• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
فقط یک گیری که توی ذهنم ایجاد شده اینه که همه سهامدارا باید اظهارنامه پر بکنن ؟؟ حالا من و بعضی از سهام دارا تجربه اظهارنامه داریم ولی 90% کسایی که تو بازار هستن آشنایی حداقلی هم با این داستان ها ندارن !!!
اینشکلی اون افرادی که نتونن اظهارنامه پر بکنن ، باید هزینه جانبی ای هم بدن بابت پر کردن اظهارنامه !
خود اظهارنامه رو هم پر کردن یعنی هر شخصی باید حساب کتاب خریدها و فروش هاشو داشته باشه ! یه زحمت اضافه هم اینطوری گردن همه میوفته ( 100% سهامدارها )
اینکه کاری نداره میان تو نرم افزار معاملاتی کارگزاری ها اضافش میکنن زیر کارمزد میزنه مثلا مالیات خخ :p
اما تعداد معاملات بشدت کم میشه و از طرفی دیگه تکنیکال میره کنار و کوتاه مدت هم در واقع نداریم چه شود ....;)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مجسمه گاو.JPG

صورت مالی منتهی به 1398/12/29 شرکت دامپروری فکا با نماد " زفکا " رو الان که نیگا میکردم به این بند رسیدم
47splvo.gif

72 میلیون تومن مجسمه گاو واسه شرکت زیرمجموعه خریدن
1052.gif

آخه مجسمه گاو اونم 72 تومن
4003.gif

خود گاو ارزون تره :p

گاو.JPG

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
گرفتن مالیات بر عایدی سهام فعلا حداقل تا 2 سال کنسل هست، بر فرض همین فردا هم این طرح بخاد گذاشته بشه اجرای اون 7-8 ماه طول میکشه و به امسال نمیرسه، گول تبلیغات منفی برای بازار سرمایه رو نخورید، این اخبار از طرف گروه هایی هست که از بازار جا موندن یا متولی های بازارهای موازی دیگه مثل ارز و طلا و خودرو هستن که از رشد بازار سرمایه متضرر شدن

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دوستان ی سوال فنی دارم،من خودم از بورس چیزی سر در نمیارم ولی یکی از دوستام کارش بورسه چند ساله،میخام بهش ۱۰۰ تومن بدم تو بورس برام کار کنه،سوالم اینه الان وضع بورس چطوره ریسکش بالاس یا میشه بدون نگرانی پولمو بهش بدم،البته بهم گفته نگران نباش سهمایی که احساس کنم ریسکی باشه نمیگیرم
ی مسلمون پیدا نمیشه راهنمایی کنه؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ی مسلمون پیدا نمیشه راهنمایی کنه؟
به نظرم اگه کارش چندساله بورسه و موفق بوده، میتونی بری پیشش تا این ۱۰۰ میلیونو حساب کتاب شده برات بخره و بزاره تو پرتوفوی تا هر روز بتونی خودت چکش کنی
اگه توی این چند سال سود خوبی گرفته و مطمئن هستی که از روی حساب کتاب بورس کار میکنه (نه شانسی) به نظرم بجای اینکه بری همه پولتو بدی بهش برات کار کنه، فقط ازش مشورت بگیر
توی این این چند روزی که من دارم از بورس اطلاعات جمع میکنم متوجه شدم که جوابای اینچنینی مثه: چه سهمی بخرم، سود سود داره یا نه، کی بفروشم و هزاران سوال دیگه هیچ کدومشون جواب قطعی ندارن و هرکسی بنا به تجربه خودش که ممکنه حتی علمی هم پشتش نباشه جواب میده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان یه سوال
من میخام در حد یکی دو تومن برای شروع فردا سهام بخرم و چندتا رو مشخص کردم برا خرید
بورس از چه ساعتی امکان خرید رو میده ( نه برای عرضه اولیه، برای مثلا خرید یه سهام مثه دارا یکم یا فولاد یا ...)
به فرض که من یه سهام رو توی اون ساعت اولیه خرید بزنم، به فرض مثلا فولا، خرید که میزنم میرم توی صف درسته؟ اگه تا ساعت ۱۲ونیم ظهر نوبتم نشه میرم تو صف فردا یا کلا حذف میشم؟

ممنون.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان یه سوال
من میخام در حد یکی دو تومن برای شروع فردا سهام بخرم و چندتا رو مشخص کردم برا خرید
بورس از چه ساعتی امکان خرید رو میده ( نه برای عرضه اولیه، برای مثلا خرید یه سهام مثه دارا یکم یا فولاد یا ...)

