• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان
بلاخره ما نفهمیدیم، ورود گسترده مردم به بورس خوبه یا بد؟
البته من میدونم که در مواردی مثه عرضه اولیه به ضرر همه میشه چون درخواست زیاده پس کمتر از قبل میشه سهام گرفت
و یا در مواردی هم مثه خرید یا فروش هیجانی افراد تازه وارد میتونه ضرر بزنه
اما من میخام بدونم به جز موارد بالا ایا اضاف شدن اینهمه کد بورسی به نفع بازار و سهام داره یا خیر؟

اگه وارن بافت رو قبول داری نه خوب نیست :D

در کل به نظر من بد نمیتونه باشه چون حداقلش اینه که مردم مجبور میشن یه سری اطلاعات اولیه رو یاد بگیرن و یه چیزی به معلوماتشون اضافه بشه.. فردا روزی هم اگر احیانا مو قشنگ رفت و یه مو قشنگ تر دیگه ای اومد شاید اوضاع بهتر بشه اونوقت بورس میتونه مقصد اصلی افراد خانه دار و بیکار باشه و سفره ای باز بشه برای همه.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اونایی که گفتم بیشتر واس خنده بود ولی با اینکه "کسی برای سرمایه خودش ارزش قائل باشه ، رو حرف کسی معامله نمیکنه " رو کاملا جدی هستم :rolleyes:
میدونی چیه
رشد شاخص و تخمین میلیون شدن اون ، طبیعی بود
خیلیا میدونستن و بر همین اساس عمل کردن ولی به کسی چیزی نگفتن یا با اطرافیان فقط صحبت میکردن
سیاست های دولت طی 5 سال گذشته ، دوره های رکود و تورمی ایران در گذشته ، اهداف ترامپ و اینکه دولت چیکارا میکنه ، مشخص بود که همه چی باید 4 الی 5 برابر بشه
از طرف دیگه کسی که حداقل یک دوره صعود و افول رو تو بورس تجربه کرده باشه ، میدونسته که شرکت ها فوق ارزون هستن ... پس رشد بیشتر از 4 یا 5 برابر هم منطقیه

الان شاخص 1.7 هستش . اصلاح که تموم بشه و دلار 30 تومن بشه ، شاخص40% دیگه حداقل رشد میکنه یعنی شاخص 2.4 میلیونی خیلی سریع اتفاق میوفته ...
از طرف دیگه به خاطر مسائلی که دولت داره ، شرکت های بیشتری عرضه میشن و بنابراین شاخص خیلی راحت به 3 میلیون میرسه و رد هم میکنه
خوب حالا چه زمانی دلار به 30 تا میرسه ؟ تا آبان مشخص میشه ، به نظر من تا اواسط سال بعد ، دلار خیلی رشد نکنه ، عدد 30 هزار رو میبینه !!!! پس شاخص هم تا اواسل سال بعد 3 رو میزنه . اصلاح های مقطعی هم داریم ولی به اون عدد میرسه و کاملا منطقیه
تا وقتی که دلار بالا بره وضع همینه
این موضوع رو هم قطعا خود شما میدونید ولی یکی مثل من یا شما پیج نمیزنیم که به بقیه بگیم ولی یکی مثل امثال این ادما به بازار جهت میدن

اما واقعا اینقدر خودم رو دست پایین میدونم که به هیچ کسی پیشنهاد سهم نمیدم حتی اگه قانونی بود !
اگر بر فرض محال دلار برگرده رو 10 تومن شاخص چجوری میشه وضعیتش؟ چقدر اصلاح میخوره؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اگر بر فرض محال دلار برگرده رو 10 تومن شاخص چجوری میشه وضعیتش؟ چقدر اصلاح میخوره؟
اونقت شاخص هم برمیگرده به اون عددی که موقع دلار زیر 10 تومن بود.... و در نتیجه میزان اصلاح هم مابه التفاوت شاخص فعلی و شاخصی که دلار زیر 10 تومن بود میشه دیگه.

