• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ضمن تایید صحبت شما اما یک سوال دارم:

سهام های خودرویی که خون ملت رو بر زمین ریختن، اونا چی؟ باید سمتشون رفت یا نه؟ حتی اگر مطمئن باشیم که سودده هستند.

ممنون
حمید جان هر شخص اعتقاد خاص خودش داره
یکی از دوستانم رانت خیلی قوی در بازار داره ولی تا این لحظه که پرتفوی ش رو دیدم یک از ان سهم ها رو خرید نکرده
یا بعضی از دوستانم سهمی وقتی پایین جمع میکنند در قیمت های عرضه میکنند تا دیگران هم بتوانند سود کنند

در این بازار هرشخص استراتژی خودش داره بنده نه بانکی میخرم نه ایران خودرو و سایپا و . . . سودشون برام اصلا ارزشی نداره

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
اینی که گفتم نظر شخصی بود
شخصا عقیده دارم بانک ها از بدترین عوامل تورم در کشور هستند تولید کننده با هر بدبختی و فلاکتی باشه تولید میکنه
اصلا تولید کننده بخشی از سودش اعلام نمیکنه و برای خودش برمیداره هزار شرف داره به بانک هایی که با سودهای بالا و جریمه های سنگین پدر این کشور در اوردن

در مورد سایپا و ایران خودرو نیز همین نظر دارم بقیه شرکت ها رو براساس ارزش ذاتی و . . . خرید و فروش میکنم
دلیلی اینکه دلار از 3500 تومن شد 17000 همین بدهکاری بانک ها بود

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام

کلا بانکی ها از نظر من بی ارزش ترین سهم بازار هستن
حتی اگر بدونم سهم فلان بانک ۱۰۰۰ درصد سود میده حاضر نیستم یک برگ سهم بخرم
بانکی که خون ملت کرده تو شیشه ارزشی از نظر من نداره

امکان داره بفرمایید چرا ؟

شما نمیتوانید حلقه های زنجیری که به هم متصل هستند رتبه بندی کنید
هر علمی در این صنعت مکمل دیگریست

مطالبی در مورد مفاهیم ریسک و ذات بازارهای مالی از جمله بورس مطالعه کنید نظرات و عقاید مختلفی وجود داره
دوست عزیز این بازی دولت هم به زودی تموم میشه زرنگ اونایی هستن که طمع نکردن که ۹۹٪ مردم طمع میکنن،امیدورام درصد ضرر کننده ها کم باشه،۲,۳ هفته دگ تاریخی ترین ریزش خواهیم داشت،این متنو اسکرین بگیرید.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کم کم بوی ریزش خفن میاد،مواظب مالتون باشید تا دولت مواظبش نبوده،
داداش اکثر بورس بازها در برابر نظر مخالف جبهه میگیرن;)
الان بگی کف قیمتیه و رشد میکنه ، 100 نفر لایک میکنن ، بگی نزولیه 1 نفر هم لایک نمیکنه
این چند سالی که فعال بودم چیزایی دیدم که بعضیا هنوز ندیدن
بوده قیمت سهم ریخته و تازه بعد از 3 سال به قیمت اون موقع رسیده و سربه سر شده :)
اون موقع ها هم یادمه وقتی کسی میگفت حبابیه ، همه پاچشو میگرفتن
تازه این صحبتم در مورد شرکتای بنیادیه وای به حال شرکت ها بادکنکی که هم زیان انباشته دارن هم عملیات زیان ده و سال به سالم اوضاعشون بدتر میشه !

کلا یه سریا هستن فقط اون زمانی که نباید بیان ، میان و پولو از دست میدن و میرن :)

اگه پست های چند صفحه قبل تر رو بخونید ، متوجه میشید که چند بار گفتم قیمت ها منطقی نیستن و اصولا فقط کسایی که از قبل سهم داشتن ( قبل از گرونی ها ) همچنان سهام داری میکنن و اهمیتی به نوسان نمیدن ( این حالت فقط منطقیه ) ولی هرکسی که الان وارد بشه ، تا چند سال حسابی از بازار خسته میشه !

همین پستو ببین چند نفر لایک میکنن
سهمای به قیمت برای دید سهام داری بلند مدت موجوده ولی برای دید میان مدت به هیچ وجه مناسب نیستن و برای کوتاه مدت هم مثل قماره !
البته بگذریم که خیلیا بورس رو با کازینو اشتباه گرفتن و همیشه جوگیرن

جو شبکه های مجازی ، تالارای گفتگو و گروه های بورسی رو که میبینم ، خندم میگیره :
همه از سهمشون تعریف میکن ( تلمبه انداختن تو سهمشون و باد میکنن ) ، زیر سهم رقیب رو خالی میکنن ، یه سریا هم که کاسه گرفتن دستشون بدو بدو میکنن که بقیه چندتا سهم بندازن تو کاسشون ( گدایی سهم ) ، یه سریا سهمشون 5 برابر ارزش واقعی هم باشه میان میگن زیر ارزش ذاتیه ( کلا نمیدونن ارزش ذاتی چیه ) ، یکی گوزن رو به شقیقه ربط میده:D و ...

جو پی تی خداروشکر بهتره ( که بازم من به پی تی فقط به چشم سرگرمی بهش نیگا میکنم و هیچ صحبتی مستقیمی در رابطه با هیچ شرکتی نمیکنم ) وگرنه جاهای تخصصی 99% شایعه و چرت و پرته و 1% واقعیت

هیچوقت فراموش نمیکنم که همینایی که تازه وارد بورس شدن همونایی هستن که دلار 18 تومنی خریدن و 10 تومنی فروختن ، همونایی هستن که ثبت نام سایپا ایران خودرو هجوم میارن و از اون طرف خودرو ساز هارو میکوبن ، همونایی هستن که جهت گیری های سیاسی و منطق فکریشون برای خیلیامون اثبات شده ، همونایی هستن که 24 ساعته از بدبختی و بی پولی مینالن ولی دوتا دوتا ماشین و خونه و ... میخرن ، همونایی هستن که وقتی کرونا اومد ، ماسک و الکل فروش شدن و وقتی بره دوباره میرن سمت پیاز و رب گوجه و ...

