• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
برای دوستان یک قسمت اموزشی با ذکر مثال بذارم تا دقیق جا بیفته

فکر کنید بازار اول صبح یک منفی میخوره چیکار میکنید مثا دیروز درست حدس زدید #صف فروش سریع میریم تو صف فروش

حالا بازار مثبت میشه مثل امروز چیکار میکنید افرین گل پسر سریع میریم همون سهم تو #صف خرید

نتیجه دائم غر میزنیم که پولمون تو بورس رفته همش کلک و حقه بازیه

اصلا زحمت توجه و گوش دادن به اموزش ها و حرفها دوستان برای # عدم هیجان نداریم

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوستان یک راهنمای بکنند در مورد صندوق ها
معنی NAV ابطال چیه؟ یعنی من بخرم با این قیمت فروش میره یا قیمتی که داره معامله میشه؟

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان سیتا رو توی مفید سرچ میکنم چیزی نمیاره. واسه شما هم همینطوره؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان سیتا رو توی مفید سرچ میکنم چیزی نمیاره. واسه شما هم همینطوره؟
اره ......به هر حال فردا عرضه میشه نگران نباش پول که باشه مفید خودش خرید میزنه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
ملت تو دارا-یک دیوونه شدن تو دو سه روز از 10 تومن رسیده 32 تومن دامنه نداره همینجوری میزنن! حالا این به کنار یه عده که واسه خرید یه صفر زیاد زدن یا واسه فروش یه صفر کم گذاشتن و چون دامنه نداره سیستم تایید کرده به فنا رتن :eek:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دارا یکم 30 درصد بالای ناو معامله میشه
ولی همه پرتفوش صف خریده (نمیشه فروخت رفت اون 5 تا سهم رو خرید ) ولی بازم 30 درصد زیاده
الان مجاز محفوظـ ـه

ملت تو دارا-یک دیوونه شدن تو دو سه روز از 10 تومن رسیده 32 تومن دامنه نداره همینجوری میزنن! حالا این به کنار یه عده که واسه خرید یه صفر زیاد زدن یا واسه فروش یه صفر کم گذاشتن و چون دامنه نداره سیستم تایید کرده به فنا رتن :eek:
قیمت رو 10 ریال هم بزنی باید به اول صف خرید بفروشه . مگر اینکه حجم بالا باشه صف ها رو خالی کنه
حالا این 10 ریالی که رو تابلو ثبت میشه نمیدونم چیه
یکی این وسط داره میخوره

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوستان

لطفا بنده رو بعنوان تازه وارد به بورس راهنمایی کنید چه سهامی رو بخرم بهتره.
ممنون

سلام

دوست عزیز خودمم چند ماهی بیشتر نیست پنل آنلاین گرفتم. ولی چند نکته وجود داره که گفتم شاید بد نباشه بدونید: مهمترینش اینکه بورس ایران در مقطع فعلی تابع منطق نیست. اینجا بازاریه که سهمی مثل #شستا در فاصله 48 ساعت از صف خرید چند صد میلیونی در قیمت 2800 تومان به صف فروش چند صد میلیونی در قیمت 1400 تومان تبدیل میشه. فقط و فقط و فقط (کوتاه مدت) به جو لحظه ای بازار بستگی داره. در نتیجه شما باید ببینید چه میخواهید بکنید؟ آیا به یک سهامدار حرفه ای بلند مدتی تبدیل میشید؟ یا میخواهید از بیشترین منفعت در کوتاه مدت هم بهره ببرید؟ تعارف رو کنار بگذاریم، الان سهم هایی هستن که صورت مالی رو بخونید و وضعیت رو بسنجید عملا ورشکسته هستن و در یک بازار منطقی باید فقط صف فروش باشن ولی هر روز +5 میخورن. پس اگر میخواید کوتاه مدت سود بیشتری ببرید فقط روند بازار رو بسنجید. اگر میبینید نمادهای خودرویی به هر دلیلی رونق گرفتن، ورود کنید و منفعت ببرید و وقتی حس کردید جو لحظه ای عوض میشه فکر دیگه ای بکنید. نه بازار غیر طبیعی سبز امروز رو باور کنید که رکورد صعود شاخص در یک روز در تاریخ بورس رو شکست - نه بازار منفی دیروز رو. من برای خودم 3 پروفایل تعریف کردم. یکی بلند مدت هست که اهمیتی نداره در کوتاه مدت چه پیش خواهد اومد. بیش از 20 سال دارمشون و تا 20 سال دیگه هم نگه خواهم داشت. یک پروفایل عرضه اولیه و یک پروفایل کوتاه مدت. این پروفایل کوتاه مدت به مراتب بیشتر از اون بلند مدتیه در این 4 ماه به من سود داده ولی میدونم به محض اینکه اتفاقات عجیب و غریب بیفته (...) این سهم ها هم در معرض خطر قرار میگیرند. از بی ضابطه بودن همین بس که من سهمی به نام #غپاک رو چند روز پیش خریداری کردم. امروز بعد از یک افشای الف ساده با 102% بازگشایی شد. همینقدر کشکی. همینقدر غیر طبیعی. میبینید پول چقدر بی ارزش شده؟ حالا اگر شما صورت های مالی و وضعیت این سهم رو بنسنجید میبینید که در عمل به ازای هر سهم 32 تومن زیان ساخته! ولی منفعتی که در بورس داده در کوتاه مدت کم سابقه بوده. من دارم به عنوان سهامدار این سهم اینطور ازش میگم، چون واقعیته. میخوام بگم وضعیت پیچیده تر (یا به عبارتی شلم‌شورباتر) از اونی هست که میبینید. یک موجی ایجاد شده که بسیار، بسیار پرنفعت هست و داره سودهای کلانی میده. اگر معتقدید باید بیشترین استفاده رو کرد، وارد بشید. اینکه چه سهمی بخرید رو هیچکس نمیتونه با قاطعیت بگه. یک سبد safe میتونه این پیشنهاد باشه:

