• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وتجارت همینه... نوسان گیری زیاد روش انجام میدن :دی
جالبیش اینه که اون ۸۵۰ میلیون سهام توی صف خرید حاظر نیستن ۱۰ ریال بالاتر بزنن که سریع تر بتونن بخرن و از اون صف میلیونی برن بیرون، همینش منو میترسونه :p

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این هسته معاملات کجاست بزنیم بترکونیمش راحت بشیم
الان چند تا سهم من برگشتن تو سود خوب میخوام سیو سود بزنم تا سهم که مدت ها دنبالش بودم بخرم ولی هیچ جوابی نمیاد حتی امکان ثبت فروشم ندارم لعنت به این سیستم داغون و اون مدیریتشون

Captive

لایک‌ها
16,665
الان چند تا سهم من برگشتن تو سود خوب میخوام سیو سود بزنم تا سهم که مدت ها دنبالش بودم بخرم ولی هیچ جوابی نمیاد حتی امکان ثبت فروشم ندارم لعنت به این سیستم داغون و اون مدیریتشون

با مفید آنلاین انجام بدید بهتره.. البته همونم امروز مشکل داره یکم.

Captive

لایک‌ها
16,665
جالبیش اینه که اون ۸۵۰ میلیون سهام توی صف خرید حاظر نیستن ۱۰ ریال بالاتر بزنن که سریع تر بتونن بخرن و از اون صف میلیونی برن بیرون، همینش منو میترسونه :p

خیلی راحت میگی 10 ریااااال ... یه زمان 10 ریال 20 سنت می شده :دی

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم.

مشکل کلیه. #خپارس رو اول وقت که فشار فروش داشت روی -5 سفارش گذاشتم، الان شده +5 با صف سنگین خرید، ولی سفارش من هنوز داره «میچرخه» و ثبت نشده!
منهای ریسک و استرس، بخش عمده اعصاب خوردی بورس برای من شده سر و کله زدن با سرور کارگزاری و هسته مرکزی.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
مشکل کلیه. #خپارس رو اول وقت که فشار فروش داشت روی -5 سفارش گذاشتم، الان شده +5 با صف سنگین خرید، ولی سفارش من هنوز داره «میچرخه» و ثبت نشده!
منهای ریسک و استرس، بخش عمده اعصاب خوردی بورس برای من شده سر و کله زدن با سرور کارگزاری و هسته مرکزی.
سری پیش من یه یه سهم ۵۰۰ تومنی اول وقت سفارش زدم بعد پشیمون شدم و درخواستو حذف کردم
با وجود صف طولانی خرید تا ۵ دقه بعدش حذف نشد
آخر سر هم که صف ریخت پیام اوم که سفارش شما با موفقیت خریداری شد 1048.gif

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
معاملات برخط کلا واژه مناسبی واسه این هسته و کارگزاری های داغون نیست اسمش رو تاخیری بزارن شایسته تره
ریسک بورس به کنار در واقع خود پروسه خرید یا فروش در لحظه ریسک مضاعفی ایجاد کرده تصمیمی که الان میگیری نیم ساعت بعد اعمال میشه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
یک عده از سهام دار های ذوب تصمیم به گذاشتن قیمت در سطح بالا برای پیش گشایش سهم بدون محدودیت دارن تا کشف قیمت با درصد بالا انجام بگیره ببینم چقدر اتحاد و همدلی دارن و حقوقی ها این اجازه را میدن یا نه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
وتجارت توی این حجم خرید متوقف-ممنوع شد الان

1594449890686.png

تکلیف چنین سهام هایی که توقف میخورن چی میشه؟ به طور مثال معاملات باطل میشه؟

ویرایش: هسته پوکیده

1594450218376.png

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
بازار داره سبز میشه کم کم
صبح 90 درصد قرمز بود

