• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

نظر آلپاچینو در رابطه با کارگزاری آگاه

* قضیه دینی نشه ، صرفا منظورم آگاهه :D

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
تو کارگزاری مفید از 4/2 تغییر کارگزاری برای نماد دارا یکم زدم ولی تو پرتفوی نیامده تو سمات هست

تو صندوق خود دارا یکم http://fi1fund.com/ گفته سند باید از سمات بگیریم بدیم به کارگزاری ولی حقیقتا گزارش اکسل میگیره ولی سند نمی دونم باید از کجا گرفت
توی قسمت دارا یه قسمت داره به اسم گزارش دارایی اون بزن لیست سهم میاره جلوی سهام سمت چپ آخرین ستون یه گزینه داره به اسم گواهی سهام روی دریافت بزن یه pdf میده

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
این دارایکم پول هنوز بلوکه است و توی پرتفو لحظه ای نیومده ولی در سبدبان هست و مثل اینکه میشه خرید فروشش کرد.
برای اضافه کردنش به پرتفو باید کار خاصی انجام داد؟ از طریق مفید انلاین خریده بودم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این دارایکم پول هنوز بلوکه است و توی پرتفو لحظه ای نیومده ولی در سبدبان هست و مثل اینکه میشه خرید فروشش کرد.
برای اضافه کردنش به پرتفو باید کار خاصی انجام داد؟ از طریق مفید انلاین خریده بودم.
خیر تو همون سبدبان می مونه من امروز فروختم.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
خیر تو همون سبدبان می مونه من امروز فروختم.
الان فقط توی سبدبان نشون میده. والا میترسم پولو آزاد کنه، دارا یکم هم بکشن بالا مثل وپویا که خرید زدیم سفارشو حذف کردن پولو آزاد کردن. دزد بازاره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان فقط توی سبدبان نشون میده. والا میترسم پولو آزاد کنه، دارا یکم هم بکشن بالا مثل وپویا که خرید زدیم سفارشو حذف کردن پولو آزاد کردن. دزد بازاره
منم از مفید آنلاین خریده بودم و فقط تو سبدبان بود و تو پرتفوی اصلا نشون نمی داد ولی امروز به راحتی فروختم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز نه مفید بالا اومد نه آگاه
به نظرم بهتره از این به بعد پولمو تو دنیای فیزیکی کالا بخرم نگهدارم تا اینکه بیام بریزم توی موبایل و فردا بهم بگن آقا سرور سوخته ، پریده ،نمیدونم هنگ کرده و ... تازه مسخره کردن دور و بری ها هم ب کنار!!!
تلافی هرچی سود هم کردیم به نظرم از تو چشم و بینیمون درمیارن اینا.
درسته بورس همه جای دنیا هست ولی زیر ساختای ما و خیلی داستانای دیگه مثل همه جای دنیا نیست و هر لحظه ممکنه بگن بهمون آقا پولت... شد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
روح‌الله میرصانعی، دبیرکل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار هم در این مورد گفته: "۲۰درصد از کارمزد همه ارکان بازار سرمایه کاهش یافته و ۳۰درصد از کارمزد ارکان بازار نیز باید در صندوق‌های توسعه و تثبیت برای حمایت از بازار واریز شود.

صندوق‌های تثبیت و توسعه بازار از محل دریافت ۳۰درصدی کارمزد ارکان بازار، کار بازارگردانی را انجام می‌دهند و با خرید سهام در روز‌های منفی و همچنین فروش در روز‌های مثبت، به‌نوعی از بازار حمایت خواهند کرد.

کارمزدها از اول مرداد 20 درصد کاهش پیدا میکنه یعنی میشه حدود 1.2 درصد
30 درصد از کارمزدهایی که می گیرن، میره تو صندوق باهاش تو روزهای منفی سهام می خرن ، تو روزای مثبت می فروشن. نوسان گیری؟

------------------------

امروزم بازار رید یکم امیداور میری که سهم داره مثبت میشه، بعد میرینه

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
کاهش کارمزد خیلی خوبه ولی یه بدی داره از اون طرف این نوسانگیرا رحم نمی کنن بیشتر وارد سهما میشن

خوب شاخص هم اصلاحش شروع شد. خوشحالم همین تجربه قبلی باعث شد که تا 80 درصد سرمایم نقد بشم دیروز. 20 درصدی هم که موندن سهمایی هستن که دوماه تو اصلاح هستن و حتی با شاخص منفی هم به نظرم رشد خواهند کرد.
به جز ودی که کاملا خریدش تو اون سقف اشتباه بود و خرید کاملا هیجانی بود. البته هنگ بودن مفید هم بی تاثیر نبود. بلافاصله کنسل کردم ولی خرید رو زد.

