توی قسمت دارا یه قسمت داره به اسم گزارش دارایی اون بزن لیست سهم میاره جلوی سهام سمت چپ آخرین ستون یه گزینه داره به اسم گواهی سهام روی دریافت بزن یه pdf میدهتو کارگزاری مفید از 4/2 تغییر کارگزاری برای نماد دارا یکم زدم ولی تو پرتفوی نیامده تو سمات هست
تو صندوق خود دارا یکم http://fi1fund.com/ گفته سند باید از سمات بگیریم بدیم به کارگزاری ولی حقیقتا گزارش اکسل میگیره ولی سند نمی دونم باید از کجا گرفت
خیر تو همون سبدبان می مونه من امروز فروختم.این دارایکم پول هنوز بلوکه است و توی پرتفو لحظه ای نیومده ولی در سبدبان هست و مثل اینکه میشه خرید فروشش کرد.
برای اضافه کردنش به پرتفو باید کار خاصی انجام داد؟ از طریق مفید انلاین خریده بودم.
الان فقط توی سبدبان نشون میده. والا میترسم پولو آزاد کنه، دارا یکم هم بکشن بالا مثل وپویا که خرید زدیم سفارشو حذف کردن پولو آزاد کردن. دزد بازارهخیر تو همون سبدبان می مونه من امروز فروختم.
منم از مفید آنلاین خریده بودم و فقط تو سبدبان بود و تو پرتفوی اصلا نشون نمی داد ولی امروز به راحتی فروختمالان فقط توی سبدبان نشون میده. والا میترسم پولو آزاد کنه، دارا یکم هم بکشن بالا مثل وپویا که خرید زدیم سفارشو حذف کردن پولو آزاد کردن. دزد بازاره
روحالله میرصانعی، دبیرکل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار هم در این مورد گفته: "۲۰درصد از کارمزد همه ارکان بازار سرمایه کاهش یافته و ۳۰درصد از کارمزد ارکان بازار نیز باید در صندوقهای توسعه و تثبیت برای حمایت از بازار واریز شود.
صندوقهای تثبیت و توسعه بازار از محل دریافت ۳۰درصدی کارمزد ارکان بازار، کار بازارگردانی را انجام میدهند و با خرید سهام در روزهای منفی و همچنین فروش در روزهای مثبت، بهنوعی از بازار حمایت خواهند کرد.
دوستان یک سوال؟
اگه کسی از چند تا کارگزاری یه سهم بگیره تو سامانه سمات بصورت تجمیعی میاره و یا به تفکیک کارگزاری؟ از دوستانی که دارن ممنون میشم یه نگاهی تو سمات بندازن به پرتفوی دارایی هاشون.
سهم به تفکیک کارگزاری نداریمدوستان یک سوال؟
اگه کسی از چند تا کارگزاری یه سهم بگیره تو سامانه سمات بصورت تجمیعی میاره و یا به تفکیک کارگزاری؟ از دوستانی که دارن ممنون میشم یه نگاهی تو سمات بندازن به پرتفوی دارایی هاشون.
یعنی مثلا بیایی برای عرضه های اولیه چند تا کارگزاری ثبت نام کنی و همه تو سامانه سمات جمع بشه ؟ :دی از اون تفکرات ناب ایرانی بود ها :دی
نه نمیشه . همین سوال رو چند وقت پیش از کارگزاری پرسیدم گفت نمیشه چون شما فقط یه کد بورسی داری