• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بجای اینکه کارمزد رو کم کنن که به قول این دوستمون نوسانگیرا بیان و ثبات یک سهم رو از بین ببرن بیان هسته معاملات رو اتقاء بدن و از طرفی سرورها و تجهیزات کارگزاریهارو یه دستی به سر و روش بکشن !

میگم بیایم یه کمپین تشکیل بدیم هر سهامداری هزار تومن به سازمان بورس کمک کنه باسه ارتقاء هسته :p:D نظرتون چیه ؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
یه خبر خوب
#غگیلا سود مجمع رو از طریق سجام واریز خواهد کرد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بجای اینکه کارمزد رو کم کنن که به قول این دوستمون نوسانگیرا بیان و ثبات یک سهم رو از بین ببرن بیان هسته معاملات رو اتقاء بدن و از طرفی سرورها و تجهیزات کارگزاریهارو یه دستی به سر و روش بکشن !

میگم بیایم یه کمپین تشکیل بدیم هر سهامداری هزار تومن به سازمان بورس کمک کنه باسه ارتقاء هسته :p:D نظرتون چیه ؟
به نظر منم این طرح جدید نوسان گیر ها رو خیلی خوشحال کرد نه سهام دار ها رو
------------------
مشکل پول هسته نیست اصلا ;)

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
از دوستان کسی با کارگزاری سهم آشنا کار کرده ؟
یه صندوق به نام امین آشنا هم دارن که چند ساله باهاشون کار میکنم

پ.ن : میخوام از شر آگاه خلاص شم اعصابمون رو ریخته به هم کلی هم بهم ضرر زده
هر کارگزاری خلوت ، بی نام و نشون و تک شعبه ای باشه خوبه .
کارگزاری بانک ها هم اکثرا خوبن.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
✔ #عرضه_اولیه
نماد #سیتا
چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۴/۱۱

حداکثر تعداد : ۸۰۰ عدد
حداکثر قیمت: ۱۵۷۵۰ ریال
نقدینگی لازم: حدود یک میلیون و دویست و شصت هزار تومان

فایل های ضمیمه

• A364B6E4-1250-4310-9283-682EF219C641.jpeg
    A364B6E4-1250-4310-9283-682EF219C641.jpeg
    119.2 KB · نمایش ها: 15

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
عزیزی توی یک تاپیک موضوعی رو مطرح کردن که لازم دونستم اینجا مطلبی رو بگم !
البته میدونم که خودتون از این موضوع اطلاع دارید ، اما به نظرم باید این قضیه رو بیان بکنم به خصوص برای تازه واردین که طی 1 سال اخیر فقط صعود رو دیدن

شما باید این موضوع رو بهش آگاه باشید که ممکنه سرمایه شما در مدت زمان کوتاهی به یک دوم یا یک سوم قیمت فعلی برسه حتی اگه نزدیک به ارزش ذاتی خریده باشید !
نه اینکه یهو توی 3 ماه قیمت یک سوم بشه و یک دفعه روی همون قیمت بمونه تا ابد . خیر . بسته به بازار و اتفاقی که باعث این ریزش شده ، ممکنه طی 6 ماه تا 2 سال این قیمت برگرده و حتی سود هم بکنید ولی عزیزانی که با دید کوتاه مدت یا میان مدت میان یا عزیزانی که با قرض یا وام یا پولی که میدونن طی چند ماه آینده به اون نیاز شدید دارن ، بدونن که ریسک شدیدی رو متحمل میشن !!
وام یا قرض ، صبر نمیشناسه ! نیاز شدید به پول ، صبر نمیشناسه که بهش بگی یه دو سال صبر بکنی درست میشه !

هیجان و فشار شدید روحی ، به شدت خطرناکه ! خطرناک تر از مصرف هروئین ...
به راحتی باعث سکته ، فوت یا حتی صدمه به دیگران ، به دلیل تحت فشار بودن و پرخاشگری میشه که در نهایت هر دو سمت قربانی میشن
اگه با وام یا قرض وارد شدید یا میدونید طی چند ماه آینده نیاز شدید به پولتون دارید ، فکر نکنید که این اتفاقات فقط تو فیلماست ، خدای نکرده خدای نکرده ، مشکلی برای زندگی و آرامشتون ایجاد نکنید ...

