• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چه خر تو خر شد
داناح ، دانا ، کویر ، دانا ، شتران ، وپارس ، سپ ، دتوزیع و وبملت قیمتا ریخت

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من یه سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که با تجربه تر هستن جواب بدن
دلیل رشد زیاد بعضی سهم های چیه !؟ مثلا غنوش تو یک سال گذشته 5800 درصد رشد داشته ! ( برای مثال اینو گفتم )
اگه بنیاد مهمه ، خب خیلی سهم ها بودن با بنیاد بهتر ولی یک دهم اینم سود ندادن ، تکنیکال هم که عملا برای پیشبینی همچین رشدی مثل جک میمونه
کسی میتونه بگه دلیل همچین رشد هایی تو بعضی سهم ها چیه ؟
بازم میگم برای مثال این سهمو گفتم ، دوستانی که این سهمو دارن نیان بگن میخوای تخریب کنی ، حسودی و از این حرفا

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دلیل رشد زیاد بعضی سهم های چیه !؟ مثلا غنوش تو یک سال گذشته 5800 درصد رشد داشته ! ( برای مثال اینو گفتم )
اگه بنیاد مهمه ، خب خیلی سهم ها بودن با بنیاد بهتر ولی یک دهم اینم سود ندادن ، تکنیکال هم که عملا برای پیشبینی همچین رشدی مثل جک میمونه
بازم میگم برای مثال این سهمو گفتم ، دوستانی که این سهمو دارن نیان بگن میخوای تخریب کنی ، حسودی و از این حرفا

منم خیلی دوست دارم بدونم. به نظر میاد بازاری که توش منطق حکم فرما نیست رو نمیشه به این راحتی ها تحلیل کرد. به نظر میاد (حداقل در مقطع فعلی - بلند مدت حتما بحثش جداست) باید با جریان همراه شد. عمده سبد من رو #وغدیر تشکیل میده که اگر روی کاغذ مقایسه کنیم و NAV رو بسنجیم و پورتفو بورسی و غیربورسی اش رو تحلیل کنیم بدون کوچکترین اغراقی بین 5 سهم برتر بازار باید باشه. میخواستم بگم 3 سهم ولی ارفاق کردم. اما همین #وغدیر در چهار روز گذشته منفی 20 خورده. به همین خاطر خودمم در کنار سهم های بلند مدت برخی از سهم های دیگه (از جمله همین #غنوش و چند مورد دیگه) رو گرفتم تا حداقل در کوتاه الی میان مدت وضعیت سبدم رو بهبود ببخشم.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
حکشتی -10 درصد پوکید. پایانیش -9 o_O
بانکیا فقط دی، لیدر آینده بانکیا صف خرید شد.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
همونطور که حدس میزدم بازار در نیمه دوم ریخت-به همین خاطر اول وقت وبملت رو با بازه ی قیمت میانی و همچنین وتجارت-شتران-تبرک و خگستر رو هم با مثبت 5 فروختم و سیو سود کردم و نقد شدم-سود به این راحتیا بدست نمیاد حیفه راحت بپره-این هفته هم صبر میکنم تا خودرو بازگشایی بشه و جو روانی و خرید گله ای ملت بخوابه و هفته ی بعدش سهم میخرم-به امید خدا تا اینجا یک قرون هم ضرر نکردیم-خروج پول هوشمن از وتجارت الان یک هفته یی هست که شروع شده-شنبه به همون بلای وبملت دچار میشه-خگستر هم شنبه احتمال منفی شدنش هست با توجه به خروج سنگین حقوقی---برای خرید همیشه فرصت هست صبوری بهترین راهه حفظ سود هست.با اجازه ی اساتید به نظرم هفته ی بعد هم به خاطر بازگشایی خودرو و عرضه اولیه ریزش شدیدی خواهیم داشت-

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خگستر هم شنبه احتمال منفی شدنش هست با توجه به خروج سنگین حقوقی
یارو ۵۰ میلیارد گذاشته پشت سهم هر روز اوردر میچینه
توصیه کردن منم وارد بشم منتهی من خودرویی معامله نمیکنم
یکم سهم ها رو با دقت بیشتری بررسی کنید

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ولی ارزش معاملات بورس هم بالا بود ... معاملات چند صد میلیارد تومنی داشتیم.. یا فروش به خرید غلبه کرد؟؟
بله حجم بالا بود اما ایا صف های خرید هم مانند هفته پیش سنگین بودن !!!
امیدوارم گرفته باشی چی میگم
این هفته علاوه بر حجم به صف نشینی ها توجه کن

