• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
131(2).jpg

122(13).jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بی زحمت تاپیک جدا بزنید
روش های آزادسازی سهام عدالت

سهام‌دار محترم سهام‌عدالت، در صورت انتخاب آزادسازی به روش مستقیم، مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت به‌صورت مستقیم و بدون واسطه با لحاظ مراتب ذیل به شما تخصیص و انتقال می‌یابد:

۱- به میزان سهام تخصیص‌یافته به هر فرد در شرکت‌های سرمایه پذیر سهام‌عدالت و به‌تناسب ارزش مقطع واگذاری، تعدادی از سهام ۳۶ شرکت بورسی به شما تخصیص خواهد یافت. علاوه بر آن، این دسته از سهام‌داران سهام عدالت، به ازای سهام شرکت‌های غیر بورسی سرمایه‌پذیر سهام عدالت، سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را نیز دریافت خواهند نمود.

۲- در این حالت مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاص‌یافته به عهده سهامدار بوده و در راستای حفظ ارزش سهام تخصیص‌یافته، قابلیت نقل‌وانتقال سهام مزبور به غیر و فروش آن بر اساس محدودیت‌های زمانی و مقداری تعیین‌شده توسط شورای عالی بورس صورت خواهد گرفت.

۳- مطابق قانون تجارت شما سهامدار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیص‌یافته ازجمله سود و … بهره‌مند خواهید شد.

۴- خاطرنشان می‌سازد دو ماه پس از تاریخ انتخاب روش مذکور می‌توانید با مراجعه به سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) از تعداد سهام تخصیص‌یافته نزد شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت مطلع شوید.

۵- شایان‌ذکر است بهره‌مندی از خدمات قابل‌ارائه ازجمله ایجاد امکان معامله پذیری سهام تخصیص‌یافته در آینده منوط به مراجعه به سامانه سجام، ثبت‌نام و احراز هویت در مراکز تعیین‌شده می‌باشد.

سهام‌دار محترم سهام‌عدالت، در صورت انتخاب آزادسازی به روش غیرمستقیم، مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت شما با لحاظ مراتب ذیل از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد و شما حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهید داشت.

۱- با این تفویض اختیار، سهام شرکت‌های سرمایه پذیر سهام‌عدالت متعلق به شما توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد.

۲- سهام مزبور در قالب صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (۷۰%) و صندوق‌های سرمایه‌گذاری پروژه استانی (۳۰%) ساماندهی خواهد شد.

این آزادسازی مستقیم سهام عدالت یعنی سهام اون 36 سرکت بورسی رو بهمون میدن + بجای شرکتهای غیر بورسی، سهام شرکتهای استانی سهام عدالت رو
نوشته بود بعد از 2 ماه تو سجام قابل مشاهده خواهد بود. ثبت نام و احراز هویت سجام لازمه (ما که احراز شدیم)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
غنوش رو نمیشه خرید! از یک ماه پیش هر روز از 8:30 تو صف هستم و میدونستم رشد خوبی خواهد داشت ولی هنوز که بهم نرسیده. البته در محدوده 2200 الی 2400 کمی از جذابیتش کاسته میشه و بالاخره باید راه بده.
ایشالا شنبه هر دو میخریمش---تقریبا با 15 درصد سرمایم فقط نوسانگیری میکنم و یا دید میان مدت دارم بهشون-3 تا سهم انتخاب کردم که درسته خیلی رشد کردند ولی حالا حالاها رشد خواهند کرد-و علت اینکه این 3 تا سهم رو انتخاب کردم اینه که همیشه با پایانی مثبت 5 و در کمترین حالت با پایانی مثبت 4و99 بسته میشند برای همین عاشقشونم -برای اینکار دو سهم وبملت-تبرک رو دارم و شنبه هم غنوش رو اضافی میکنم بهشون-از اول فروردین یادم نمیاد زیر مثبت 5 بسته شده باشند-

سهام هایی هم که بلند مدت خریدم حداقل تا6 ماه یکیش لابساست که اتفاقا چون از هر 6 تا مثبت یدونه هم منفی میخوره دوسش دارم چون یکسره مثبت نمیخوره فلذا به خاطر نوسانات 50 درصد متوقفش نمی کنند و چند روز بسته نمیمونه-

تا ماهی است بگیر
بعد بکش کنار
امسال هر کس کسب درآمد کرد از بورس و یک خانه و یا مغازه خوب یا متوسط خرید برای سرمایه گذاری برنده است
تا حدود زیادی باهات موافقم-به نظر من امسال اخرین سالی هست که مبتدی ها هم میتونند از بازر سود ببرند-از سال بعد فقط آموزش دیده های بورس میتونند سود ببرند-پس تا میتونید بورس رو بدریدش و دیدی تازه کارا با چند تا منفی همه سرمایشونو دارند میکشن بیرون شما هم با سیو سود بکشید بیرون-
خود منم والا بخیل نیستم چون سرمایه ی کمی اوردم تو بورس و ندارم همین که بتونم یه آپارتمان بخرم بعدش میکشم بیرون از بورس.

