• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
- نمیدونم که مهناز صادقی تحلیل گر برجسته ای به حساب میاد و در این زمینه کسوت استادی داره یا نه. چون تخصص فنی این کار رو ندارم که بتونم کارش رو تحلیل و بررسی کنم و به حقیقت مطلب پی ببرم. این نکته که اخیرا نصف نمادهای بورسی رو هم سیگنال کرده کاری ندارم. چیزی که به عنوان یک مشاهده گر برام روشن و واضحه اینه که هیچکس قدرت تاثیرگذاری مستقیم در بورس تهران رو به اندازه این شخص نداره و حضور و فعالیتش در این مدت مساوی بوده با رونق هرچه بیشتر بورس و این یعنی رسیدن نفع مستقیم به منی که دارم تو این بازار خرید و فروش میکنم. پس، حتی اگر به فرض یک تحلیل گر برجسته هم نباشه، نمیشه نقش مستقیمش در تشویق بی شمار نفر برای حضور و فعالیت بیشتر در بورس رو کتمان کرد. و خب البته تقریبا هرچی هم پیشبینی کرده درست از آب درومده. مجدد میگم که صحبت من از تخصص و قدرت تحلیل نیست، صحبت از قدرت تاثیره.

- امروز تو تایم بازار دسترسی نداشتم و بعدش دیدم چی شده. اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم. البته برنامه ریزی کوتاه مدت من 6 ماهه الی 1 ساله هست! تا ببینیم چی پیش میاد شاید هم اتفاق دیگه ای افتاد.

- اینی که اینجا گفتم همچنان مصداق داره... مجدد حساب کردم تو این 4 ماه 4 برابر شده. یعنی به جای این همه بگیر و ببند و اعصاب خوردی همون روز اول (دوباره) اضافه میکردم به سبد اصلی ام به جای خرید سهم های جدید برای سبد کوتاه مدت، عملا همینجایی بودم که الان هستم! فقط اسمش بد در رفته که سهم لاکپشتی و پیرمردیه... فکر میکنم حداقل امسال ثابت شد که چنین نیست. مطلقا، به هیچ وجه، توصیه به خرید نیست.

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نمیخوام از مهناز صادقی حمایت کنم ، مثل بعضیام نیستم بی دلیل بخوام کسی رو مسخره کنم ! ولی کمتر از یک سال پیش تنها کسی که از رسیدن به شاخص میلیونی ( اونم نه تا چند سال دیگه و خیلی مدت کمتر ) داشت حرف میزد و همه داشتن مسرخرش میکردن مهناز صادقی بود !
اونایی که گفتم بیشتر واس خنده بود ولی با اینکه "کسی برای سرمایه خودش ارزش قائل باشه ، رو حرف کسی معامله نمیکنه " رو کاملا جدی هستم :rolleyes:
میدونی چیه
رشد شاخص و تخمین میلیون شدن اون ، طبیعی بود
خیلیا میدونستن و بر همین اساس عمل کردن ولی به کسی چیزی نگفتن یا با اطرافیان فقط صحبت میکردن
سیاست های دولت طی 5 سال گذشته ، دوره های رکود و تورمی ایران در گذشته ، اهداف ترامپ و اینکه دولت چیکارا میکنه ، مشخص بود که همه چی باید 4 الی 5 برابر بشه
از طرف دیگه کسی که حداقل یک دوره صعود و افول رو تو بورس تجربه کرده باشه ، میدونسته که شرکت ها فوق ارزون هستن ... پس رشد بیشتر از 4 یا 5 برابر هم منطقیه

الان شاخص 1.7 هستش . اصلاح که تموم بشه و دلار 30 تومن بشه ، شاخص40% دیگه حداقل رشد میکنه یعنی شاخص 2.4 میلیونی خیلی سریع اتفاق میوفته ...
از طرف دیگه به خاطر مسائلی که دولت داره ، شرکت های بیشتری عرضه میشن و بنابراین شاخص خیلی راحت به 3 میلیون میرسه و رد هم میکنه
خوب حالا چه زمانی دلار به 30 تا میرسه ؟ تا آبان مشخص میشه ، به نظر من تا اواسط سال بعد ، دلار خیلی رشد نکنه ، عدد 30 هزار رو میبینه !!!! پس شاخص هم تا اواسل سال بعد 3 رو میزنه . اصلاح های مقطعی هم داریم ولی به اون عدد میرسه و کاملا منطقیه
تا وقتی که دلار بالا بره وضع همینه
این موضوع رو هم قطعا خود شما میدونید ولی یکی مثل من یا شما پیج نمیزنیم که به بقیه بگیم ولی یکی مثل امثال این ادما به بازار جهت میدن

اما واقعا اینقدر خودم رو دست پایین میدونم که به هیچ کسی پیشنهاد سهم نمیدم حتی اگه قانونی بود !

