• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
طی این دو سه روز کسی تونسته سیتا بخره ؟ صف خرید 700 الی 800 میلیونی داره ! چه جوری میشه خرید ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
طی این دو سه روز کسی تونسته سیتا بخره ؟ صف خرید 700 الی 800 میلیونی داره ! چه جوری میشه خرید ؟
سیتا که عرضه اولیه‌س
عرضه اولیه هم یعنی سود، کسی حاضر به فروش نیست فعلا

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
سیتا که عرضه اولیه‌س
عرضه اولیه هم یعنی سود، کسی حاضر به فروش نیست فعلا
دیگه مثل سابق نیست مخصوصا از وقتی که قانون حجم مبنا اومده به ندرت قیمت پایانی پر میشه همیشه یک یا دو درصد بیشتر نمیخوره این آخری بعد سه روز تازه 3 درصد سود داده!

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
قیمتهای روز بعد تحت تاثیر کدوم قیمته ؟
قیمت پایاینی
خب قیمت پایانی رو محاسبه کن همون روز اردر بذار
من اینکارو انجام دادم مشکلی نداشت

یاعلی
چطور سیستم بهت اجازه داد خارج از دامنه قیمت روز سفارش ثبت کنی؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سهام لخزر (پارس خزر) تو 30 روز گذشته هر روز مثبت بوده ! تقریبا 50 درصد بالا رفته

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
قیمتهای روز بعد تحت تاثیر کدوم قیمته ؟
قیمت پایاینی
خب قیمت پایانی رو محاسبه کن همون روز اردر بذار
من اینکارو انجام دادم مشکلی نداشت

یاعلی
اگر قیمت فردا مابین قیمت تعیین شده باشد میشه / اونم نیازی نیست چون سهم درجا زده و صبح هم میشه راحت خرید

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
دوستان فلسفه اینکه قیمت حق تقدم بعضی سهم ها از خود سهام اصلی بیشتره چی میتونه باشه؟ مثال موردی #حکشتی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سهام لخزر (پارس خزر) تو 30 روز گذشته هر روز مثبت بوده ! تقریبا 50 درصد بالا رفته
سهامای اینجوری که هر روز مثبت بودن یه جورایی منو میترسونه برا خرید :rolleyes: انگار یه جورایی منتظرن من وارد شم هری بریزن :confused:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان نظرتون در مورد این خرید و فروش لطف میکنید
سشمال بفروشم
فاسمین خرید کنم

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دیگه مثل سابق نیست مخصوصا از وقتی که قانون حجم مبنا اومده به ندرت قیمت پایانی پر میشه همیشه یک یا دو درصد بیشتر نمیخوره این آخری بعد سه روز تازه 3 درصد سود داده!
من حجم مبنا رو یکم مطالعه کردم
اونقدر مثال زدن که نتونستم دقیقشو بفهمم
یه توضیح کوچولو میدی؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
من حجم مبنا رو یکم مطالعه کردم
اونقدر مثال زدن که نتونستم دقیقشو بفهمم
یه توضیح کوچولو میدی؟
ببین قیمت پایانی سهم بر اساس میانگین معاملات اون روز تعیین میشه و در گذشته حجم مبنای همه سهم ها 1 بود یعنی کافی بود مثلا در یک سهم فقط یک معامله در بالاترین قیمت انجام بشه تا همون قیمت به عنوان قیمت پایانی در نظر گرفته بشه از برج 12 پارسال اومدن این حجم مبنا رو تغییر دادن و طبق یه فرمولی برای هر سهم یه حجم مبنا تعیین کردن که حتما باید اون مقدار سهم معامله بشه تا قیمت پایانی بالا بیاد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان فلسفه اینکه قیمت حق تقدم بعضی سهم ها از خود سهام اصلی بیشتره چی میتونه باشه؟ مثال موردی #حکشتی
دوتا دلیل به نظر من میرسه که شاید اشتباه هم باشه
1-بازار فعلا هیجان داره هر چیزی را با هر قیمتی میخره اصلا خیلی ها نمی دونند حق تقدم چیه کافیه یک کانال سیگنال کنه هجوم می برند می خرند .
2-دامنه نوسان حق تقدم بیشتره و بازار وقتی سراسر مثبت میشه حق تقدم هم با جو بازار مثبت 10میشه و همین طور جلو میره در واقع بازار انتظار داره حکشتی هم قیمتش خیلی بالاتر از الان بره اما دامنه نوسانش چون 5درصده خیلی بالا نمیره

