ونیکی سهم خوبی هستش؟آریا حجم مبنا رو پر کرده ، ونیکی 24 درصدش رو. هر کی داره خیالش راحته آهسته و پیوسته میره بالا
............................
برای پرتفوی دوم ونوین گرفتم، 1 درصد اومد پایین 2 درصد بالا رفت.
دوباره گویا درخواست دادن برای بار سوم مجمع رو برگزار کنن که سازمان باید قبول کنه این مورد رو20 درصد کل سهام کفپارس امروز توی صف فروش بود.
طی 14 ماه از 573 تومان تا 24000 تومن اومده یعنی 42 برابر شده. التماس تفکر به خریداران ماه اخیر
کفپارس سهم کوچکیه با 100 میلیون سهم و حجم مبنای پایین و داشتن خبر افزایش سرمایه سنگین، اینجوری بود که شارپی بالا رفت و الان که افزایش سرمایه منتفی شده همانگونه سقوط خواهد کرد.
مگر خبری در مورد افزایش سرمایه بیاد تا این صف نشین ها از صف خارج بشن.
خوب یا بدش رو نمی تونم نظر بدم، یکی از کاربرای همین جا معرفی کرده بود. چند وقته می بینم فقط مثبت می خوره. چون حجم مبنا رو پر نمی کنه قیمت نهایی 5+ نمیشه.ونیکی سهم خوبی هستش؟
خوب یا بدش رو نمی تونم نظر بدم، یکی از کاربرای همین جا معرفی کرده بود. چند وقته می بینم فقط مثبت می خوره. چون حجم مبنا رو پر نمی کنه قیمت نهایی 5+ نمیشه.
از 6 فروردین تا حالا فقط 3 و 15 اردیبهشت قیمت نهایی بالای 4+ بوده
از 5 فروردین تا حالا 105 درصد بازده داشته. 17 تا 25 اسفند منفی بوده بعد 28 اسفند 0.02+ و 5 فروردین 0.02-. از اون به بعد مثبت
آگاه شلوغه و من پیشنهاد نمیکنم اما برای یکی از دوستان آنلاین ثبت نام کردم و اکتیو شد.دوستان حرفه ای الان بنده کد معاملات بورسی برام اومد اما نمیدونم چطوری و تو کدوم کارگزار ثبت نام کنم
بیزحمت کارگزاری که انلاین ثبت نام میکنه و نیازی به مراجعه نیست رو معرفی کنید
همین رو ثبت نام کنم ؟ بعدا میشه عوضش کرد ؟آگاه شلوغه و من پیشنهاد نمیکنم اما برای یکی از دوستان آنلاین ثبت نام کردم و اکتیو شد.
هر چندتا کارگزاری میتونید ثبت نام کنید. با همینم کارتون راه میوفته.همین رو ثبت نام کنم ؟ بعدا میشه عوضش کرد ؟
یعنی الان 500 هزار تومن بخریم بعد 15 ماه دیگه میشه 44 میلیونیکی از دلایل مثبت خوردن یه کله ونیکی و پر نکردن حجم مبنا (اینجا). افزایش سرمایه 150% هم داره. سهم بنیادی هست و زیر ارزش ذاتی داره معامله میشه. احتمالا به زودی فرصت ورود میده. البته نظری ندارم که از اینجا به بعد مناسب خرید هست یا نه. خودم که یه عمری نگهش میدارم. روز اول، سال ها پیش دقیق یادم نیست شاید 15 سال پیش یا بیشتر، 100 هزار تومن ازش خریدیم الان شده 44 میلیون. بدون اینکه کاری بکنیم. البته افزایش سرمایه خورده در طول زمان و بیشتر شده خود به خود.
منظورشون 15 سال بود ها نه 15 ماهیعنی الان 500 هزار تومن بخریم بعد 15 ماه دیگه میشه 44 میلیون
نظرت راجبه حکشتی چی هستش؟
خوب سرمایه بیشتر گذاشتم دیگه ایشون 100 تومن من 500 تومنمنظورشون 15 سال بود ها نه 15 ماه![]()
راجبه #حکشتی نظرت چی هستش میان مدت و بلند مدتدوستان
من ۳ تا سهم معرفی میکنم
اگر تونستید بخرید انشالا کوتاه مدت ۵۰ درصد میده
#ومعادن
#فاسمین
#زدشت
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
دوستان
من ۳ تا سهم معرفی میکنم
اگر تونستید بخرید انشالا کوتاه مدت ۵۰ درصد میده
#ومعادن
#فاسمین
#زدشت
آقا یه نصیحت از من داشته باشید
تو این صفحات مجازی به حرف ترامپ یا **** هم اعتماد نکنید
هفته پیش غپینو گرفتم 80 میلیون
امروز 28 میلیون تو ضررم
تپکو نازنین فروختم با اسرار یکی از دوستان همین فروم غپینو خریدم از روز خرید منفی بوده تا الان یه منفی 22 درصد هم خورده