• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
پیشنهاد میکنم چنین کاری رو انجام ندید چون پرتفوی شلوغ معمولا بازدهی مناسبی نداره و هر نمادی برای خودش یه سازی میزنه و نمیتونید روشون کنترل مناسبی داشته باشید.
من اوایل این اشتباه رو انجام میدادم و خب نتیجه مناسبی هم نگرفتم و از بازار جاموندم.
تک سهم بودن رو هم یکبار تجربه کردم و خب ریسک بالا و استرس زیادی داره و اگه تحلیلت رو همون تک سهم درست نباشه جبرانش خیلی سخت میشه.
پیشنهاد من اینه که حداکثر 5 یا 7 نماد از گروه های مختلف انتخاب کنید و با مبالغی نزدیک به هم روی هر کدوم سرمایه گذاری کنید.
اگر دید کوتاه مدت و میان مدت دارید حداقل 20 درصد از سرمایه رو بصورت نقدی موجودی داشته باشید تا در صورتی که نیاز شد برای میانگین کم کردن ازش استفاده کنید.
در کل سعی کنید موقع خرید و فروش جوگیر نشید و احساسی تصمیم نگیرید. سعی کنید همیشه تو کف قیمتی خرید کنید و اگر یه سهمی رو به خوبی انتخاب کردید و دیدید خوب داره سود میده دیگه بهش اضافه نکنید چون احتمال ریزش داره و تمام سودتون از بین میره و اگر روی نمادی لازم شد میانگین کم کنید صبر کنید تا قیمت به کف برسه.
همیشه برای خرید سنگین یه نیم نگاهی هم به شاخص کل داشته باشید تا بعد از خرید گرفتار اصلاح نشید. الان شاخص محدوده مناسبی نیست.
موفق باشید ...
ممنون از نظرتون
ببینید بعنوان مثال تو گروه خودرویی, شیمیایی, فلزات, غذایی, نفتی, بانکی و ... میشه یه دونه از هر گروه انتخاب کرد ؟
وقتی مسلمه که تو هر کدوم از این گروهها حداقل سه نماد عالی داریم که هر کدومشون میتونن سود عالی بدن بازم نظرتون اینه که هر گروه مثلا یک نماد انتخاب بشه ؟
خب مطمئنا دید که بلند مدته اما الآن یه تجربه ای دارم اونم اینکه یکی از نمادهام بعد از 40 روز باز شد و هیچ یعنی اگر بسته نمیشد 100 درصد سود بهم میداد یه نماد هم دارم که امسال امیدی به بازگشاییش نیست حالا اگر شما تو پرتفوی با 7 نماد باشید و مثلا باسه 3 نمادتون این اتفاق بی افته که سرمایه کلا نابود میشه ؟
من هنون قانع نشدم با فرمایشات جنابعالی و منطق خودم ;)

قبلش بگم چند ساله با همین سیستم کار میکنم و به شدت سود خوبی هم بردم

ببین سرمایه که بالا میره ، طبیعیه دید کوتاه مدت و میان مدت یکم ضعیف تر میشه و دید بلند مدت قوی تر

من الان 9 سهم کلیدی از 3 گروه( مواد غذایی ، قند و شکر ، زراعت و دامپروری ) دارم که زمان اصلاحات هم ، حدود 20% رو میفروشم و اواسط یا اواخر اصلاح پلکانی ورود میکنم ( مثل همین الان ! )

یک بخش هم دارم که سهم هایی رو که علاقه قلبی به اونا دارم ، با مبالغ کم اونجا اضافه میکنم و هرچقدر رشد کرد مهم نیست ، ضررم کرد نوش جون اونی که سود کرده:p اینا تا زمانی که زندم میمونن . کل این شرکت ها روی هم 5% سرمایه میشه . اینارو دیگه خرید و فروش ندارن و بنیادی هم صرفا چندتا پارامتر کلی رو توشون در نظر گرفتم . ( بورس ، فرابورس ، شرکت های رایانه ای و در آینده هم شرکت های استارتاپی ، افق کوروش ) ( این بخش جنگله :p )

اینا روی هم حدود 33% کل سبدم هستن

حدود 15% سبدم تاصیکو و ومعادنه که باهاشون نوسانگیری میکنم ( این بخش رو به هیچ وجه شلوغ نمیکنم ! در لحظه یا توی یکی از این شرکت ها هستم یا چی بشهههه که هر جفتش رو همزمان داشته باشم ... )