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اونایی که گفتم بیشتر واس خنده بود ولی با اینکه "کسی برای سرمایه خودش ارزش قائل باشه ، رو حرف کسی معامله نمیکنه " رو کاملا جدی هستم :rolleyes:
میدونی چیه
رشد شاخص و تخمین میلیون شدن اون ، طبیعی بود
خیلیا میدونستن و بر همین اساس عمل کردن ولی به کسی چیزی نگفتن یا با اطرافیان فقط صحبت میکردن
سیاست های دولت طی 5 سال گذشته ، دوره های رکود و تورمی ایران در گذشته ، اهداف ترامپ و اینکه دولت چیکارا میکنه ، مشخص بود که همه چی باید 4 الی 5 برابر بشه
از طرف دیگه کسی که حداقل یک دوره صعود و افول رو تو بورس تجربه کرده باشه ، میدونسته که شرکت ها فوق ارزون هستن ... پس رشد بیشتر از 4 یا 5 برابر هم منطقیه

الان شاخص 1.7 هستش . اصلاح که تموم بشه و دلار 30 تومن بشه ، شاخص40% دیگه حداقل رشد میکنه یعنی شاخص 2.4 میلیونی خیلی سریع اتفاق میوفته ...
از طرف دیگه به خاطر مسائلی که دولت داره ، شرکت های بیشتری عرضه میشن و بنابراین شاخص خیلی راحت به 3 میلیون میرسه و رد هم میکنه
خوب حالا چه زمانی دلار به 30 تا میرسه ؟ تا آبان مشخص میشه ، به نظر من تا اواسط سال بعد ، دلار خیلی رشد نکنه ، عدد 30 هزار رو میبینه !!!! پس شاخص هم تا اواسل سال بعد 3 رو میزنه . اصلاح های مقطعی هم داریم ولی به اون عدد میرسه و کاملا منطقیه
تا وقتی که دلار بالا بره وضع همینه
این موضوع رو هم قطعا خود شما میدونید ولی یکی مثل من یا شما پیج نمیزنیم که به بقیه بگیم ولی یکی مثل امثال این ادما به بازار جهت میدن

اما واقعا اینقدر خودم رو دست پایین میدونم که به هیچ کسی پیشنهاد سهم نمیدم حتی اگه قانونی بود !
اون مسخره کردنشو اینا رو اصلا با شما نبودم ( اگه دقت کنی پستامون تقریبا هم زمان ارسال شد و من اصلا پست شما رو ندیده بودم ( اینو منظورم اونایی بود که تو صفحه اینستاگرامش معمولا همیشه مسخره میکنن )
بله حرفت کاملا درسته پیشبینی رشد بورس میشد ولی نه اینقدر ! اجازه بده در مورد مقدارش باهات مخالفت کنم چون به نظرم یک سال پیش کمتر کسی پیشبینی شاخص 1 میلیونی رو تا یک سال دیگه داشت ولی این ادم خیلی راحت اومد گفت این حرفو که همه هم مسخرش کردن ! نمیدونم در جریان هستی یا نه چند ماه پیشم تو شبکه یک اومد و گفت شاخص 2.5 سال اینده به 8 میلیون میرسه و ازش رد میشه ! ( اون موقع که این حرفو زد شاخص حدود 500 هزار بود )
بازم میگم من اصلا نمیخوام حمایت الکی کنم ازش و با جهت دهی هم اصلا موافق نیستم ولی بعضی واقعیت ها رو باید قبول کرد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شاید نه ، قطعا ! :p
پستهای شما من و یاد تیکه کلام مهران مدیری در برنامه دورهمی میندازه ( سوال های کوتاه جواب های کوتاه ) 191.gif191.gif

1 - کسی که خودش توانایی تحلیل داشته باشه حتی ناچیز ، نیازی به معرفی توسط دیگران نداره

به طور کلی نظر شما درسته ولی در تمام موارد به نظر من انسان ها نیاز به یک نفر دارن که ازش مشورت بگیرن و یا حداقل کارشون رو تایید کنه.

