Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
از این #شستا من یواش یواش دارم می ترسم
سیتا که عرضه اولیهسطی این دو سه روز کسی تونسته سیتا بخره ؟ صف خرید 700 الی 800 میلیونی داره ! چه جوری میشه خرید ؟
دیگه مثل سابق نیست مخصوصا از وقتی که قانون حجم مبنا اومده به ندرت قیمت پایانی پر میشه همیشه یک یا دو درصد بیشتر نمیخوره این آخری بعد سه روز تازه 3 درصد سود داده!سیتا که عرضه اولیهس
عرضه اولیه هم یعنی سود، کسی حاضر به فروش نیست فعلا
چطور سیستم بهت اجازه داد خارج از دامنه قیمت روز سفارش ثبت کنی؟قیمتهای روز بعد تحت تاثیر کدوم قیمته ؟
قیمت پایاینی
خب قیمت پایانی رو محاسبه کن همون روز اردر بذار
من اینکارو انجام دادم مشکلی نداشت
یاعلی
اگر قیمت فردا مابین قیمت تعیین شده باشد میشه / اونم نیازی نیست چون سهم درجا زده و صبح هم میشه راحت خریدقیمتهای روز بعد تحت تاثیر کدوم قیمته ؟
قیمت پایاینی
خب قیمت پایانی رو محاسبه کن همون روز اردر بذار
من اینکارو انجام دادم مشکلی نداشت
یاعلی
چطور چرا؟از این #شستا من یواش یواش دارم می ترسم
سهامای اینجوری که هر روز مثبت بودن یه جورایی منو میترسونه برا خریدسهام لخزر (پارس خزر) تو 30 روز گذشته هر روز مثبت بوده ! تقریبا 50 درصد بالا رفته
من حجم مبنا رو یکم مطالعه کردمدیگه مثل سابق نیست مخصوصا از وقتی که قانون حجم مبنا اومده به ندرت قیمت پایانی پر میشه همیشه یک یا دو درصد بیشتر نمیخوره این آخری بعد سه روز تازه 3 درصد سود داده!
ببین قیمت پایانی سهم بر اساس میانگین معاملات اون روز تعیین میشه و در گذشته حجم مبنای همه سهم ها 1 بود یعنی کافی بود مثلا در یک سهم فقط یک معامله در بالاترین قیمت انجام بشه تا همون قیمت به عنوان قیمت پایانی در نظر گرفته بشه از برج 12 پارسال اومدن این حجم مبنا رو تغییر دادن و طبق یه فرمولی برای هر سهم یه حجم مبنا تعیین کردن که حتما باید اون مقدار سهم معامله بشه تا قیمت پایانی بالا بیادمن حجم مبنا رو یکم مطالعه کردم
اونقدر مثال زدن که نتونستم دقیقشو بفهمم
یه توضیح کوچولو میدی؟
دوتا دلیل به نظر من میرسه که شاید اشتباه هم باشهدوستان فلسفه اینکه قیمت حق تقدم بعضی سهم ها از خود سهام اصلی بیشتره چی میتونه باشه؟ مثال موردی #حکشتی
دوتا دلیل به نظر من میرسه که شاید اشتباه هم باشه
1-بازار فعلا هیجان داره هر چیزی را با هر قیمتی میخره اصلا خیلی ها نمی دونند حق تقدم چیه کافیه یک کانال سیگنال کنه هجوم می برند می خرند .
2-دامنه نوسان حق تقدم بیشتره و بازار وقتی سراسر مثبت میشه حق تقدم هم با جو بازار مثبت 10میشه و همین طور جلو میره در واقع بازار انتظار داره حکشتی هم قیمتش خیلی بالاتر از الان بره اما دامنه نوسانش چون 5درصده خیلی بالا نمیره
مشابه این مساله را در صندوق دارایکم داشتیم که کلی بالای navمعامله میشد تا بالاخره چندبار ناظر بازار سهم را بست و اخطار داد تا بالاخره کمی متعادل شد
پسر همه اینا به کنارببین قیمت پایانی سهم بر اساس میانگین معاملات اون روز تعیین میشه و در گذشته حجم مبنای همه سهم ها 1 بود یعنی کافی بود مثلا در یک سهم فقط یک معامله در بالاترین قیمت انجام بشه تا همون قیمت به عنوان قیمت پایانی در نظر گرفته بشه از برج 12 پارسال اومدن این حجم مبنا رو تغییر دادن و طبق یه فرمولی برای هر سهم یه حجم مبنا تعیین کردن که حتما باید اون مقدار سهم معامله بشه تا قیمت پایانی بالا بیاد
دلیل ساده هست ، برخی از سهام مثل حکشتی یا کگهر که اجازه ورود نمیدن رو به حقش هجوم میبرن .دوستان فلسفه اینکه قیمت حق تقدم بعضی سهم ها از خود سهام اصلی بیشتره چی میتونه باشه؟ مثال موردی #حکشتی
اعلام می کنند برید حضوری از بانک طرف قرارداد بگیرید. بعضی شرکت ها هم فرم پر می کنید و شماره حساب میدید که واریز می کنند به حساب.دوستان یه سوال مبتدی این سود تقسیمی سهام بعد از مجمع ها رو چطوری باید بگیریم؟؟ یجا خوندم نوشته بود اگه مبلغ کم باشه در حد چند صد هزار تومن خودش اتومات میاد به شماره حسابی که سجام باش ثبت نام کردیم؟ اینطوریه یا نه؟![]()