بقیه سبد هم که تقریبا نصفه سبده ، صندوق سهامی ، مختلط و درآمد ثابت هستش . اینا رو هم بسته به شرایط بازار جاهایی صلاح میدونم بالای NAV یکم رو میفروشم و زمانی که به محدوده جذابی برسه ، زیر NAV جمع میکنم

----------------------------------------------------
یه حساب دیگه هم دستمه که حدودا 60% اون صندوق درآمد ثابته البته باهاشون بازی میکنم :p:rolleyes:
بقیه هم فقط صندوق سهامیه

---------------------------------------------------

دلیل اینکه بخش زیادی از سرمایه صندوقه :
1 - من با رهن املاک کار میکنم و سود و اصل سرمایه رو بهش دست نمیزنم تا هر 5 یا 6 سال یکبار که سود رو پلکانی برای خرید ملک ، بازسازی و اجاره خارج میکنم ، در نتیجه آدم ریسک پذیر زیادی نیستم و به همین خاطر هم هست که عاشق ساختمونم ...
2 - روابطی داریم که بیرون از بورس ، فرصت های مقطعی برای سرمایه گذاری پیش میاد و یا به خاطر حفظ روابط و یا به خاطر سود خوبی که دارن ، باید هر لحظه آماده نقد کردن بخشی از حساب باشم و دوست ندارم اون زمان ، سهام شرکت نصف شده باشه ! صندوق ها واسه این مورد مناسب هستن . صف هم نمیشه که مدتی پول بلوکه بشه
3 - بیشتر سرمایه از پوله رهنه و مستاجری بخواد تخلیه بکنه باید بتونم چند روزه پولش رو تامین بکنم
4 - من شرکتی رو کامل نشناسم ، توی اون 5% میندازم در غیر اینصورت نمیگیرمش ! از طرفی بازار 4 تا گاوداری و کارخونه قند و کارخونه سس سازی و روغنی نیست :p . فرصت های خوبی تو بخش خراب شده خودرو ، خراب شده بانک و کثیف دارویی هست:rolleyes: همینطور نفتی ها ، معدنی ها و الی آخر . در نتیجه این امر خطیر رو به دستان پر برکت صندوق سپرده و خودم رو به بی خبری میزنم :p . ترجیح میدم اگه کسی رو قراره بکشن ، من خبر نداشته باشم ... . خودمم با خیال راحت به گاوداری و قندون و سس و روغن و خیارشور میرسم !

گاو رو بیشتر از " مدیر خودرو سازی های ایران " درک میکنم
پس شما کلا موافقی با تنوع پرتفوی با توجه به توضیحات کاملی که دادید درسته ؟
نماد بیشتر ریسک کمتر
من باشم با 400 30 الی 40 تا میخرم هر کدام 10 الی 15 میلیون
ممنون اگر تجربه ای در این مورد دارید بگین لطفا

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پس شما کلا موافقی با تنوع پرتفوی با توجه به توضیحات کاملی که دادید درسته ؟
برای سرمایه بالای 300 تومن ، موافقم . مدیریت سرمایه و سبد اهمیت زیادی داره
با این مدل ترکیب سبدی که دارم و از اون راضی هستم چه همین میزان سرمایه و چه 1000 میلیارد سرمایه وارد بشه ، همین ترکیب و وزن ها رو حفظ میکنم و آرامش دارم ...
کلا 9 نماد اصلی + 2 نماد نوسانگیری و میان مدتی + 5 صندوق = جمعا 16 نماد دارم که کل زمان برای همیناست با توجه به زمان تمام وقتی که میزارم . بیشتر از این حدودا دیگه تقریبا برای 1 نفر غیر ممکنه بتونه جمعش بکنه و بازدهی رو به شدت پایین میاره !
در حال حاضر بخش قلبی کلا 9 نماد دارم که صرفا به خاطر بنیادی خوب خریدم و فقط 5% سبدمه
عرضه اولیه ها هم هست که باهاشون کاری نداریم و کلا 1% سبده
-----
اما اگه هدف فقط نوسانگیری و میان مدتی و کوتاه مدتیه زیر 10 نماد باشه ! پیشنهادم 7 یا 6 نماده ( حداکثر ) . باید تعداد پایین ، سرمایه متمرکز و ریسک بالا باشه که بتونید بیشترین بازده رو بگیرید
بلند مدتی یعنی نوسان کمتر ، بازدهی معقول تر و امنیت بیشتر
جنگل ساختن هم که ریسک رو خیلی کم میکنه ولی بازدهی رو هم پشت سرش کم میکنه و ارزش نداره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون اگر تجربه ای در این مورد دارید بگین لطفا
اینم کل سرمایه من که املاک منظور خارج از بورسه و بقیه موارد هم توی بورس هستش . فقط بخشی از سایر هم خارج از بورسه . اوراق مشارکت هم منظور همون صندوق درآمد ثابته
این مدلی من سال از آخر خرداد سال 1398 تا آخر خرداد سال 1399 کلا بازدهی ای نزدیک به 60% روی کل سرمایه گرفتم . تا دلت بخواد از این تحلیل ها دارم و تک تک کارهایی که تا الان انجام دادم همشون تحلیل شدن و انرژی برای اصلاحش صرف شده :p
شما یه مدت فعالیت بکنید ، همیشه میزان تغییرات توی سرمایه و داراییتون رو آنالیز بکنید و سرمایه رو به بهترین شکل مدیریت بکنید . باید چند سالی بگذره و روند خودش رو طی بکنه
Capture.JPG

