون میره یا نه هر نفر سقف معینی میرسه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان
من شنبه سجام و مفید ثبت نام و دفتر پیش خوان احراز هویت کردم. سجام احراز هویت اوکی شده و امروز یه کد معاملاتی برام فرستاده ولی مفید بعد 48 ساعت هنوز برام یوزنیم پسوردی نفرستاده. توی پنل کاربریشم میرم میزنه شما کاربر مهمان هستید و کد ملی تایید نشده. الان باید صبر کنم مفید فعال کنه؟
من صفرم. 20 میلیون دارم میخوام بیارم توی بورس
الان این سهام اولیه تامین اجتماعی که بالا گفتید تا چقدرشو میشه خرید؟ یعنی من 20 میلیون توی پنل کاربری مفید شارژ کنم و این سهمو خرید بزنم کل 20 میلیون میره یا نه هر نفر سقف معینی میرسه؟

20 میلیون همینطوری بیاری ممکنه سرمایه ات نابود بشه. از میانه اسفند تا الان به دلایل متعدد بازار به نظر میاد متزلزل تر از قبل شده. منظورم اینه که خرید عجله ای نکن. فعلا عرضه اولیه #آریا و #شستا رو بخر. بقیه اش رو هدر نده. عرضه اولیه دست خریدار نیست که نامحدود بگیره. تقسیم میشه به تعداد شرکت کنندگان. آخرین عرضه اولیه 1.950.000 نفر شرکت کردند ولی تا زمان اومدن شستا (تامین اجتماعی) احتمالا 2.200.000 رو هم رد میکنه. قیمتش از الان معلوم نیست. فعلا بین 2 الی 6 میلیون پیشبینی میکنه هرکسی! محاسبه حدودی اش رو اینجا بخون.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
20 میلیون همینطوری بیاری ممکنه سرمایه ات نابود بشه. از میانه اسفند تا الان به دلایل متعدد بازار به نظر میاد متزلزل تر از قبل شده. منظورم اینه که خرید عجله ای نکن. فعلا عرضه اولیه #آریا و #شستا رو بخر. بقیه اش رو هدر نده. عرضه اولیه دست خریدار نیست که نامحدود بگیره. تقسیم میشه به تعداد شرکت کنندگان. آخرین عرضه اولیه 1.950.000 نفر شرکت کردند ولی تا زمان اومدن شستا (تامین اجتماعی) احتمالا 2.200.000 رو هم رد میکنه. قیمتش از الان معلوم نیست. فعلا بین 2 الی 6 میلیون پیشبینی میکنه هرکسی! محاسبه حدودی اش رو اینجا بخون.
الان من فقط کد معاملاتی دارم که سجام برام فرستاده. الان من باید صبر کنم تا مفید یوزنیم پسور بفرسته؟
عرضه اولیه آریا چه تاریخیه؟ چهارشنبه این هفته یا هفته بعد؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
تحلیل میان مدتیش چیه ازش ؟ تا اخر تابستون و اخر سال چند میرسه به نظرت ؟
والا منم تجربه زیادی ندارم راجبه تحلیل . ولی فعلا داره قیمتش کنترل میشه چون یه کله اومد بالا . احتمالا تا تابستون حدود 600 بشه . باید منتظر باشیم ببینیم چه قرار دادهایی میبنده

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
الان من فقط کد معاملاتی دارم که سجام برام فرستاده. الان من باید صبر کنم تا مفید یوزنیم پسور بفرسته؟
عرضه اولیه آریا چه تاریخیه؟ چهارشنبه این هفته یا هفته بعد؟

قاعدتا. خبر ندارم مفید چند روز طول میکشه که بفرسته.
مشخص نیست.

بالا