مشابه این مساله را در صندوق دارایکم داشتیم که کلی بالای navمعامله میشد تا بالاخره چندبار ناظر بازار سهم را بست و اخطار داد تا بالاخره کمی متعادل شد

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
دوتا دلیل به نظر من میرسه که شاید اشتباه هم باشه
1-بازار فعلا هیجان داره هر چیزی را با هر قیمتی میخره اصلا خیلی ها نمی دونند حق تقدم چیه کافیه یک کانال سیگنال کنه هجوم می برند می خرند .
2-دامنه نوسان حق تقدم بیشتره و بازار وقتی سراسر مثبت میشه حق تقدم هم با جو بازار مثبت 10میشه و همین طور جلو میره در واقع بازار انتظار داره حکشتی هم قیمتش خیلی بالاتر از الان بره اما دامنه نوسانش چون 5درصده خیلی بالا نمیره

مشابه این مساله را در صندوق دارایکم داشتیم که کلی بالای navمعامله میشد تا بالاخره چندبار ناظر بازار سهم را بست و اخطار داد تا بالاخره کمی متعادل شد

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ببین قیمت پایانی سهم بر اساس میانگین معاملات اون روز تعیین میشه و در گذشته حجم مبنای همه سهم ها 1 بود یعنی کافی بود مثلا در یک سهم فقط یک معامله در بالاترین قیمت انجام بشه تا همون قیمت به عنوان قیمت پایانی در نظر گرفته بشه از برج 12 پارسال اومدن این حجم مبنا رو تغییر دادن و طبق یه فرمولی برای هر سهم یه حجم مبنا تعیین کردن که حتما باید اون مقدار سهم معامله بشه تا قیمت پایانی بالا بیاد
پسر همه اینا به کنار
من تازه متوجه شدم آخرین قیمتی که خرید میشه به عنوان قیمت روز بعد محاسبه نمیشه و یه چیزی به اسم قیمت پایانی داریم که تا حالا بهش توجه نکرده بودم
meme_fuuuuu.gif

تشکر بابت اطلاعات

p.s : الان یه سری سهم رو دیدم با وجود اینکه +5 خورده بودن توی آخرین معامله، اما قیمت پایانی منفی خورده بودن (نمونه تصویر زیر)

1594063517715.png

Last edited:

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
امروز یحتمل یه نوسانی بده بازار دور و بر 1800 که بعیده با این حجم نقدینگی و عطش پایان ناپذیر خریدارا بیشتر از یک روز طول بکشه.
اگر این اتفاق بیفته موقعیت خوبی برای خروج از سهام پفکی و تعویض با سهام ارزشمنده.

دلیل ساده هست ، برخی از سهام مثل حکشتی یا کگهر که اجازه ورود نمیدن رو به حقش هجوم میبرن .
مثلا کگهر که حتی حجم مبنا رو هم نمیدن ، طبیعتا خریدار چاره ای نداره حقش رو خریداری کنه ، حجم مبنی حق تقدم هم 1 هست و خب طبیعتا از سهم میزنه جلو.

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دوستان یه سوال مبتدی این سود تقسیمی سهام بعد از مجمع ها رو چطوری باید بگیریم؟؟ یجا خوندم نوشته بود اگه مبلغ کم باشه در حد چند صد هزار تومن خودش اتومات میاد به شماره حسابی که سجام باش ثبت نام کردیم؟ اینطوریه یا نه؟ :rolleyes:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دوستان یه سوال مبتدی این سود تقسیمی سهام بعد از مجمع ها رو چطوری باید بگیریم؟؟ یجا خوندم نوشته بود اگه مبلغ کم باشه در حد چند صد هزار تومن خودش اتومات میاد به شماره حسابی که سجام باش ثبت نام کردیم؟ اینطوریه یا نه؟ :rolleyes:
اعلام می کنند برید حضوری از بانک طرف قرارداد بگیرید. بعضی شرکت ها هم فرم پر می کنید و شماره حساب میدید که واریز می کنند به حساب.

بالا