قبلش بگم چند ساله با همین سیستم کار میکنم و به شدت سود خوبی هم بردم
ببین سرمایه که بالا میره ، طبیعیه دید کوتاه مدت و میان مدت یکم ضعیف تر میشه و دید بلند مدت قوی تر
من الان 9 سهم کلیدی از 3 گروه( مواد غذایی ، قند و شکر ، زراعت و دامپروری ) دارم که زمان اصلاحات هم ، حدود 20% رو میفروشم و اواسط یا اواخر اصلاح پلکانی ورود میکنم ( مثل همین الان ! )
یک بخش هم دارم که سهم هایی رو که علاقه قلبی به اونا دارم ، با مبالغ کم اونجا اضافه میکنم و هرچقدر رشد کرد مهم نیست ، ضررم کرد نوش جون اونی که سود کرده

اینا تا زمانی که زندم میمونن . کل این شرکت ها روی هم 5% سرمایه میشه . اینارو دیگه خرید و فروش ندارن و بنیادی هم صرفا چندتا پارامتر کلی رو توشون در نظر گرفتم . ( بورس ، فرابورس ، شرکت های رایانه ای و در آینده هم شرکت های استارتاپی ، افق کوروش ) ( این بخش جنگله

)
اینا روی هم حدود 33% کل سبدم هستن
حدود 15% سبدم تاصیکو و ومعادنه که باهاشون نوسانگیری میکنم ( این بخش رو به هیچ وجه شلوغ نمیکنم ! در لحظه یا توی یکی از این شرکت ها هستم یا چی بشهههه که هر جفتش رو همزمان داشته باشم ... )
بقیه سبد هم که تقریبا نصفه سبده ، صندوق سهامی ، مختلط و درآمد ثابت هستش . اینا رو هم بسته به شرایط بازار جاهایی صلاح میدونم بالای NAV یکم رو میفروشم و زمانی که به محدوده جذابی برسه ، زیر NAV جمع میکنم
----------------------------------------------------
یه حساب دیگه هم دستمه که حدودا 60% اون صندوق درآمد ثابته البته باهاشون بازی میکنم

بقیه هم فقط صندوق سهامیه
---------------------------------------------------
دلیل اینکه بخش زیادی از سرمایه صندوقه :
1 - من با رهن املاک کار میکنم و سود و اصل سرمایه رو بهش دست نمیزنم تا هر 5 یا 6 سال یکبار که سود رو پلکانی برای خرید ملک ، بازسازی و اجاره خارج میکنم ، در نتیجه آدم ریسک پذیر زیادی نیستم و به همین خاطر هم هست که عاشق ساختمونم ...
2 - روابطی داریم که بیرون از بورس ، فرصت های مقطعی برای سرمایه گذاری پیش میاد و یا به خاطر حفظ روابط و یا به خاطر سود خوبی که دارن ، باید هر لحظه آماده نقد کردن بخشی از حساب باشم و دوست ندارم اون زمان ، سهام شرکت نصف شده باشه ! صندوق ها واسه این مورد مناسب هستن . صف هم نمیشه که مدتی پول بلوکه بشه
3 - بیشتر سرمایه از پوله رهنه و مستاجری بخواد تخلیه بکنه باید بتونم چند روزه پولش رو تامین بکنم
4 - من شرکتی رو کامل نشناسم ، توی اون 5% میندازم در غیر اینصورت نمیگیرمش ! از طرفی بازار 4 تا گاوداری و کارخونه قند و کارخونه سس سازی و روغنی نیست

. فرصت های خوبی تو بخش خراب شده خودرو ، خراب شده بانک و کثیف دارویی هست

همینطور نفتی ها ، معدنی ها و الی آخر . در نتیجه این امر خطیر رو به دستان پر برکت صندوق سپرده و خودم رو به بی خبری میزنم

. ترجیح میدم اگه کسی رو قراره بکشن ، من خبر نداشته باشم ... . خودمم با خیال راحت به گاوداری و قندون و سس و روغن و خیارشور میرسم !
گاو رو بیشتر از " مدیر خودرو سازی های ایران " درک میکنم