بدبختی کل کشور از همیناست . الانم حمله کردن تو بورس و رفتارای هیجانیشون مشخصه . خلاصه که من نشستم یه گوشه چایمو میخورم ، اخبار شرکتهامو دنبال میکنم ، اونا هم یه چنتا نمودار میزارن جلوشون و خط خطی میکنن و تهش یه بیلبیلک میکشن تا نوک قله اورست و باهاش حال میکنن . توی کدال دنبال اینن کدوم شرکت افزایش سرمایه داره و کدوم شرکت تعرفه فلانش افزایش پیدا کرده و کدوم افشا داره و ...
ارزش سهمام بالا میره ، پایین میاد ، بالا میره ! میدونم ارزشش اینقدر نیست و خندم میگیره از رفتار مردم که چی توی ذهنشون میگذره :confused:
خلاصه که بزار ملت بخرن ، بفروشن ، ضرر بکنن ! اگه تو مجلس حرفه ای ها باشن میگن عااااررره ما سود کردیمو و فلان و بهمان . اون سهمو خریدم 3 برابر دادم ، اون یکی رو خریدم 5 برابر فروختم و... ! اگه هم مجلس بدبختا باشه که همه تلاش میکنن نشون بدن از بقیه بدبخت ترن و ضرر بیشتری از بورس کردن و آخرش هم میگن عوضش کلی تجربه پیدا کردیم :p

جای افتک اینجا خالیه @Webmoney-XCH
:D

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
تا پایان سال 98 سهام بانک های ایران مفت ترین اجناس و کالاهای کشور ایران بودن

مارکت کپ بانک تجارت و صادرات تا همین 3 4 ماه پیش 10 هزار میلیارد تومن بود. چیزی فراتر از جوک

همین بانک دی که میگم الان ریسکش مقداری بالاتر از بقیه بانکیاست ارزش بازارش نزدیک به شرکتهای رب گوجه سازی و بیسکوئیت سازیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان جهت حمایت از خرده سهامداران کفپارس لطفا به لینک زیر برید و ثبت نام کنید و رأی بدید تا بدست نماینده ها برسه حالا کاری نداریم یه عده بیان بگن این سهم حباب بوده و از این حرف ها شما فعلا حمایت کنید ازشون.خود من انجام دادم-کافیه یه شماره موبایل بدید تا کد فعالسازی بهتون بیاد و بعد ثبت:بنده خداها اکثرا کارگر و کارمند ساده هستند که سرمایشون داره به فنا میره به خاطر تبانی و رانت یک عده حقوقی این سهم:لینک زیر:

انجام شد;)
ولی هر بازاری ضعیف هارو میخوره و قوی ها رو گنده تر میکنه . قانونه طبیعته و کسی که واقعا بدون اطلاع و دانش و تخصص و بر پایه رفتارهای هیجانی تصمیم گیری بکنه ، خود به خود حذف میشه . مثل یه گربه که وسط قفس شیرها بیوفته !
حرص ، طمع ، زرنگی ، ادعا ، غرور ، ترس ، حس عقب افتادن از سود ، حس به خاک سیاه نشستن ، ... اینا سرطان های بازاره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
حمید جان هر شخص اعتقاد خاص خودش داره
یکی از دوستانم رانت خیلی قوی در بازار داره ولی تا این لحظه که پرتفوی ش رو دیدم یک از ان سهم ها رو خرید نکرده
یا بعضی از دوستانم سهمی وقتی پایین جمع میکنند در قیمت های عرضه میکنند تا دیگران هم بتوانند سود کنند

در این بازار هرشخص استراتژی خودش داره بنده نه بانکی میخرم نه ایران خودرو و سایپا و . . . سودشون برام اصلا ارزشی نداره

همین چند روز پیش در مورد سهام های خودرویی با یکی از همشهری ها صحبت میکردم میگفتم: سر جدت هر چی میخوای بگیری بگیر به من ربطی نداره ولی سهام خودرویی نگیر، گفت:

آمو ولُم بــُکـــــُنا :D

ولی واسم جالب بود که شما هم همچین نظری داری و در قدم اول سود واستون مهم نیست.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
داداش اکثر بورس بازها در برابر نظر مخالف جبهه میگیرن;)
الان بگی کف قیمتیه و رشد میکنه ، 100 نفر لایک میکنن ، بگی نزولیه 1 نفر هم لایک نمیکنه
این چند سالی که فعال بودم چیزایی دیدم که بعضیا هنوز ندیدن
بوده قیمت سهم ریخته و تازه بعد از 3 سال به قیمت اون موقع رسیده و سربه سر شده :)
اون موقع ها هم یادمه وقتی کسی میگفت حبابیه ، همه پاچشو میگرفتن
تازه این صحبتم در مورد شرکتای بنیادیه وای به حال شرکت ها بادکنکی که هم زیان انباشته دارن هم عملیات زیان ده و سال به سالم اوضاعشون بدتر میشه !

کلا یه سریا هستن فقط اون زمانی که نباید بیان ، میان و پولو از دست میدن و میرن :)

اگه پست های چند صفحه قبل تر رو بخونید ، متوجه میشید که چند بار گفتم قیمت ها منطقی نیستن و اصولا فقط کسایی که از قبل سهم داشتن ( قبل از گرونی ها ) همچنان سهام داری میکنن و اهمیتی به نوسان نمیدن ( این حالت فقط منطقیه ) ولی هرکسی که الان وارد بشه ، تا چند سال حسابی از بازار خسته میشه !

همین پستو ببین چند نفر لایک میکنن
سهمای به قیمت برای دید سهام داری بلند مدت موجوده ولی برای دید میان مدت به هیچ وجه مناسب نیستن و برای کوتاه مدت هم مثل قماره !
البته بگذریم که خیلیا بورس رو با کازینو اشتباه گرفتن و همیشه جوگیرن

جو شبکه های مجازی ، تالارای گفتگو و گروه های بورسی رو که میبینم ، خندم میگیره :
همه از سهمشون تعریف میکن ( تلمبه انداختن تو سهمشون و باد میکنن ) ، زیر سهم رقیب رو خالی میکنن ، یه سریا هم که کاسه گرفتن دستشون بدو بدو میکنن که بقیه چندتا سهم بندازن تو کاسشون ( گدایی سهم ) ، یه سریا سهمشون 5 برابر ارزش واقعی هم باشه میان میگن زیر ارزش ذاتیه ( کلا نمیدونن ارزش ذاتی چیه ) ، یکی گوزن رو به شقیقه ربط میده:D و ...

