اگر من حرفی زدم که دوستان ناراحت شدن بگید، اگر کسی باید فعالیتش محدود بشه من هستم چون صرفا بورسی نیستم و جهت کسب اطلاعات و کسب تجربه وارد شدم، اگر یه موقع حرفی زدم صرفا به خاطر تجربم در بازار های دیگه بوده و کمکی هر چند کوچک به دیگران.
نه عزیز دل

قطعا آقای حسینی دلایل خودشون رو دارن
تمام بچه هایی که اینجا فعالیت میکنن میتونن صحبت و نظراتشون رو بیان بکنن تا زمانی که به کسی توهین نشه
نه به خاطر شما ( من از شما چیزی ندیدم ) ، شاید جای دیگه آقای حسینی صحبتی رو دیده باشن که باعث رنجش خاطر ایشون شده باشه و این تصمیم رو گرفته باشن
در کل نظر من اینه که تاپیک های این مدلی بیشتر محلی برای گپ و گفتمان هستش و رفع ابهامات و تبادل نظر
به دلایلی صحبت های تخصصی توی فضای مجازی جایی نداره و در حقیقت معنی هم نداره یک کاربر ، شخص دیگه رو قانع بکنه ، چون منفعت مشترکی ندارن
اولش بنده تصمیم داشتم فعالیت نکنم ولی با عقایدی که داشتم همسو نبود و بنابراین تصمیم گرفتم صحبت تخصصی نکرده و صحبت هام رو کوتاه بکنم
صحبت تخصصی = برداشت اشتباه بعضی از کاربرها = " متضرر شدن اون اشخاص " یا " بحث و کل کل الکی "
صحبت تخصصی باید جایی باشه که همگی در اون سطح از تخصص باشن ، پزشکی که توی جمع مهندس ها صحبت بکنه ، یا باعث به خطر افتادن جون مهندس ها میشه یا باعث شنیدن تیکه و کل کل از سمت مهندس ها ! هم دکتر و هم مهندس ها همگی تحصیل کرده هستن ولی در یک سطح از تخصص نیستن
توی تاپیک مسکن ، یه بنده خدا ادعای تحلیلگر بودن ملک داشتش ، با صحبت هاشون هم بقیه رو به اشتباه میندازه ! منی که توی این بازارم میفهمم ولی شاید کسی این موضوع رو ندونه و به بنده و اون شخص یک مدل نگاه بکنه ! چند بار سوالی رو مطرح کردن ، من اونجا جواب هر کسی رو میدم به غیر ایشون ! به محض اینکه چیزی بگم قطعا صحبت های بی منطقش رو شروع میکنه .