• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان این شماره تماس کارگزاری راست هستش یا سرکاریه چون هر وقت زنگ میزنم هنوز بوق نخورده قطع میشه ...کارگزاری مفید هستم
صحبت کردن با کیم کارداشیان راحتره تا کارگزاری مفید

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سهام بازهایی که نقد کرده بودن فردا برید ته صف.
هر روز یک بامبول برای درو کردن سهام درست میکنند
به نظر من برای بعضی ها این منفی ها نعمت و برکت است
چند وقتی بود دنبال شپنا حکشتی فولاد شبریز خپارس شبندر وگردش بودم که چهارشنبه با یه پس گردنی از فروشنده با کمترین قیمت خریدم
امروز هم همش مثبت بود

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان در مورد معرفی سهم و اسم بردن از نماد، فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. بحث سیگنالی که گفته شده ممنوع هست بیشتر مربوط به فروش سیگنال و سبدگردانی بدون مجوز میشه. وگرنه معرفی و صحبت راجع به سهم ها به صورت عادی هیچ مشکل و منع قانونی نداره. نهایتش مثل بعضی فروم ها میتونید از قالب «امروز اینو خریدم/فروختم» استفاده کنید. مثلا خودم امروز #چکارن رو بعد از 4 ماه فروختم (احتمال داره در کوتاه مدت تا 1200 برگرده ولی به هر حال برای من تموم شده بود) و چیزی هم نخریدم، یعنی هسته اجازه نداد که بخرم!

به هر حال خودم نظرم روی اینها بوده این مدت و خوشبختانه تو این 2 هفته ای که از پست زیر میگذره تقریبا فول مثبت بودن و در اون روزی که مطرح شدن (به غیر از #آریا که راه نمیداد و #اخابر که قفل بوده و هست) بقیه راه میدادن و حتی چند تایی به مرز صف فروش کشیده شده بودن:

کوتاه مدت: خساپا، خبهمن (alt: دی)
میان مدت: شپنا، اخابر (alt: حکشتی)
بلند مدت: شستا، وغدیر (alt: آریا)

البته الان تو لیست بالا اگر بخوام تغییری بدم به جای #خبمن، مطابق چیزی که چهارشنبه گفتم:

اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم.

#خپارس رو جایگزین میکنم. هرچند #خبهمن هم همچنان مثبت و رو به جلو خواهد رفت. #شپنا هم هم فعلا به خاطر صندوق ETF بعدی و خبر (در واقع صحبت اولیه و زمزمه) افزایش سرمایه اش مشکلی نداره و خودم دست بهش نمیزنم ولی اگر به هر دلیلی این دو قضیه منتفی بشه، میره برای درجا زدن.

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
دوستان این شماره تماس کارگزاری راست هستش یا سرکاریه چون هر وقت زنگ میزنم هنوز بوق نخورده قطع میشه ...کارگزاری مفید هستم
یه مورد جالب اینه که شماره چهار رقمی هیچوقت واسه من وصل نشد ولی با شماره ۹۱۰۰۸۷۰۰ -۰۲۱ اوایل صبح قبل از 8:30 تونستم باهاشون صحبت کنم

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان من یه سوال دارم
اگر بخوایم 300-400 میلیون سرمایه تزریق بشه تو بورس و پرتفوی مثلا با 30 تا نماد بسته بشه این ایرادی داره به نظرتون؟
ببینید الان سهمای خوب و بنیادی و جامانده در گروهای مختلف بورسی کم نداریم و از طرفی خیلی از نمادها باسه افزایش سرمایه یه دفعه میبینید بالای یکماه بسته میشن
اگر تعداد نمادها تو پرتفوی بیشتر باشه به نظر بهتر نمیاد اگر ده تا نماد بسته باشه اون 20 تای بقیه روند معاملاتی روز خودشون رو ادامه بدن ؟
یا اینکه اگر چند تا نماد رفت تو منفی و ضرر داد نمادهای مثبت دیگه جبران کنن ؟
البته مبلغ خرید هر نماد متفاوت باشه مثلا سهمهایی که بهتر هستند مبلغ خریدش بیشتر از بقیه باشه در واقع به ترتیب اولویت از صعودی به نزولی باشه
کلا نظرتون در مورد پرتفوی شلوغ چیه و شما با این سرمایه دوست دارید چند تا سهم رو تو پرتفوی خودتون داشته باشید ؟
ممنون