خیلی دیدم و شنیدم که این اتفاقات افتاده . از کسایی که نزدیک هم هستن !

مورد دیگه " سبدگردانی " به هیچ وجه توصیه نمیشه . شاید سال قبل واسه سرمایه گذار 500% سود گرفته باشید و 100 تومنش رو 500 تومن بکنید ، اگه امسال 500 رو 400 بکنید ، اون شخص قدر نشناس ترین و بی شرف ترین شخصی میشه که تا به حال دیدید :D پیش خودش نمیگه 100 من رو 400 کرده ، میگه 500 منو 400 کرده ...
و مطمئن باشید اون آدم مستقیم شکایت مطرح و برای کد معاملاتی شما مشکل درست میکنه و نتیجه اینه که از معدن طلا شما رو برای یک عمر منع میکنن !
اینم دیدم که بعضیا چقدر پست و قدر نشناس هستن و به کوچیکترین چیزی ، وفاداری رو بالامیارن و طرف مقابل رو گاز میگیرن :D

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
عزیزی توی یک تاپیک موضوعی رو مطرح کردن که لازم دونستم اینجا مطلبی رو بگم !
البته میدونم که خودتون از این موضوع اطلاع دارید ، اما به نظرم باید این قضیه رو بیان بکنم به خصوص برای تازه واردین که طی 1 سال اخیر فقط صعود رو دیدن

شما باید این موضوع رو بهش آگاه باشید که ممکنه سرمایه شما در مدت زمان کوتاهی به یک دوم یا یک سوم قیمت فعلی برسه حتی اگه نزدیک به ارزش ذاتی خریده باشید !
نه اینکه یهو توی 3 ماه قیمت یک سوم بشه و یک دفعه روی همون قیمت بمونه تا ابد . خیر . بسته به بازار و اتفاقی که باعث این ریزش شده ، ممکنه طی 6 ماه تا 2 سال این قیمت برگرده و حتی سود هم بکنید ولی عزیزانی که با دید کوتاه مدت یا میان مدت میان یا عزیزانی که با قرض یا وام یا پولی که میدونن طی چند ماه آینده به اون نیاز شدید دارن ، بدونن که ریسک شدیدی رو متحمل میشن !!
وام یا قرض ، صبر نمیشناسه ! نیاز شدید به پول ، صبر نمیشناسه که بهش بگی یه دو سال صبر بکنی درست میشه !

هیجان و فشار شدید روحی ، به شدت خطرناکه ! خطرناک تر از مصرف هروئین ...
به راحتی باعث سکته ، فوت یا حتی صدمه به دیگران ، به دلیل تحت فشار بودن و پرخاشگری میشه که در نهایت هر دو سمت قربانی میشن
اگه با وام یا قرض وارد شدید یا میدونید طی چند ماه آینده نیاز شدید به پولتون دارید ، فکر نکنید که این اتفاقات فقط تو فیلماست ، خدای نکرده خدای نکرده ، مشکلی برای زندگی و آرامشتون ایجاد نکنید ...

خیلی دیدم و شنیدم که این اتفاقات افتاده . از کسایی که نزدیک هم هستن !

