• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
سلام،من کارتم عوض کردم شماره کارتم تغییر کرده،لازمه برای سجام اطلاعاتم ویرایش کنم؟یادم نیس شماره کارت برای سجام لازم بود یا ن؟
اگه شماره حساب متصل تغییر نکرده نه نیازی نیست

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
متاسفانه روی قله خریدی اما اگر حساب کنی بالای میانگین ماه در حال معامله هست

خودم حفاری دارم
میانگین مگه قرار بود بگیریم :( . گفتم یک ماه سبد گردونی اختصاصی جناب حسینی رو برنده شدما :D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
لحظات آخر خواستم وبلمت رو با کویر عوض کنم و برگردم سمت کویر ، 4 ثانیه وقت کم آوردم. ساعت 12:30:04 سفارش خرید کویر زده شد. حالا ببینیم فردا کویر چند میشه
خصدرا هم از صف فروش 20-30 میلیونی دراومد.
شاید فردا قرن از ضرر در بیاد. دانا و صبا هم پس فردا

امروز دارایی (مانده + پرتفو) به بیشترین مقدار ارزش رسید.

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینا عذابن
باز دم شستا گرم که بازارش هم گرمه اما پیزد و آریا مگه میشه خرید. به نظرم ناظر به حقوقی که عرضه نداره باید یه اخطار بده.
تنها عرضه اولیه هایی که برای منه تازه وارد تو بورس برکت داشتند صبا و شستا بود-بقیه فقط مفتی کامزد کارگزاری دادم-همشونو فروختم- گزینه خرید اتومات عرضه اولیه تو ایزی تریدر رو برداشتم تا برام نخر عرضه اولیه وپویا رو-----اگر در حد چند میلیون بود میخریدمش ولی با این مقدار کم نمیخوامش-مبارکه بقیه

مفید کلا ریده امروز . اول قسمت برداشتم کار نمیکنه .....دوم درخواست برداشت دو روز قبلم منو هنوز انجام نداره .... سوم درخواست خرید با تاخیر میفرسته
تا الان اونطور مشکل نداشتم
امروز مفید خیلیا رو بدبخت کرده-مطمعنم امروز بعضی به خاطر هنگ نرم افزار کارگزاریشون خیلی ضرر کردند تو خرید و فروش های سهامشون-ممکنه کسی خواسته رو مثبت 5 سهمش رو بفروشه بعد دیده سهم داره پایینتر بیاد دوباره خواسته سفارش فروشش رو کنسل بزنه ولی چون سیستم کارگزاریش اختلال داشته نتونسته کنسل بزنه و سهم تا منفی 5 رفته و با 10 درصد منفی سهمش فروش رفته!!!!خیلی پیش میاد از این چیزا-تو چنین روزهایی من سعی میکنم نه خرید بزنم نه فروش.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
تنها عرضه اولیه هایی که برای منه تازه وارد تو بورس برکت داشتند صبا و شستا بود-بقیه فقط مفتی کامزد کارگزاری دادم-همشونو فروختم- گزینه خرید اتومات عرضه اولیه تو ایزی تریدر رو برداشتم تا برام نخر عرضه اولیه وپویا رو-----اگر در حد چند میلیون بود میخریدمش ولی با این مقدار کم نمیخوامش-مبارکه بقیه

عرضه اولیه چند میلیونی دیگه بعیده داشته باشیم
معمولا سالی یکی میاد پارسال نوری بود امسالم شستا
تازه کد ها هم بیشتر شدن دیگه همون میلیونی ها هم میان زیر میلیون

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
امروز دوتا تجربه ای که به دست اورده بودم رو استفاده کردم.
اولی اینکه یه سهمی رو خیلی وقت میخواستم بخرم. امروز منفی شد ، سریع تصمیم گرفتم بخرم. یه لحظه فکر کردم که بعد از رشد شارپ ممکنه اصلاح کنه و اشتباه قبلیم که خرید تو سقف بود رو نکردم. حالا منتظره معاملات فردا میشم.
دومی اینکه یه سهمی دارم که رشد شارپ داشته امروز قدرت فروشنده ها خیلی زیاد شد سیو سود کردم. فردا باید ببینم روند معاملات چه جوری میشه.

