• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
وپارس دیدم صف خرید داره میریزه فروختم.
حالا برای خرید کدوم بهتره، ونیکی، فاسمین، کویر، غشهداب
الان شگویا و حکشتی و جایزه کویر دارم، حکشتی رو نگه دارم و شگویا رو با اینا تعویض کنم؟ وغدیر هم امروز اول وقت فرصت خرید داده بود

آپدیت: شگویا رو فروختم ... دیروز میخواستم با 2درصد ردش کنم قطع بود. امروز با 5.2 درصد ردش کردم. سود وپارس هم جبران شد. ببینیم شنبه چی میشه.. سهم ابرزشی اجازه ورد میده یا نه
#کسرا [با #کسرام اشتباه نشه] یکی از سهم هایی بوده که خیلی بهش امید داشتم و حدود 50% هم بازدهی داشته برام ولی مدتیه تو این بازار سراسر مثبت خیلی درجا داره میزنه و بین 3800~4100 مدام شنا میکنه. نگهش میدارم به حساب حداقل 2 برابر شدن ولی ازش دل چرکین شدم یکم!
منم سهام داشتم درجا می زدن یا پایین می رفتن دلسرد می شدم و با سود کم ردشون کردم. بعد اینکه ردشون کردم رشدشون شروع شد

Last edited:

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان به دست اوردن سود مرکب کسی میدونه روشش چیه ؟
مثلا سهم صبا تا قبل از معاملات امروز تو پرتفوی 80.40 درصد سود داده بود امروز با 5 درصد مثبتی که خورد ، سودش 89.35 شد . در صورتی که حالت عادی بود باید 85.40 میشد

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
ظاهرا باید خودمون رو برای باطل کردن های ناظر به شکل دنباله دار آماده کنیم. 2 تا از سهم های من (از جمله #ونیکی) که مثبت 50 درصد بازگشایی شد رو باطل کرد. نتیجه میشه همون اتفاقی که برای #غنوش، #غمارگ، #ونیکی افتاد. از فردا هیچکس نمیفروشه چون دیده روی مثبت 100% مشتری داشته پس چرا باید روی 5% بفروشه؟ پایانی پر نمیشه سهم لاک پشتی میره جلو. از الان استرس بازگشایی و ابطال #غسالم و #چکارن رو دارم.

به سلامتی #بکام رو هم که 23% باز شد باطل کردن. خلاصه مطلب: هر سهمی که من دارم در صورت بازگشایی بالای 5% باطل میشه!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به سلامتی #بکام رو هم که 23% باز شد باطل کردن. خلاصه مطلب: هر سهمی که من دارم در صورت بازگشایی بالای 5% باطل میشه!
وبملت و تبرک که داشتم امروز هم بسته بود موند شنبه-غنوش هم که میخواستم بخرم موند شنبه باز بشه.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
عاشقان افزایش سرمایه چک کنید
1500% از تجدید ارزیابی و 1250% از آورده نقدی
کسرام (فقط به قصد شرکت در مجمع )
باز خودتان چک کنید
این سهم بخاطر خروج از ماده 141 قانون تجارت مجبور به افزایش سرمایه شده. وضعیت مشابه اینو بانک دی داره که از بازار عقبه و سهمش هم رشد واقعیشو نکرده. چند روز پیش توی این پست اطلاع رسانی کردم:
https://forum.persiantools.com/thre...رسی-دارای-افزایش-سرمایه.959852/#post-12791127
همین امروز فردا خبر افزایش سرمایه سنگینش میاد. حقوقی باحالیم داره تا امروز که هروز عرضه میکرد. امروز ساعات اول برای خانواده تونستم بگیرم ولی نیمه دوم بازار میخواستم برای خودم اضافه کنم گیرم نیومد. شنبه سر خطی.
خبر افزایش بیاد راحت تا 2000 رفته و بعد از مجمع هم با قیمت زیر 100 تومن باز میشه.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
وبملت و تبرک که داشتم امروز هم بسته بود موند شنبه-غنوش هم که میخواستم بخرم موند شنبه باز بشه.

