• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
تشکر بابت جواب
در مورد سهام هایی مثه خودرو و خگستر هم اگه ممکنه یه توضیح بدید
تصویر زیر خگستر رو میبینیم که بعد از سال جدیدارزش سهام از 2000 تومان سقوط آزاد کرده به نقطه 130 تومن
به نظر نمیرسه که یه سهام یهو ۲۰۰۰درصد به یکباره بره تو ضرر

مشاهده پیوست 1187614
این افزایش سرمایه داده باید آشنا باشی یا اطلاعات کسب کنی
قیمت سهم را کم میکنند عوضش بهت سهم میدن
یکی از بهترین سهامی که خریدم همین خگستر بود در یک روز 110 درصد سود داد البته 1 ماه هم بسته بود
( در گوگل افزایش سرمایه را سرچ کن و انواع افزایش سرمایه )
شرکت در افزایش سرمایه بعد از خگستر دیگه به درد خور نیست و خواب پول است

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این افزایش سرمایه داده باید آشنا باشی یا اطلاعات کسب کنی
قیمت سهم را کم میکنند عوضش بهت سهم میدن
بهترین سهمی که خریدم در یک روز 110 درصد سود داد البته 1 ماه هم بسته بود
( در گوگل افزایش سرمایه را سرچ کن و انواع افزایش سرمایه )
ممنون
خط آخری که بولد کردم رو میتونید توضیح بدید، آخه واقعا نفهمیدم
وقتی سرمایه رو افزایش میدن، طبیعتا باید بهتر باشه و سهام دارها سود بیشتری کنن چون قدرت اون سهام بیشتر میشه درسته؟
منظورتون اینه که بعد از افزایش سرمایه بهتر اینه که خروج کرد؟

ویرایش: الان متوجه منظورتون شدم :)

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

یعنی نظر شما اینه که اگر سهمی افزایش سرمایه داشت قبل از بسته شدن خروج بزنیم؟ بعضا دیدم مشتاق هستند به خرید ( مخصوصا ) اونایی که دید بلند مدت دارن. چون بعد از اینکه سهم باز میشه معمولا خرید سخت میشه..

پ.ن: وبملت هم به نظرم واسه همین این روزا منفی هست.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من برای شروع اشتباها به جای وبملت، ولملت خریدم اونم ۱۰۰۰تا سهم :( (شنبه)
و از بدشانسی ۲ روز پیش متوجه این موضوع شدم :D :p
و از بدشانسی بدتر خوندم که یه دعوای مسخره بین سهام داراش پیش اومده و یکی از حقوقی ها نزدیک به ۹۰میلیون سهمو توی این دو سه هفته فروش زده و قیمتو داره میاره پایین (۹۰ میلیون سهم، نه ۹۰ میلیون تومان)

Captive

لایک‌ها
16,665
و از بدشانسی بدتر خوندم که یه دعوای مسخره بین سهام داراش پیش اومده و یکی از حقوقی ها نزدیک به ۹۰میلیون سهمو توی این دو سه هفته فروش زده و قیمتو داره میاره پایین (۹۰ میلیون سهم، نه ۹۰ میلیون تومان)

توی بدشانسی با آق محسن رقابت داریا :دی

@tiyam 01

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
طبیعیه
imoksmiley.gif

منم اون اوایل شروع کرده بودم ، کل نتیجه ای که از بورس داشتم این بود :
پول درمیووردم ، توی بورس میدادم بره
bav3_154fs759111.gif

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
این که پولی نیست حساب کردم همش 150 تومن ضرر میشه تا اینجا :rolleyes:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
یعنی نظر شما اینه که اگر سهمی افزایش سرمایه داشت قبل از بسته شدن خروج بزنیم؟ بعضا دیدم مشتاق هستند به خرید ( مخصوصا ) اونایی که دید بلند مدت دارن. چون بعد از اینکه سهم باز میشه معمولا خرید سخت میشه..