کلا تجربه ادم که میره بالاتر هیجانش کمتر میشه. در کل برام سخته که هی بشینم مانتیور رو نگاه کنم کاری نکنم واسه همین تنها راه چاره ای که پیدا کردم این بود که یه مبلغ نسبتا کمی رو تو پرتفوی نیگه داشتم فقط با اون بازی میکنم و هیجان کاذبم رو تخلیه می کنم و این کار باعث شده نرم سراغه سهم های اصلیم و با هیجان الکی خرابشون کنم/

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ای فروشندگان بیچاره :D چه انتقام سختی خواهد گرفت بازار ازفروشندگان سه شنبه و چهارشنبه

این رو یادتونه؟ شاخص تا ۹۱۳ هزار هم اومد یه عده که سهم داشتن تب و لرز کرده بودن اوناییم که تو بورس نبودن دادار دودوم راه انداخته بودن و دهل و تنبک میزدن که بورس سقوط کرد

الان شاخص بیش از ۴۰۰ هزار واحد بالاتر از اون روزه. فروشنده بیچاره شد یا نه؟ فولاد ۸۰۰ تومنی صف فروش شد ۱۳۵۰ صف خرید(انگار سکه ۸ میلیونی تو دو هفته بشه ۱۳.۵ میلیون)

ما چیزی که در حد توان و دانشمون بوده رو سعی کردیم اینجا به اشتراک بذاریم. یه عده کم عقل و دلقک حالا بیان مسخره بازی در بیارن.

یه عده هم که دانشش رو ندارن فکر میکنن ما شعبده بازی میکنیم و ادعامون زیاده. نه خیر، ادعایی در کار نیست. فقط آنچه شما در آینه نمیبینید ما در خشت خام میبینیم و هضم کردنش اون اوایل برای شما سخته و در برابرش مقاومت میکنید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قیمت هایی که قبلا خرید زده بودم و مقایسه با قیمت امروز و افزایش قیمتی که تا حالا داشتن

تپکو، آذر 100 امروز 431، بازده 331 درصد
دتوزیع، آذر 3025 امروز 7797 بازده 157 درصد
وبملت ، آذر 618 امروز 2366 بازده 282 درصد
کمنگنر، آذر 2575 امروز 10080، بازده 291
اطلس، آذر 4783 امروز 17520 بازده 266
ذوب، بهمن 282 امروز 802 بازده 184 درصد
وتجارت، بهمن 68، امروز 267، بازده 292
سپ، اسفند 1759 امروز 4960 بازده 182

بازده خودم تا الان ....

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
⚫️ پیش بینی مبلغ مورد نیاز خرید عرضه اولیه سهم #وپویا در روز چهارشنبه 99/04/04 در صورت #استقبال

حداکثر مبلغ خرید برای 300 سهم: 1/236/000 ریال

درصورت استقبال 3.3 تا 4 میلیون نفر: تعداد 140 تا 169 سهم به هر کد(حدود 57 تا 70 هزار تومان)

پ.ن1: سعی کنید در صورت تمایل به خرید از امروز حسابتان شارژ باشد زیر ممکن است بخاطر ترافیک بالا، با مشکل مواجه شوید.

