• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
تکنیکال یک بحث سرراست نیست، مطالب و شاخه های زیادی داره واقعا. مثل رانندگی نیست همه یکسان یاد بگیرن، مثل شنا هست که انواع مختلف و شاخه های زیادی داره.
برو سایت فراچارت، کلی مطلب رایگان داره، هم کتاب هم ویدیو.
به نظرم اولش کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی رو بخون، بعد آموزش تصویری رضا گلشاهیان رو نگاه کن. بعد ببین به چیا علاقه بیشتری داری برو آموزشهای اونا رو ببین، کندلها، پرایس اکشن، ایچیموکو، الیوت، خیلی چیزای دیگه برای یادگیری هست.
تازه بعد اینا روی روانشناسی معاملات کارکن، کتابهای مارک داگلاس رو بگیر بخون.
و مهمتر از همه اینکه فقط با خواندن کتاب یا دیدن ویدیو نمیشه کاری از پیش برد، باید تجربه هم بکنی.
ده تا کتاب هم راجب دوچرخه سواری بخونیم باز باید خود دوچرخه سواری رو تجربه کنیم تا یاد بگیریمش.
مچکرم
فرمایشتون درسته.اتفاقا سلسله مباحث تکنیکال اساتید مختلف رو بررسی میکردم متوجه شدم فهرست متنوعی رو دارن
کتاب جان مورفی رو باید بخریم؟هرچی تو گوگل گشتم ترجمه فارسی رایگان پیدا نکردم:دی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خب، دوستان بازار فردا رو چطور پیش بینی میکنید؟ لیدرهای بازار و به طور کلی شاخص...

ببینم چند تا گرگ وال استریت داریم تو تاپیک :دی
این گرگ وال استریت ایرانه
ugly17.gif

من هنوزم رو همون حرفم چند تا صفحه قبل تر هستم
و هیچ وقت یادتون نره ، اصلاح بخشی از بازاره برای اینکه قیمت ها رشدهای منطقی داشته باشن و جلوی حباب گرفته بشه
و هرچی اصلاح دیرتر اتفاق بیوفته ، درآینده اصلاح عمیقتر خواهد شد

بیشتر شرکتهای کوچیک اصلاحشون قبل تر شروع شده و تقریبا میانه راه هستن

یکی ممکنه بگه این هفته نداریم ، هفته بعد یا بعد یا بعدشه ولی اگه کسی بگه هیچ اصلاحی نداریم ، باید به کل دانشش شک کرد ! نداشتن اصلاح بیشتر مفاهیم تکنیکالی رو زیر سوال میبره ، با بنیادی هم جور در نمیاد :p

دفعه قبلی هم شاخص 1 میلیون رو رد کرده بود ، گفتم قیمتا بالاست ، بعضیا مخالفت میکردن ! اصلاح خورد ، الان شاخص وقتشه که یه نیش ترمز بزنه
232.gif
. چهارشنبه ، پاشو از گاز برداشت ، شنبه شاید رو ترمز بزاره
tooth.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
این گرگ وال استریت ایرانه
ugly17.gif

2qcmh45.gif

من هنوزم رو همون حرفم چند تا صفحه قبل تر هستم
و هیچ وقت یادتون نره ، اصلاح بخشی از بازاره برای اینکه قیمت ها رشدهای منطقی داشته باشن و جلوی حباب گرفته بشه
و هرچی اصلاح دیرتر اتفاق بیوفته ، درآینده اصلاح عمیقتر خواهد شد
100% درسته.. مخصوصا برای بورس ایران اصلاح یک نیاز اساسی و الزامی هست ( به نظر من ) حالا چه دستوری چه ....