کوتاه مدت: خساپا، خبهمن (alt: دی)
میان مدت: شپنا، اخابر (alt: حکشتی)
بلند مدت: شستا، وغدیر (alt: آریا)

ولی اگر فردا صبح از خواب بلند شدید و دیدین این سهم ها همگی منفی 5 شدند تعجب نکنید. در ضمن صرفا سهم هایی رو پیشنهاد دادم که امکان خرید دارن و همین دیروز برخی رو سهامداران حتی صف فروش کردند. اما این صرفا یک پیشنهاد خام، از یک فرد تازه وارده. پیشنهاد بهتر اینه که اصلا به پیشنهاد دیگران سهم نخرید. به نظرم با عرضه اولیه چهارشنبه شروع کنید.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان یک راهنمای بکنند در مورد صندوق ها
معنی NAV ابطال چیه؟ یعنی من بخرم با این قیمت فروش میره یا قیمتی که داره معامله میشه؟

به طور خلاصه NAV (که مخفف Net Asset Value هست) یعنی ارزش یک صندوق. صندوق دارا یکم 5 تا سهم به طور مشخص داره شامل #وتجارت #وبصادر #وبملت #البرز #اتکام. این 5 سهم تو بورس هم معامله میشن. حالا هرچقدر قیمت اینها نوسان داشته باشه و بالا و پایین بره، NAV کلی اون صندوق هم دستخوش تغییر میشه. مثلا در این لحظه NAV این صندوق 25 هزار تومنه و داره 7-8 هزار تومن بالای NAV معامله میشه. روزی که باز شد تا 21500 تومن هم برخی زرنگی کردن و خریدن. میگن برای اینکه ریسک کاهش پیدا کنه 5% بالا یا پایین NAV خرید و فروش کنید. ولی خب، اون برای بازار منطقی هست. صندوق چیزی به نام صف فروش نداره. NAV میتونه بیاد پایین، ولی به هر حال در نهایت میتونید بفروشید. با قیمتی که عرضه و تقاضا مشخص میکنه (در این لحظه 32 هزار تومن) میتونید بفروشید.

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
دارا یکم 30 درصد بالای ناو معامله میشه
ولی همه پرتفوش صف خریده
من آخرین روز مهلت خریدش که بود تو آگاه اردر گذاشتم، چندوقت قبلم که پرسیدم گفتن پیش خرید شده، ولی هنوز پولم بلوکه است و تو سبد سهام هم نیست!
یعنی مشکلی پیش اومده؟
اینهایی که گذاشتن واسه فروش کی خریدن؟!