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
البته نظرش 180% با برداشت من از بازار در مقطع فعلی متفاوت هست و این «به زودی» که میگه شاید خیلی زود هم رخ نده ولی به هر حال گفتم به اشتراک بگذارم (توضیح: تنها کانال/پیج بورسی که دنبال میکنم و باهاش اوکی هستم همینه و بقیه رو، حتی صادقی که صحبتش بود، دنبال نمیکنم):

jvw0_whatsapp_image_2020-07-09_at_11.14.13_am.jpeg

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ببینید من خیلی شنیدم که میگن تحلیل تکنیکال نقاشیه!! ولی خیلی جاها به درد میخوره خصوصا در مورد شاخص کل

44.JPG

خوب تو عکس مشخصه هر وقت RSI شاخص کل رسیده به 95 96 اصلاح شروع شده. الان هم اصلاح شروع شده.نزدیکه ده روزه کاری هم به نظرم طول خواهید کشید.

حتما تو خرید دقت کنید. الان وقت خرید نیست. این اندیکاتور رو چک کنید. رسید به 60 یه پله بخرید و فرداش یه پله دیگه و همینطوری ادامه بدید. بازار چه منفی شد چه مثبت شما از رو 60 پله ای بخر.

این مثبتا بیشتر فرصت خروج یا سیو سود بود. اگه الان تو قله خرید کنید یه ماهه دیگه تازه سربسر میشید. بورس قانونه خودشه داره و اقای روحانی هم همینو گفت که باید طبق قانون و علم خوده بورس پیش بریم. البته اینا تحلیله شخصیه .

یه جا نوشته بود دو نفر تو بورس میتونن تو کف بخرن تو سقف بفروشن یکی خدا یکی دروغگو

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یه پیش بینی بدون تحلیل علمی و صرفا تجربیات بازاری میگم ببینیم چطور پیش میره
تا روز دوشنبه یک روز رکورد رشد ۸۰ هزار تایی ۲ شنبه هفته قبل شکسته میشه یا حداقل به همون حدود میرسه
اگر این پیش بینی درست دراومد تا اخر دوره روحانی میشه روی بورس حساب کرد (نظر شخصی) و رشدی بالاتر از تورم واقعی در انتظار خواهد بود

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
سلام
اگر فرض کنیم شرکتی یک زمینی به ارزش 1000 میلیارد تومن داره، درصد افزایش سرمایه تجدید ارزیابی از این محل رو چطور باید محاسبه کرد؟
با تقسیم کردن هزار میلیارد بر تعداد سهام؟

Captive

لایک‌ها
16,665
نظر شخصی من در مورد روز شنبه:

در روز شنبه آب و هوای ابری همراه با وزش باد رو پیش بینی میکنم. هوایی که میتونه یکم دلگیر باشه اما خیس ِ ــت نمیکنه.

احتمال اینکه لیدر ها یا همون شاخص ساز ها اجازه ی ورود بدن زیاده ولی میشه بازار رو به 2 نیمه ی ترس و توام با احتیاط تقسیم کرد و این میتونه چندین بار اتفاق بیفته..

( اول کار با ترس ریزش شروع میشه و در نیمه ی دوم بازار روند بهتری رو به خودش میبینه ).. شاخص رو همچنان + میبینم ولی سهم های منفی میتونه بیشتر از سهم های مثبت باشه.

در پایان به نظر من وقتی کلیت بازار رو یه عده ی خاص مدیریت میکنند زیاد نمیشه روی تحلیل ها و اخبار تصمیم قطعی گرفت مگر اینکه واقعا یا خبر مهم و موثقی داشته باشی و یا انقدر تو این بازار تجربه داشته باشی که بتونی دست بازیگراش رو بخونی، حتی اگر دست به سنگ هم شدن بدونی که جرات زدن رو ندارن :دی

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان
البته من میدونم که در مواردی مثه عرضه اولیه به ضرر همه میشه چون درخواست زیاده پس کمتر از قبل میشه سهام گرفت
اما من میخام بدونم به جز موارد بالا ایا اضاف شدن اینهمه کد بورسی به نفع بازار و سهام داره یا خیر؟
خیلی خوب هست
چون تعدا کسانی که با پول وارد میشند و سعی میکنند خرید کنند زیادتر میشه
حالا یک نفر با 1 ملیون میاد.. 1 نفر با 10 میلیارد