سهم لکما رو چندوقت بود دنبالش بودم ، چهارشنبه صفش ریخت و تو منفی بود ولی خرید نکردم. چهارشنبه بعدازظهر افشای الف داد بیرون ولی باز پشیمون نبودم که خرید نکردم. ( چون تحلیل و استراتژی خودمو داشتم) امروز باز شد با اینکه افشای الف بود 5 درصد باز شد، باز تحریک شدم بخرم باز فکر کردم دیدم نباید بخرم. بعدش اخر بازار با صف فروش 20 میلیونی رو کفه قیمت بسته شد طوری که پایانیش از 5 رسید به 1 درصد و مطمینا فردا هم منفی خواهد بود.)

کلا تجربه آدم بیشتر میشه از هیجانش کم میشه ، نه منفی خیلی ناراحتم میکنه نه مثبت خیلی خوشحال. تنها چیزی که خیلی الان منو خوشحال میکنه اینه که سهم طبق پیش بینی تکنیکال و ... که کردم پیش بره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان از عرضه اولیه ها چه خبر

جدید چی داریم؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوستان یک سوال؟
اگه کسی از چند تا کارگزاری یه سهم بگیره تو سامانه سمات بصورت تجمیعی میاره و یا به تفکیک کارگزاری؟ از دوستانی که دارن ممنون میشم یه نگاهی تو سمات بندازن به پرتفوی دارایی هاشون.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از دوستان کسی با کارگزاری سهم آشنا کار کرده ؟
یه صندوق به نام امین آشنا هم دارن که چند ساله باهاشون کار میکنم

پ.ن : میخوام از شر آگاه خلاص شم اعصابمون رو ریخته به هم کلی هم بهم ضرر زده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوستان یک سوال؟
اگه کسی از چند تا کارگزاری یه سهم بگیره تو سامانه سمات بصورت تجمیعی میاره و یا به تفکیک کارگزاری؟ از دوستانی که دارن ممنون میشم یه نگاهی تو سمات بندازن به پرتفوی دارایی هاشون.

یعنی مثلا بیایی برای عرضه های اولیه چند تا کارگزاری ثبت نام کنی و همه تو سامانه سمات جمع بشه ؟ :دی از اون تفکرات ناب ایرانی بود ها :دی
نه نمیشه . همین سوال رو چند وقت پیش از کارگزاری پرسیدم گفت نمیشه چون شما فقط یه کد بورسی داری

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دوستان یک سوال؟
سهم به تفکیک کارگزاری نداریم
هر نمادی فقط یک کارگزار ناظر داره و اون کارگزاری است که بار اول اونجا خرید میکنید
تو کارگزاری دومی اون سهم رو بخری حتی اگه تو اولی فروخته باشی بازم میره تو پرتفوی کارگزار اولی ! فقط هم اونجا قابل فروش ــه
مگر اینکه که تغییر ناظر بدین

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
یعنی مثلا بیایی برای عرضه های اولیه چند تا کارگزاری ثبت نام کنی و همه تو سامانه سمات جمع بشه ؟ :دی از اون تفکرات ناب ایرانی بود ها :دی
نه نمیشه . همین سوال رو چند وقت پیش از کارگزاری پرسیدم گفت نمیشه چون شما فقط یه کد بورسی داری

نه دوست بزرگوار منظورم این نبود
البته یکی از سروران زحمت کشید و جوابم رو دادن
منظور اینه که شما مثلا تو کارگزاری X از چندین سال قبل سهام شرکت Xn رو داشتی الان که داری توی کارگزاری Y فعالیت میکنی موقعیت خوبی پیش اومده و تو این کارگزاری هم سهام Xn رو میخری....
توی سمات همونطور که دوستمون فرمودن کل موجودی سهام شما روی کارگزاریX نشون داده میشه و نه به تفکیک.
حالا عرضه اولیه که یه بحث دیگه ای بود و من اصلا به این موضوع فکر هم نکرده بودم ولی بازم ممنون از ذهن و تفکر ناب ایرانی تون که هینت دادین.(هر چند فکر کنم عرضه های اولیه بر مبنای کد ملی و کد بورسی باشه باشه نه کد کاربری در کارگزاریهای مختلف)

بالا