• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قرن روی 6780 سفارش خرید زدم اومد توی سفارش فروش ها دیگه روی 6850 خریدم. چند دقیقه رفتم و برگشتم ، قیمت تا 7090 رفته بود بعد تا 6755 پایین امده بود الان هم 6712 /::D

نمیدونم چطوریه کویر صف خرید شد. دیروز صف خرید میشدی می ترکیدی؟

دانا چند روزه 5+ می خوره. تا زمان تبدیل حق تقدم به سهام هیمنطوری بالا بره خوبه، 100 هزار هم رد می کنه D: تا اون موقع 2000 هم بشه خوبه.

Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
رانت و تبانی در خرید عرضه اولیه
ثبت سفارش در ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه قبل شروع سفارش گیری و جایگاه ۳۵۱
حالا هی ما بگیم عرضه های اولیه را فقط نورچشمی ها میتونن بخرن با خبر های از قبل که مثلا چه ثانیه ای ثبت کن بگیره یا شما ارسال بزن ثبتش با ما و ...

مشاهده پیوست 1183018
من که از پارسال و قبل از شلوغ شدن صف ها گفتم
عرزشی ها پریدن بهم
جایی که پول زیاد و بی حساب و کتاب باشه قطعا پای آقازاده و دیگر ح... م زاده ها نمایان میشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
امروز تعداد منفی ها کمتر شده.
این مسخره بازی چی بود نصف 5+ نصف 5-

کجا دیدی نرم افزار کارگزاری عدد رو به فارسی بنویسه نه انگلیسی؟:D:D:Dخب معلومه فتوشاپه
فقط چون اعداد فارسیه فتوشاپِ؟ اعداد تو آگاه فارسیه /:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
رانت و تبانی در خرید عرضه اولیه
ثبت سفارش در ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه قبل شروع سفارش گیری و جایگاه ۳۵۱
حالا هی ما بگیم عرضه های اولیه را فقط نورچشمی ها میتونن بخرن با خبر های از قبل که مثلا چه ثانیه ای ثبت کن بگیره یا شما ارسال بزن ثبتش با ما و ...

مشاهده پیوست 1183018
برای من که جدیدا یا خطا میده یا بعد 1 دقیقه ثبت میکنه سفارش رو
قبلا ساعت 8:29:59 میزدم با 15 ثانیه اختلاف ثبت میکرد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کجا دیدی نرم افزار کارگزاری عدد رو به فارسی بنویسه نه انگلیسی؟:D:D:Dخب معلومه فتوشاپه

شپنا بود اسکرین خودم گرفتمم.... البته اگر فتوشاپ رو شوخی نکرده باشی :دی

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
تو منفی یه مقدار وغدیر دوباره اضافه کردم.
کلا بازار جالبه. انگار یکی از بالا داره همه چیو کنترل میکنه. مثلا چندروز خودرویا منفی بودن و سرمایه گذاریا مثبت. حالا امروز برعکس شده.

Captive

لایک‌ها
16,665
کلا بازار جالبه. انگار یکی از بالا داره همه چیو کنترل میکنه. مثلا چندروز خودرویا منفی بودن و سرمایه گذاریا مثبت. حالا امروز برعکس شده.

میگن پسر خوب همون پسر بدیه که هنوز لو نرفته :D

اینم واسه اینکه اسپم نشده باشه:

امروز قیمت دلار صعودی بوده اگر این روند ادامه پیدا کنه تاثیر خوبی توی بورس از لحاظ روانشناسی بازار نداره و احتمالا اون افراد خاص خروج بزنن..

#نظر_شخصی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
میگن پسر خوب همون پسر بدیه که هنوز لو نرفته :D

اینم واسه اینکه اسپم نشده باشه:

امروز قیمت دلار صعودی بوده اگر این روند ادامه پیدا کنه تاثیر خوبی توی بورس از لحاظ روانشناسی بازار نداره و احتمالا اون افراد خاص خروج بزنن..

#نظر_شخصی
اخه این دیگه چه تحلیلیه !
نترس کسی به خاطر رشد دلار خروج نمیزنه !