یکی ممکنه بگه این هفته نداریم ، هفته بعد یا بعد یا بعدشه ولی اگه کسی بگه هیچ اصلاحی نداریم ، باید به کل دانشش شک کرد ! نداشتن اصلاح بیشتر مفاهیم تکنیکالی رو زیر سوال میبره ، با بنیادی هم جور در نمیاد :p

درسته ولی شما اینم در نظر بگیر که اگر 3-4 روز زودتر ورود کنیم حداقل 15% امکان ضرر هست دیگه و چه بهتر اگر بشه همونم به حداقل رسوند.
gnugghender.gif

دفعه قبلی هم شاخص 1 میلیون رو رد کرده بود ، گفتم قیمتا بالاست ، بعضیا مخالفت میکردن ! اصلاح خورد ، الان شاخص وقتشه که یه نیش ترمز بزنه
232.gif
. چهارشنبه ، پاشو از گاز برداشت ، شنبه شاید رو ترمز بزاره
tooth.gif

به نظر من شنبه در بهترین حالت اگر بازار هم مثبت بشه لیدرهای بازار اجازه ورود میدن.
2lxe53l.gif

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
توجه کردین که توی یک سال اخیر همین موقع ها رشد سهام ها به این شدت بالا نمیرفت و در حد ۱۰ ۱۵ تومن هر بار بالا پایین میرفت و یه جورایی ثابت بود؟
تقریبا اکثرشون رو چک کردم همشون فقط بین ۵ الی ۶ ماه رشدشون ۳ ۴ برابر شده و قبلش اینجوری به این شدت بالا نمیرفتن
ادم میترسه ورود کنه بازار شه مثه قبل
نظرتون چیه؟

1594382740497.png

Last edited:

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
و یه سری نمودار دیگه که نشون میده طی سال و سالهای گذشته بورس آروم بوده
من نمیدونم چرا یهو رشد کرده
اگه مربوط به قیمت دلاره که باید بگم قبلا هم دلار ۲ ۳ برابر و بیشتر میشده ولی اینجوری نبوده توی نمودار ها

bb.jpg
cc.jpg
ss.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
برنامه وزارت اقتصاد برای بورس/ هفته‌ای ۲ بار عرضه اولیه خواهیم داشت

یک مقام ارشد وزارت اقتصاد:
بورس در روزهای گذشته رشد داشته و خودش را تصحیح می‌کند.
سعی شده تا عرضه اولیه هر هفته وجود داشته باشد و قرار است، به ۲ عرضه اولیه در هفته برسیم.
برنامه مفصلی برای بازار بورس داریم تا روند منطقی به خود بگیرد.
افزایش عرضه اولیه‌ها، سهام شناور، فروش اوراق و صندوق پروژه بخشی از برنامه‌های بورسی در روزهای آینده است./بتا سهم

خودش را تصحیح میکند؟ عجب پسر بدی بوده پس که تاحالا اصلاح نشده ;) همه جوره میخوان به ملت بفهمونن این هفته از رشد روزانه 5% خبری نیست، باید صبر کرد و دید.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
از دوستان کسی هست که در مورد #بموتو بررسی و تحلیلی کرده باشه؟ فکر میکنم آخرین بار سال 93 افزایش سرمایه داشته و امسال خیلی محتمله که مجدادا افزایش داشته باشه؟
.
.
پ.ن.: اصلاح میکنم رفتم تو سایتش و دیدم سال 97 یه بار افزایش سرمایه دادن.

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان من یه سوال دارم
اگر بخوایم 300-400 میلیون سرمایه تزریق بشه تو بورس و پرتفوی مثلا با 30 تا نماد بسته بشه این ایرادی داره به نظرتون؟
ببینید الان سهمای خوب و بنیادی و جامانده در گروهای مختلف بورسی کم نداریم و از طرفی خیلی از نمادها باسه افزایش سرمایه یه دفعه میبینید بالای یکماه بسته میشن
اگر تعداد نمادها تو پرتفوی بیشتر باشه به نظر بهتر نمیاد اگر ده تا نماد بسته باشه اون 20 تای بقیه روند معاملاتی روز خودشون رو ادامه بدن ؟
یا اینکه اگر چند تا نماد رفت تو منفی و ضرر داد نمادهای مثبت دیگه جبران کنن ؟
البته مبلغ خرید هر نماد متفاوت باشه مثلا سهمهایی که بهتر هستند مبلغ خریدش بیشتر از بقیه باشه در واقع به ترتیب اولویت از صعودی به نزولی باشه
کلا نظرتون در مورد پرتفوی شلوغ چیه و شما با این سرمایه دوست دارید چند تا سهم رو تو پرتفوی خودتون داشته باشید ؟
ممنون

