تو مفید نماد سیتا سرچ می کنم نمیاره چطور می خواد فردا عرضه بشه؟
آره درسته فکر کردم امروز سه شنبه هستعرضه اش چهارشنبه اس.فردا نیست
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
از قسمت پروفایل => توافق نامه ها تیکشو بزنسلام من می خواهم نمادی خرید بزنم ولی این پیغام میدهد برای رفعش باید چکار کنم؟
توافق نامه ها رو قبلا تیک زدم بازم چک کردم اوکی بود باز این ارور می دهد.از قسمت پروفایل => توافق نامه ها تیکشو بزن
وابسته به قیمت حراج هستشدوستان من کمی از سهام حق تقدم ونیرو خریدم ولی چون با روند کار اشنا نبودم اون 100 تومن شرکت واریز نکردم ..... . طبق قانون در این حالت شرکت حق تقدم دوباره حراج میذاره و پول منو برمیگردونه
حالا سوال من اینه از اون موقع تقریبا 2 هفته گذشته و ارزش سهام شرکت نسبت به حق تقدم 50 درصد رشد داشته حالا این رشد سرمایه به من تعلق میگیره یا وابسته به قیمت حراج دوباره حق تقدم هستش
دارایکم رو دیروز تو معاملات خریدم نه اونیکه قبلا خریدیمتو سبدبان فقط نشون میده به پرتفو اضافه نمیشه
برای خرید سهام اول آشنایی کلی با بازار ، بعد مطالعه ، بعد تحقیق و تحلیل و در نهایت خریدسلام دوستان
لطفا بنده رو بعنوان تازه وارد به بورس راهنمایی کنید چه سهامی رو بخرم بهتره.
ممنون
سلام دوستان
ممنون
جواد جان به احتمال زیاد به دلیل تقاضای زیاد برای عرضه های اولیه؛ تعداد سهامی که به هر فرد تعلق میگیره تعدادش کمه اگه قرار باشه هر چی عرضه اولیه بگیری چون تعدادش کمه بفروشی به نظرم نخری بهتره اما پیشنهاد میکنم اصلا نفروش و صبر کن وقتی راه داد اضافه کناین سیتا باید ارزش داشته باشه..... اخه وپویا چیه 90 هزار تومن تازه رشد صد در صدم بهت بده بازم چیزی نمیشه دو روزم هست سعی کردم اضافه کنم که نشد احتمالا فردا ردش کنم بره با این مبلغ ارزش نگهداری نداره
تایید و فعال نشده کدبورسی شما در کارگزاریسلام من می خواهم نمادی خرید بزنم ولی این پیغام میدهد برای رفعش باید چکار کنم؟
کد بورسی گرفتی؟سلام دوستان
ممنون
من سشرق دارم و سشمال هر دو امروز منفی بودنسیمان گرون شد
بچه هایی که در گروه های سیمانی سهم دارند تغییرات چطور بوده ؟
سکارون دارم من امروز یه مثبت 3 خورد حالا باید دید روزای دیگه چه کارست که البته خیلی وقته تو منفیهسیمان گرون شد
بچه هایی که در گروه های سیمانی سهم دارند تغییرات چطور بوده ؟