• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
راستش منم یه چیزایی در مورد اصلاح بهم رسیده و البته اصلاح ذات بازار سرمایه هست و به اعتقاد من چیز بدی نیست چون حداقل میشه به سهمایی که همیشه صف خرید بوده وارد شد
در مورد اینکه بخوایم به صحبتها و شنیده ها گوش کنیم و این اتفاق نیوفته؛ سهمی که سود خوبی داده از دست رفته و دیگه ورود بهش خیلی سخت میشه و ای کاش ای کاش پشت سهم میمونه
ضمن اینکه معلوم نیست اگر مثلا اصلاحی درکار باشه اون دوره چند روز طول بکشه شاید بعد از دوروز شاید بعد از ده روز خلاصه ریسکش زیاده من سعی میکنم دست به هیچی نزنم و فقط نگاه کنم یا اصن پشت سیستم نشینم

راستش تجربه اثلاح قبلی منو خیلی اذیت کرد هر سهمی که ۴۰ ۵۰ درصد تو سود بودم شدم صفر.همین الان یه مقداری نقد شدم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
کدوم کارگزاری برای خرید عرضه اولیه خوبه ؟ واسه خرید سیتا میخوام . دو تا عرضه اولیه رو آگاه گند زد :confused: به هر نفر چه تعداد میرسه ؟ چقدر پانل کارگزاری رو شارژ کنیم واسه خرید ؟
یکی دو روز قبل اطلاع رسانی می کنند خودشون

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
الان پنل آگاه شارژ کردم
پول از حساب کم شده و پرداخت هم موفقیت آمیزبوده
توی آگاه پول اضافه نشده فقط زده" در انتظار پاسخ بانک"
مسخره بازی جدیده ؟

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
یه سوال موقع ثبت نام صندوق دارا یکم مگه نگفتند با ۳۰ درصد تخفیف خرید انجام میشود پس چرا به هر نفر ۲۰۰ واحد رسیده؟!!!
هر واحد ۱۰ هزار تومان با کسر تخفیف ۳۰ درصد یا ۱۰ هزار تومان کلا با تخفیف هست!!!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
الان پنل آگاه شارژ کردم
مسخره بازی جدیده ؟
احتمالا ستل نشده
درست میشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه سوال موقع ثبت نام صندوق دارا یکم مگه نگفتند با ۳۰ درصد تخفیف خرید انجام میشود پس چرا به هر نفر ۲۰۰ واحد رسیده؟!!!
هر واحد ۱۰ هزار تومان با کسر تخفیف ۳۰ درصد یا ۱۰ هزار تومان کلا با تخفیف هست!!!
20 درصد گفته بودن قیمت محاسبه شده 12و خورده ای بوده که با تخفیف 20 درصد شد 10 هزار تومن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
الان پنل آگاه شارژ کردم
مسخره بازی جدیده ؟
به نظرم باید فکر تغییر کارگزاری باشیم..این آگاه بعیده مشکلاتش حل بشه..هر روز داستان داره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
به نظرم باید فکر تغییر کارگزاری باشیم..این آگاه بعیده مشکلاتش حل بشه..هر روز داستان داره
با این وضعیتی که اینا دارن باید دو سه تا عضو شیم وقتی سفارش خرید و فروش میزنیم حداقل یکیش عمل کنه :rolleyes:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
با این وضعیتی که اینا دارن باید دو سه تا عضو شیم وقتی سفارش خرید و فروش میزنیم حداقل یکیش عمل کنه :rolleyes:
دوستان چند تا کارگزاری معرفی کردن که فقط ثبت نامشومن غیر حضوری بود که من مراحلش رو رفتم ولی در مرحله اخر ثبت نام اعلام میکنه که برای تایید و احراز هویت باید برید به دفاتر نمایندگی یا پیشخوان.
با توجه به اینکه قبلا تو سجام و سمات و ...احراز شدیم !!!آیا کارگزاری هست که صفر تا صد غیر حضوری باشه بدون یک ثانیه حضور در شعب کارگزاری یا دفاتر پیشخوان؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان کسی از کارگزاری بانک ملی یا پاسارگاد استفاده کرده؟
اینا از مفید بهتر هستن یا نه؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
این دارایکم تو سامانه سمات هست ولی از اونجاییکه زیرساخت عقب مونده ای داره دیده نمیشه
یه خروجی اکسل (دریافت گزارش سبد دارایی) داره اون زیر، به من یه اکسل داد اون تو بود.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ایزی تریدر مفید طبق معمول قطع اونم موقع سفارش گیری

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
یه سوال؟ دیروز سهمی خریدم توی آگاه ولی امروز نگاه میکنم توی سبد سهام نوشته توی تعداد سپرده گذاری و نمیشه فروخت علت چیه؟ اینم ایرادات آگاهه؟ یا من اشتباهی خریدم و اطلاع ندارم؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
آگاه فاجعه نرم افزارش که اصلا کار نمیکنه نسخه وب هم اصلا وصل نمیشه ساعتی 5 ثانیه وصل میشه نمیدونم چرا سهمی رو که دیروز فروختم رو جز سبد سهامام نشون میده :rolleyes:

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
من آگاه یا مفید نیستم و معمولانم مشکلی ندارم اما کلا امروز قطعی با هسته مرکزی خیلی زیاده، نمیدونم عمدیه یا معاملات خیلی زیاده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آگاه کلا قطع ــه :rolleyes:
تو گروه ها میبینم میگن اکثر کارگزاری ها مشکل دارن
جریان چیه ؟

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
آگاه کلا قطع ــه :rolleyes:
تو گروه ها میبینم میگن اکثر کارگزاری ها مشکل دارن
جریان چیه ؟
والا آگاه وصل بودنشم زیاد فرقی نداره اینروزا عین ویترین ــه فقط میشه نگاش کرد نمیزاره بهش دست بزنی ;)

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان من سهام ETF رو از طریق بانک ملی خریده بودم. باید تو پنل کارگزاری مفید درخواست تغییر ناظر بدم که به پرتفوم اضافه بشه ؟

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
تو کارگزاری مفید از 4/2 تغییر کارگزاری برای نماد دارا یکم زدم ولی تو پرتفوی نیامده تو سمات هست

تو صندوق خود دارا یکم http://fi1fund.com/ گفته سند باید از سمات بگیریم بدیم به کارگزاری ولی حقیقتا گزارش اکسل میگیره ولی سند نمی دونم باید از کجا گرفت

بالا