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
در مورد این موضوع هم اگر نظری دارید بفرمایید البته کامنت یه بنده خدایی تو یکی از سایتها هست

از شنبه توجه حقوقی ها به سمت سهم های کوچک خواهد بود. چرا؟
چون سهم های کوچک به علت دستکاری دولت در بازار سرمایه، یکم ماهی هست که در اصلاح به سر میبرند. و بیشتر انها خشک شده اند. پس اصلاح این هفته مختص سهم های بزرگ که زیادی بالا رفته اند خواهد بود نه سهم های کوچک....

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان من یه سوال دارم
اگر بخوایم 300-400 میلیون سرمایه تزریق بشه تو بورس و پرتفوی مثلا با 30 تا نماد بسته بشه این ایرادی داره به نظرتون؟
ببینید الان سهمای خوب و بنیادی و جامانده در گروهای مختلف بورسی کم نداریم و از طرفی خیلی از نمادها باسه افزایش سرمایه یه دفعه میبینید بالای یکماه بسته میشن
اگر تعداد نمادها تو پرتفوی بیشتر باشه به نظر بهتر نمیاد اگر ده تا نماد بسته باشه اون 20 تای بقیه روند معاملاتی روز خودشون رو ادامه بدن ؟
البته مبلغ خرید هر نماد متفاوت باشه مثلا سهمهایی که بهتر هستند مبلغ خریدش بیشتر از بقیه باشه در واقع به ترتیب اولویت از صعودی به نزولی باشه
کلا نظرتون در مورد پرتفوی شلوغ چیه و شما با این سرمایه دوست دارید چند تا سهم رو تو پرتفوی خودتون داشته باشید ؟
ممنون

پیشنهاد میکنم چنین کاری رو انجام ندید چون پرتفوی شلوغ معمولا بازدهی مناسبی نداره و هر نمادی برای خودش یه سازی میزنه و نمیتونید روشون کنترل مناسبی داشته باشید.
من اوایل این اشتباه رو انجام میدادم و خب نتیجه مناسبی هم نگرفتم و از بازار جاموندم.
تک سهم بودن رو هم یکبار تجربه کردم و خب ریسک بالا و استرس زیادی داره و اگه تحلیلت رو همون تک سهم درست نباشه جبرانش خیلی سخت میشه.
پیشنهاد من اینه که حداکثر 5 یا 7 نماد از گروه های مختلف انتخاب کنید و با مبالغی نزدیک به هم روی هر کدوم سرمایه گذاری کنید.
اگر دید کوتاه مدت و میان مدت دارید حداقل 20 درصد از سرمایه رو بصورت نقدی موجودی داشته باشید تا در صورتی که نیاز شد برای میانگین کم کردن ازش استفاده کنید.
در کل سعی کنید موقع خرید و فروش جوگیر نشید و احساسی تصمیم نگیرید. سعی کنید همیشه تو کف قیمتی خرید کنید و اگر یه سهمی رو به خوبی انتخاب کردید و دیدید خوب داره سود میده دیگه بهش اضافه نکنید چون احتمال ریزش داره و تمام سودتون از بین میره و اگر روی نمادی لازم شد میانگین کم کنید صبر کنید تا قیمت به کف برسه.
همیشه برای خرید سنگین یه نیم نگاهی هم به شاخص کل داشته باشید تا بعد از خرید گرفتار اصلاح نشید. الان شاخص محدوده مناسبی نیست.
موفق باشید ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان من یه سوال دارم
ممنون
قبلش بگم چند ساله با همین سیستم کار میکنم و به شدت سود خوبی هم بردم

ببین سرمایه که بالا میره ، طبیعیه دید کوتاه مدت و میان مدت یکم ضعیف تر میشه و دید بلند مدت قوی تر

من الان 9 سهم کلیدی از 3 گروه( مواد غذایی ، قند و شکر ، زراعت و دامپروری ) دارم که زمان اصلاحات هم ، حدود 20% رو میفروشم و اواسط یا اواخر اصلاح پلکانی ورود میکنم ( مثل همین الان ! )