غنوش رو نمیشه خرید! از یک ماه پیش هر روز از 8:30 تو صف هستم و میدونستم رشد خوبی خواهد داشت ولی هنوز که بهم نرسیده. البته در محدوده 2200 الی 2400 کمی از جذابیتش کاسته میشه و بالاخره باید راه بده.

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بازار به طرز مشکوکی امروز سبزه سبز بود!

تا ماهی است بگیر
بعد بکش کنار
امسال هر کس کسب درآمد کرد از بورس و یک خانه و یا مغازه خوب یا متوسط خرید برای سرمایه گذاری برنده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوستان به دست اوردن سود مرکب کسی میدونه روشش چیه ؟
مثلا سهم صبا تا قبل از معاملات امروز تو پرتفوی 80.40 درصد سود داده بود امروز با 5 درصد مثبتی که خورد ، سودش 89.35 شد . در صورتی که حالت عادی بود باید 85.40 میشد
اینطوری محاسبه بشه درسته
1.804 * 1.05=1.894 > 89.4 درصد
فردا هم 1.894*1.05=1.988 > 98.8 درصد

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بازار به طرز مشکوکی امروز سبزه سبز بود!

مشاهده پیوست 1176100
کلا بازار به طرز مشکوکی غیر عادیه :D
من تقریبا نصف سرمایه ای که تو بورس داشتم رو نقد کردم ! نصفش هنوز سهام مونده !
احساس میکنم با پراید تو اتوبان 200 تا میرم ! فقط کافیه یکم فرمون بدم تا به دیار باقی بشتابم:D
توصیه میکنم اگه تا الان سود گرفتید ، اگه حد سود نداشتید ، طمع نکنید . مثل من میتونید یکم نقد بشید;)
هیچ وقت خطر طمع رو فراموش نکنید ...

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
دوستان مبلغ سهام عدالت برای هر فرد ورود به بورس چقدر است؟
دوستان غپونه مشهدی رو برای خرید نگاهی کنید .

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
احساس میکنم با پراید تو اتوبان 200 تا میرم ! فقط کافیه یکم فرمون بدم تا به دیار باقی بشتابم:D
توصیه میکنم اگه تا الان سود گرفتید ، اگه حد سود نداشتید ، طمع نکنید . مثل من میتونید یکم نقد بشید;)
زمان شهادت سردار هم خیلیا سهام هاشون رو فروختن و اونایی ک نگه داشتن سود زیادی بردند. سقوط هم کنه بازار برمیگرده به اون حجم معاملات.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
زمان شهادت سردار هم خیلیا سهام هاشون رو فروختن و اونایی ک نگه داشتن سود زیادی بردند. سقوط هم کنه بازار برمیگرده به اون حجم معاملات.
اینی که میگم فقط مخاطبم شما نیستید و همه بچه هایی هستن که این متنو میبینن ...

اتفاقاتی مثل ترور ، کرونا ، تصمیمات سیاسی و ... موقتیه و هیچوقت ملاک تصمیم گیری های بلند مدت و میان مدت نباید باشه
اما الان وضعیت بورس عجیبه ...
خیلی ساده بخوام منظورم رو برسونم ، از هر 100 نفر تو بورس اگه قبلا 40 نفر کار همیشگیشون بود و آموزش های کافی دیدن و 50 نفر آدمایی که موقتی اومدن و در حد متوسط یا روبه ضعیف آموش دیدن و 10 نفر هم از بورس چیزی حالیشون نیست .

الان وضع به نظر من این شکلی شده :
10 نفر کار همیشگیشونه و کاملا آموزش دیده هستن
40 نفر موقتی تو بورسن و در حد متوسط یا روبه ضعیف آموش دیدن ( این دسته همیشه میان تو بورس ، یه سودی میگیرن و دوباره میرن و معمولا هم بر اساس پیشنهادات بقیه خرید میکنن )
50 نفر هیچی از بورس حالیشون نیست !!!

