آره همینه
خرید از بام بانک ملی
آره همینه
اره ......به هر حال فردا عرضه میشه نگران نباش پول که باشه مفید خودش خرید میزنهدوستان سیتا رو توی مفید سرچ میکنم چیزی نمیاره. واسه شما هم همینطوره؟
قیمت رو 10 ریال هم بزنی باید به اول صف خرید بفروشه . مگر اینکه حجم بالا باشه صف ها رو خالی کنهملت تو دارا-یک دیوونه شدن تو دو سه روز از 10 تومن رسیده 32 تومن دامنه نداره همینجوری میزنن! حالا این به کنار یه عده که واسه خرید یه صفر زیاد زدن یا واسه فروش یه صفر کم گذاشتن و چون دامنه نداره سیستم تایید کرده به فنا رتن![]()
سلام دوستان
لطفا بنده رو بعنوان تازه وارد به بورس راهنمایی کنید چه سهامی رو بخرم بهتره.
ممنون
دوستان یک راهنمای بکنند در مورد صندوق ها
معنی NAV ابطال چیه؟ یعنی من بخرم با این قیمت فروش میره یا قیمتی که داره معامله میشه؟
من آخرین روز مهلت خریدش که بود تو آگاه اردر گذاشتم، چندوقت قبلم که پرسیدم گفتن پیش خرید شده، ولی هنوز پولم بلوکه است و تو سبد سهام هم نیست!دارا یکم 30 درصد بالای ناو معامله میشه
ولی همه پرتفوش صف خریده
پس یعنی هر وقت خواستیم بفروشیم دیگه نگران این نباید باشیم که نشه فروخت؟ انگار ریسکش خیلی کمتره دیگهبه طور خلاصه NAV (که مخفف Net Asset Value هست) یعنی ارزش یک صندوق. صندوق دارا یکم 5 تا سهم به طور مشخص داره شامل #وتجارت #وبصادر #وبملت #البرز #اتکام. این 5 سهم تو بورس هم معامله میشن. حالا هرچقدر قیمت اینها نوسان داشته باشه و بالا و پایین بره، NAV کلی اون صندوق هم دستخوش تغییر میشه. مثلا در این لحظه NAV این صندوق 25 هزار تومنه و داره 7-8 هزار تومن بالای NAV معامله میشه. روزی که باز شد تا 21500 تومن هم برخی زرنگی کردن و خریدن. میگن برای اینکه ریسک کاهش پیدا کنه 5% بالا یا پایین NAV خرید و فروش کنید. ولی خب، اون برای بازار منطقی هست. صندوق چیزی به نام صف فروش نداره. NAV میتونه بیاد پایین، ولی به هر حال در نهایت میتونید بفروشید. با قیمتی که عرضه و تقاضا مشخص میکنه (در این لحظه 32 هزار تومن) میتونید بفروشید.
پس یعنی هر وقت خواستیم بفروشیم دیگه نگران این نباید باشیم که نشه فروخت؟ انگار ریسکش خیلی کمتره دیگه
مثلا الان من قصد خرید صندوق آگاس رو دارم.
سلامبه طور خلاصه NAV (که مخفف Net Asset Value هست) یعنی ارزش یک صندوق. صندوق دارا یکم 5 تا سهم به طور مشخص داره شامل #وتجارت #وبصادر #وبملت #البرز #اتکام. این 5 سهم تو بورس هم معامله میشن. حالا هرچقدر قیمت اینها نوسان داشته باشه و بالا و پایین بره، NAV کلی اون صندوق هم دستخوش تغییر میشه. مثلا در این لحظه NAV این صندوق 25 هزار تومنه و داره 7-8 هزار تومن بالای NAV معامله میشه. روزی که باز شد تا 21500 تومن هم برخی زرنگی کردن و خریدن. میگن برای اینکه ریسک کاهش پیدا کنه 5% بالا یا پایین NAV خرید و فروش کنید. ولی خب، اون برای بازار منطقی هست. صندوق چیزی به نام صف فروش نداره. NAV میتونه بیاد پایین، ولی به هر حال در نهایت میتونید بفروشید. با قیمتی که عرضه و تقاضا مشخص میکنه (در این لحظه 32 هزار تومن) میتونید بفروشید.
سلام
من تو بورس نیستم ولی ۱تومن دارا یکم قبلا خریدم الان نگا کردم دیدم شده ۳۲۰۰
نمیدونم اینو بخام بفروشم کل پولشو بهم میدن یا نه چون تجربم تو بورس دقیقا صفره و همینم دادم یکی برام ثبتش کرد
الان به نظرتون امروز که ۳۲۰۰ شده بفروشم یا صبر کنم؟
قسمت سفارشاتبچه ها سلام :دی
موقعی که خرید با موفقیت انجام میشه تو قسمت " وضعیت " کامل معامله شده می نویسه ؟
قیمت دارایی ــیم تغییر نکرده ولی پول از حسابم کم شده
از کدوم قسمت باید ببینم خرید یا فروش ــشم موفق بوده ؟
مرسی
نگاه کن با یکم سود همه رفتم صف فروش از دست این جماعت جو گیرختوقا با 35 درصد نوسان باز شد