یک بخش هم دارم که سهم هایی رو که علاقه قلبی به اونا دارم ، با مبالغ کم اونجا اضافه میکنم و هرچقدر رشد کرد مهم نیست ، ضررم کرد نوش جون اونی که سود کرده:p اینا تا زمانی که زندم میمونن . کل این شرکت ها روی هم 5% سرمایه میشه . اینارو دیگه خرید و فروش ندارن و بنیادی هم صرفا چندتا پارامتر کلی رو توشون در نظر گرفتم . ( بورس ، فرابورس ، شرکت های رایانه ای و در آینده هم شرکت های استارتاپی ، افق کوروش ) ( این بخش جنگله :p )

اینا روی هم حدود 33% کل سبدم هستن

حدود 15% سبدم تاصیکو و ومعادنه که باهاشون نوسانگیری میکنم ( این بخش رو به هیچ وجه شلوغ نمیکنم ! در لحظه یا توی یکی از این شرکت ها هستم یا چی بشهههه که هر جفتش رو همزمان داشته باشم ... )

بقیه سبد هم که تقریبا نصفه سبده ، صندوق سهامی ، مختلط و درآمد ثابت هستش . اینا رو هم بسته به شرایط بازار جاهایی صلاح میدونم بالای NAV یکم رو میفروشم و زمانی که به محدوده جذابی برسه ، زیر NAV جمع میکنم

----------------------------------------------------
یه حساب دیگه هم دستمه که حدودا 60% اون صندوق درآمد ثابته البته باهاشون بازی میکنم :p:rolleyes:
بقیه هم فقط صندوق سهامیه

---------------------------------------------------

دلیل اینکه بخش زیادی از سرمایه صندوقه :
1 - من با رهن املاک کار میکنم و سود و اصل سرمایه رو بهش دست نمیزنم تا هر 5 یا 6 سال یکبار که سود رو پلکانی برای خرید ملک ، بازسازی و اجاره خارج میکنم ، در نتیجه آدم ریسک پذیر زیادی نیستم و به همین خاطر هم هست که عاشق ساختمونم ...
2 - روابطی داریم که بیرون از بورس ، فرصت های مقطعی برای سرمایه گذاری پیش میاد و یا به خاطر حفظ روابط و یا به خاطر سود خوبی که دارن ، باید هر لحظه آماده نقد کردن بخشی از حساب باشم و دوست ندارم اون زمان ، سهام شرکت نصف شده باشه ! صندوق ها واسه این مورد مناسب هستن . صف هم نمیشه که مدتی پول بلوکه بشه
3 - بیشتر سرمایه از پوله رهنه و مستاجری بخواد تخلیه بکنه باید بتونم چند روزه پولش رو تامین بکنم
4 - من شرکتی رو کامل نشناسم ، توی اون 5% میندازم در غیر اینصورت نمیگیرمش ! از طرفی بازار 4 تا گاوداری و کارخونه قند و کارخونه سس سازی و روغنی نیست :p . فرصت های خوبی تو بخش خراب شده خودرو ، خراب شده بانک و کثیف دارویی هست:rolleyes: همینطور نفتی ها ، معدنی ها و الی آخر . در نتیجه این امر خطیر رو به دستان پر برکت صندوق سپرده و خودم رو به بی خبری میزنم :p . ترجیح میدم اگه کسی رو قراره بکشن ، من خبر نداشته باشم ... . خودمم با خیال راحت به گاوداری و قندون و سس و روغن و خیارشور میرسم !