زمان شهادت سردار هم خیلیا سهام هاشون رو فروختن و اونایی ک نگه داشتن سود زیادی بردند. سقوط هم کنه بازار برمیگرده به اون حجم معاملات.
سال 98 دیگه به تاریخ پیوست-خود قدیمیای بورس میگند که سال 98 هر 10 سال یکبار تو بورس اتفاق میوفته-تقریبا همه سود کردند سال 98--سال طلایی بورس بود دیگه تکرار نمیشه-از سال بعد فقط اموزش دیده های بورس سود میبرند مثل قبل 98 میشه-1400 هم که رسید فکر کنم دیگه دولت قبلی مثل این دولت از بورس حمایت نمیکنه.

۲.۴ میلیون نفر شرکت کردن و رکورد تاریخ عرضه اولیه شکسته شد
تو تلگرام و سایتای رهاورد و سهامیاب همه اگهی میدادند ما غگیلا نمیخریم تا به بقیه برسه!!!چی شد پس؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
و شما چه میدانید رشد نقدینگی ۳۰ درصدی در رشد اقتصادی منفی و همزمان رشد بیشتر پول نسبت به شبه پول چیست...

شاخص نیم میلیون. یک میلیونیشم خواهد دید(البته با فراز و نشیب نه یه خط راست). نگی نگفتی :D
حالا که در آستانه یک میلیون(اونم بدون فراز و نشیب و با خط صاف) هستیم و تقریبا کسی شکی در میلیونی شدن شاخص نداره یه و شما چه میدنید دیگه خدمتتون عرض کنم:

و شما چه میدانید کسری بودجه ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی و کاهش چشمگیر تولید ناخالص داخلی آنهم به طور همزمان چه کارهایی با بازارهای مختلف خواهد کرد...

منتظر طوفانی ترین سال تاریخ اقتصاد ایران باشید...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حالا که در آستانه یک میلیون(اونم بدون فراز و نشیب و با خط صاف) هستیم و تقریبا کسی شکی در میلیونی شدن شاخص نداره یه و شما چه میدنید دیگه خدمتتون عرض کنم:

و شما چه میدانید کسری بودجه ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی و کاهش چشمگیر تولید ناخالص داخلی آنهم به طور همزمان چه کارهایی با بازارهای مختلف خواهد کرد...

منتظر طوفانی ترین سال تاریخ اقتصاد ایران باشید...
باید حواسمون جمع باشه و به وقتش بکشیم بیرون-دولت دیگه چیزی براش نمونده نفت هم قیمت پایینه هم فروش نمیره-از اینور تحریمیم-برای همین دولت تنها چیزی که براش مونده حراج کردن دارایی هاشه تا شاید تا حدودی کسری بودجه سال 1400 رو تامین کنه---این دولت بدهی اساسی بار دولت بعد خواهد کرد:Dخدا به داد دولت بعدی برسه

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من با کارگزاری بانک سپه بسیار راحتم و هیچکدوم از مشکلات که دوستان بیان می کنند رو ندارم .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من ۷ تا پرتفوی دوستان دم دست دارم و کارگزاری تجارت سپه مفید آگاه مبین دارم زیر دست
بهترین کارگزاری مبین سرمایه هست

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من مفید دارم کنده اونم بعضی از وقتا (کارگزاری داره پول میگیره که کند نباشه هیچوقت )ولی اینجا اینطوریه دیگه

من ۷ تا پرتفوی دوستان دم دست دارم و کارگزاری تجارت سپه مفید آگاه مبین دارم زیر دست
بهترین کارگزاری مبین سرمایه هست

اقا از گوشی فروشی خارج شدی یا همچنان پا برجاست ؟

F B I

Registered User
لایک‌ها
885

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
خب من از سال ۸۴ ماشین داشتم اون زمان هم جوون بودم و علاقمند صدا
البته الان هم سیستم صوتی دارم ولی مثل سابق زیاد درگیر نیستم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بیشتر بنیادی
معمولا وقتی ۱۰۰ درصد بگیرم میفروشم
فعلا وخارزم دارم با بیشتر از ۴۰۰ درصد سود

light67

Registered User
لایک‌ها
282
این سهام عدالت رو بفروشیم پول نقد میده تو بورس ؟ کسی خبر داره ؟
ارزش داره بفروشیم یا بمونه ؟

بالا