شرکت در افزایش سرمایه دو چیزش خوب بود

1-روزی که میخواهد باز بشه با دامنه نامحدود باز میشه قبلا اجازه میدادن با درصد بالا باز میشد ( یک درصد خوبی از این طریق میگرفتی )
2-نزدیک 1 ماه هم هر روز مثبت 5 البته بستگی به سهام و معروفیت داشت ( یه سودی هم از اینجا میبردی )
الان ناظر دیگه اجازه نمیده با درصد بالا باز بشه حتی میگه با 5 درصد باز بشه ( 30 الی 40 روز هم پولت خوابیده پس شد ضرر برات ) مثل سهم خمحرکه
حتی الان بعد باز شدن احتمال منفی شدن هم است
به نظر من تنها سهمی ارزش داره در مجمع افزایش سرمایه اش شرکت کنی بعد مجمع قیمت جذاب داشته باشه و معروف باشه مثل خودرو و خساپا
الان دیگه کسی دوست نداره بره مجمع افزایش سرمایه به اون خاطر نزدیک مجمع منفی میخوره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177

1-روزی که میخواهد باز بشه با دامنه نامحدود باز میشه قبلا اجازه میدادن با درصد بالا باز میشد ( یک درصد خوبی از این طریق میگرفتی )
2-نزدیک 1 ماه هم هر روز مثبت 5 البته بستگی به سهام و معروفیت داشت ( یه سودی هم از اینجا میبردی )
الان ناظر دیگه اجازه نمیده با درصد بالا باز بشه حتی میگه با 5 درصد باز بشه ( 30 الی 40 روز هم پولت خوابیده پس شد ضرر برات ) مثل سهم خمحرکه
به نظر من تنها سهمی ارزش داره در مجمع افزایش سرمایه اش شرکت کنی بعد مجمع قیمت جذاب داشته باشه و معروف باشه مثل خودرو و خساپا
الان دیگه کسی دوست نداره بره مجمع افزایش سرمایه به اون خاطر نزدیک مجمع منفی میخوره
دقیقا منم ببینم سهم میخواد بره مجمع باسه افزایش سرمایه نقد میکنم
پترول, خمحرکه و خصدرا واقعا تجربه بدی باسم رقم زد البته پترول که نامرد هنوز هم باز نشده خمحرکه واقعا حال همرو گرفت هنوزم دارن در موردش بحث میکنن
این برنامه باسه شستا هم بوجود اومد کلا دوتا چیز الآن خیلی واضحه البته باسه خودم میگم
یکی اینکه عرضه اولیه دیگه خریدش فایده نداره من از این به بعد باسه بچم میخرم
دوم اینکه با سهمم به مجمع نمیرم یا اگر سهمی بخوام بخرم که به مجمع نزدیکه فعلا بیخیالش میشم

فقط سهم وبملت هم مجمعش نزدیکه نمیدونم بره بیاد چی بشه (حالا از شانس ما باهاش نمیریم مجمع یه دفعه میاد با سود بالا همرو حیران میکنه)

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خوب دوستان همینطور که میدونید یکی از منابع درامد از بورس سودی سالانه شرکتها میباشه من به شخصه تا الان سودهای خوبی گرفتم که در زیر اعلام میکنم
#وسرمد سود عالی 25 ریال

#ختوقا سود خارق العاده 15 ریال

#ذوب سود دیوانه کننده و بینظیر 0 ریال برای هر سهم

ذوب مچکریم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
وپارس رو من سه شنبه سفارش زدم نه برای من خریداری شده و نه برادرم و نه یکی دیگه از آشناها مفید هم بودیم همگی. کسی هم اینطوری شده؟
کلا مثل اینکه توقع نداشتن تعداد سهامداران بورس زیاد باشه سایتهای قزمیت درست کردن.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
خوب دوستان همینطور که میدونید یکی از منابع درامد از بورس سودی سالانه شرکتها میباشه من به شخصه تا الان سودهای خوبی گرفتم که در زیر اعلام میکنم
#وسرمد سود عالی 25 ریال