مورد دیگه " سبدگردانی " به هیچ وجه توصیه نمیشه . شاید سال قبل واسه سرمایه گذار 500% سود گرفته باشید و 100 تومنش رو 500 تومن بکنید ، اگه امسال 500 رو 400 بکنید ، اون شخص قدر نشناس ترین و بی شرف ترین شخصی میشه که تا به حال دیدید :D پیش خودش نمیگه 100 من رو 400 کرده ، میگه 500 منو 400 کرده ...
و مطمئن باشید اون آدم مستقیم شکایت مطرح و برای کد معاملاتی شما مشکل درست میکنه و نتیجه اینه که از معدن طلا شما رو برای یک عمر منع میکنن !
اینم دیدم که بعضیا چقدر پست و قدر نشناس هستن و به کوچیکترین چیزی ، وفاداری رو بالامیارن و طرف مقابل رو گاز میگیرن :D
کاملا تایید میشه
بورس یعنی سود و ضرر باهم سبز و قرمز باهم
مدیریت هیجان باید داشته باشید یعنی با سود رویاپردازی نکنید و با ضرر پاهاتون شل نشه
گرفتن وام که خیلی خنده داره کسی که درگیر این کار میشه تازه متوجه میشه تو چه چاهی افتاده که تاوانش خیلی زیاده و شاید غیر قابل جبران
نه پول کسی رو وارد کد بورسیتون کنید نه دنبال سبدگردانی باشید (نظر شخصی) اگر خیلی باحالید ماهیگیری رو یاد طرف بدید اگر میگه وقت ندارم یا نمیتونم که کلا ایشون نباید تو بورس سرمایه گذاری بکنه (نظر شخصی)
بازار اصلاح داره عزیزان والا بخدا با وجود اینکه برادرم 6 ساله تو بورسه و استاد دانشگاهم هست و دو تا کارشناسی ارشد تو دو رشته متفاوت هم داره؛ اوایل کار به من نگفت اصلاح یعنی چی وقتی هر چی پول داشتم رو تو صف خرید رفتم و سهم خریدم, یهو اصلاح شد و 50 درصد رفتم تو ضرر تازه فهمیدم اصلاح چیه شاید خنده دار باشه اما الآن به نظرم اصلاح هم خوبه هم نیازه چون میشه اون سهمی که خیلیا تو صف خریدش ایستادن و گیرشون نیومده شما با کمترین قیمت تو منفی 5 و در عرض چند ثانیه میخری و میاد تو پرتفویت :p
کلا بورس آدم خودش رو میخواد یعنی اگر مرد کار باشی و باسه هدف خودت برنامه بچینی و وقت بزاری به جاهایی میبردت که فکرشم نمیکنی اما باید صبور باشی و جسارت داشته باشی و یه جاهایی ریسک کنی (البته پولم داشته باشی);)

light67

Registered User
لایک‌ها
282
لین سهام بانک ملی با ۲۰ درصد خریده بودیم باید چیکارش کنیم بیاد تو پرتفوی ؟ من از خود سایت بانک ملی خریدم

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به روح پرفتوح کارگزاری مفید اجماعا لعنت!
سهم یکی از دوستان رو گزاشتم فروش الان نیمساعته نوشته در حال ارسا و منتظر تایید-نه میشه ویرایشش کرد نه میشه پاکش کرد-قیمت اون سهمم هی میاد پایین-

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان من سهم دارایکم رو دیروز یه تعداد کم خریدم الآن تو سبدم نیست اما تو لحظه ای داره نشون میده :D :D چجوریاست ؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان من کمی از سهام حق تقدم ونیرو خریدم ولی چون با روند کار اشنا نبودم اون 100 تومن شرکت واریز نکردم ..... . طبق قانون در این حالت شرکت حق تقدم دوباره حراج میذاره و پول منو برمیگردونه

حالا سوال من اینه از اون موقع تقریبا 2 هفته گذشته و ارزش سهام شرکت نسبت به حق تقدم 50 درصد رشد داشته حالا این رشد سرمایه به من تعلق میگیره یا وابسته به قیمت حراج دوباره حق تقدم هستش

• Like
Reactions: hsn

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان من سهم دارایکم رو دیروز یه تعداد کم خریدم الآن تو سبدم نیست اما تو لحظه ای داره نشون میده :D :D چجوریاست ؟
تو سبدبان فقط نشون میده به پرتفو اضافه نمیشه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
واقعا بعضی ها را درک نمیکنم اینقدر حرف از عدم کارهای هیجانی زده میشه بازم با یکم منفی سهام خودشون مفت میدن برن سریع میپرن تو صف فروش.

#شتران تو منفی خریدم همین الان تو 7 درصد سود ولی خوب نوسان گیر نیستم که بخوام بفروشم الان 100 میلیون صف خرید شده
#کگهر تو منفی خریدم الان 8 درصد سودم اینم 3 میلیون صف خرید

البته تا اینجور ادما نباشن بقیه سود نمیکنن

بالا