من یه سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که با تجربه تر هستن جواب بدن
دلیل رشد زیاد بعضی سهم های چیه !؟ مثلا غنوش تو یک سال گذشته 5800 درصد رشد داشته ! ( برای مثال اینو گفتم )
اگه بنیاد مهمه ، خب خیلی سهم ها بودن با بنیاد بهتر ولی یک دهم اینم سود ندادن ، تکنیکال هم که عملا برای پیشبینی همچین رشدی مثل جک میمونه
کسی میتونه بگه دلیل همچین رشد هایی تو بعضی سهم ها چیه ؟
بازم میگم برای مثال این سهمو گفتم ، دوستانی که این سهمو دارن نیان بگن میخوای تخریب کنی ، حسودی و از این حرفا
یارو ۵۰ میلیارد گذاشته پشت سهم هر روز اوردر میچینهخگستر هم شنبه احتمال منفی شدنش هست با توجه به خروج سنگین حقوقی
بله حجم بالا بود اما ایا صف های خرید هم مانند هفته پیش سنگین بودن !!!ولی ارزش معاملات بورس هم بالا بود ... معاملات چند صد میلیارد تومنی داشتیم.. یا فروش به خرید غلبه کرد؟؟
امیدوارم پیش بینیم اشتباه باشه و اونایی که این سهم ها رو دارند سود کنند-این بازگشایی پی در پی خودرویی ها هم بلایی شده سر سهامدارا---چه سرمایه هایی که تو این دو هفته به خاطر عجولی پرید و رفت جیب حقوقی ها و قدیمیای بورس و نوسانگیرهای حرفه ای.یارو تو منفی 5 میخره تو همون روز تو مثبت 5 میفروخت و درصد سود تو همین چند ساعت!!!دیگه حساب کنید مبلغش اگه بالا باشه درصد چه سود عظیمی میشه!یارو ۵۰ میلیارد گذاشته پشت سهم هر روز اوردر میچینه
توصیه کردن منم وارد بشم منتهی من خودرویی معامله نمیکنم
یکم سهم ها رو با دقت بیشتری بررسی کنید
به نظر من محبوبیت اسمیمن یه سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که با تجربه تر هستن جواب بدن
دلیل رشد زیاد بعضی سهم های چیه !؟ مثلا غنوش تو یک سال گذشته 5800 درصد رشد داشته ! ( برای مثال اینو گفتم )
اگه بنیاد مهمه ، خب خیلی سهم ها بودن با بنیاد بهتر ولی یک دهم اینم سود ندادن ، تکنیکال هم که عملا برای پیشبینی همچین رشدی مثل جک میمونه
کسی میتونه بگه دلیل همچین رشد هایی تو بعضی سهم ها چیه ؟
بازم میگم برای مثال این سهمو گفتم ، دوستانی که این سهمو دارن نیان بگن میخوای تخریب کنی ، حسودی و از این حرفا
امروز حقوقی دی هم شدید عرضه کرده-به نظرم برو سایت بورس ببین کد به کد با حقیقی بوده یا اینکه اینم داره خالی میکنه؟البته من منظورم فروش نیست ولی یه نگاه بکن-به نظرم وتجارت بریزه بانکی ها همه ریزش میکنند.حکشتی -10 درصد پوکید. پایانیش -9
بانکیا فقط دی، لیدر آینده بانکیا صف خرید شد.
استاد حسینی نطرت در مورد هفته ی بعد بازار چیه؟یارو ۵۰ میلیارد گذاشته پشت سهم هر روز اوردر میچینه
توصیه کردن منم وارد بشم منتهی من خودرویی معامله نمیکنم
یکم سهم ها رو با دقت بیشتری بررسی کنید
الیوت و امواجش. موج سوم معمولا قویترین و بلندترین موج هست. درس پس دادم جناب حسینی. به نظرتون الان کدوم موج هستیماین تصویر داشته باشید تا به مرور در موردش باهم صحبت کنیم شاید به تشخیص روند های اینده کمک بکند !
مشاهده پیوست 1178469
اگه سهم با ارزش دارید و چند ساله سهام داریش رو میکنید با نوسانات نترسید و کلا ندید بره . 30 تا 50 درصد هر سهم با ارزش رو نقد بکنید ، بزارید بریزه ، دوباره بخرید .
اون بخش 30 تا 50 درصد نوسان گیریتون واسه دست جمع کردنه . بگیرید ، بدید ، بیشتر بگیرید ، بدید ، بیشتر تر بگیرید
شرکتای ورشکسته و در پیت نخرید ( بانکی ، خودرویی و ... )
شرکتایی که شدیدا تحت تاثیر تصمیمات دولته و کنترل میشن رو ازشون فاصله بگیرید ( دوباره همون بانکی و خودرویی ها و اضافه بر اونا هم دارویی و ... )
دقیقا تایید میشه سود کم شدهبازار وارد فاز اصلاح شده . نگرانی نداره. خیلی از دوستان هم ماشالا پرتفوهاشون مثبت فلانقدر هست و تنها از سودشون کم میشه و ضرری عایدشون نمیشه انشالا.
این حقوقی فازش معلوم نیست. صبح سرخطی توی صف وایمیسه از اونور توی -5 در حال فروشه.امروز حقوقی دی هم شدید عرضه کرده-به نظرم برو سایت بورس ببین کد به کد با حقیقی بوده یا اینکه اینم داره خالی میکنه؟البته من منظورم فروش نیست ولی یه نگاه بکن-به نظرم وتجارت بریزه بانکی ها همه ریزش میکنند.
استاد حسینی نطرت در مورد هفته ی بعد بازار چیه؟