جو پی تی خداروشکر بهتره ( که بازم من به پی تی فقط به چشم سرگرمی بهش نیگا میکنم و هیچ صحبتی مستقیمی در رابطه با هیچ شرکتی نمیکنم ) وگرنه جاهای تخصصی 99% شایعه و چرت و پرته و 1% واقعیت

هیچوقت فراموش نمیکنم که همینایی که تازه وارد بورس شدن همونایی هستن که دلار 18 تومنی خریدن و 10 تومنی فروختن ، همونایی هستن که ثبت نام سایپا ایران خودرو هجوم میارن و از اون طرف خودرو ساز هارو میکوبن ، همونایی هستن که جهت گیری های سیاسی و منطق فکریشون برای خیلیامون اثبات شده ، همونایی هستن که 24 ساعته از بدبختی و بی پولی مینالن ولی دوتا دوتا ماشین و خونه و ... میخرن ، همونایی هستن که وقتی کرونا اومد ، ماسک و الکل فروش شدن و وقتی بره دوباره میرن سمت پیاز و رب گوجه و ...

بدبختی کل کشور از همیناست . الانم حمله کردن تو بورس و رفتارای هیجانیشون مشخصه . خلاصه که من نشستم یه گوشه چایمو میخورم ، اخبار شرکتهامو دنبال میکنم ، اونا هم یه چنتا نمودار میزارن جلوشون و خط خطی میکنن و تهش یه بیلبیلک میکشن تا نوک قله اورست و باهاش حال میکنن . توی کدال دنبال اینن کدوم شرکت افزایش سرمایه داره و کدوم شرکت تعرفه فلانش افزایش پیدا کرده و کدوم افشا داره و ...
ارزش سهمام بالا میره ، پایین میاد ، بالا میره ! میدونم ارزشش اینقدر نیست و خندم میگیره از رفتار مردم که چی توی ذهنشون میگذره :confused:
خلاصه که بزار ملت بخرن ، بفروشن ، ضرر بکنن ! اگه تو مجلس حرفه ای ها باشن میگن عااااررره ما سود کردیمو و فلان و بهمان . اون سهمو خریدم 3 برابر دادم ، اون یکی رو خریدم 5 برابر فروختم و... ! اگه هم مجلس بدبختا باشه که همه تلاش میکنن نشون بدن از بقیه بدبخت ترن و ضرر بیشتری از بورس کردن و آخرش هم میگن عوضش کلی تجربه پیدا کردیم :p

جای افتک اینجا خالیه @Webmoney-XCH
:D

پر منو برای چی آتیش میزنید bav3_154fs759111.gif

به عقیده شخصی من و بر اساس تجربیات خودم، دوره سوددهی عجیب و غریب بورس تموم شده. دولت میخواست با نشون دادن سود های چند صد درصدی، تعدادی از مردم رو به بورس بکشونه که کشوند. بیشتر از این دیگه بعیده وارد بورس بشن. اینهایی هم که وارد شدن، ماندگار هستن. چون بورس به خاطر لذت فوری که میده، جنبه اعتیاد روانی داره و ترکش سخته:D

به نظر من، امسال بورس نه سقوط میکنه نه صعود آنچنانی داره. همینطوری دو روز مثبت میشه، دو روز منفی. تا آخر سال هم یه سودی در حد سود بانکی نصیب سهامدارها میکنه. در عوض تورم کالاهای مصرفی اونقدر بالا میره که دولت پولی که اینجا داده، در جای دیگه از جیب مردم بر میداره

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بدبختی کل کشور از همیناست
اره بدبختی کل کشور از حکومت و دولتی که 1.5 تریلیون دلار(1500 میلیارد دلار) پول نفت و گاز و فلزات و معادن رو به لجن کشیده و هیچ ساختار و زیربنایی و چشم انداز و آینده ای برای کشور و مردمش درست نکرده نیست، از سیستم فاسد و سراسر رانت و غارتگری نیست، از مردمه. مردم دلار میخرن 18 میفروشن 10 مقصرش کیه؟ مگه مردم مرض دارن برن پول کشور خارجی بخرن؟ مگه سالهای 93 94 95 کسی دنبال خرید دلار بود؟ ظرف مدت 2 3 سال مردم دچار جهش ژنتیکی شدن؟ مهمترین وظیفه هر دولتی در هر جای جهان حفظ امنیت مردمه، امنیت جانی، مالی و روانی. وقتی دولت از انجام این کار عاجز باشه وظیفه خود مردمه که به هر شکلی که میتونن امنیت مالی خودشون و خانوادشون رو حفظ کنن.

هجوم برای ثبتنام خودرو هم به خاطر اینه که قیمت خودروی دولتی زیر ارزش ذاتی و قیمت واقعیه. شما و همکارانتون که املاک کار میکنید اگه ببینید یه منطقه که متری 40 میلیون قیمتشه یه سازنده داره 20 تا واحد متری 20 میلیون پیشفروش میکنه هجوم نمیبرید که متری 20 بخری و 6 ماه بعد متری 40 تومن بفروشید؟;)

الان هم قیمت خودروهای ثبتنامی نصف ارزش واقعیشه. اگه الان پراید رو به جای 40 تومن، 70 تومن بذارن برای فروش و به اندازه کافی هم تولید کنن کسی هجوم میبره که بخره؟ هر چیزی که تو بازار کم بشه و بدتر از اون زیر قیمت واقعی فروخته بشه ملت براش صف میکشن، میخواد پراید و پژو پارس باشه یا طلا باشه یا سهام باشه یا پیاز و گوجه باشه. و مقصر اصلی و درجه یک این صف های متعدد و همیشگی در کشور هم فقط و فقط دولت و حکومت بی لیاقته که عرضه تامین خودروی درجه 3 و 4 برای مردم کشورش نداره و اقتصاد رو به نابودی کامل کشونده و با سیستم قرن 18 و 19 داره مملکت رو اداره میکنه.

اواخر دهه 70 و اوایل 80 مردم تو صف خرید سیمکارت بودن، چرا الان کسی تو صف سیمکارت نیست پس؟ دی ان ای ملت ایران تغییر کرده؟ خیر، چون سیمکارتو مفتی میارن در خونه تحویل میدن. خودرو هم همه جای دنیا شرکتها هر خودرویی با هر کیفیت و قیمتی که مد نظرت بود از دم قسط بهت میفروشن، شما برو مملکت داری کن و به هر تعداد که مردم خواستن خودروی تمام قسط براشون تامین کن، بعدش اگه مردم رفتن واسه خرید خودرو صف کشیدن بیا اینجا اعتراض کن و مردم رو مقصر بدون.