نظر و مشاهدات من به عنوان یک تازه کار:

1. بی تردید در بازار متزلزل فعلی تعداد سهام بیشتر، منفعت بیشتری به همراه خواهد داشت. سبد بلند مدتم که دستش نمیزنم و از دو دهه پیش دارم و تا دو دهه بعد هم خواهم داشت از نیمه اسفند تا الان 2.8 برابر شده به طور میانگین و سبد کوتاه مدتم که دست بر قضا ارزش ریالی اش رقمی معادل همین مقداری که میخواهید تزریق کنید هست شامل 34 نماد میشه و از نیمه اسفند (که پنل آنلاین گرفتم) حدودا 4 برابر شده و البته هیچ عهد برادری با هیچکدوم از سهم هاش نبستم! هر لحظه ممکنه یکی رو بفروشم و یا چیز دیگه ای بهش اضافه کنم. البته یک نکته پرانتزی هم وجود داره: یک وقت هست مثل اوایل خرداد شما میبینید سهمی مثل #خودرو یا #شپنا داره به وضوح به شما میگه که اگه منو بخرید بیشترین سود رو در کوتاه مدت خواهید کرد (!)، در اون صورت تک سهم شدن هم منفعت زیادی خواهد داشت ولی خب چنین موقعیت ها و سیگنال های واضحی که مطلقا ریسکی نداشته باشه و بازده فوق العاده ای هم داشته باشه کم پیش میاد.

2. به نظرم خطرناک ترین و سخت ترین کار این روزها تو بورس مشخص کردن نقطه خروج هست. در حالی که شاخص از اردیبهشت به شکلی عجیب و غریب رشد کرده، بی شمار سهم هستند که هنوز نه تنها به سقف قبلی قیمتی (اردیبهشت) نرسیدن، بلکه روز به روز دارن پایینتر هم میان. مثلا #سبزوا 7300 تومنی داره به مرور به کف کانال 4 هزار تومن میرسه یا #ولیز 3100 تومنی نتونسته دیگه حتی محدود 2 هزار تومن رو تاچ کنه و در محدوده 1700-1800 تومان درجا میزنه یا #غپینو که تو 2000 تومن انداختن و رفتن و الان دقیقا نصف شده و کلی نمونه دیگه. حالا حساب کنید چه تعداد از تازه واردینی که اردیبهشت وارد بورس شدن نه تنها 1 ریال سود نکردن که سنگین هم تو ضرر هستند. برای همین اتفاقا حفظ و نگهداری بعضی سهم ها برخلاف تئوری های کلاسیک سهامداری، در مقطع فعلی (منظورم حداقل کوتاه مدته، اونم در بورس تهران) فقط باعث ضرر بیشتر میشه. خودم سعی میکنم توی این سبد کوتاه مدتم فقط تابلو رو ببینم و روند معاملاتی سهامداران هر سهم رو چک کنم. مثلا #غپاک چند روزی بعد از اینکه خریدم با یک افشای الف 100% باز شد ولی دیدم سهامداران بسیار بی جنبه ای داره که میخوان تا مدت ها صف فروشش کنن برای همین فروختمش و الان منتظرم اگر به 2200 تومن برسه (البته بعیده) دوباره بگیرم. رو این حساب نظر شخصی من اینه که تعداد زیادی سهم بخرید ولی از اون طرف استرس و اعصاب خوردی و چک کردن لحظه به لحظه رو هم تحمل کنید. احتمالا بازده مالی اش بهتر از خریدن 3-4 سهم خواهد بود در کوتاه مدت، ولی از اون طرف سلامت روانی رو هم به خطر میندازه!