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
امیدوارم پیش بینیم اشتباه باشه و اونایی که این سهم ها رو دارند سود کنند-این بازگشایی پی در پی خودرویی ها هم بلایی شده سر سهامدارا---چه سرمایه هایی که تو این دو هفته به خاطر عجولی پرید و رفت جیب حقوقی ها و قدیمیای بورس و نوسانگیرهای حرفه ای.یارو تو منفی 5 میخره تو همون روز تو مثبت 5 میفروخت و درصد سود تو همین چند ساعت!!!دیگه حساب کنید مبلغش اگه بالا باشه درصد چه سود عظیمی میشه!
از اینور میدیدم یارو با منفی 3 بازه فردا سهمش رو میفروخت!:D:eek::eek: این کجا و آن کجا-

Last edited:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
به نظر من محبوبیت اسمی
بعضی از سهام بین مردم محبوب هستند

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حکشتی -10 درصد پوکید. پایانیش -9 o_O
بانکیا فقط دی، لیدر آینده بانکیا صف خرید شد.
امروز حقوقی دی هم شدید عرضه کرده-به نظرم برو سایت بورس ببین کد به کد با حقیقی بوده یا اینکه اینم داره خالی میکنه؟البته من منظورم فروش نیست ولی یه نگاه بکن-به نظرم وتجارت بریزه بانکی ها همه ریزش میکنند.

استاد حسینی نطرت در مورد هفته ی بعد بازار چیه؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کتاب که گران شد صف نکشیدیم ...

این تنها دلیلی است که عمرمان در بسیاری از صف‌ها تلف شده و خواهد شد.

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
باز دست به نقد باشین برای هفته ی بعد:confused::(:rolleyes:-نمیدونم اسمش رو بزاریم فرصت یا بازی دادن!!!چیزی که مشخصه با این همه عرضه و بازگشایی خودرو یی ها سهم های دیگه حالاحالاها رشد نکنند-

بزرگترین عرضه اموال دولتی هفته آینده محقق می شود

▪به گزارش کانال خبری اخبارمجامع عباس معمارنژاد(معاون وزیر اقتصاد) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هرچند هنوز آمار دقیقی از میزان استقبال مردم در صندوق واسطه‌گری مالی یکم نداریم اما حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان پذیره‌نویسی انجام شده است. سقف واحدهای صندوق‌های ETF معادل ۱.۷ میلیارد یونیت است و احتمالا در روزهای پایانی استقبال از آن بیشتر خواهد شد.

⬅وی افزود: برنامه‌ریزی دولت واگذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان سهام دولتی از طریق سه صندوق ETF است که صندوق‌های بعدی صندوق‌های پالایشگاهی، فولادی و خودرویی خواهند بود. تا پایان سال تا سقف ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دارایی دولت باید عرضه شود که این برنامه را محقق خواهیم کرد. هفته آینده بزرگ‌ترین عرضه اموال دولتی در راه است که مربوط به بانک سپه است.

▪معمارنژاد با اشاره به واگذاری دارایی‌های مازاد بانکی عنوان کرد: گروه سرمایه‌گذاری امید به ارزش ۷۰ هزار میلیارد تومان چند مرحله در بورس واگذار می‌شود که اولین مرحله آن ۱۸ درصد خواهد بود. همچنین گروه توسعه ملی مربوط به بانک ملی به ارزش ۲۳ هزار میلیارد تومان به زودی در بازار سرمایه عرضه می‌شود.

دولت به اب و اتیش میزنه تا کسری بودجشو جبران کنه-معلوم نیست اخر این قصه چی میشه!باز قدیمی ها تجربشون بیشتره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
وضعیت کلی یکم منطقی تر شده ولی هنوزم باید بریزه
تا نریزه به شخصه پا جلو نمیزارم :D
طمع کار ها با ضرر باید از بازار بیرون برن
غیر هیجانی ها هم همیشه باید پاداش منطقشون رو بگیرن
اگه سهم با ارزش دارید و چند ساله سهام داریش رو میکنید با نوسانات نترسید و کلا ندید بره . 30 تا 50 درصد هر سهم با ارزش رو نقد بکنید ، بزارید بریزه ، دوباره بخرید . بقیه هم بلند مدت پاداش سهام داری و وفاداریتون رو میگیرید ( البته شرکت با ارزش نه هر شرکتی )
اون بخش 30 تا 50 درصد نوسان گیریتون واسه دست جمع کردنه . بگیرید ، بدید ، بیشتر بگیرید ، بدید ، بیشتر تر بگیرید :p