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
#بورس_تهران

با بررسی تمام سهام هایی بازار به این نتیجه رسیدم که هفته پیشرو هفته سختی است

دو نگاه در سهامداران وجود دارد

۱ حضور در مجمع سالیانه

۲ عدم حضور در مجمع و فروش و خروج موقت و خرید در قیمت پایین تر

جو عمومی فعلا فروش سهام است

از لحاظ تکنیکال سهم ها به محدوده اشباع خرید رسیده اند و نیاز به اصلاح قیمتی و زمانی دارند

برای افزایش قیمت سهام باید شخصی پیدا شود که قیمت بالاتری پیشنهاد دهد

به نظرم در هفته جدید این افراد در بازار نباشند و خرس ها کمی خون و خون ریزی کنند

اما ما چه کار کنیم

به شخصه با سهم بنیادی وارد مجمع خواهم شد و سهامداری خواهم کرد

البته تعصب خوب نیست ولی واقعا کمی در باره بازار سرمایه تعصب دارم

توصیه من به تمام دوستان این است که سود سهام خود را نقد کنند

درواقع سیو سود کنند و اصل سرمایه را باقی گذارند

همیشه فرصت برای کسب سود در بازار وجود خواهد داشت

من اعتقاد دارم که اگر در این محدوده از بازار بورس نقد کنید چیزی را از دست نخواهید داد

و فرصت ورود دوباره وجود خواهد داشت

پس حرف اصلی :

❌فروش سهام بدون بنیاد

✅سیو سود سهام بنیادی

البته این را بگویم که اصلاح داریم و نه سقوط

کم کم کسب سود در بازار سخت تر و جذاب تر خواهد شد و تکنیکالیست ها نتیجه بهتری خواهند گرفت

یعنی همه سود نخواهد کرد

این تحلیل تا پایان تیر معتبر است و اول مرداد دوباره کلیت بازار را بررسی خواهیم کرد

ریسک اصلی بازار فعلا سیستم معاملات است

سفارش ها ارسال نمیگردد و چون نمیتوان سفارش را به موقع ارسال کرد سهامداران می ترسند و شروع به فروش می کنند

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان نظرشون روی صندوق ها چیه البته خرید سهام صندوق منظورم نیست
خود کارگزاری مفید داره چندتایی با درصد سود و ریسک متفاوت