اینقدر با استانداردهای فرومایه و در سطح کشورهای جنوب شرق آسیا و آفریقا زندگی کردیم که دیگه جدی جدی فکر کردیم محکوم به زندگی در همین سطحیم و تازه مقصرشم خودمونیم(!!)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اره بدبختی کل کشور از حکومت و دولتی که 1.5 تریلیون دلار(1500 میلیارد دلار) پول نفت و گاز و فلزات و معادن رو به لجن کشیده و هیچ ساختار و زیربنایی و چشم انداز و آینده ای برای کشور و مردمش درست نکرده نیست، از سیستم فاسد و سراسر رانت و غارتگری نیست، از مردمه. مردم دلار میخرن 18 میفروشن 10 مقصرش کیه؟ مگه مردم مرض دارن برن پول کشور خارجی بخرن؟ مگه سالهای 93 94 95 کسی دنبال خرید دلار بود؟ ظرف مدت 2 3 سال مردم دچار جهش ژنتیکی شدن؟ مهمترین وظیفه هر دولتی در هر جای جهان حفظ امنیت مردمه، امنیت جانی، مالی و روانی. وقتی دولت از انجام این کار عاجز باشه وظیفه خود مردمه که به هر شکلی که میتونن امنیت مالی خودشون و خانوادشون رو حفظ کنن.

هجوم برای ثبتنام خودرو هم به خاطر اینه که قیمت خودروی دولتی زیر ارزش ذاتی و قیمت واقعیه. شما و همکارانتون که املاک کار میکنید اگه ببینید یه منطقه که متری 40 میلیون قیمتشه یه سازنده داره 20 تا واحد متری 20 میلیون پیشفروش میکنه هجوم نمیبرید که متری 20 بخری و 6 ماه بعد متری 40 تومن بفروشید؟;)

الان هم قیمت خودروهای ثبتنامی نصف ارزش واقعیشه. اگه الان پراید رو به جای 40 تومن، 70 تومن بذارن برای فروش و به اندازه کافی هم تولید کنن کسی هجوم میبره که بخره؟ هر چیزی که تو بازار کم بشه و بدتر از اون زیر قیمت واقعی فروخته بشه ملت براش صف میکشن، میخواد پراید و پژو پارس باشه یا طلا باشه یا سهام باشه یا پیاز و گوجه باشه. و مقصر اصلی و درجه یک این صف های متعدد و همیشگی در کشور هم فقط و فقط دولت و حکومت بی لیاقته که عرضه تامین خودروی درجه 3 و 4 برای مردم کشورش نداره و اقتصاد رو به نابودی کامل کشونده و با سیستم قرن 18 و 19 داره مملکت رو اداره میکنه.

اواخر دهه 70 و اوایل 80 مردم تو صف خرید سیمکارت بودن، چرا الان کسی تو صف سیمکارت نیست پس؟ دی ان ای ملت ایران تغییر کرده؟ خیر، چون سیمکارتو مفتی میارن در خونه تحویل میدن. خودرو هم همه جای دنیا شرکتها هر خودرویی با هر کیفیت و قیمتی که مد نظرت بود از دم قسط بهت میفروشن، شما برو مملکت داری کن و به هر تعداد که مردم خواستن خودروی تمام قسط براشون تامین کن، بعدش اگه مردم رفتن واسه خرید خودرو صف کشیدن بیا اینجا اعتراض کن و مردم رو مقصر بدون.

اینقدر با استانداردهای فرومایه و در سطح کشورهای جنوب شرق آسیا و آفریقا زندگی کردیم که دیگه جدی جدی فکر کردیم محکوم به زندگی در همین سطحیم و تازه مقصرشم خودمونیم(!!)

ببینید ، ملک تو کل دنیا کالای سرمایه ای هستش و خرید اون با دید سرمایه گذاری کاملا منطقیه . همه جای دنیا عمده مالک ها سرمایه گذار هستن نه مصرف کننده نهایی . چون چیز ارزونی هم نیست که همه قدرت خریدش رو داشته باشن . از طرفی همیشه ملک برای خرید موجوده و تنها عامل که بعضیا نمیتونن بخرن اینه که قدرت خرید ندارن ولی اونی که داره میخره و بعدا اجاره میده به اونی که قدرت خرید نداره . در حقیقت کمبود ملک نیست و کمبود نقدینگی و سرمایه هستش و در نهایت هم مصرف کننده ضرر نمیکنه . اگه کم تولید میشد ، قطعا مصرف کننده ضرر میکرد ! در ضمن اگه اون سازنده یا مالک میتونست متری 40 بفروشه که میفروخت و به من متری 20 نمیداد . کلا سیستم ملک با بورس و بقیه بازارها تفاوت دارن چون کالای سرمایه ای هستش . البته با بورس شباهت داره چون هدف نهایی هر دوتا کسب منفعت و بازدهی از سرمایه هستش ! حالا ملک جنبه مصرفی هم داره ولی بورس که کاملا سرمایه گذاری هستش و باقی داستان هایی که اصلا منطق کسب منفعت الان بورس با این قیمتها نمیخوره ( عمده بازار منظورمه )

اما خودرو هیچ جای دنیا کالای سرمایه ای نیستش و توی ایران که مردم فقر فرهنگی دارن به یه کالای سرمایه ای تبدیلش کردن ! اگه اونی که پراید رو نمیخواد استفاده بکنه ، واسه منفعت خودش حمله نکنه ، اونی که واقعا مصرف کننده پرایده مثل آدم خریدش رو انجام میده و کارش راه میوفته . اما الان اون سرمایه گذار میخره و بعد رون تر به مصرف کننده بدبخت میفروشه ;) این اسمش طمعه ! واقعا چرا کسی که نیاز نداره ، واسه کسب سود ، حمله بکنه ؟ اینجا برد بکنه ، یجایی قوی تر از اون آدم ، همچین جفت پا میاد تو زندگیش و با نیاز های اساسیش بازی میکنه که نمیفهمه از کجا خورده ! اون شکارچی ، خودش شکاره یه شکارچی بزرگ تر میشه و نتیجه همین بی رحمی میشه که میبینیم

این فرق ملک و خودرو

اصلا خودرو هم هیچی !
گوجه و پیاز و ماسک کالای سرمایه گذاری هستش ؟؟ تمام دنیا اینکه کسی یه سری کالای مصرفی رو جمع بکنه و چند برابر قیمت بکنه تو حلق مردم رو " فرهنگ قرون وسطایی " میدونن ! این کار با شرکت های پخش و توزیع تفاوت داره . اون پخش کننده کارش اینه که با سود منطقی جنس رو به دست مصرف کننده برسونه و واقعا هم ارزش داره ولی همچین حیوون هایی توی سیستم پخش هم اختلال ایجاد میکنن ! نه تنها به مصرف کننده ضرر میزنن بلکه همون پخش کننده هم ضرر میکنه و برای حقوق بگیرهاش مشکل ایجاد میشه

مردم توی این 3 سال جهش پیدا نکردن ، کلا جهش یافتن :D . از همون اول منطق نداشتن که به این وضع افتادیم !!! ( صحبت سیاسی به هیچ وجه نمیکنم خودتون باید بفهمید منظورم چیه ) قضیه 3 سال و 10 سال و 20 سال نیست . از اول مردم مشکل داشتن !