گاو رو بیشتر از " مدیر خودرو سازی های ایران " درک میکنم

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اصولا هیچ کس با مبنای علمی پرتفو شلوغ پیشنهاد نمیده ،مگر علاقه شخصی طرف یا برای یک مقطع خاص خیلی کوتاه
بنابراین پرتفو شلوغ خیلی قابل دفاع نیست به نظرم
اما راجع به صندوق ،عاشقشونم ;)
همیشه ۵۰ تا ۷۰ درصد صندوق دارم از هر نظر خوبن بجز بحث سقوط های وحشتانک بیشتر از شاخص که اونم بر اثر تجربه قابل پیش بینیه و میشه تا حدودی جلوشو گرفت
از سهام پتروشیمی و سرمایه گذاری هم تا الان خاطره بدی ندارم

قبلش بگم چند ساله با همین سیستم کار میکنم و به شدت سود خوبی هم بردم

ببین سرمایه که بالا میره ، طبیعیه دید کوتاه مدت و میان مدت یکم ضعیف تر میشه و دید بلند مدت قوی تر

من الان 9 سهم کلیدی از 3 گروه( مواد غذایی ، قند و شکر ، زراعت و دامپروری ) دارم که زمان اصلاحات هم ، حدود 20% رو میفروشم و اواسط یا اواخر اصلاح پلکانی ورود میکنم ( مثل همین الان ! )

یک بخش هم دارم که سهم هایی رو که علاقه قلبی به اونا دارم ، با مبالغ کم اونجا اضافه میکنم و هرچقدر رشد کرد مهم نیست ، ضررم کرد نوش جون اونی که سود کرده:p اینا تا زمانی که زندم میمونن . کل این شرکت ها روی هم 5% سرمایه میشه . اینارو دیگه خرید و فروش ندارن و بنیادی هم صرفا چندتا پارامتر کلی رو توشون در نظر گرفتم . ( بورس ، فرابورس ، شرکت های رایانه ای و در آینده هم شرکت های استارتاپی ، افق کوروش ) ( این بخش جنگله :p )

اینا روی هم حدود 33% کل سبدم هستن

حدود 15% سبدم تاصیکو و ومعادنه که باهاشون نوسانگیری میکنم ( این بخش رو به هیچ وجه شلوغ نمیکنم ! در لحظه یا توی یکی از این شرکت ها هستم یا چی بشهههه که هر جفتش رو همزمان داشته باشم ... )

بقیه سبد هم که تقریبا نصفه سبده ، صندوق سهامی ، مختلط و درآمد ثابت هستش . اینا رو هم بسته به شرایط بازار جاهایی صلاح میدونم بالای NAV یکم رو میفروشم و زمانی که به محدوده جذابی برسه ، زیر NAV جمع میکنم

----------------------------------------------------
یه حساب دیگه هم دستمه که حدودا 60% اون صندوق درآمد ثابته البته باهاشون بازی میکنم :p:rolleyes:
بقیه هم فقط صندوق سهامیه

---------------------------------------------------

دلیل اینکه بخش زیادی از سرمایه صندوقه :
1 - من با رهن املاک کار میکنم و سود و اصل سرمایه رو بهش دست نمیزنم تا هر 5 یا 6 سال یکبار که سود رو پلکانی برای خرید ملک ، بازسازی و اجاره خارج میکنم ، در نتیجه آدم ریسک پذیر زیادی نیستم و به همین خاطر هم هست که عاشق ساختمونم ...
2 - روابطی داریم که بیرون از بورس ، فرصت های مقطعی برای سرمایه گذاری پیش میاد و یا به خاطر حفظ روابط و یا به خاطر سود خوبی که دارن ، باید هر لحظه آماده نقد کردن بخشی از حساب باشم و دوست ندارم اون زمان ، سهام شرکت نصف شده باشه ! صندوق ها واسه این مورد مناسب هستن . صف هم نمیشه که مدتی پول بلوکه بشه
3 - بیشتر سرمایه از پوله رهنه و مستاجری بخواد تخلیه بکنه باید بتونم چند روزه پولش رو تامین بکنم
4 - من شرکتی رو کامل نشناسم ، توی اون 5% میندازم در غیر اینصورت نمیگیرمش ! از طرفی بازار 4 تا گاوداری و کارخونه قند و کارخونه سس سازی و روغنی نیست :p . فرصت های خوبی تو بخش خراب شده خودرو ، خراب شده بانک و کثیف دارویی هست:rolleyes: همینطور نفتی ها ، معدنی ها و الی آخر . در نتیجه این امر خطیر رو به دستان پر برکت صندوق سپرده و خودم رو به بی خبری میزنم :p . ترجیح میدم اگه کسی رو قراره بکشن ، من خبر نداشته باشم ... . خودمم با خیال راحت به گاوداری و قندون و سس و روغن و خیارشور میرسم !