2 - کسی که تازه وارده تا یادبگیره میتونه با ریسک ، صرفا بر مبنای معرفی دیگران خرید بکنه ولی اونی که بعد از مدت طولانی ای توی بازار باشه ولی بازم هیچ پیشرفتی توی تحلیل بنیادی یا تکنیکال یا حتی بررسی ساده شرکت نکرده باشه و بازم آویزون باشه واسه گرفت سیگنال ، باید به عقلش شک بکنی
pokey.gif

صحیح است، به طور مثال من روز اولی که اومدم تو این تاپیک سوال کردم که بورس چی بخرم و عزیزی گفته بورس خریدنی نیست و اون سهام هست که خریدنیه :دی این برای بار اول مشکلی نداره، شروع و بیس هر کاری نیاز به همراهی و کمک یک بزرگتر داره ولی در ادامه راه خود شخص باید یه حرکتی بزنه و همش آویزون کسی نباشه.

3 - من خودم نمیشناسمش ، اسمشو همین پی تی شنیدم ! اما اینکه دوستمون گفتن تا سهمی رو معرفی میکنه ، صف میشه ، بازم مشخصه چه مدل آدم های ساده ای رو دور خودش جمع کرده ...

جدا از این مسئله، من ِ تحلیل گر حرفه ای هم ( به طور مثال ) وقتی میبینم بازار به شدت مدیریت داره میشه و احساسی هست، پست ایشون رو هم مدنظر قرار میدم چون میدونم تاثیر گذار هست حالا هر چقدر هم کم و سعی میکنم با توجه به روند بازار اون سهم رو هم اگر جا داشت خرید بزنم.

4 - اینکه اون دوستمون میگه ، " هر سهمی رو به اسم جامونده از بازار و ... " معرفی میکنه یا تخمین بازده هزاران درصدی میده ، اینجا هم معلومه چیزی بارش نیست !

کلا همیشه با آدم هایی که درصد و ارقام های بالایی رو میدن مشکل داشتم حتی اگر به واقعیت بپیونده :دی

5 - توی این بازار ، بی سواد ترین آدم هم سود میکنه و امثال این آدما هم فقط جولون میدن تا زمانی که موقعش برسه و گم و گور میشن تا اون موقع هم واسه خود و صاحابش کلی پول جمع کرده
jealous.gif
( اینم اموجیش :p )

حقیقت ورود من به بورس فقط به خاطر نقد کردن سهام کاغذی پدر و مادر بود اما موندن و ادامه دادنش به خاطر همین متن کالر شده بود :دی ( البته اگر جسارت نشه به دوستان )

کسی حرفش ارزش داره که چیزی رو یادبده نه اینکه اسم سهم بده . تازه بزار بازار خنثی یا رکودی بشه ، ببین سهم معرفی میکنه یا نه
191.gif

نه تنها ایشون بلکه 95% از کانال هایی که ویو شون هم فیک هست در زمان اصلاح و ریزش غیب خواهند شد و در آینده شما به این موضوع پی خواهید برد.

از طرفی به شخصه به عقل زن ، شک دارم :D . آدمای به شدت اعصاب خورد کن ، رو مخ ، دیر دوزاریشون میوفته و الی آخر ! کلا خانما دید خاصی نسبت به زندگی و اتفاقات پیرامونشون دارن و برای همینه که با وجود زیاد بودن نسبت زن ها به مرد ها ، زن های موفق خییییلی کم هستن !!!
یه جمله هم یادگرفتن که زن با مرد برابر نیست و عقب بودن خودشون رو تو جامعه گردن این مورد بندازن ! توی ایران محدودیت ها واسه خانوما زیاده ، اروپا و آمریکا و کلا کشورهای پیشرفته چرا خانومای موفق کم هستن ؟:rolleyes:

موافق این جملات نیستم :دی

پ.ن: ایشون شاخص 4600 ی رو تحلیل کرده بودن که من با چند تا از دوستان تکنیکال کار که صحبت میکردم تایید کردن این مورد رو ولی مسئله ای که هست اینه که تحلیل تکنیکال همیشه درست از آب در نمیاد و کلا بازار سرمایه ترکیبی از تحلیل تکنیکال/ بنیادی / روانشناسی بازار میتونه در پوزیشن گرفتن به شما کمک کنه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم اینایی که میان سیگنال خرید میدن بیشتر به فکر جیب خودشون ـــن تا من و شما
یه جایی خوندم نوشته بود اکثرا سهم ها رو چند روز قبل روی منفی میخرن بعد میان سیگنال میدن همه هجوم میبرن واسه خرید یه مدت که مثبت شد میکشن بیرون !
به همین راحتی درصد های بالایی نوسانگیری میکنن

Captive

لایک‌ها
16,665
نمیخوام از مهناز صادقی حمایت کنم ، مثل بعضیام نیستم بی دلیل بخوام کسی رو مسخره کنم ! ولی کمتر از یک سال پیش تنها کسی که از رسیدن به شاخص میلیونی ( اونم نه تا چند سال دیگه و خیلی مدت کمتر ) داشت حرف میزد و همه داشتن مسخرش میکردن مهناز صادقی بود !