Captive

لایک‌ها
16,665
اخه این دیگه چه تحلیلیه !
نترس کسی به خاطر رشد دلار خروج نمیزنه !

من خودم اینجا دنبال یادگیری هستیم نه ترسوندن و یا ترسیدن از کسی یا چیزی.

تعصب بی جا و غیر منطقی در بازار سرمایه ضربه بدی به تریدر میزنه.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
از پرتفوی وغدیر خبر دارید؟ من جایی خوندم که تعداد زیادی سهم سیمانی توش داره. درسته؟
تحلیلی از قیمت و وضعیتش دارید؟ کنجکاو شدم در موردش...

Captive

لایک‌ها
16,665
وغدیر ۸۰۰
ومهان ۱۱۸۰
فولاد ۷۹۶
تاپیکو ۸۰۰
فاراک ۱۰۸۰
شتران ۱۱۰۰
شپنا ۱۰۸۰
وبملت ۱۶۰۰
وبصادر ۱۵۰
وتجارت ۱۶۰
وخارزم ۹۹۰
و ....

اینا بمونه به یادگاری ۷ خرداد ۹۹

من زمانی که این پست رو زدید یه نوت پد باز کردم و کپی پیستشون کردم :دی نه به این دلیل که مثلا 7 خرداد 1400 دوباره نقل قول ـش کنم چون مطمئن بودم روی حساب و کتاب این پست زده شده، حال چند تا سوال دارم:

1. فولاد منظورتون فخوز که نیست درسته؟ منظورتون فولاد مبارکه اصفهان هست درسته؟

2. وغدیر رو تا یک ماه آینده از لحاظ تکنیکال چطور میبینید؟

3. تاپ 5 رو بخواهید از این لیست بکشید بیرون کدومارو معرفی میکنید؟

ممنون

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان من #وغدیر سنگین دارم برای همین روندش رو مدام چک میکنم. از حوالی 100 تومن تا الان (شکسته شده). اگر دیدید بالای 1200 تثبیت شد ورود کنید که به اصلاح احتمالی نخورید. بهترین زمان خریدش حدود 10 روز پیش بودم. خودم علاوه بر قبلی ها، زمانی که به 800 تومن اصلاح کرد (از 1100 تومن) مجدد سنگین خریدم برای همین کلا تو سود خوبی هستم از این سهم و البته هیچوقت هم نمیفروشمش و حسابش از سهم های کوتاه مدتم جداست (مگر اینکه به نون شب محتاج بشم). فقط مراقب اصلاح احتمالی کوتاه مدت باشید. این سهم برای بلند مدت نظیر نداره.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
از پرتفوی وغدیر خبر دارید؟ من جایی خوندم که تعداد زیادی سهم سیمانی توش داره. درسته؟
اینو از سایتش برداشتم
ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ و ﺻﻨﻌﺖ ﻏﺪﯾﺮ در ﺗﺎرﯾﺦ 1376/8/22 ﺗﺤﺖ ﺷﻤﺎره 135658 در اداره ﺛﺒﺖ ﺷﺮﮐﺘﻬﺎي ﺗﻬﺮان ﺑﻪ ﺛﺒﺖ رﺳﯿﺪه اﺳﺖ. اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ در ﺻﻨﻌﺖ ﺳﯿﻤﺎن ﺑﺎﻫﺪف اﯾﺠﺎد ، ﺗﻮﺳﻌﻪ ، راه اﻧﺪازي و اداره اﻧﻮاع ﻃﺮﺣﻬﺎ و واﺣﺪﻫﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪي دراﯾﻦ ﺻﻨﻌﺖ و ﺻﻨﺎﯾﻊ واﺑﺴﺘﻪ از ﺳﺎل 1382 رﺳﻤﺎ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ. ﮔﺮوه ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاري ﻏﺪﯾﺮ ﻣﺎﻟﮏ 100 درﺻﺪ ﺳﻬﺎم اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 3350 ﻣﯿﻠﯿﺎرد رﯾﺎل ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ . ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ و ﺻﻨﻌﺖ ﻏﺪﯾﺮ ﺑﺎ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﭼﻬﺎر ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺰرگ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﻨﺪه ﺳﯿﻤﺎن ﺳﭙﺎﻫﺎن، ﺳﯿﻤﺎن ﺷﺮق، ﺳﯿﻤﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن و ﺳﯿﻤﺎن دﺷﺘﺴﺘﺎن 10 درﺻﺪ از ﺳﻬﻢ ﺑﺎزار ﺳﯿﻤﺎن ﮐﺸﻮر را در اﺧﺘﯿﺎر دارد.

