زمان شهادت سردار هم خیلیا سهام هاشون رو فروختن و اونایی ک نگه داشتن سود زیادی بردند. سقوط هم کنه بازار برمیگرده به اون حجم معاملات.
اینی که میگم فقط مخاطبم شما نیستید و همه بچه هایی هستن که این متنو میبینن ...
اتفاقاتی مثل ترور ، کرونا ، تصمیمات سیاسی و ... موقتیه و هیچوقت ملاک تصمیم گیری های بلند مدت و میان مدت نباید باشه
اما الان وضعیت بورس عجیبه ...
خیلی ساده بخوام منظورم رو برسونم ، از هر 100 نفر تو بورس اگه قبلا 40 نفر کار همیشگیشون بود و آموزش های کافی دیدن و 50 نفر آدمایی که موقتی اومدن و در حد متوسط یا روبه ضعیف آموش دیدن و 10 نفر هم از بورس چیزی حالیشون نیست .
الان وضع به نظر من این شکلی شده :
10 نفر کار همیشگیشونه و کاملا آموزش دیده هستن
40 نفر موقتی تو بورسن و در حد متوسط یا روبه ضعیف آموش دیدن ( این دسته همیشه میان تو بورس ، یه سودی میگیرن و دوباره میرن و معمولا هم بر اساس پیشنهادات بقیه خرید میکنن )
50 نفر هیچی از بورس حالیشون نیست !!!
قصدم توهین نیست و میخوام موضوع رو قشنگ باز بکنم و اصلا شما فرض کنید گوسفند خوده منم
ولی یکم به این موضوع فکر بکنید که بعدا ناراحت نشید :
الان اون بخشی که چیزی حالیشون نیست خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی زیاد شده ! قصد توهین ندارم ولی این دسته مثل گوسفندهایی هستن که باید قربانی بشن و بقیه رو هم خود به خود قربانی میکنن !!!
اینا با منفی شدن سهم به خاطر اصلاح روند ، شیهه زنان صف فروش درست میکنن ! همینطوری که با نیش تا بنا گوش باز شده سهم خریدن و صف فروش درست کردن !!!
اینا کسایی هستن که هیییییچی از بورس حالیشون نیست و فکر میکنن وارد لاس وگاس شدن و به محض اینکه از سود هم ضرر بکنن میخوان از بازار فرار بکنن ! اینا روانشناسی بازار هم روشون بی تاثیره ! اینا هیچ ایده ای ندارن که چیکار میکنن ...
اینا همونایی هستن که یه دوره وارد شرکت های هرمی شدن ، یه دوره پرورش قارچ ، یه دوره پرورش شتر مرغ ، یه دوره پرورش عقرب ، یه دوره فیلتر خودرو و الانم بورس رو امتحان میکنن !
اینارو جدی بگیرید خواهشن ! نمیخوام بگم از فردا بازار ریزش داره ! ولی بازار به شـــــــــــدت خطرناک و پر ریسکه در حدی که منم ترسیدم !
یه نکته ای رو هم بگم : اصطلاح روند رو معمولا اون کسایی که کارشونه و اون کسایی که موقت هستن ایجاد میکنن ولی ریزش رو این بخش " گوسفند ها " و هیچکی نمیتونه جلوی سقوط رو بگیره تا جایی که سقوط بیشتر بی معنی باشه که سهم رو جمع بکنن !
خلاصه خودتون بهتر میدونید و تصمیم گیرنده خودتون هستید ولی خودم نصف نقد و نصف سهم هستم ...