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان نظرشون روی صندوق ها چیه البته خرید سهام صندوق منظورم نیست
خود کارگزاری مفید داره چندتایی با درصد سود و ریسک متفاوت
من تو پیشرو مقداری پول گذاشتم از تاریخ 99/2/10 تا 99/4/17 یعنی 67 روز به من 55 درصد سود داده
الآن که دارم با کارکرد روزانه خودم تو بورس مقایسه میکنم تو بازه کمتر از این به من حدود 110 درصد سود داده خداروشکر یعنی دو برابر صندوق
ضمن اینکه من دارم تمام وقت از شنبه تا چهارشنبه یکسره تو ساعت بازار فعالم ضمن اینکه روزی حداقل روزی 5 ساعت هم تو نت چرخ میزنم و مطلب میخونم
اگر بتونی وقت بزاری و خودت یاد بگیری قطعا بیشتر از صندوق درمیاری
به نظرم صندوق باسه کسی خوبه که نه وقت اینکارو داره و نه میخواد چیزی یاد بگیره مثلا یه سرمایه داره نمیدونه باهاش چکار کنه و بهش گفتن برو تو بورس خوب سود میده
باسه این مدل آدم صندوق خوبه چون بیشتر از بانک بهت سود میده
و یه نکته خیلی مهم اینکه باید بازده صندوق رو یکساله در نظر بگیری چون صندوقهایی مثل این که بیشتر سبدشون سهامی هست؛ رشد و نزول بازار و شاخص تاثیر خیلی زیادی تو بالا و پایین رفتن واحدهای صندوق داره
صندوق فقط یه بدی داره اونم اینکه اگر بخوای پول اضافه کنی به سرمایت تو صندوق یا اینکه بخوای تعدادی از واحداهای خریداری شده یا کل واحد های سرمایه گذاریت رو بفروشی حتما و حتما باید خودت حضوری بری اینکارو بکنی که من اصلا نه وقتشو دارم و نه تهرانم که اینکارو بکنم خیلی ها هم تو شهر خودشون شعبه های صندوق اون کارگزاری رو ندارن و این خیلی خیلی اذیت کنندس
اما وقتی شما تو بورس سهم میخری؛ اگر سهمت بسته نباشه و صف فروش سنگین نداشته باشه سه سوت نقد میکنی و بعد درخواست از پشت سیستم دوروز بعد تو حسابته این خیلی عالیه که میشه همون نقدشوندگی بالا

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من تو پیشرو مقداری پول گذاشتم از تاریخ 99/2/10 تا 99/4/17 یعنی 67 روز به من 55 درصد سود داده
الآن که دارم با کارکرد روزانه خودم تو بورس مقایسه میکنم تو بازه کمتر از این به من حدود 110 درصد سود داده خداروشکر یعنی دو برابر صندوق
ضمن اینکه من دارم تمام وقت از شنبه تا چهارشنبه یکسره تو ساعت بازار فعالم ضمن اینکه روزی حداقل روزی 5 ساعت هم تو نت چرخ میزنم و مطلب میخونم
اگر بتونی وقت بزاری و خودت یاد بگیری قطعا بیشتر از صندوق درمیاری
به نظرم صندوق باسه کسی خوبه که نه وقت اینکارو داره و نه میخواد چیزی یاد بگیره مثلا یه سرمایه داره نمیدونه باهاش چکار کنه و بهش گفتن برو تو بورس خوب سود میده
باسه این مدل آدم صندوق خوبه چون بیشتر از بانک بهت سود میده
و یه نکته خیلی مهم اینکه باید بازده صندوق رو یکساله در نظر بگیری چون صندوقهایی مثل این که بیشتر سبدشون سهامی هست؛ رشد و نزول بازار و شاخص تاثیر خیلی زیادی تو بالا و پایین رفتن واحدهای صندوق داره
صندوق فقط یه بدی داره اونم اینکه اگر بخوای پول اضافه کنی به سرمایت تو صندوق یا اینکه بخوای تعدادی از واحداهای خریداری شده یا کل واحد های سرمایه گذاریت رو بفروشی حتما و حتما باید خودت حضوری بری اینکارو بکنی که من اصلا نه وقتشو دارم و نه تهرانم که اینکارو بکنم خیلی ها هم تو شهر خودشون شعبه های صندوق اون کارگزاری رو ندارن و این خیلی خیلی اذیت کنندس
اما وقتی شما تو بورس سهم میخری؛ اگر سهمت بسته نباشه و صف فروش سنگین نداشته باشه سه سوت نقد میکنی و بعد درخواست از پشت سیستم دوروز بعد تو حسابته این خیلی عالیه که میشه همون نقدشوندگی بالا
منم دو ماه پول توی صندوق سهم آشنا گذاشتم تقریبن ۵۰درصد داد راضی نبودم و کشیدم بیرون
با این وضعیت بازار ۴تا سهام خوب مثل فملی شستا بگیری سودت خیلی بیشتر میشه اما ناگفته نمونه این صندوق کاملن اینترنتیه و نیازی به حضور نداشت

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اوه اوه اوه
خدا بخیر کنه امروزو
فعلا که کارگزاری ترکیده
wha[1].gif

درست شد و ما فقط نگاه میکنیم
pokey.gif

صندوق آگاس 10% پایین تر از NAV تو پیش گشایش...
بقیه سهم ها رو هم که نگاه میکنم ، وضعیت مشابه دارن و روی کف قیمتی در حال قیمت گذاری هستن . گروه قند و شکر / مواد غذایی / زراعت
صندوق های ETF هم که نمونه مثال زدم
168.gif