پ.ن2: با توجه به افزایش متقاضیان خرید، نیاز به نقدینگی زیادی ندارد و تاثیری نیز بر بازار، نخواهد گذاشت.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این رو یادتونه؟ شاخص تا ۹۱۳ هزار هم اومد یه عده که سهم داشتن تب و لرز کرده بودن اوناییم که تو بورس نبودن دادار دودوم راه انداخته بودن و دهل و تنبک میزدن که بورس سقوط کرد

الان شاخص بیش از ۴۰۰ هزار واحد بالاتر از اون روزه. فروشنده بیچاره شد یا نه؟ فولاد ۸۰۰ تومنی صف فروش شد ۱۳۵۰ صف خرید(انگار سکه ۸ میلیونی تو دو هفته بشه ۱۳.۵ میلیون)

ما چیزی که در حد توان و دانشمون بوده رو سعی کردیم اینجا به اشتراک بذاریم. یه عده کم عقل و دلقک حالا بیان مسخره بازی در بیارن.

یه عده هم که دانشش رو ندارن فکر میکنن ما شعبده بازی میکنیم و ادعامون زیاده. نه خیر، ادعایی در کار نیست. فقط آنچه شما در آینه نمیبینید ما در خشت خام میبینیم و هضم کردنش اون اوایل برای شما سخته و در برابرش مقاومت میکنید.

بعضیا پول لازم دارن میفروشن،بعضیا تو سود هستند میفروشن و بعضی ها طبق تحلیلی که میکنن و الی ماشالله... دلایل زیادی واسه فروش سهم هست نمیشه گفت فروشندگان بیچاره.

مثلا یکی از آشنایان بنده که اصلا تو این بازی ها هم نبود سهامش 10 برابر شده بود و روی 1ت تقریبا سل زد، بورس باز و بورسی هم نبود، بعد از فروش سهام تا 5 برابر همون قیمت رشد کرد... حالا فروشنده بیچاره هست یا بدشانس یا... نمیشه گفت.. به قول گفتنی باید فروشنده ای باشه تا تازه وارد ها هم بتونن ورود کنن یا نه.

در مورد بازار بورس ایران هم مدیریت سرمایه به نظر من یکی از مهمترین نکاتی هست که باید رعایت بشه یعنی اگر تو زندگی شخصی هم کسی رعایت میکنه اینجا 100 برابر اون رو باید مواظب باشه و رعایت کنه... به هیچ وجه نباید هیجانی رفتار کرد. از گذشته و اتفاقاتی که رخ داده باید درس بگیریم.

یک تعمیرکار زمانی میتونه ماشین شما رو تعمیر کنه که بفهمه مشکل از کجاست، عیب اصلی رو پیدا کنه، من/شما و یا هر کس دیگه ای هم اگر دلیل اصلی رشد بورس رو تو این یک سال اخیر بدونیم میتونیم حدس بزنیم این بازی تا کی ادامه داره...

به قول قدیمی ها هم: بازی اشکنک داره سر شکستنک داره.

حالا زرنگ اونی هست که حتی اگر 1% هم قرار بود بلایی سرش بیاد ضربه مغزی نشه و فقط با یه خراش کوچولو رو دستش از بازی خارج بشه و چه بسا با پیروزی و سود...

به قول گفتنی:

پرسود باشید :دی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
از این تاریخ به بعد در این بخش هیچ گونه فعالیتی نخواهم داشت
موفق و پیروز باشید

میانگین مگه قرار بود بگیریم :( . گفتم یک ماه سبد گردونی اختصاصی جناب حسینی رو برنده شدما :D
خرید من زیر ۱۰۰۰ و اولین تارگت 2500
بر اساس سوینگ ها گاهی تعداد سهام کم و زیاد میکنم منتهی هدف اصلی همان که عرض کردم