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بروزرسانی ۱۳۹۹/۰۴/۲۷
  • قابلیت دسترسی به یادداشت، هشدار، کدال و tse از جزئیات نماد
  • بهبود عملکرد بخشهای تقاضا و واریز وجه، تغییر ناظر و گردش حساب
  • بهبود عملکرد پیام‌ها(امکان کلیک کردن و بهبود سرعت)
  • اضافه شدن هشدار نشست‌های همزمان (لاگین با چند سیستم)
  • رفع ایرادات جزئی و بهبود عملکرد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji838]عرضه اولیه #رافزا

[emoji842]تعداد کل سهام قابل عرضه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ سهم

[emoji842]تاریخ ثبت سفارش سه شنبه ۱۳۹۹/۰۴/۲۴

[emoji842]حداکثر سهم برای هر کد ۲۰ سهم

[emoji842]دامنه قیمت در ثبت سفارش ۲۴،۵۰۰ ریال تا ۲۵،۰۰۰ ریال

[emoji842]حداکثر مبلغ مورد نیاز: حدودا ۵۰ هزار تومان

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

مدیر محترم
سعید جان دوستان اینجا خیلی خوب و مفصل طبق برنامه معرفی می کنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان
از اوایل سال عرضه های اولیه که اومدن کدومشون ارزش داره افزایش سهام داشته باشم ؟
الان شستا و صبا تامین که عالی هستن.

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
برای احراز هویت تو دفاتر پیشخوان همونجا از درخواست کننده عکس میگیرن. کارگزاریم همینطوریه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
تراکنش دستی پنل آگاه رو احیانا چطور میشه ویرایش یا حذف کرد؟ ترجیحا نسخه وب (نه موبایل). #وپویا توسط خود کارگزاری به سبد سهام اضافه نشده بود و دستی برای کسی اضافه کردم، منتها جای تعداد و قیمت رو برعکس زدم! نه گزینه حذف داره و نه ویرایش. اگر مجدد «افزودن تراکنش دستی» رو بزنیم هم قبلی رو خنثی نمیکنه و مقدار جدید با قبلی جمع میشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
برای احراز هویت تو دفاتر پیشخوان همونجا از درخواست کننده عکس میگیرن. کارگزاریم همینطوریه؟
سجام برای هویت هست.
شما می تونید هر کارگزاری انتخاب کنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تراکنش دستی پنل آگاه رو احیانا چطور میشه ویرایش یا حذف کرد؟ ترجیحا نسخه وب (نه موبایل). #وپویا توسط خود کارگزاری به سبد سهام اضافه نشده بود و دستی برای کسی اضافه کردم، منتها جای تعداد و قیمت رو برعکس زدم! نه گزینه حذف داره و نه ویرایش. اگر مجدد «افزودن تراکنش دستی» رو بزنیم هم قبلی رو خنثی نمیکنه و مقدار جدید با قبلی جمع میشه.
اینو تیک بزن از خودشون بپرسی بهتره
نتیجه شو به ما هم اینجا اعلام کن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

بله در دفتر پیشخوان عکس میگیرن، برای کارگزاری هم همونجا احراز هویت کنید.

پ.ن: قبلش هم خودتون در سجام و کارگزاری مورد نظر ثبت نامتون رو تکمیل کنید که نیازی نباشه اونا واستون انجام بدن.

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
سلام قرار بود صندوق داریک از امروز پذیره نویسیش شروع بشه ولی تو کارگزاری مفید نمادش بالا نمیاره

Dex

Registered User
لایک‌ها
314

نفری ۵ تا سهام گیرمون میاد 1048.gif