هرکی از خودش شروع بکنه ، جلوی حرص و طمع خودش رو بگیره ، اوضاع کنترل میشه !
دولت هم از دل همین مردم در میاد ! همونی که با نیاز های اصلی و مصرفی مردم بازی میکنه ، پشت یه میز میشینه و همون عقل ناقصش و منفعت طلبیش ، به مردم ضرر میزنه ، مردم میبینن ، تغییر میکنن ( یه چرخه ناقص شکل میگیره ) و تا زمانی که این چرخه ادامه داشته باشه روز به روز بدتر میشه
یه جا باید مردم بفهمن که حداقل نصف مشکلات از سمت خودشونه ، بقیه از سمت دولت و یه بخش خییییلی کوچیک به خاطر تحریم ها ! اما مردم میندازن تقصیر دولت ، دولت هم میندازه تقصیر تحریم ! خلاصه که همه دستشون تو جیبه همه و همین چرخه کثیف وضعمون رو اینطوری کرده

یکی از دوستای قدیمیم وقتی کرونا شروع شد ، زد تو کار ماسک و الکل ، بخدا قسم زنگ زدم بهش گفتم این چه کاریه و جوابش این بود " الان کسی اینکارو نکنه باخت داده " ، منم چندتا فحش ناموسی بارش کردم و کلا از دایره دوستام حذفش کردم . روی دوستی چند ساله سیفون کشیدم !

شما اگه بدونی من به خاطر موقعیت و روابط ، چه درآمد هایی میتونستم داشته باشم ولی نداشتم ، تعجب میکنی ( توی بورس و خارج از بورس ) ! هرکی باید اصولی داشته باشه ! به شخصه ترجیح میدم اسلحه بزارم رو سر طرف و مالشو بدزدم ولی از اعتماد و شعورش سوء استفاده نکنم و با رانت و کلاهبرداری و زد و بند پولشو بالا نکشم ! به این خاطر که با اینکار فقط از اون پولداره مارموز تیغ نمیزنم بلکه از اون کسی که تا کمر تو سطل زباله خم میشه هم تیغ زدم !
شرفم رو به خاطر سود زیر پا نمیزارم . اگه حتی یک دهم مردم ایران همین تصمیم رو بگیرن و واقعا بهش عمل بکنن و الکی توجیه نکنن ( فلان مدیر و فلان مسئول دزده پس منم بدزدم ) جمعیت بی شرف ها کمتر و کمتر میشه و تنها بی شرف ها همونایی میمونن که از اول بودن و تا ابد هم خواهند بود ولی حداقل تاثیر آنچنانی روی مردم نداره !

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ببینید ، ملک تو کل دنیا کالای سرمایه ای هستش و خرید اون با دید سرمایه گذاری کاملا منطقیه . همه جای دنیا عمده مالک ها سرمایه گذار هستن نه مصرف کننده نهایی . چون چیز ارزونی هم نیست که همه قدرت خریدش رو داشته باشن . از طرفی همیشه ملک برای خرید موجوده و تنها عامل که بعضیا نمیتونن بخرن اینه که قدرت خرید ندارن ولی اونی که داره میخره و بعدا اجاره میده به اونی که قدرت خرید نداره . در حقیقت کمبود ملک نیست و کمبود نقدینگی و سرمایه هستش و در نهایت هم مصرف کننده ضرر نمیکنه . اگه کم تولید میشد ، قطعا مصرف کننده ضرر میکرد ! در ضمن اگه اون سازنده یا مالک میتونست متری 40 بفروشه که میفروخت و به من متری 20 نمیداد . کلا سیستم ملک با بورس و بقیه بازارها تفاوت دارن چون کالای سرمایه ای هستش . البته با بورس شباهت داره چون هدف نهایی هر دوتا کسب منفعت و بازدهی از سرمایه هستش ! حالا ملک جنبه مصرفی هم داره ولی بورس که کاملا سرمایه گذاری هستش و باقی داستان هایی که اصلا منطق کسب منفعت الان بورس با این قیمتها نمیخوره ( عمده بازار منظورمه )

اما خودرو هیچ جای دنیا کالای سرمایه ای نیستش و توی ایران که مردم فقر فرهنگی دارن به یه کالای سرمایه ای تبدیلش کردن ! اگه اونی که پراید رو نمیخواد استفاده بکنه ، واسه منفعت خودش حمله نکنه ، اونی که واقعا مصرف کننده پرایده مثل آدم خریدش رو انجام میده و کارش راه میوفته . اما الان اون سرمایه گذار میخره و بعد رون تر به مصرف کننده بدبخت میفروشه ;) این اسمش طمعه ! واقعا چرا کسی که نیاز نداره ، واسه کسب سود ، حمله بکنه ؟ اینجا برد بکنه ، یجایی قوی تر از اون آدم ، همچین جفت پا میاد تو زندگیش و با نیاز های اساسیش بازی میکنه که نمیفهمه از کجا خورده ! اون شکارچی ، خودش شکاره یه شکارچی بزرگ تر میشه و نتیجه همین بی رحمی میشه که میبینیم

این فرق ملک و خودرو

اصلا خودرو هم هیچی !
گوجه و پیاز و ماسک کالای سرمایه گذاری هستش ؟؟ تمام دنیا اینکه کسی یه سری کالای مصرفی رو جمع بکنه و چند برابر قیمت بکنه تو حلق مردم رو " فرهنگ قرون وسطایی " میدونن ! این کار با شرکت های پخش و توزیع تفاوت داره . اون پخش کننده کارش اینه که با سود منطقی جنس رو به دست مصرف کننده برسونه و واقعا هم ارزش داره ولی همچین حیوون هایی توی سیستم پخش هم اختلال ایجاد میکنن ! نه تنها به مصرف کننده ضرر میزنن بلکه همون پخش کننده هم ضرر میکنه و برای حقوق بگیرهاش مشکل ایجاد میشه

مردم توی این 3 سال جهش پیدا نکردن ، کلا جهش یافتن :D . از همون اول منطق نداشتن که به این وضع افتادیم !!! ( صحبت سیاسی به هیچ وجه نمیکنم خودتون باید بفهمید منظورم چیه ) قضیه 3 سال و 10 سال و 20 سال نیست . از اول مردم مشکل داشتن !

