ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
بورس از اون چیزی که فکر میکردم وحشتناک تره
البته من صبح تو صف فروش ۱۵۵۰ تا سهم خریدم (5-) و بعدش همش خودمو لعنت میکردم که چرا خریدم مشاهده پیوست 1187890
جالبیش اینه که اون ۸۵۰ میلیون سهام توی صف خرید حاظر نیستن ۱۰ ریال بالاتر بزنن که سریع تر بتونن بخرن و از اون صف میلیونی برن بیرون، همینش منو میترسونهوتجارت همینه... نوسان گیری زیاد روش انجام میدن :دی
این هسته معاملات کجاست بزنیم بترکونیمش راحت بشیم
الان چند تا سهم من برگشتن تو سود خوب میخوام سیو سود بزنم تا سهم که مدت ها دنبالش بودم بخرم ولی هیچ جوابی نمیاد حتی امکان ثبت فروشم ندارم لعنت به این سیستم داغون و اون مدیریتشون
جالبیش اینه که اون ۸۵۰ میلیون سهام توی صف خرید حاظر نیستن ۱۰ ریال بالاتر بزنن که سریع تر بتونن بخرن و از اون صف میلیونی برن بیرون، همینش منو میترسونه![]()
اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم.
این هسته معاملات کجاست بزنیم بترکونیمش راحت بشیم
الان چند تا سهم من برگشتن تو سود خوب میخوام سیو سود بزنم تا سهم که مدت ها دنبالش بودم بخرم ولی هیچ جوابی نمیاد حتی امکان ثبت فروشم ندارم لعنت به این سیستم داغون و اون مدیریتشون
سری پیش من یه یه سهم ۵۰۰ تومنی اول وقت سفارش زدم بعد پشیمون شدم و درخواستو حذف کردممشکل کلیه. #خپارس رو اول وقت که فشار فروش داشت روی -5 سفارش گذاشتم، الان شده +5 با صف سنگین خرید، ولی سفارش من هنوز داره «میچرخه» و ثبت نشده!
منهای ریسک و استرس، بخش عمده اعصاب خوردی بورس برای من شده سر و کله زدن با سرور کارگزاری و هسته مرکزی.
ظاهرا اتحاد سهام دارها پوکید اخرین قیمت ذوب 869 تومن بود دوستان برای کشف قیمت 910 رد کردن یک بزرگوار زد تو کار فروش کلا قیمت فعلا رسوند899 الانم قدرت فروشنده زیاد یعنی اجازه یک مثبت 5 تو بازگشایی نمیخواد بده تا سهم جارو کننیک عده از سهام دار های ذوب تصمیم به گذاشتن قیمت در سطح بالا برای پیش گشایش سهم بدون محدودیت دارن تا کشف قیمت با درصد بالا انجام بگیره ببینم چقدر اتحاد و همدلی دارن و حقوقی ها این اجازه را میدن یا نه
من فکر میکنم این صف خرید زیاد دووم نیاره و آخر وقت بترکه، همه جا دارن دم از اصلاح میزننیعنی قیافه اونایی که جو اول صبح گرفتشون و رفتن صف فروش دیدن داره تامم سهماشون مفت از دستشون در اوردن
اکثر سهام دارا هیچ علمی برای معاملات خود ندارن و بیشتر نسبت به عرضه و تقاضا میرن تو صفواقعا چرا این ملت اول وقت واسه سهام ارزنده و بنیادی که حالا حالاها جای پیشرفت داره صف فروش تشکیل داده بودن...
من نمیدونم واسه فروششون واقعا استراتژی خاصی دارن یا از روی نادانی میفروشن !
حالا یکیو میگی با تحلیل خودش تصمیم گرفته سهمشو تو همین قیمت رد کنه و با یه سهم دیگه جایگزینش کنه. ولی وقتی یه سهم ارزشمندی صف فروش چند صد میلیونی میخوره دیگه فکر نمیکنم تمام اون چند هزار نفری که تصمیم به فروش گرفتن از روی منطق و استراتژی این کارو کرده باشن.
ای کاش امروز صبح به اندازه کافی نقد بودم![]()
یک عده از سهام دار های ذوب تصمیم به گذاشتن قیمت در سطح بالا برای پیش گشایش سهم بدون محدودیت دارن تا کشف قیمت با درصد بالا انجام بگیره ببینم چقدر اتحاد و همدلی دارن و حقوقی ها این اجازه را میدن یا نه