وغدیر تقریبا تو بیشتر صنایع سهم داره

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اینو از سایتش برداشتم
ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ و ﺻﻨﻌﺖ ﻏﺪﯾﺮ در ﺗﺎرﯾﺦ 1376/8/22 ﺗﺤﺖ ﺷﻤﺎره 135658 در اداره ﺛﺒﺖ ﺷﺮﮐﺘﻬﺎي ﺗﻬﺮان ﺑﻪ ﺛﺒﺖ رﺳﯿﺪه اﺳﺖ. اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ در ﺻﻨﻌﺖ ﺳﯿﻤﺎن ﺑﺎﻫﺪف اﯾﺠﺎد ، ﺗﻮﺳﻌﻪ ، راه اﻧﺪازي و اداره اﻧﻮاع ﻃﺮﺣﻬﺎ و واﺣﺪﻫﺎي ﺗﻮﻟﯿﺪي دراﯾﻦ ﺻﻨﻌﺖ و ﺻﻨﺎﯾﻊ واﺑﺴﺘﻪ از ﺳﺎل 1382 رﺳﻤﺎ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻤﻮده اﺳﺖ. ﮔﺮوه ﺷﺮﮐﺖ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاري ﻏﺪﯾﺮ ﻣﺎﻟﮏ 100 درﺻﺪ ﺳﻬﺎم اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 3350 ﻣﯿﻠﯿﺎرد رﯾﺎل ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ . ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ و ﺻﻨﻌﺖ ﻏﺪﯾﺮ ﺑﺎ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﭼﻬﺎر ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺰرگ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﻨﺪه ﺳﯿﻤﺎن ﺳﭙﺎﻫﺎن، ﺳﯿﻤﺎن ﺷﺮق، ﺳﯿﻤﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن و ﺳﯿﻤﺎن دﺷﺘﺴﺘﺎن 10 درﺻﺪ از ﺳﻬﻢ ﺑﺎزار ﺳﯿﻤﺎن ﮐﺸﻮر را در اﺧﺘﯿﺎر دارد.

#وغدیر به قدری پورتفو متنوعی داره که در کنار #شستا و دو، سه نماد دیگه تنها سهم های گروه «شرکت های چند رشته ای» هستن و حساب اینها جدا از سهم های معمولی گروه «سرمایه گذاری» هست. ولی بازم میگم به نظر من (که میتونه کاملا اشتباه و غیر کارشناسی باشه) در مقطع فعلی اگر کسی دید خیلی کوتاه مدت داره بالای 1200 که کامل تثبیت شد فقط با ریسک خودش ورود کنه. بلند مدت اما بی نظیر خواهد بود. هرچند در همین کوتاه مدت هم در 3 ماه از 440 تومن شده 1200 تومن یعنی چیزی حدود 3 برابر. متاسفانه خیلی از زیربخش هاش غیر بورسی هستند و وارد بورس نکرده. مثل همین هولدینگ سیمانیش. DPS این سهم برای 1398 مبلغ 49 تومن بود (مقایسه کنید با سهم هایی که 1 تومن سود نقدی میدن اونم چند ماه بعد!) و بلافاصله هم بعد از مجمع واریز کرد.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
حدود 10 سال وغدیر دارم
هر چند سال یه بار خیز بر میداره
با قیمت های مختلف جمعش کردم
خودش غولی هست و کلی زیرمجموعه داره اما در بیشتر مواقع قیمت زیرمجموعه هاش از خودش بیشتر میشه!
بعضی وقت ها عجیب درجا میزنه.
سوددهی و افزایش سرمایه اش خیلی خوبه و برای بلندمدت سهم آرام و قابل اطمینانی هست اما اگر رشد شارپی میخواهید تابحال من ندیدم.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
من زمانی که این پست رو زدید یه نوت پد باز کردم و کپی پیستشون کردم :دی نه به این دلیل که مثلا 7 خرداد 1400 دوباره نقل قول ـش کنم چون مطمئن بودم روی حساب و کتاب این پست زده شده، حال چند تا سوال دارم:

1. فولاد منظورتون فخوز که نیست درسته؟ منظورتون فولاد مبارکه اصفهان هست درسته؟

2. وغدیر رو تا یک ماه آینده از لحاظ تکنیکال چطور میبینید؟

3. تاپ 5 رو بخواهید از این لیست بکشید بیرون کدومارو معرفی میکنید؟

ممنون
نه فولاد خوزستان نمادش فخوزه، منظورم همین فولاد مبارکه بود. البته فخوز هم دست کمی از فولاد نداره و سهم خوبیه

وغدیر مقداری اشباع خرید داره به خاطر رشد شارپی که این یکی دو هفته داشته اما با بنیادی که داره اهدافش بالاتر از این حرفاست

تاپ۵ که خب راستش اکثر این سهما از یه خانواده ان. اما در این لحظه بهترینش به نظرم ومهانه. چون بقیه تو همین دو هفته رشد زیادی کردن. اصلا خود ومهان گلچینی از بهترین و بنیادی ترین سهمای بورسه. از جمله وغدیر فملی وبملت کگل شپنا البرز وسینا ونوین تاپیکو و همچنین کلی سهم سیمانی.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
#وغدیر به قدری پورتفو متنوعی داره که در کنار #شستا و دو، سه نماد دیگه تنها سهم های گروه «شرکت های چند رشته ای» هستن و حساب اینها جدا از سهم های معمولی گروه «سرمایه گذاری» هست. ولی بازم میگم به نظر من (که میتونه کاملا اشتباه و غیر کارشناسی باشه) در مقطع فعلی اگر کسی دید خیلی کوتاه مدت داره بالای 1200 که کامل تثبیت شد فقط با ریسک خودش ورود کنه. بلند مدت اما بی نظیر خواهد بود. هرچند در همین کوتاه مدت هم در 3 ماه از 440 تومن شده 1200 تومن یعنی چیزی حدود 3 برابر. متاسفانه خیلی از زیربخش هاش غیر بورسی هستند و وارد بورس نکرده. مثل همین هولدینگ سیمانیش. DPS این سهم برای 1398 مبلغ 49 تومن بود (مقایسه کنید با سهم هایی که 1 تومن سود نقدی میدن اونم چند ماه بعد!) و بلافاصله هم بعد از مجمع واریز کرد.
2 3 نماد دیگه چیا هستن؟
#پردیس رو میشه قیاس کرد با وغدیر؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

اطلاعیه های کدال برای وغدیر
آخرین پورتفوی شرکت رو تا آخر اردیبهشت 99 ضمیمه کردم ;)

اینو از سایتش برداشتم

فایل رو ضمیمه کردم

حدود 10 سال وغدیر دارم
هر چند سال یه بار خیز بر میداره
با قیمت های مختلف جمعش کردم
خودش غولی هست و کلی زیرمجموعه داره اما در بیشتر مواقع قیمت زیرمجموعه هاش از خودش بیشتر میشه!
بعضی وقت ها عجیب درجا میزنه.
سوددهی و افزایش سرمایه اش خیلی خوبه و برای بلندمدت سهم آرام و قابل اطمینانی هست اما اگر رشد شارپی میخواهید تابحال من ندیدم.
دقیقا
من خودم شدیدا به سهم هایی که آروم و به دور از حاشیه هستن علاقه دارم . وقتی درجا میزنه بهترین فرصت واسه اضافه کردنه ;)

فایل های ضمیمه

• وغدیر.pdf
    87.6 KB · نمایش ها: 17
بالا