ذوب مچکریم
سفارس رو من داشتم و برای هر سهمش ۱۲۵۵ ریال سود داده امسال. به نظر من که خوب هست

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
دوستان واسه شروع آموزش دیدن تکنیکال چه استادی رو پیشنهاد میدین؟ کلاس حضوری مدنظرم نیست
مهناز صادقی آموزش تکنیکالش چطوره؟
مفاهیم اولیه و تابلوخوانی رو بلدم دنبال اینم تکنیکال یاد بگیرم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

البته همین الان هم مواردی بوده که بعد افزایش سرمایه و باز شدن مثبت بدی نخوردن ( البته درسته مثل قبل نیست ولی بازم بد نبوده )
مثلا وصنعت 32 درصد شنفت 33 درصد افق 17 درصد
به نظرم اگه شرکت خوب باشه و بخوای میان مدت یا بلند مدت سهامدارش باشی ارزش داری بری مجمع

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
البته همین الان هم مواردی بوده که بعد افزایش سرمایه و باز شدن مثبت بدی نخوردن ( البته درسته مثل قبل نیست ولی بازم بد نبوده )
مثلا وصنعت 32 درصد شنفت 33 درصد افق 17 درصد
به نظرم اگه شرکت خوب باشه و بخوای میان مدت یا بلند مدت سهامدارش باشی ارزش داری بری مجمع
متاسفانه سودهای 2 سال اخیر ، قناعت بورسی ها رو کم کرده و به سودهای کم دیگه راضی نیستن
باهات موافقم ،میان مدتی و بلند مدتی ، مجمع بریم ، هیچ مشکلی نداره

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
سلام
دوستان واسه شروع آموزش دیدن تکنیکال چه استادی رو پیشنهاد میدین؟ کلاس حضوری مدنظرم نیست
مهناز صادقی آموزش تکنیکالش چطوره؟
مفاهیم اولیه و تابلوخوانی رو بلدم دنبال اینم تکنیکال یاد بگیرم
تکنیکال یک بحث سرراست نیست، مطالب و شاخه های زیادی داره واقعا. مثل رانندگی نیست همه یکسان یاد بگیرن، مثل شنا هست که انواع مختلف و شاخه های زیادی داره.
برو سایت فراچارت، کلی مطلب رایگان داره، هم کتاب هم ویدیو.
به نظرم اولش کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی رو بخون، بعد آموزش تصویری رضا گلشاهیان رو نگاه کن. بعد ببین به چیا علاقه بیشتری داری برو آموزشهای اونا رو ببین، کندلها، پرایس اکشن، ایچیموکو، الیوت، خیلی چیزای دیگه برای یادگیری هست.
تازه بعد اینا روی روانشناسی معاملات کارکن، کتابهای مارک داگلاس رو بگیر بخون.
و مهمتر از همه اینکه فقط با خواندن کتاب یا دیدن ویدیو نمیشه کاری از پیش برد، باید تجربه هم بکنی.
ده تا کتاب هم راجب دوچرخه سواری بخونیم باز باید خود دوچرخه سواری رو تجربه کنیم تا یاد بگیریمش.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
و یک چیزی هم بگم. معامله در هر بازار با بازار دیگه متفاوت هست و سیستم معاملاتی متفاوتی می طلبه.
معامله تو بورس ایران با معامله تو کریپتو فرق داره، و هر دو با معامله تو فارکس فرق دارن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
#وسرمد سود عالی 25 ریال

ذوب مچکریم

سهم های هستن که سود خوبی میدن. من #نوری داشتم که سود 1000 تومن رو تقسیم کرد که به نظرم خیلی خوب بود.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
خب، دوستان بازار فردا رو چطور پیش بینی میکنید؟ لیدرهای بازار و به طور کلی شاخص...

ببینم چند تا گرگ وال استریت داریم تو تاپیک :دی

بالا