همیشه یاداتون باشه
بورس یعنی : عرضه و تقاضا
هرچی ورود مردم بیشتر باشه..یعنی تقاضای خرید بیشتر میشه
با افزایش تقاضا رشد خواهیم داشت

Captive

لایک‌ها
16,665
با افزایش تقاضا رشد خواهیم داشت
رشد خواهیم داشت، درسته. اما:

همیشه یاداتون باشه
بورس یعنی : عرضه و تقاضا
هرچی ورود مردم بیشتر باشه..یعنی تقاضای خرید بیشتر میشه

فرض کنید اشخاص حقیقی ( مثلا 2 هزار نفر ) اقدام به خرید سهم ایکس به حجم ( یک میلیون ) میکنن در بالاترین قیمت و در همان لحظه 100 تا حقوقی اقدام به فروش سهم ایکس به حجم 2 میلیون میکنن، چه اتفاقی رخ میده؟

از لحاظ تعداد نفرات تقاضا بالاست اما از لحاظ حجم ( نسبت به فروشندگان) پایین هست و اگر این رویه ادامه پیدا کنه همونایی هم که تو صف خرید هستند اردر رو کنسل میکنن و میان به صف فروش میپیوندند :دی

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
سلام
اگر فرض کنیم شرکتی یک زمینی به ارزش 1000 میلیارد تومن داره، درصد افزایش سرمایه تجدید ارزیابی از این محل رو چطور باید محاسبه کرد؟
با این اطلاعات کم نمیشه درصد داد. اولا باید در نظر بگیرید که اون زمین آخرین بار وقتی تو شرکت ارزشگذاری شده چقدر ارزش گذاری شده بوده. دوما باید ببینید الان اون زمین رو بر چه اساس و پایه ای ارزش گذاری می کنن و چقدر ارزشش هست. دست آخر هم خود شرکت هست که باید درصد افزایش سرمایه گذاری رو طوری بگذاره که حسابرس و سازمان بورس هم تایید کنند.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان
خوبه باعث میشه هم عمق بازار بهتر بشه و هم رشد یا صعودی سهم ها جون دار تر بشه

شاخص هم برمیگرده به همون زمانی که دلار 10 تومن بود ولی یکم بالاتر
قیمت الان دلار تو بازار میتونه مصنوعی ایجاد شده باشه که مردم به ترس بیوفتن و به سمت بورس حمله بکنن یعنی ممکنه قیمت اصلی دلار همون 19 باشه ...
همونطوری که خودتم گفتی ، " فرض محال " ، به نظرم هر اتفاقی هم تو کشور بیوفته غیر ممکنه دلار زیر 15 تومن بیاد . حتی اگه ایران بهشت بشه
سلام
اینطوری درست نیست
درستش اینه :
شرکت سال 65 ، یک قطعه زمین خرید 10 میلیون تومان ، امروز اون زمین 1000 میلیارد تومنه ، درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ها ، 9،999،900% هستش
البته تجدید ارزیابی روی کل طبقه اتفاق میوفته . یعنی اگه تجدید ارزیابی بخش "زمین " باشه ، هم معاف از مالیاته و هم استهلاک بهش نمیخوره و هم اینکه کل زمین ها رو باید به روز بکنن نه فقط چند قطعه
پس بهترین تجدید ارزیابی ، مربوط به طبقه زمینه
زمین هم که میگیم ، صرفا زمین خالی نیست . مثلا اگه شرکت یک واحد 100 متری توی آپارتمانی 5 واحده که زمینش 300 متره ، بخره ، در حقیقت معادل ارزش 100 متر مربع به طبقه ساختمان و معادل ارزش 60 متر مربع زمین به طبقه زمین اضافه میشه
ولی موقع تجدید تا اونجایی که اطلاع دارم ، اگه فقط روی طبقه زمین باشه ، کاری به ارزش ساختمون روی زمین ندارن

