داداش اکثر بورس بازها در برابر نظر مخالف جبهه میگیرن

الان بگی کف قیمتیه و رشد میکنه ، 100 نفر لایک میکنن ، بگی نزولیه 1 نفر هم لایک نمیکنه
این چند سالی که فعال بودم چیزایی دیدم که بعضیا هنوز ندیدن
بوده قیمت سهم ریخته و تازه بعد از 3 سال به قیمت اون موقع رسیده و سربه سر شده

اون موقع ها هم یادمه وقتی کسی میگفت حبابیه ، همه پاچشو میگرفتن
تازه این صحبتم در مورد شرکتای بنیادیه وای به حال شرکت ها بادکنکی که هم زیان انباشته دارن هم عملیات زیان ده و سال به سالم اوضاعشون بدتر میشه !
کلا یه سریا هستن فقط اون زمانی که نباید بیان ، میان و پولو از دست میدن و میرن
اگه پست های چند صفحه قبل تر رو بخونید ، متوجه میشید که چند بار گفتم قیمت ها منطقی نیستن و اصولا فقط کسایی که از قبل سهم داشتن ( قبل از گرونی ها ) همچنان سهام داری میکنن و اهمیتی به نوسان نمیدن ( این حالت فقط منطقیه ) ولی هرکسی که الان وارد بشه ، تا چند سال حسابی از بازار خسته میشه !
همین پستو ببین چند نفر لایک میکنن
سهمای به قیمت برای دید سهام داری بلند مدت موجوده ولی برای دید میان مدت به هیچ وجه مناسب نیستن و برای کوتاه مدت هم مثل قماره !
البته بگذریم که خیلیا بورس رو با کازینو اشتباه گرفتن و همیشه جوگیرن
جو شبکه های مجازی ، تالارای گفتگو و گروه های بورسی رو که میبینم ، خندم میگیره :
همه از سهمشون تعریف میکن ( تلمبه انداختن تو سهمشون و باد میکنن ) ، زیر سهم رقیب رو خالی میکنن ، یه سریا هم که کاسه گرفتن دستشون بدو بدو میکنن که بقیه چندتا سهم بندازن تو کاسشون ( گدایی سهم ) ، یه سریا سهمشون 5 برابر ارزش واقعی هم باشه میان میگن زیر ارزش ذاتیه ( کلا نمیدونن ارزش ذاتی چیه ) ، یکی گوزن رو به شقیقه ربط میده

و ...
جو پی تی خداروشکر بهتره ( که بازم من به پی تی فقط به چشم سرگرمی بهش نیگا میکنم و هیچ صحبتی مستقیمی در رابطه با هیچ شرکتی نمیکنم ) وگرنه جاهای تخصصی 99% شایعه و چرت و پرته و 1% واقعیت
هیچوقت فراموش نمیکنم که همینایی که تازه وارد بورس شدن همونایی هستن که دلار 18 تومنی خریدن و 10 تومنی فروختن ، همونایی هستن که ثبت نام سایپا ایران خودرو هجوم میارن و از اون طرف خودرو ساز هارو میکوبن ، همونایی هستن که جهت گیری های سیاسی و منطق فکریشون برای خیلیامون اثبات شده ، همونایی هستن که 24 ساعته از بدبختی و بی پولی مینالن ولی دوتا دوتا ماشین و خونه و ... میخرن ، همونایی هستن که وقتی کرونا اومد ، ماسک و الکل فروش شدن و وقتی بره دوباره میرن سمت پیاز و رب گوجه و ...
بدبختی کل کشور از همیناست . الانم حمله کردن تو بورس و رفتارای هیجانیشون مشخصه . خلاصه که من نشستم یه گوشه چایمو میخورم ، اخبار شرکتهامو دنبال میکنم ، اونا هم یه چنتا نمودار میزارن جلوشون و خط خطی میکنن و تهش یه بیلبیلک میکشن تا نوک قله اورست و باهاش حال میکنن . توی کدال دنبال اینن کدوم شرکت افزایش سرمایه داره و کدوم شرکت تعرفه فلانش افزایش پیدا کرده و کدوم افشا داره و ...
ارزش سهمام بالا میره ، پایین میاد ، بالا میره ! میدونم ارزشش اینقدر نیست و خندم میگیره از رفتار مردم که چی توی ذهنشون میگذره

خلاصه که بزار ملت بخرن ، بفروشن ، ضرر بکنن ! اگه تو مجلس حرفه ای ها باشن میگن عااااررره ما سود کردیمو و فلان و بهمان . اون سهمو خریدم 3 برابر دادم ، اون یکی رو خریدم 5 برابر فروختم و... ! اگه هم مجلس بدبختا باشه که همه تلاش میکنن نشون بدن از بقیه بدبخت ترن و ضرر بیشتری از بورس کردن و آخرش هم میگن عوضش کلی تجربه پیدا کردیم
جای افتک اینجا خالیه
@Webmoney-XCH