گاو رو بیشتر از " مدیر خودرو سازی های ایران " درک میکنم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان سلام
یک سوال
حجم معاملات در روز برای یک نماد (مثلا وتجارت یا شستا) رو چطور باید پیدا کنم؟
توی ایزی تریدر یا tsetmc هست؟
ممنون

به این خاطر لازمش دارم که دارم یه چیزایی در مورد تابلو خوانی میخونم و رسیدم به مبحث زیر یعنی قیمت پایانی

• قیمت پایانی و قیمت آخرین معامله با یکدیگر تفاوت دارند. قیمت پایانی یک سهم در یک روز، در واقع میانگین قیمت‌هایی است که سهم مورد معامله قرار گرفته است. اگر حجم معاملات یک روز حداقل برابر با حجم مبنا باشد، میانگین قیمت معاملات به عنوان قیمت پایانی در نظر گرفته می‌شود. اما اگر حجم معاملات کمتر از حجم مبنا باشد، به همان نسبتِ افزایش یا کاهش سهم از قیمت کاسته شده و قیمت پایانی بر آن اساس محاسبه می‌شود.

Last edited:

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
دوستان سلام
یک سوال
حجم معاملات در روز برای یک نماد (مثلا وتجارت یا شستا) رو چطور باید پیدا کنم؟
توی ایزی تریدر یا tsetmc هست؟
ممنون

به این خاطر لازمش دارم که دارم یه چیزایی در مورد تابلو خوانی میخونم و رسیدم به مبحث زیر یعنی قیمت پایانی

سلام
هر دو نمایش میدن ولی tsetmc بهتره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
البته این رو هم بگم که کل زمان من از شنبه تا پنجشنبه در طول روز صرف بورس میشه . شاید روزی 10 ساعت )
کنارش چندتا تلفن یا پیام یا قرار حضوری یا تفریح

پس اگه زمانتون کمه و کنار کار اصلیتون هست ، پورتفوی با تعداد من رو نمیتونید خوب بهش برسید

microlab pro

Registered User
لایک‌ها
387
متوجه نشدم ر بازم
کدوم ستون میشه دقیقا؟
توی ایزی تریدر ستون "حجم معاملات" میشه حجم معاملات روزانه؟

همون ستون حجم معاملات میشه حجم معاملات روزانه که خب چون امروز بازار تعطیل بوده الان عدد صفر رو نمایش میده. فردا میتونید چک کنید.
ولی با tsetmc چک کنید بهتره و اطلاعات کاملتری رو ارائه میده

فایل های ضمیمه

• 07-10-2020 10-27-44 ب.png
    07-10-2020 10-27-44 ب.png
    23.4 KB · نمایش ها: 9
  • 07-10-2020 10-30-43 ب.png
    07-10-2020 10-30-43 ب.png
    26.8 KB · نمایش ها: 9

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
احتمال توقف عرضه صندوق دارا دوم و سوم
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت نباید منابع باقیمانده سهام عدالت را به عناوین دیگر در بازار سرمایه عرضه کند
طرح مجلس این است که منابع به جاماندگان واگذار شود و نباید تحت عنوان صندوق یکم که واگذار شد یا صندوق های دوم و سوم فروخته شوند.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
احتمال توقف عرضه صندوق دارا دوم و سوم
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت نباید منابع باقیمانده سهام عدالت را به عناوین دیگر در بازار سرمایه عرضه کند
طرح مجلس این است که منابع به جاماندگان واگذار شود و نباید تحت عنوان صندوق یکم که واگذار شد یا صندوق های دوم و سوم فروخته شوند.

رسما تکذیب شد و اعلام شد مرداد ماه دارا دوم میاد

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دوستان من یه سوال دارم
ممنون
نماد بیشتر ریسک کمتر
من باشم با 400 30 الی 40 تا میخرم هر کدام 10 الی 15 میلیون

بالا