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
یک عده از سهام دار های ذوب تصمیم به گذاشتن قیمت در سطح بالا برای پیش گشایش سهم بدون محدودیت دارن تا کشف قیمت با درصد بالا انجام بگیره ببینم چقدر اتحاد و همدلی دارن و حقوقی ها این اجازه را میدن یا نه
ظاهرا اتحاد سهام دارها پوکید اخرین قیمت ذوب 869 تومن بود دوستان برای کشف قیمت 910 رد کردن یک بزرگوار زد تو کار فروش کلا قیمت فعلا رسوند899 الانم قدرت فروشنده زیاد یعنی اجازه یک مثبت 5 تو بازگشایی نمیخواد بده تا سهم جارو کنن
حالا یک عده حنجره خودشونو جر بدن که گول حقوقی جماعت نخورین ولی نرود میخ اهنین در سنگ تماممممممممممممم

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
یعنی قیافه اونایی که جو اول صبح گرفتشون و رفتن صف فروش دیدن داره تامم سهماشون مفت از دستشون در اوردن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یعنی قیافه اونایی که جو اول صبح گرفتشون و رفتن صف فروش دیدن داره تامم سهماشون مفت از دستشون در اوردن
من فکر میکنم این صف خرید زیاد دووم نیاره و آخر وقت بترکه، همه جا دارن دم از اصلاح میزنن
البته یه سری دیروز پیش بینی اینو که اصلاح فقط یکی دو ساعت طول بکشه رو کرده بودن
باید ببینیم فردا چی میشه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
واقعا چرا این ملت اول وقت واسه سهام ارزنده و بنیادی که حالا حالاها جای پیشرفت داره صف فروش تشکیل داده بودن...
من نمیدونم واسه فروششون واقعا استراتژی خاصی دارن یا از روی نادانی میفروشن !
حالا یکیو میگی با تحلیل خودش تصمیم گرفته سهمشو تو همین قیمت رد کنه و با یه سهم دیگه جایگزینش کنه. ولی وقتی یه سهم ارزشمندی صف فروش چند صد میلیونی میخوره دیگه فکر نمیکنم تمام اون چند هزار نفری که تصمیم به فروش گرفتن از روی منطق و استراتژی این کارو کرده باشن.

ای کاش امروز صبح به اندازه کافی نقد بودم
003.gif

light67

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان آریا ساسول رو بفروشم ؟ هیچ بالا نمیره حداقل میمونه جیبم !
پول مجمع اریا که میگن تو سجام میره چجوری بفهمم یا بردارم ! میاد تو کد بورسیم ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
واقعا چرا این ملت اول وقت واسه سهام ارزنده و بنیادی که حالا حالاها جای پیشرفت داره صف فروش تشکیل داده بودن...
من نمیدونم واسه فروششون واقعا استراتژی خاصی دارن یا از روی نادانی میفروشن !
حالا یکیو میگی با تحلیل خودش تصمیم گرفته سهمشو تو همین قیمت رد کنه و با یه سهم دیگه جایگزینش کنه. ولی وقتی یه سهم ارزشمندی صف فروش چند صد میلیونی میخوره دیگه فکر نمیکنم تمام اون چند هزار نفری که تصمیم به فروش گرفتن از روی منطق و استراتژی این کارو کرده باشن.

ای کاش امروز صبح به اندازه کافی نقد بودم
003.gif
اکثر سهام دارا هیچ علمی برای معاملات خود ندارن و بیشتر نسبت به عرضه و تقاضا میرن تو صف
حتی اکثر دورو بریای من که باور داشتم علم این کارو دارن معلوم شده درواقع هیچ علمی نداشتن و همه خرید و فروششون بر اساس بازی روانی خریدارا و فروشنده هاس و اندک مطالعه ای نداشتن و نخواهند داشت
امروز که واقعا اون تحلیلگرش هم از این همه همهمه حیرون مونده و نمیدونه واقعا کدوم مسیر درسته s049.gif

Amirarsalan76

Registered User
لایک‌ها
107
پنج شنبه یکی زنگم زد که نمیدونم شماره مو از کجا گیر اورده بود یارو خونه و زندگیشو نقد کرده بود و توی یک هفته بدون اطلاعات خرید زده بود
فقط مونده بود پشت تلفن گریش بگیره بس که ترسیده بود
یکی نیست به اینا بگه اخه ادم حسابی ده سال زحمت کشیدی بدون اطلاعات دلری حرومش میکنی که چی بشه اخه.......

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

به نظرم ذوب سهم خوبیه جای پیشرفت داره هر چه قدر هم منفی بشه به 850 نمیرسه

بالا