ممنون.

سلام

پیش خرید از ساعت 8:30 هست، شروع معاملات 9.

به فرض که من یه سهام رو توی اون ساعت اولیه خرید بزنم، به فرض مثلا فولا، خرید که میزنم میرم توی صف درسته؟ اگه تا ساعت ۱۲ونیم ظهر نوبتم نشه میرم تو صف فردا یا کلا حذف میشم؟

شما قصد خرید سهم ایکس رو داری و احتمال میدی که صف خرید باشه پس باید به بالاترین قیمت خرید بزنید که شاید گیرتون بیاد. وقتی خرید زدید میرید توی نوبت و نسبت به هر سهمی از 1% تا 100% شانس دارید.

وقتی اردر میذارید میتونید تعیین کنید که روزانه/هفتگی و یا تا زمانی که حذفش نکردم این اردر اعتبار داشته باشه..ولی پیشنهاد میشه که روزانه باشه و هر روز اردر جدید بذارید.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام

پیش خرید از ساعت 8:30 هست، شروع معاملات 9.

شما قصد خرید سهم ایکس رو داری و احتمال میدی که صف خرید باشه پس باید به بالاترین قیمت خرید بزنید که شاید گیرتون بیاد. وقتی خرید زدید میرید توی نوبت و نسبت به هر سهمی از 1% تا 100% شانس دارید.

وقتی اردر میذارید میتونید تعیین کنید که روزانه/هفتگی و یا تا زمانی که حذفش نکردم این اردر اعتبار داشته باشه..ولی پیشنهاد میشه که روزانه باشه و هر روز اردر جدید بذارید.
مرسی بابت پاسخ کاکو شیرازی
اردر یعنی پیشنهاد ؟ :D

به فرض مثال "فولاد" الان قیمتش 16650 و من میزنم ۱۷ یا ۱۸ درسته؟

1593804527036.png

اون دکمه "حساب کاگزار یه زیر مجموعه به نام "بانک ملت" داره، اون چیه؟

Captive

لایک‌ها
16,665

خواهشات پتاسیم :دی

ووووی عامو یعنی سفارش :دی ( من چند سالی ایران نبودم ببخشید ) :دی

مشاهده پیوست 1186630

نمیتونی بالاتر از سقف و پایین تر از کف قیمت بذاری .. حداکثر رو باید بذاری.

یعنی مستقیم بزنم بانک ملتت یا بیاد به حساب کارگزاری ( بعدا برداشت بزنی یا... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