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان خبر دارید تو سایت تریدینگ ویو چه نمادی رو باید سرچ کنیم تا شاخص بورس ایران رو داشته باشیم؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

فرض کنید اشخاص حقیقی ( مثلا 2 هزار نفر ) اقدام به خرید سهم ایکس به حجم ( یک میلیون ) میکنن در بالاترین قیمت و در همان لحظه 100 تا حقوقی اقدام به فروش سهم ایکس به حجم 2 میلیون میکنن، چه اتفاقی رخ میده؟

از لحاظ تعداد نفرات تقاضا بالاست اما از لحاظ حجم ( نسبت به فروشندگان) پایین هست و اگر این رویه ادامه پیدا کنه همونایی هم که تو صف خرید هستند اردر رو کنسل میکنن و میان به صف فروش میپیوندند :دی
ولی یه نکته داره !

اگه رمز ارز یا فارکس بود ، حرف شما 100% درست بود . بیت میتونه از 10 هزار تا 3 هزار پایین بیاد و همون محدوده تا یکی دو سال نوسان بزنه چون کاملا بر اساس عرضه و تقاضا هستش . البته همون بیت هم به خاطر بحث مزرعه ها و ماینر ها که مصرف انرژی دارن ، باعث میشه ارزش بنیادی هم پیدا بکنه . وقتی هر بیت برای ماین کننده مثلا 5000 دلار در بیاد ، هیچ وقت زیر این قیمت عرضه نمیکنه و تقاضا بالا میره و قیمت متعادل میشه . حالا فعلا کاری به رمز ارز ندارم :p

ولی توی بورس ، اگه سهام شرکتی از حد معقول پایین تر بیاد و ارزون بشه به خصوص سهام شرکت های کوچیک و متوسط ، سهم ها میتونن با قیمت پایین توسط چند نفر جمع آوری بشه و در نتیجه اون افراد اگه پدرسوخته از آب دربیان ، میتونن توی شرکت اختلال ایجاد بکنن ! چون رسما مالک بخشی از کل اون شرکت هستن
بنابراین سهامدار های عمده اون شرکت همیشه از سهم حمایت میکنن و علت اصلی حمایت کردن حقوقی ها یا حقیقی های عمده ، به دلیل جلوگیری از متضرر شدن ما نیست ، بلکه به خاطر جلوگیری از نابودی شرکته:p

واسه همین در کنار تحلیل بنیادی ، تحلیل تکنیکال برای بازار بورس ، منطقیه و ارزشمند حساب میشه به شرطی که با منطق باشه . اون بنیادی کنار تکنیکال راهنمایی میکنه

فرض میکنیم بنده ارزش شرکتی رو 1000 تومن درووردم . قیمت الان سهم 2000 تومنه و توی اصلاح الان بازار قیمت تا 1500 تومن ریزش بکنه . تکنیکال کار ها اینجا ادعا میکنن که روند صعودی شروع میشه ولی من اون روند صعودی رو بخشی از موج اصلاحی بزرگ تری میبینم که قیمت رو باید به محدوده 1000 تومن نزدیک بکنه . و در نهایت هم این اتفاق میوفته !

چون همونطوری که بالا گفتم ، حمایت سهام دار عمده روی قیمت های بالا به ضرر خودشه ولی باز هم روی قیمت های بالا حمایت های موقتی میکنه که به روند قیمتی سهم هم شکل بده تا اعتبار شرکت خراب نشه . همون سهم اگه یه کله از 2000 تا 1000 پایین بیاد ، سهم حداقل تا 9 ماه ترکیده و کسی جرئت نمیکنه سمتش بره
waycon1[1].gif

Last edited:

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58

این از اصول اقتصاد هست
با افزایش تقاضا،رشد قیمت سهم رو خواهیم داشت

برای همین هست که دولت قصد ورود عرضه اولیه های جدید داره
که این نقدینگی روی سهمهای جدید خودش هم وارد وپخش بشه

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
فعلا روند بازار به نظر من صعودی هست.
هنوز کارگزاری ها دارند یوزر جدید میگیرند و هنوز شلوغ هستند برای کد بورسی.