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
به طور خلاصه NAV (که مخفف Net Asset Value هست) یعنی ارزش یک صندوق. صندوق دارا یکم 5 تا سهم به طور مشخص داره شامل #وتجارت #وبصادر #وبملت #البرز #اتکام. این 5 سهم تو بورس هم معامله میشن. حالا هرچقدر قیمت اینها نوسان داشته باشه و بالا و پایین بره، NAV کلی اون صندوق هم دستخوش تغییر میشه. مثلا در این لحظه NAV این صندوق 25 هزار تومنه و داره 7-8 هزار تومن بالای NAV معامله میشه. روزی که باز شد تا 21500 تومن هم برخی زرنگی کردن و خریدن. میگن برای اینکه ریسک کاهش پیدا کنه 5% بالا یا پایین NAV خرید و فروش کنید. ولی خب، اون برای بازار منطقی هست. صندوق چیزی به نام صف فروش نداره. NAV میتونه بیاد پایین، ولی به هر حال در نهایت میتونید بفروشید. با قیمتی که عرضه و تقاضا مشخص میکنه (در این لحظه 32 هزار تومن) میتونید بفروشید.
پس یعنی هر وقت خواستیم بفروشیم دیگه نگران این نباید باشیم که نشه فروخت؟ انگار ریسکش خیلی کمتره دیگه
مثلا الان من قصد خرید صندوق آگاس رو دارم.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پس یعنی هر وقت خواستیم بفروشیم دیگه نگران این نباید باشیم که نشه فروخت؟ انگار ریسکش خیلی کمتره دیگه
مثلا الان من قصد خرید صندوق آگاس رو دارم.

هروقت بخواید میتونید بفروشید. بله، منتها به قیمتی که تقاضا باشه. باید بررسی کنید. من باشم توی چنین بازاری که رکورد تاریخ شاخص بورس شکسته شده صندوق که دامنه نوسان نداره نمیخرم. مگر با دید بلند مدت. ولی خب، ترس از جا موندن و این چیزها هم هست. خودتون باید بررسی کنید. اصولا صندوق برای بلند مدت طراحی شده ولی الان جوری شده که همین صندوق دارا یکم شده نامبر وان نوسان گیرها!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام
من تو بورس نیستم ولی ۱تومن دارا یکم قبلا خریدم الان نگا کردم دیدم شده ۳۲۰۰
نمیدونم اینو بخام بفروشم کل پولشو بهم میدن یا نه چون تجربم تو بورس دقیقا صفره و همینم دادم یکی برام ثبتش کرد
الان به نظرتون امروز که ۳۲۰۰ شده بفروشم یا صبر کنم؟

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
بدشانسی راحت میتونستم دارا یکم رو پریروز 23 تومان بخرم ولی نخریدم الان داره رو 32 تومان معامله میشه،حداقل میشد رو حتی 28 تومان هم فروخت و سود خیلی خوبی نصیب میشد
الان که دو روزه محفوط میشه 2 تومان میاد پایین فقط از اون قیمت.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام
من تو بورس نیستم ولی ۱تومن دارا یکم قبلا خریدم الان نگا کردم دیدم شده ۳۲۰۰
نمیدونم اینو بخام بفروشم کل پولشو بهم میدن یا نه چون تجربم تو بورس دقیقا صفره و همینم دادم یکی برام ثبتش کرد
الان به نظرتون امروز که ۳۲۰۰ شده بفروشم یا صبر کنم؟

سلام. والا از روند دقیق شیوه فروش کسانی که خارج از بورس (از طریق بانک و اپ ها) خریداری کردن اطلاع ندارم. اگر تو بورس اکانت/پنل داشتید، بله، میفروختید پولش رو میتونستید بردارید (بعد از 48-72 ساعت). اینکه بفروشید یا نه نظری ندارم.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بچه ها سلام :دی
موقعی که خرید با موفقیت انجام میشه تو قسمت " وضعیت " کامل معامله شده می نویسه ؟
قیمت دارایی ــیم تغییر نکرده ولی پول از حسابم کم شده
از کدوم قسمت باید ببینم خرید یا فروش ــشم موفق بوده ؟
مرسی

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
بچه ها سلام :دی
موقعی که خرید با موفقیت انجام میشه تو قسمت " وضعیت " کامل معامله شده می نویسه ؟
قیمت دارایی ــیم تغییر نکرده ولی پول از حسابم کم شده
از کدوم قسمت باید ببینم خرید یا فروش ــشم موفق بوده ؟
مرسی
قسمت سفارشات

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام، دوستان برای احراز هویت فقط کارگزاری در دفتر پیشخوان، عکس از درخواست کننده گرفته میشه یا نه فقط امضا و اثر انگشت فرم های کارگزاری هست؟

بالا