Captive

لایک‌ها
16,665

Captive

لایک‌ها
16,665
اگر من حرفی زدم که دوستان ناراحت شدن بگید، اگر کسی باید فعالیتش محدود بشه من هستم چون صرفا بورسی نیستم و جهت کسب اطلاعات و کسب تجربه وارد شدم، اگر یه موقع حرفی زدم صرفا به خاطر تجربم در بازار های دیگه بوده و کمکی هر چند کوچک به دیگران.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگر من حرفی زدم که دوستان ناراحت شدن بگید، اگر کسی باید فعالیتش محدود بشه من هستم چون صرفا بورسی نیستم و جهت کسب اطلاعات و کسب تجربه وارد شدم، اگر یه موقع حرفی زدم صرفا به خاطر تجربم در بازار های دیگه بوده و کمکی هر چند کوچک به دیگران.
نه عزیز دل ;)
قطعا آقای حسینی دلایل خودشون رو دارن
تمام بچه هایی که اینجا فعالیت میکنن میتونن صحبت و نظراتشون رو بیان بکنن تا زمانی که به کسی توهین نشه
نه به خاطر شما ( من از شما چیزی ندیدم ) ، شاید جای دیگه آقای حسینی صحبتی رو دیده باشن که باعث رنجش خاطر ایشون شده باشه و این تصمیم رو گرفته باشن :)

در کل نظر من اینه که تاپیک های این مدلی بیشتر محلی برای گپ و گفتمان هستش و رفع ابهامات و تبادل نظر
به دلایلی صحبت های تخصصی توی فضای مجازی جایی نداره و در حقیقت معنی هم نداره یک کاربر ، شخص دیگه رو قانع بکنه ، چون منفعت مشترکی ندارن

اولش بنده تصمیم داشتم فعالیت نکنم ولی با عقایدی که داشتم همسو نبود و بنابراین تصمیم گرفتم صحبت تخصصی نکرده و صحبت هام رو کوتاه بکنم :D

صحبت تخصصی = برداشت اشتباه بعضی از کاربرها = " متضرر شدن اون اشخاص " یا " بحث و کل کل الکی "

صحبت تخصصی باید جایی باشه که همگی در اون سطح از تخصص باشن ، پزشکی که توی جمع مهندس ها صحبت بکنه ، یا باعث به خطر افتادن جون مهندس ها میشه یا باعث شنیدن تیکه و کل کل از سمت مهندس ها ! هم دکتر و هم مهندس ها همگی تحصیل کرده هستن ولی در یک سطح از تخصص نیستن

توی تاپیک مسکن ، یه بنده خدا ادعای تحلیلگر بودن ملک داشتش ، با صحبت هاشون هم بقیه رو به اشتباه میندازه ! منی که توی این بازارم میفهمم ولی شاید کسی این موضوع رو ندونه و به بنده و اون شخص یک مدل نگاه بکنه ! چند بار سوالی رو مطرح کردن ، من اونجا جواب هر کسی رو میدم به غیر ایشون ! به محض اینکه چیزی بگم قطعا صحبت های بی منطقش رو شروع میکنه .

Captive

لایک‌ها
16,665
نه عزیز دل ;)
قطعا آقای حسینی دلایل خودشون رو دارن

بله صحبت های شما رو قبول دارم و درسته... اما به شخصِ شاید بیش از 10 سال هست که ایشون رو میشناسم و قدیم باهم کار میکردیم، وجود ایشون برای این انجمن و به خصوص این تاپیک لازم هست واقعا...

و اگر مسئله ی واقعا مهمی نیست بهتره که تجدید نظر کنن، البته نه به خاطر خودشون بلکه به خاطر اون افرادی که میتونن از کلمه به کلمه ی صحبت های ایشون درس بگیرن و توی معاملاتشون استفاده کنن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دولت 5.67 درصد از سهم خودش تو بانک ملت رو کم کرده ، از 16.95 درصد شده 11.28 درصد، همین دارا یکم نیست؟
شستا هم 2 درصد اضافه کرده

Last edited:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دولت 5.67 درصد از سهم خودش تو بانک ملت رو کم کرده ، از 16.95 درصد شده 11.28 درصد، همین دارا یکم نیست؟
خودشه
5900 از 17000 میلیارد دارا یکم فروش رفت
اینم 33.4 درصد دارایی دولت در این سهم + 4 تای دیگه ست

چراغ خاموش اضافه شده به صندوق

1592833553810.png

بالا