هرکی از خودش شروع بکنه ، جلوی حرص و طمع خودش رو بگیره ، اوضاع کنترل میشه !
دولت هم از دل همین مردم در میاد ! همونی که با نیاز های اصلی و مصرفی مردم بازی میکنه ، پشت یه میز میشینه و همون عقل ناقصش و منفعت طلبیش ، به مردم ضرر میزنه ، مردم میبینن ، تغییر میکنن ( یه چرخه ناقص شکل میگیره ) و تا زمانی که این چرخه ادامه داشته باشه روز به روز بدتر میشه
یه جا باید مردم بفهمن که حداقل نصف مشکلات از سمت خودشونه ، بقیه از سمت دولت و یه بخش خییییلی کوچیک به خاطر تحریم ها ! اما مردم میندازن تقصیر دولت ، دولت هم میندازه تقصیر تحریم ! خلاصه که همه دستشون تو جیبه همه و همین چرخه کثیف وضعمون رو اینطوری کرده

یکی از دوستای قدیمیم وقتی کرونا شروع شد ، زد تو کار ماسک و الکل ، بخدا قسم زنگ زدم بهش گفتم این چه کاریه و جوابش این بود " الان کسی اینکارو نکنه باخت داده " ، منم چندتا فحش ناموسی بارش کردم و کلا از دایره دوستام حذفش کردم . روی دوستی چند ساله سیفون کشیدم !

شما اگه بدونی من به خاطر موقعیت و روابط ، چه درآمد هایی میتونستم داشته باشم ولی نداشتم ، تعجب میکنی ( توی بورس و خارج از بورس ) ! هرکی باید اصولی داشته باشه ! به شخصه ترجیح میدم اسلحه بزارم رو سر طرف و مالشو بدزدم ولی از اعتماد و شعورش سوء استفاده نکنم و با رانت و کلاهبرداری و زد و بند پولشو بالا نکشم ! به این خاطر که با اینکار فقط از اون پولداره مارموز تیغ نمیزنم بلکه از اون کسی که تا کمر تو سطل زباله خم میشه هم تیغ زدم !
شرفم رو به خاطر سود زیر پا نمیزارم . اگه حتی یک دهم مردم ایران همین تصمیم رو بگیرن و واقعا بهش عمل بکنن و الکی توجیه نکنن ( فلان مدیر و فلان مسئول دزده پس منم بدزدم ) جمعیت بی شرف ها کمتر و کمتر میشه و تنها بی شرف ها همونایی میمونن که از اول بودن و تا ابد هم خواهند بود ولی حداقل تاثیر آنچنانی روی مردم نداره !
با عرض احترام، صحبتاتون ارتباط زیادی به حرف من نداشت.

ضمنا: اخلاق حاکم بر جامعه، اخلاق طبقه حاکمه، نه برعکسش

دو مثال برای اثبات تاثیر عمیق حکومت بر اخلاق و رفتار مردم هر جامعه:

مردم ژاپن چند دهه پیش جز وحشی ترین و غیر متمدن ترین انسانهای کره زمین بودن، اما با تغییر حکومت تبدیل به پیشروترین، منظم ترین و با اخلاق ترین ملت جهان شدن.

مردم کره جنوبی و کره شمالی هر دو از یک نژاد، یک دی ان ای، یک فرهنگ و یک تاریخن. یکی از اون جوامع جز پیشروترین و مرفه ترین و مفید ترین جوامع دنیاست، یکی دیگه جز عقب مانده ترین جوامع دنیا

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

ضمن تایید کلیات فرمایش شما ولی صرف نگاه انتقادی به بانکها با این طرز تفکر در کشور عزیزمون درست نیست چون خودرویی ها و دارویی ها و غذایی ها و شیمیایی ها و نفت و پتروشیمی و ساختمان وفلزات هم مثل همین بانکی ها هستن در این صورت شما نباید سراغ هیچ کدوم از این بخشها برین چون با دریافت نقدینگی و سرمایه در گردش از بانکها ضمن اینکه تو همون ریختن خون با بانکها شریکن با ادامه دادن این عمل مرتکب جنایت دوبله و بزرگتری از بانکها هم میشن ;) ;) تازه نهایت هم کلیه دارایی های نقدشون رو میارن میدن به این مجرمین (از دید شما) و خیانتشون به ملت در این حالت سوبله میشه:cool:
در پایان اینم بگم منم مثل خیلیها اعتقاد چندانی به سهامداری بانکها ندارم و بنظرم بانکها بجای بورس باید تو زمینه های تخصصی خودشون بتونن در بازارهای مالی و پولی سودآوری برای خودشون و مشتریانشون داشته باشن

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بورس ریزش کنه فرضا 50 درصد ، قیمت سهام تجارت بشه 94 تومن توی زمستون. اون موقع ارزش بازارش میشه 21.05 تریلیون تومن
دارایی بانک تجارت 212 تریلیون تومن

کاترپیلار
تعداد سهم 2,977,504
قیمت هر سهم 23.32 دلار
ارزش بازار 66.746 بیلیون دلار
درآمد: 53.8 بیلیون دلار
دارایی (2018): 78.509 بیلیون دلار

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
با دوستمون موافقم ، بانکی ها اساس تورم و سفته بازی هستند ، منم تا. جایی که ممکن باشه سمتشون نمی رم ، حتی دلم نمی خواد پولم رو توی حساب سود دار بگذارم .
عقیده شخصی هست و ربطی به تکنیکال و ... نداره .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بورس ریزش کنه فرضا 50 درصد ، قیمت سهام تجارت بشه 94 تومن توی زمستون. اون موقع ارزش بازارش میشه 21.05 تریلیون تومن
دارایی بانک تجارت 212 تریلیون تومن

کاترپیلار
تعداد سهم 2,977,504
قیمت هر سهم 23.32 دلار
ارزش بازار 66.746 بیلیون دلار
درآمد: 53.8 بیلیون دلار
دارایی (2018): 78.509 بیلیون دلار
داراییش اینقدره ، آیا این بانک بدهی نداره ؟
در حقیقت بانک ها همیشه نسبت بدهی به دارایی خیلی زیادی دارن !
این یک ;)