چندتا توصیه طبق نظر خودم واسه تازه کارها البته با اجازه اساتید :
شرکتای ورشکسته و در پیت نخرید ( بانکی ، خودرویی و ... )
شرکتایی که شدیدا تحت تاثیر تصمیمات دولته و کنترل میشن رو ازشون فاصله بگیرید ( دوباره همون بانکی و خودرویی ها و اضافه بر اونا هم دارویی و ... )
سمت شرکت هایی که درکی از فعالیتشون ندارید ، نرید ( نماد نمیخرید بلکه شرکت میخرید ، شرکتا رو با جزئیات تحلیل بکنید )
فرض کنید کل بازار فقط 8 تا گروه داره روی همون خوبا تمرکز بکنید و تمام وقت بررسیشون بکنید
با حرف ها کاری نداشته باشید ! اگه من سهم A رو دارم و فوق العادست و تو هم سهم B رو داری و فوق العاده هستش ، سهمتو ندی سهم منو بگیری ! مطمئن باش اگه کارت درست باشه تو هم سود میکنی ، شایدم بیشتر !
آدما همیشه اشتباه میکنن حتی اون قدیمی ها
بازی بکن ولی بازی رو جدی بگیر !
این جمله رو فراموش بکن که میگن پولی رو که نیاز نداری بیار تو بورس ! آره زندگیتو نفروش بیار تو بورس ولی پولی رو که میاری برات ارزش داشته باشه در غیر اینصورت آب میشه
اگه سرمایه زیاد میخوای بیاری اینو یادت باشه اهمیت مدیریت سرمایه و سیستم معاملاتی دقیق و قانون مند به اندازه تحلیل درست با اهمیته شایدم بیشتر ...

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
این اصلاح خبر از صعود شدید شاخص در آینده نزدیک میده ، بنظر من که دقیقا وقت ورود هست توی هفته بعد .

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اگه سهم با ارزش دارید و چند ساله سهام داریش رو میکنید با نوسانات نترسید و کلا ندید بره . 30 تا 50 درصد هر سهم با ارزش رو نقد بکنید ، بزارید بریزه ، دوباره بخرید .
اون بخش 30 تا 50 درصد نوسان گیریتون واسه دست جمع کردنه . بگیرید ، بدید ، بیشتر بگیرید ، بدید ، بیشتر تر بگیرید
:p
شرکتای ورشکسته و در پیت نخرید ( بانکی ، خودرویی و ... )
شرکتایی که شدیدا تحت تاثیر تصمیمات دولته و کنترل میشن رو ازشون فاصله بگیرید ( دوباره همون بانکی و خودرویی ها و اضافه بر اونا هم دارویی و ... )

در شرایط الان بازار با این جمله هاتون که بولد کردم موافق نیستم
ولی از اونجایی که پست هاتونو زیاد تو سایت دیدم و اصولا هیچ وقت حرف کسی شما رو قانع نمیکنه وارد جزئیات انتقاد نمیشم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بازار وارد فاز اصلاح شده . نگرانی نداره. خیلی از دوستان هم ماشالا پرتفوهاشون مثبت فلانقدر هست و تنها از سودشون کم میشه و ضرری عایدشون نمیشه انشالا.
دقیقا تایید میشه سود کم شده
ولی خوب این مردم عادی که توسط دوست و آشنا و به ظن اینکه سود می کنند اومدن تو بورس همون جوریم پیچیدن به بازی
امیدوارم برنگردن

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
امروز حقوقی دی هم شدید عرضه کرده-به نظرم برو سایت بورس ببین کد به کد با حقیقی بوده یا اینکه اینم داره خالی میکنه؟البته من منظورم فروش نیست ولی یه نگاه بکن-به نظرم وتجارت بریزه بانکی ها همه ریزش میکنند.

استاد حسینی نطرت در مورد هفته ی بعد بازار چیه؟
این حقوقی فازش معلوم نیست. صبح سرخطی توی صف وایمیسه از اونور توی -5 در حال فروشه.
ولی حرکت امروزش خوب بود. پایانیو کشید بالا
بذار بفروشن خالی کنن مهم نیست. کلا 360+70+190 = 620 میلیون سهم دست سهامداران عمده است. حجم معاملات دی طی دو روز گذشته 300 میلیون بوده. کل این 620 میلیونم بفروشن بازار دو روزه میبلعه.
من خودم تک سهم دی هستم و بهش ایمان دارم. سهمی که در روز منفی بورس، مثبت و صف خرید معامله میشه بی دلیل نیست.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
عجیب ترین اتفاق یک هفته گذشته بورس ایران: #شستا رو در مچینگ 2800 اردر میذارن و صف چند صد میلیونی خرید تشکیل میدن، سه روز بعد رو 1450 تومن صف چند صد میلیونی فروش درست میشه. به همین بی منطقی، به همین بی مزگی (یا شاید هم بامزگی؟!).

بالا