قصدم توهین نیست و میخوام موضوع رو قشنگ باز بکنم و اصلا شما فرض کنید گوسفند خوده منم :D ;) ولی یکم به این موضوع فکر بکنید که بعدا ناراحت نشید :
الان اون بخشی که چیزی حالیشون نیست خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی زیاد شده ! قصد توهین ندارم ولی این دسته مثل گوسفندهایی هستن که باید قربانی بشن و بقیه رو هم خود به خود قربانی میکنن !!!
اینا با منفی شدن سهم به خاطر اصلاح روند ، شیهه زنان صف فروش درست میکنن ! همینطوری که با نیش تا بنا گوش باز شده سهم خریدن و صف فروش درست کردن !!!
اینا کسایی هستن که هیییییچی از بورس حالیشون نیست و فکر میکنن وارد لاس وگاس شدن و به محض اینکه از سود هم ضرر بکنن میخوان از بازار فرار بکنن ! اینا روانشناسی بازار هم روشون بی تاثیره ! اینا هیچ ایده ای ندارن که چیکار میکنن ...
اینا همونایی هستن که یه دوره وارد شرکت های هرمی شدن ، یه دوره پرورش قارچ ، یه دوره پرورش شتر مرغ ، یه دوره پرورش عقرب ، یه دوره فیلتر خودرو و الانم بورس رو امتحان میکنن !
اینارو جدی بگیرید خواهشن ! نمیخوام بگم از فردا بازار ریزش داره ! ولی بازار به شـــــــــــدت خطرناک و پر ریسکه در حدی که منم ترسیدم !:D

یه نکته ای رو هم بگم : اصطلاح روند رو معمولا اون کسایی که کارشونه و اون کسایی که موقت هستن ایجاد میکنن ولی ریزش رو این بخش " گوسفند ها " و هیچکی نمیتونه جلوی سقوط رو بگیره تا جایی که سقوط بیشتر بی معنی باشه که سهم رو جمع بکنن !

خلاصه خودتون بهتر میدونید و تصمیم گیرنده خودتون هستید ولی خودم نصف نقد و نصف سهم هستم ...

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
غنوش رو نمیشه خرید! از یک ماه پیش هر روز از 8:30 تو صف هستم و میدونستم رشد خوبی خواهد داشت ولی هنوز که بهم نرسیده. البته در محدوده 2200 الی 2400 کمی از جذابیتش کاسته میشه و بالاخره باید راه بده.

خیلی برام عجیبه مردم برای غنوش و غشهداب که به ترتیب تو یک سال گذشته 4100 درصد و 720 درصد سود دادن اینجوری تو صف وایمیسن ، ولی سهم های غذایی سراغ دارم با بنیاد عالی که تو سال گذشته فقط 100 درصد رشد کردن ، ولی کسی اسمشونم نمیگه !

تا ماهی است بگیر
بعد بکش کنار
امسال هر کس کسب درآمد کرد از بورس و یک خانه و یا مغازه خوب یا متوسط خرید برای سرمایه گذاری برنده است

این طرز تفکر زیاد نمیتونه درست باشه که حالا یه سود کنیم بعد بریم ، چون اگه شما سود زیادی کنی مثلا 100 میلیونتو بکنی 300 میلیون ، میگی خب پس بزار 300 میلیونمم 1 میلیارد کنم ، چرا به جاش برم یه مغازه بخرم که معلوم نیست چقدر درامد داشته باشه ، اصلا ذات آدم اینجوریه

حرفاتو کامل قبول دارم ولی بنا به دلایلی میگم رشد ادامه داره ، شاید اصلاح داشته باشیم و ریزش نه

10 سال پیش اومدن یه برگه سهام عدالت دادن روش نوشته بود 1 میلیون تومن. چند سال پیش گفتن اون سهام عدالت برای شما نبوده، سودش برای شما بوده.. سود 10 سال میشه 530 تومن اونایی هم که قبلا سود دریافت کردن ازش کم میشه. مال من شد 490 تومن. . الان میگن ارزش سهام 530 تومنی شده 4 میلیون تومن

پرتفوی سهام عدالت
(عکس) راهنمای کامل آزاد سازی سهام عدالت، ارزش سهام عدالت چقدر است؟

(عکس) راهنمای کامل آزاد سازی سهام عدالت، ارزش سهام عدالت چقدر است؟

ارزش روز ۴۹ شرکت حاضر در سبد سهام عدالت به حدود ۲۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که از میان آن‌ها ۳۵ شرکت بورسی و ۱۴ شرکت غیربورسی هستند