مشکلی که هست نماد شاخص هست که با چند سهم بزرگ دولتی بازار عملا عمق بازار مشخص نمیشه .
مثلا دیروز شاخص کل مثبت بود ولی اکثر سهم ها منفی بودند.
که ای کاش شاخص کل رو بر میداشتند
و ملاک
شاخص هم وزن
میشد.

اینطوری وضیت روانی بازار هم بهتر دیده میشد.

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
و نکته اخر:
اگر مردم و سهامداران اعتمادشون از دست بره و خروج پول از بازار سرمایه رو داشته باشیم
بهر دلیل
مسلما سقوط اساسی بورس رو خواهیم داشت.
چون همان اصل عرضه و تقاضا مججدا فعال هست و با کاهش تقاضا ..قیمتها کم میشه

برای همین فعلا به نفع دولت هست از بورس حمایت کنه . چون اگر این نقدینگی به سمت دلار و مسکن و طلا بره
باید منتظر دلار 100 هزارتومانی به زودی باشیم.

Captive

لایک‌ها
16,665
ولی یه نکته داره !

اگه رمز ارز یا فارکس بود ، حرف شما 100% درست بود . بیت میتونه از 10 هزار تا 3 هزار پایین بیاد و همون محدوده تا یکی دو سال نوسان بزنه چون کاملا بر اساس عرضه و تقاضا هستش . البته همون بیت هم به خاطر بحث مزرعه ها و ماینر ها که مصرف انرژی دارن ، باعث میشه ارزش بنیادی هم پیدا بکنه . وقتی هر بیت برای ماین کننده مثلا 5000 دلار در بیاد ، هیچ وقت زیر این قیمت عرضه نمیکنه و تقاضا بالا میره و قیمت متعادل میشه . حالا فعلا کاری به رمز ارز ندارم :p

درسته ولی همونم نهنگ ها ( شما بخون حقوقی ها :دی ) بلایی میتونن سر بیت بیارن که شاید کمتر کسی فکرش رو بکنه، شابد بگید خب اینکه به ضرر خودش هست، درسته اما این مهم زمانی رخ میده که دیگه بازی تموم شده باشه و بخوان برن سمت یه بازار دیگه...

ولی توی بورس ، اگه سهام شرکتی از حد معقول پایین تر بیاد و ارزون بشه به خصوص سهام شرکت های کوچیک و متوسط ، سهم ها میتونن با قیمت پایین توسط چند نفر جمع آوری بشه و در نتیجه اون افراد اگه پدرسوخته از آب دربیان ، میتونن توی شرکت اختلال ایجاد بکنن ! چون رسما مالک بخشی از کل اون شرکت هستن
بنابراین سهامدار های عمده اون شرکت همیشه از سهم حمایت میکنن و علت اصلی حمایت کردن حقوقی ها یا حقیقی های عمده ، به دلیل جلوگیری از متضرر شدن ما نیست ، بلکه به خاطر جلوگیری از نابودی شرکته:

بیشتر منظورم موج سواری و نوسان گیری توسط حقوقی ها یا بعضا کله گنده های سهم بود که با ترس و نوسانی که ایجاد میکنن در سقف قیمت فروش میزنن و در کف قیمت دوباره جمع میکنن این وسط هم اگر بگیم 50% افراد ترس و دلهره میاد سراغشون و سهمشون رو حتی اگر شده با ضرر میفروشن گذاف نگفتیم و همین باعث میشه که عده شاید برای همیشه از این بازار خارج بشن و یا حتی دیگه پولی نداشته باشن که بخوان میانگین کم کنن.

چون همونطوری که بالا گفتم ، حمایت سهام دار عمده روی قیمت های بالا به ضرر خودشه ولی باز هم روی قیمت های بالا حمایت های موقتی میکنه که به روند قیمتی سهم هم شکل بده تا اعتبار شرکت خراب نشه . همون سهم اگه یه کله از 2000 تا 1000 پایین بیاد ، سهم حداقل تا 9 ماه ترکیده و کسی جرئت نمیکنه سمتش بره
waycon1[1].gif

صحیح است :دی

بالا