فرض کنید یه شرکت ( بانک یا تولیدی یا هرچیز دیگه ای ) مثلا 100 میلیارد دارایی داشته باشه و 40 میلیارد هم بدهی ، در نتیجه 60 میلیارد میشه حقوق صاحبان سهام . حالا اگه این شرکت بخواد کل دارایی هاشو بفروشه آیا 60 میلیارد میفروشه یا 20 میلیارد ؟؟! ( همینجا باید دارایی ها رو کمتر از نصف بفروشه چون رقم بالاست و توی مدت زمان کمی باید بفروشه و همه هم میدونن که این شرکت باید به هر نحوی شده داراییشو بفروشه ! رانت و زد و بند رو بزاریم کنار ... ) !
این دو

حال فرض کنیم من یه شرکت ورشکسته( مثل بانک ) رو بخرم ، بعد از ورشکستگی چند سال پولم باید بلوکه بشه تا تازه 30 میلیارد به صاحبان سهام پرداخت بشه ؟ یک سال ؟ دو سال ؟ پنج سال ؟ ده سال ؟ شما فرض کن 5 سال طول بکشه ! توی این 5 سال با میانگین تورم 35% چقدر ارزش پولمون کم میشه ؟ اون 20 میلیارد 4.5 میلیارد میشه !

چرا تورم و خواب پول رو باید در نظر بگیریم ؟ شرکت برای انحلال و پرداخت حق صاحبان سهام نمیتونه هروقت چیزی رو فروخت ، یکم پول بده و دارایی بعدی رو بفروشه دوباره یکم دیگه بده ! باید یه جا بده اونم آخر کار . البته قوانین و روال کار خودش رو داره که اینجا خیلی ساده گفتم

یعنی شرکتی که خالص دارایی هاش بعد از کسر بدهی هاش مثلا 60 میلیارد بشه ، در نهایت 4.5 میلیارد دست صاحبان سهام رو میگیره . یعنی یک سیزدهم یا همون 0.075 !

برای یک شرکت سود ده و از نظر بنیادی قوی ، لازم نیست تا این حد ریز بشیم ولی برای یه شرکت ورشکسته و زیان ده که روز به روز هم بدتر میشه و توی ارزیابی دارایی ها هم دولا پهنا حساب کردن و از سر و تهش دزدی و اختلاس میشه ، باید با این دید بخرید و بفروشید . گرون تر خریدن ریسکه . هرچند که من کلا بانکی ، خودرویی هیچ وقت نمیخرم .

توی همین مثال تجارت که میگید 212 تریلیون تومن دارایی داره ، اگه حداقل نصف این مقدار بدهی داشته باشه ( دقیقش رو توی ترازنامه میارن و البته گزارش حسابرس رو هم باید بخونید ، موارد احتمالی خارج از گزارشات هم در نظر بگیرید ) ، در نتیجه حدود 100 تریلیون تومن میمونه ، اینو ضرب در 0.075 بکنید ، چقدر میشه ؟ 7.5 تریلیون تومن ! این مقدار رو تقسیم بر تعداد سهام بکنید ، ارزش هر سهم با فرض ورشکستگی و با فرض تصمیم به انحلال به دست میاد . با قیمت بازار مقایسه بکنید و ببینید که خرید یه پیکان مدل 57 که 2 تن آهن ضایعاتی داره ، ارزش خرید داره یا خیر ؟ وقتی با همون پول بتونی شرکت های بهتری رو بخری !
این عدد ها رو مثال زدم ، شما خودتون یه بررسی بکنید با این دیدگاه ببینید ارزش داره ریسک بکنید سهام بانکی بخرید یا نه ( من در مورد بانک و خودرویی ها اطلاعاتی اصلا ندارم و دنبالشون نمیکنم )
آیا فقط چون یه سری ها میگن این بانک فلانه و اینطوریه و اونطوریه ، ارزش اعتماد کردن داره ؟ اگه اون شخص بگه پولتو بده من باهاش کار بکنم ولی ضمانت بهت نمیدم ، شما اینکارو میکردی ؟ آیا این اطلاعات رو خودتون استخراج کردید ؟ آیا اون شخصی که این اطلاعات رو داره ، اصلا درست میگه یا فقط چون سهمش رو داره تلمبه انداخته زیرش و بادش میکنه ؟

تازه این با فرض اینه که شرکت قرار باشه اعلام ورشکستگی و انحلال بکنه و دارایی ها رو بفروشه و پول سهامدار ها رو بده ، نه شرکتی که با هر ترفندی که شده به ادامه فعالیت و بخور بخورش ادامه میده و سهامش دست کسایی معامله میشه که یا سفته باز و نوسان گیرن و یا کم اطلاع هستن و ارزش بنیادی نداره که کسی بخواد سهامداریش رو بکنه و یا جایگاه مدیریتی بگیره و شرایط رو بهبود بده ! از طرفی کسی هم بیکار نیست صرفا واسه دارایی یه شرکت رو بخره !! که چی بشه ؟ بخوام دارایی بخرم ، یه کم بازار املاک تهران یا شهرای دیگه رو بالا پایین میکنم مواردی به پست آدم میخوره که راحت تا یک سوم ارزش واقعی فروخته میشن !
اگه همچین سهمی بریزه و درجا بزنه ، آیا پول میاد پشتش که بالا بره ؟ یا باید دست به دعا باشیم نوسان گیر بشینه پشت سهم ، سهمو ببره بالا تا بلکه به اصل پولمون برسیم ؟

شرکت رو میخریم تا هم از عملیات سود ببریم هم دارایی داشته باشه که جا پامون محکم باشه و اون شرکت باید روبه رشد باشه که سهامداریش رو بکنیم نه اینکه لب مرز باشه یا روبه افول ! اگه گزینه های خوبی نداشتیم ، این دیدگاه درست بود اما وقتی گزینه های خیلی منطقی و خوب هست چرا بازیچه سفته باز ها و نوسان گیرهای سرمایه دار و گرگ های طمع کار بشیم . حالا شاید چند بار هم با دنباله رو بودن این افراد سود ببریم ولی یه جا هم فریب میخوریم و خودمون طعمه میشیم ....

شرکتی که بنیادی قوی داشته باشه ، حتی اگه بریزه و زیر ارزش ذاتی بیاد ( حالا به خاطر رکود ، جو بد بازار ، مسائل سیاسی ، بازی حقوقی ها ، ... ) ، قطعا به قیمت منصفانه خودش میرسه و پاداش سهامداری یه شرکت با ارزش رو میبریم ( شرکت توی اون مدت باید رشد میکرده ولی قیمت تابلو تغییری نکرده ! ) ولی سهم ضعیف و خوراک سفته بازها ، فقط باید امید داشته باشیم بقیه بخوان سهمو بالا ببرن .
اینجور شرکت ها رو اصلا دلتون نمیاد بفروشید ! یعنی وقتی بریزه و به قیمت منصفانه برسه و سود خودتون رو حساب بکنید نسبت به زمانی که سهامداری کردید ، با بقیه گزینه ها مقایسه بکنید ، تمایل دارید روی همین سهم بمونید به جای فروشش ...