-------------------------

رو برگه های ما که فقط زده 400 هزار تومن
فکر نکنم اینجوری باشه ها ، یعنی هر چی رو برگه زده مال خودته !
الان چقدر ارزش دارن ؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
آقایون فکر می کنید با تبدیل سهام عدالت در بورس چه اتفاقی می افته ، اینقدر نترسید بنظر من که باعث هجوم نقدینگی حداقل 10 برابر بیشتر در بورس می شه ، من نظرم شاخص 6 میلیونی در پایان سال هست . حالا هر که می خواد از این قطار پیاده بشه تصمیمش با خودش هست .
من با با پولی که از بین هم بره هیچ مشگلی برام ایجاد نمی کنه وارد شدم و با هر چقدر ریسک که لازم باشه این قطار رو سوار می شم .

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
خیلی برام عجیبه مردم برای غنوش و غشهداب که به ترتیب تو یک سال گذشته 4100 درصد و 720 درصد سود دادن اینجوری تو صف وایمیسن ، ولی سهم های غذایی سراغ دارم با بنیاد عالی که تو سال گذشته فقط 100 درصد رشد کردن ، ولی کسی اسمشونم نمیگه !

غشهداب در 22 روز 90% سود داده به من که کم نظیره (در مقیاس خودم دارم میگم، نه کلی) و غنوش رو هم نتونستم بگیرم ولی تا مدتی دیگه میشه حدود 100% سود در حدود 35 روز برای کسانی که دارن. ادامه مسیر این دو سهم رو کاری ندارم ولی حداقل به دید کوتاه مدت، البته من در کمترین حالت میان مدت میگیرم، هر دو تا همینجا فوق العاده عمل کردن و دلیلی برای نخریدنشون وجود نداشته.

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان این روزا هر کیو میبینم میگه توی بورس هستیم و سود کردیم چیزی زیادی از بورس نمیدونم من هم میخام واسه شروع 4 یا 5 میلیون در بورس سرمایه گذاری کنم هر چند رشد بورس در این وضعیت اقتصادی غیر طبیعیه
حالا واقعا سود ده هست آیا احتمال داره با این افزایش یک دفعه بورس بکشه پایین و ضرر کنی
حالا مثلا دو میلیون سود کنم میتونم دو میلیون رو نقد کنم ؟ یا اصل پول رو بکشم بیرون و با سودش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
غشهداب در 22 روز 90% سود داده به من که کم نظیره (در مقیاس خودم دارم میگم، نه کلی) و غنوش رو هم نتونستم بگیرم ولی تا مدتی دیگه میشه حدود 100% سود در حدود 35 روز برای کسانی که دارن. ادامه مسیر این دو سهم رو کاری ندارم ولی حداقل به دید کوتاه مدت، البته من در کمترین حالت میان مدت میگیرم، هر دو تا همینجا فوق العاده عمل کردن و دلیلی برای نخریدنشون وجود نداشته.
اصلا من نخواستم بگم این دو تا سهم بد هستند !
منظور من این بود سهم خوب رشد نکرده زیاده ولی بازم مردم عاشق سهمایی هستن که چند هزار درصد سود دادن !

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان این روزا هر کیو میبینم میگه توی بورس هستیم و سود کردیم چیزی زیادی از بورس نمیدونم من هم میخام واسه شروع 4 یا 5 میلیون در بورس سرمایه گذاری کنم هر چند رشد بورس در این وضعیت اقتصادی غیر طبیعیه
حالا واقعا سود ده هست آیا احتمال داره با این افزایش یک دفعه بورس بکشه پایین و ضرر کنی
حالا مثلا دو میلیون سود کنم میتونم دو میلیون رو نقد کنم ؟ یا اصل پول رو بکشم بیرون و با سودش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.
نحوه ثبت نام در این لینک.
پیشنهاد شروع: خرید عرضه اولیه هایی که اردیبهشت ارائه میشه شامل آریا ساسول و لاستیک یزد و صندوق سرمایه گذاری مالی یکم. خرید این عرضه اولیه ها در شرایط فعلی ریسک نداره و تا حدود 100% در کوتاه مدت رشد میکنه. با ذکر این نکته که عرضه اولیه (لینک) محدودیت خرید داره و به هر شخص حقیقی مقدار محدودی میرسه.

بالا