با این مقدار میخواد سهم بخره . برای عرضه اولیه پول شارژ میکنهاگه میخاد یه ساله باشه این 5 تومن بمونه فقط عرضه اولیه بخر براش
غیر این اگه تجربه نداری سبد گردانی نکن
اگه موفق بشی ادم خوبه ی داستانی
اگه یخورده بد باشه کلا میشی ادم بده
با این مقدار میخواد سهم بخره . برای عرضه اولیه پول شارژ میکنه
اون داستان بالا و پایین بورس رو هم بهش توضیح دادم . تو جریان هستش
ولی میخوام براش حداقل 2 تا سهم خوب بگیرم
اگر دوستان دیگه هم نظری دارن بگن لطفا
دیدش هم 6ماهه تا یکساله هستش
اگر 8:30 میذاشتید میرسید. فعلا هم که بسته شد برای +20%.
رد کردن غگل بهترین کاری بود که می تونستی انجام بدی. جلوی ضررها و اعصاب خوردی های آینده ات رو گرفتی.غگل رو با 14 درصد ضرر ردش کردم رفت -گفته میشه تا 3 ماه تو همین قیمت درجا خواهد زد-امروز اینا رو خرید زدم:
تبرک
فملی
های وب
وب ملت
لابسا
فاسمین هم که از قبل داشتم
هدف بلند مدت 9 ماه تا یکسال
باید ۲۰ تا ۳۰ تا سفارش رو تو پیشنویس بزاریاینم نشد
تو فروش غگل 4 تومن ضرر کردم ولی جهنم عوضش اینایی که امروز خریدم 3 تا مثبت بخورند عوضش در میاد-در مورد غگل به حرف یکی از دوستان اینجا گوش کردم که هفته ی پیش گفت فروخته با 7 تومن ضرر-فهمیدم که ایشون یه چیزی میدونسته که با اون ضرر فروخت-یکم دیر ردش کردم ولی به هر حال خلاص شدم-کم مونده بود روانیم کنه---بر خلاف بسیاری از سهم ها باز امروز منفی بود!رد کردن غگل بهترین کاری بود که می تونستی انجام بدی. جلوی ضررها و اعصاب خوردی های آینده ات رو گرفتی.
من امروز حیف کردم تبرک نخریدم فردا حتما اضافه می کنم.
فملی طولانی مدت بسیار عالی عمل می کنه انشالا.
اگر میتونی از گروه سیمانی هم تحقیقی کن بخر
تصویب صورت های مالی سالیانه همونه که میگن اگه کسی اون موقع سهام رو داشته باشه سود نقدی می گیره؟ (در صورت تعلق سود نقدی)سلام
مجمع شرکت های در اردیبهشت
دوستانی که سهامدار شرکت ها هستند در جریان اتفاقات پیش رو باشند
مشاهده پیوست 1174765
برای غگل دیر انجام دادید ، من 20 روز پیش با ضرر 6 درصدی رهاش کردم غپینو ، سمگا و چکاپا گرفتم جمعا 30 درصد سود کردم تا الان . حد ضرر باید برای هر سهم تعیین کنید .غگل رو با 14 درصد ضرر ردش کردم رفت -گفته میشه تا 3 ماه تو همین قیمت درجا خواهد زد-امروز اینا رو خرید زدم:
تبرک
فملی
های وب
وب ملت
لابسا
فاسمین هم که از قبل داشتم
هدف بلند مدت 9 ماه تا یکسال
سلامتصویب صورت های مالی سالیانه همونه که میگن اگه کسی اون موقع سهام رو داشته باشه سود نقدی می گیره؟ (در صورت تعلق سود نقدی)
موضوع رو نوشته خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1398/09/30سلام
قبل از برگزاری مجمع اعلام میشه دستور صورت جلسه به چه عنوان هست
مثلا اخرین تصمیم مربوط به ونیکی هست که ده دقیقه قبل منتشر شده https://codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=hZx7om+LU22i5T5Kc9YNvg==&rt=2&let=2020&ct=0&ft=-1
گزارشات قبل از مجمع رو مطالعه بفرمایید