مشاهده پیوست 1186630

تو این عکس بازه قیمت بین 15070 ریال تا 16650 ریال هست. چرا 17 یا 18000؟؟ قیمت فروش ممکنه 15600 باشه که اگه دلخواهت باشه همون قیمت خرید میزنی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
نمیتونی بالاتر از سقف و پایین تر از کف قیمت بذاری .. حداکثر رو باید بذاری.
مرسیییی
فقط یک سوال دیگه :p
من روز چهار شنبه موقع فروش سهام دارا یکمم، قیمت فروش رو کمتر میزدم، به فرض اگه کمترین قیمت رو ۳۷۲۰۰ بود، من میزدم رو ۳۷ و قبول هم میکرد و صف هم نمایش میداد که افراد دیگه ای هم بودن مثلا ۳هزار تا ۳۷تومنی
این چیزی که شما میگی که نمیشه پایین تر از کف زد برای خریده درسته ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مرسیییی
فقط یک سوال دیگه :p
من روز چهار شنبه موقع فروش سهام دارا یکمم، قیمت فروش رو کمتر میزدم، به فرض اگه کمترین قیمت رو ۳۷۲۰۰ بود، من میزدم رو ۳۷ و قبول هم میکرد و صف هم نمایش میداد که افراد دیگه ای هم بودن مثلا ۳هزار تا ۳۷تومنی
این چیزی که شما میگی که نمیشه پایین تر از کف زد برای خریده درسته ؟
دامنه نوسان برای صندوق های سهامی آزاد بود که به لطف همین داریکم شد 10 درصد. برای سهام معمولی کف و سقف روزانه وجود داره.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
تو این عکس بازه قیمت بین 15070 ریال تا 16650 ریال هست. چرا 17 یا 18000؟؟ قیمت فروش ممکنه 15600 باشه که اگه دلخواهت باشه همون قیمت خرید میزنی
من گیج شدم
آخه جناب @Captive فرمودن که باید به بالاترین قیمت خرید بزنید که شاید گیرتون بیاد و من فکر کردم هرچی بالاتر بزنیم زودتر احتمالش بیشتره که گیرمون بیاد :D
پس خرید به صورتیه که بالاترین قیمت ثبت شده تا پایین ترین ثبت شده بزنی و اگه در این رنج نباشه نمیتونی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دامنه نوسان برای صندوق های سهامی آزاد بود که به لطف همین داریکم شد 10 درصد. برای سهام معمولی کف و سقف روزانه وجود داره.
۱۰درصد در روز یا ۱۰درصد برای آخرین پیشنهاد؟
به طور مثال سهام صندوق ایکس ۱۰۰۰۰ تومانه و توی اون روز تا ۱۱۰۰۰ بیشتر نمیتونه بره درسته؟

Captive

لایک‌ها
16,665
من گیج شدم
آخه جناب @Captive فرمودن که باید به بالاترین قیمت خرید بزنید که شاید گیرتون بیاد و من فکر کردم هرچی بالاتر بزنیم زودتر احتمالش بیشتره که گیرمون بیاد :D
پس خرید به صورتیه که بالاترین قیمت ثبت شده تا پایین ترین ثبت شده بزنی و اگه در این رنج نباشه نمیتونی

ببینید الان شما سهام مثلا شپنا چند روز هست که تو صف خرید هست شما صبح که بلند میشی باز احتمال میدی امروز هم تو صف خرید باشه پس باید به بالاترین قیمت ( ممکن ) که اجازه میده خرید بزنی و بری تو صف ...

یه سهامی هم هست که احتمال میدی مثلا 4% یا 5% ریزش کنه به کمترین قیمتی که اجازه میده سفارش میذاری.

در اصل شما میتونی در بازه ی قیمتی سفارش بذاری اما وقتی صف خرید هست حتما باید بالاترین قیمت رو بذاری که شاید گیرت بیاد ( البته اگر صف خرید ) فیک نباشه و یهو نریزه.

light67

Registered User
لایک‌ها
282
چطور بفهمم دارایکم که دارم ارزشش چقدره ؟
500هزار تومن از سایت بانک ملی خریده بودم ، الان توی پرتفوی من زده 50 سهم !

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
چطور بفهمم دارایکم که دارم ارزشش چقدره ؟
500هزار تومن از سایت بانک ملی خریده بودم ، الان توی پرتفوی من زده 50 سهم !
درسته دیگه
منم ۱ تومن خریده بودم زده ۱۰۰ سهم
ارزشش اینجا ببین

1593809251873.png

light67

Registered User
لایک‌ها
282

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
پس قیمت پایانی رو ضرب سهامم کنم !
صف خرید داره خرید بزنیم !
تا کی باید دارایکم رو نگه داریم !
من اطلاعاتم تقریبا صفره
اما بعضیا دارن میفروشن چون میترسن و یقین دارن میاد پایین و بعضیای دیگه میگن نگه دارید تا ۴۰ ۵۰ طی ماه های آینده میره بالا

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
ایرانخودرو به نظرتون تا چقدر میره بالا؟
فارغ از تارگت عددی از لحاظ زمانی تا وقتی که دولت صندوق خودرویی - فولادی رو به قیمت خون پدرش بتپونه افزایشیه.

Last edited:
بالا