آتیمس حدود 12% زیر NAV!
اگه هیجانی نباشه ، امروز بازار رب گوجست

Last edited:

M A S T 3 R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
فعلا که کارگزاری ترکیده
wha[1].gif

درست شد و ما فقط نگاه میکنیم
pokey.gif

صندوق آگاس 10% پایین تر از NAV تو پیش گشایش...
بقیه سهم ها رو هم که نگاه میکنم ، وضعیت مشابه دارن و روی کف قیمتی در حال قیمت گذاری هستن . گروه قند و شکر / مواد غذایی / زراعت
صندوق های ETF هم که نمونه مثال زدم
168.gif

آتیمس حدود 12% زیر NAV!
اگه هیجانی نباشه ، امروز بازار رب گوجست
آقا به نظر شما خرید هارو از امروز شروع کنیم یا صبر کنیم از چند روز دیگه؟
مثلا همین آگاس که زیر NAV معامله میشه الان فرصت خوبیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا به نظر شما خرید هارو از امروز شروع کنیم یا صبر کنیم از چند روز دیگه؟
مثلا همین آگاس که زیر NAV معامله میشه الان فرصت خوبیه
نههههه
بزار بریزه
حداقل 15% الی 20% خود NAV باید پایین بیاد ! حداقل ...
واسه نمونه سهم های گروه قند و شکر ( که خودمم دارم ) همین الان 30% بالای ارزش ذاتی هستن . اینطور که بوش میاد میشه پایین تر از ذاتی جمع کرد ...
شرکت های بزرگ هم که ماشالا ...
برای خرید اصلا عجله نکنید

ماه تیر ماه خون و خونریزیه :rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
1.JPG
فقط این دیوانه هایی که صندوق درآمد ثابت رو میخوان 25% زیر NAV بخرن:p

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این ایزیتریدر مفید ارزش پرتفوی چطوری حساب میکنه وقتی همه سهم های من مثبت مقدار افزایش سرمایه من جزیی میره بالا...... حالا امروز که تا الان تمام سهم های منفی خورده برام افزایش سرمایه ثبت کرده

• Like
Reactions: hsn

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دو هفته میشه معامله ای انجام ندادم فقط دارم نگاه میکنم و امروز چی دیدم هیجان مطلق و ایجاد ترس در سهام دار به بهانه اصلاح و کشوندن اونا تو صف فروش با منفی کردن سهم

#البرز 15 میلیون صف فروش کمتر از 10 دقیقه جمعش کردن
#خاذین 9 میلیون صف فروش
#خکرمان 31 میلیون
#خریخت12 میلیون
#شگویا 50 میلیون .. فقط در عجبم شگویا را چرل بعضی ها مفت دادن رفت بقیه سهم های من هم صف شد ولی اینا بیشتر چقدر ادم باید بیفکر باشه گول حقوقی جماعت بخوره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دو هفته میشه معامله ای انجام ندادم فقط دارم نگاه میکنم و امروز چی دیدم هیجان مطلق و ایجاد ترس در سهام دار به بهانه اصلاح و کشوندن اونا تو صف فروش با منفی کردن سهم

#خاذین 9 میلیون صف فروش
#خکرمان 31 میلیون
#خریخت12 میلیون
#شگویا 50 میلیون .. فقط در عجبم شگویا را چرل بعضی ها مفت دادن رفت بقیه سهم های من هم صف شد ولی اینا بیشتر چقدر ادم باید بیفکر باشه گول حقوقی جماعت بخوره
1594444136375.png

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

فایل های ضمیمه

• 1594445391654.png
    1594445391654.png
    45.3 KB · نمایش ها: 2

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

#خاذین 9 میلیون صف فروش
#خکرمان 31 میلیون
#خریخت12 میلیون
به جز البرز بقیه مثبت شدن هر کی فروخت راحت بین 7 تا 10 درصد رفت تو پاچش نوش جون خریدارش

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
صبح میخواستم طبق استراتژی خودم معادل 30 درصد از سود هر سهم خودمو نقد کنم اول صبح امکانش نبود من هرگز تو منفی چیزی نمیفروشم الام دارن سهم های من مثبت میشن حداقل باید مثبت 4 بشن تا سیو سود کردن شروع کنم

بالا