صحبت کردن با کیم کارداشیان راحتره تا کارگزاری مفیددوستان این شماره تماس کارگزاری راست هستش یا سرکاریه چون هر وقت زنگ میزنم هنوز بوق نخورده قطع میشه ...کارگزاری مفید هستم
هر روز یک بامبول برای درو کردن سهام درست میکنندسهام بازهایی که نقد کرده بودن فردا برید ته صف.
کوتاه مدت: خساپا، خبهمن (alt: دی)
میان مدت: شپنا، اخابر (alt: حکشتی)
بلند مدت: شستا، وغدیر (alt: آریا)
اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم.
یه مورد جالب اینه که شماره چهار رقمی هیچوقت واسه من وصل نشد ولی با شماره ۹۱۰۰۸۷۰۰ -۰۲۱ اوایل صبح قبل از 8:30 تونستم باهاشون صحبت کنمدوستان این شماره تماس کارگزاری راست هستش یا سرکاریه چون هر وقت زنگ میزنم هنوز بوق نخورده قطع میشه ...کارگزاری مفید هستم
دوستان من یه سوال دارم
اگر بخوایم 300-400 میلیون سرمایه تزریق بشه تو بورس و پرتفوی مثلا با 30 تا نماد بسته بشه این ایرادی داره به نظرتون؟
ببینید الان سهمای خوب و بنیادی و جامانده در گروهای مختلف بورسی کم نداریم و از طرفی خیلی از نمادها باسه افزایش سرمایه یه دفعه میبینید بالای یکماه بسته میشن
اگر تعداد نمادها تو پرتفوی بیشتر باشه به نظر بهتر نمیاد اگر ده تا نماد بسته باشه اون 20 تای بقیه روند معاملاتی روز خودشون رو ادامه بدن ؟
یا اینکه اگر چند تا نماد رفت تو منفی و ضرر داد نمادهای مثبت دیگه جبران کنن ؟
البته مبلغ خرید هر نماد متفاوت باشه مثلا سهمهایی که بهتر هستند مبلغ خریدش بیشتر از بقیه باشه در واقع به ترتیب اولویت از صعودی به نزولی باشه
کلا نظرتون در مورد پرتفوی شلوغ چیه و شما با این سرمایه دوست دارید چند تا سهم رو تو پرتفوی خودتون داشته باشید ؟
ممنون
مدیر محترم[emoji838]عرضه اولیه #رافزا
[emoji842]تعداد کل سهام قابل عرضه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم
[emoji842]تاریخ ثبت سفارش سه شنبه ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
[emoji842]حداکثر سهم برای هر کد ۲۰ سهم
[emoji842]دامنه قیمت در ثبت سفارش ۲۴،۵۰۰ ریال تا ۲۵،۰۰۰ ریال
[emoji842]حداکثر مبلغ مورد نیاز: حدودا ۵۰ هزار تومان
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
سجام برای هویت هست.برای احراز هویت تو دفاتر پیشخوان همونجا از درخواست کننده عکس میگیرن. کارگزاریم همینطوریه؟
اینو تیک بزن از خودشون بپرسی بهترهتراکنش دستی پنل آگاه رو احیانا چطور میشه ویرایش یا حذف کرد؟ ترجیحا نسخه وب (نه موبایل). #وپویا توسط خود کارگزاری به سبد سهام اضافه نشده بود و دستی برای کسی اضافه کردم، منتها جای تعداد و قیمت رو برعکس زدم! نه گزینه حذف داره و نه ویرایش. اگر مجدد «افزودن تراکنش دستی» رو بزنیم هم قبلی رو خنثی نمیکنه و مقدار جدید با قبلی جمع میشه.
برای احراز هویت تو دفاتر پیشخوان همونجا از درخواست کننده عکس میگیرن. کارگزاریم همینطوریه؟
نفری ۵ تا سهام گیرمون میاد[emoji838]عرضه اولیه #رافزا
[emoji842]تعداد کل سهام قابل عرضه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم
[emoji842]تاریخ ثبت سفارش سه شنبه ۱۳۹۹/۰۴/۲۴
[emoji842]حداکثر سهم برای هر کد ۲۰ سهم
[emoji842]دامنه قیمت در ثبت سفارش ۲۴،۵۰۰ ریال تا ۲۵،۰۰۰ ریال
[emoji842]حداکثر مبلغ مورد نیاز: حدودا ۵۰ هزار تومان
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
تحلیل و پیش بینی هست 6 میلیون نفر شرکت کنندنفری ۵ تا سهام گیرمون میاد مشاهده پیوست 1187956