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تاثیر میتونه بذاره روی #فخوز ؟

آتش‌سوزی در انبار های شرکت فولاد خوزستان

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: بخشی از انبارهای شرکت فولاد خوزستان ساعاتی پیش (حدود ۱۳:۳۰)دچار آتش سوزی شد که مهار آتش توسط خودروهای آتش نشانی ادامه دارد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یه خورده تاپیک جاده خاکی رفته !
نظرات شخصی بعضی از دوستان هم در مورد دلیل نخریدن سهام بعضی شرکت ها خیلی جالب بود برام !
---------------------------------------------
یه موضوع دیگه هم در ریزش بورس یا بالا رفتنش
نمیدونم چرا اینجا یه گروه همش میخوان به بقیه نشون بدن که بورس ما کلش حباب شده و کل سهم ها حبابی رفتن بالا !
بله سهم هایی هستن که زیادی رشد کردن ( البته بماند که وقتی همینم در مورد اون سهم ها میگی یه عده میان میگن که نه رشدش منطقی بوده ! ) ولی واقعا سهم هایی هستن که رشدی نکردن با وجود بنیاد خوب ، مشکل اینه بعضیا همه سهم ها رو یکی میبینن !
اینده به ما نشون میده که کیا دارن درست پیشبینی میکنن و کیا غلط
اگه مدیر یه نظر سنجی هم میتونست در این رابطه بزاره به نظرم خیلی خوب بود

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تاثیر میتونه بذاره روی #فخوز ؟

آتش‌سوزی در انبار های شرکت فولاد خوزستان

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: بخشی از انبارهای شرکت فولاد خوزستان ساعاتی پیش (حدود ۱۳:۳۰)دچار آتش سوزی شد که مهار آتش توسط خودروهای آتش نشانی ادامه دارد
فولاد خوزستان از اون شرکت های بنیادی قویه !
قطعا واکنش نشون میده و قیمت افت پیدا میکنه ، اگه افت پیدا کرد شما بخر :D
1 - شرکت فولادی و آتیش سوزی توی انبار ، اهمیت زیادی نداره !
2 - اگه آتیش به بقیه بخش ها ( به خصوص تولیدی ) هم برسه بازم بیمه هستش و ضرری که وارد میشه رو تا حدود زیادی جبران میکنه .

اون بخشی که میریزه ، قطعا بیشتر از اون ضرر جبران نشده هستش چون بعضی سهام دارا ممکنه بترسن . ولی شما میدونی که همچین موضوع مهمی نیست و میتونی هرچند ناچیز با حفظ ترکیب سبد ، داراییتو بیشتر بکنی
اونم شرکتی که هم بنیادی قوی داره هم صنعت خوبی داره ، هم قیمت مناسبی ! با دید بلند مدت منفعت بیشتری ایجاد میکنه
اگه این خبر همون موقع باز بودن بازار اتفاق می افتاد ، قطعا افت بیشتری داشت و ارزش بیشتری برای خرید پیدا میکرد ! از طرفی چون تا باز شدن بازار زمان زیادی داریم و تا اون موقع میزان خسارت آتیش سوزی مشخص میشه ، فکر نکنم زیاد ریزش داشته باشه یا حتی شاید نریزه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نظرات شخصی بعضی از دوستان هم در مورد دلیل نخریدن سهام بعضی شرکت ها خیلی جالب بود برام !
نمیدونم چرا اینجا یه گروه همش میخوان به بقیه نشون بدن که بورس ما کلش حباب شده و کل سهم ها حبابی رفتن بالا !
بله سهم هایی هستن که زیادی رشد کردن ( البته بماند که وقتی همینم در مورد اون سهم ها میگی یه عده میان میگن که نه رشدش منطقی بوده ! ) ولی واقعا سهم هایی هستن که رشدی نکردن با وجود بنیاد خوب ، مشکل اینه بعضیا همه سهم ها رو یکی میبینن !
اول اینو مجدد بگم من اصلا اصراری ندارم به کسی نشون بدم که میریزه چون اهمیتی برام نداره ! اگه شما فکر میکنید برام اهمیت داره یا منفعتی میبرم کاملا در اشتباهید ;)
سود کردن من هم تو ضرر کردن بقیه نیستش که شما یا بقیه کسایی که مثل شما فکر میکنن ، اینقدر جبهه میگیرید . شما کار خودتونو میکنید منم کار خودمو دیگه :D
نه کل کل داریم نه بحث نه دنبال اینم چیزی رو به کسی ثابت بکنم نه کسی چیزی رو بهم ثابت بکنه :p
الان میتونم بگم سهم ها همگی رشد کردن و چیزی عقب نمونده ! اونایی که میگن از رشد عقب مونده ، نسبت به سهم هایی میگن که حباب دارن !!!

خلاصه بگم : الان سهم های حبابی ( 70% بازار ) و سهم های به قیمت رسیده ( 30% بازار ) داریم !
اون حبابیا میترکن ولی اون به قیمت رسیده ها ته تهش 20% دیگه بریزن ...
البته توی گروه های خودم منظورمه ، کاری به کل بازار ندارم ! گروهامم قبلا گفتم !
اگه اون سهم های حبابی بترکن خود به خود جو بازار رو برای همون سهم های به قیمت رسیده بدتر میکنن و باعث میشن اون 20% فرضی هم بریزه یا حتی پایین تر بیاد که با دید بلند مدت بازم ارزش داره اون 20% ریزش رو تحمل بکنیم . ( 20% چیزی نیست )

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینکه میشه همون سیگنال دهی و باعث میشه سایت دچار مشکلاتی بشه از جمله بسته شدن-به نظرم در نهایت به ضرر سایت تموم میشه و اصلا کار درستی نیست-از اینورم با عثت اختلاف و تشنج و جر و بحث تو سایت میشه -مثلا ممکنه یکی بگه خودروریی بد هست و بانکی خوبه از اینور اونی که خودروریی داره بگه نه بانکی بد هست و خودرویی خوبه و همش میشه محل دعوا--فکر کنم اون موقع میشه محل چت تلگرامی!تو پی تی باید بسته حرف زد تا سایت دچار مشکل نشه.

Last edited:
بالا