فرض کنید شاخص به یه قله ای میرسه ( بخونید سقف بی سابقه )، اگر ایشون شب قبلش یا نه اصلا یک هفته قبلش پست گذاشت و به سهامدارا هشدار اصلاح ( ریزش ) داد بنده به شخصِ براش ارزش قائلم هم برای سوادش و هم مرامش.

Captive

لایک‌ها
16,665
به نظرم اینایی که میان سیگنال خرید میدن بیشتر به فکر جیب خودشون ـــن تا من و شما
یه جایی خوندم نوشته بود اکثرا سهم ها رو چند روز قبل روی منفی میخرن بعد میان سیگنال میدن همه هجوم میبرن واسه خرید یه مدت که مثبت شد میکشن بیرون !
به همین راحتی درصد های بالایی نوسانگیری میکنن

به نظر من حرکاتشون بیشتر مثل همون نهنگ های خودمون هست در سال 2017 ... که تا میرفت بالا مردم رو میترسوندن با یک پَنیک سل و دوباره دست پر میکردن... حالا الگو برداریشون رو واقعا نمیدونم شاید از همون کریپتو باشه خدا میدونه ولی مهم اینه که سهامدار بازی نخوره و حواسش رو کاملا جمع کنه..

سهامی رو مفت نده و گرون هم نخره، در هر صورت هم یه سری سهام ها رو برای 10 سال و 20 سال نگهداری کنه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
پ.ن: ایشون شاخص 4600 ی رو تحلیل کرده بودن که من با چند تا از دوستان تکنیکال کار که صحبت میکردم تایید کردن این مورد رو ولی مسئله ای که هست اینه که تحلیل تکنیکال همیشه درست از آب در نمیاد و کلا بازار سرمایه ترکیبی از تحلیل تکنیکال/ بنیادی / روانشناسی بازار میتونه در پوزیشن گرفتن به شما کمک کنه.
imagddes.jpg

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
مدیرعامل گروه خدمات بازار سرمایه سهم آشنا در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: سهم آشنا اولین کارگزاری است که توانسته سامانه احراز هویت غیر حضوری را با رعایت تمام الزامات فرآیندی و کارکردی راه اندازی کند و از این پس فعالین بازار سرمایه می‌توانند بعد از ثبت‌نام در سامانه سجام و دریافت کد پیگیری ۱۰ رقمی، برای احراز هویت وارد سامانه ashena.ir شوند.

حدودا 10 روز پیش اقدام کردم چون نوشته بود غیرحضوری ولی نهایتا بعد از همه مراحل وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتند باید بیای فرم ها رو امضا و اثر انگشت بزنی :(

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نه تنها ایشون بلکه 95% از کانال هایی که ویو شون هم فیک هست در زمان اصلاح و ریزش غیب خواهند شد و در آینده شما به این موضوع پی خواهید برد.

البته چنین اتفاقی در مورد صادقی نیفتاده. چند روز بعد از اصلاح فوق سنگین اردیبهشت و تقریبا اوایل خرداد که اشک همه درومده بود پیشبینی کرد ظرف مدت 24 روز شاخص به 1.47 میلیون میرسه، و با تاخیری چند روزه رسید. یعنی رشد 500 هزار واحدی در روزهایی که شاخص تا 50 هزار واحد ریخته بود و همه داشتن از خروج حرف میزدن. مجدد میگم من اصلا نمیدونم که تحلیل گر خوبی هست یا نه ولی نمیشه کتمان کرد که 1. بیشترین تاثیر رو در تشویق افراد به سرمایه گذاری در بورس داشته 2. تقریبا اکثر پیشبینی هاش (تا جایی که من اطلاع دارم) درست از آب درومده. در مورد هشدار اصلاح هم که اصلا منطقی و مرسوم نیست که یک فعال و به قولی تحلیلگر بورس بخواد اصلاح های موقت رو از پیش اعلام کنه. این، به کل یک بحث دیگه است. ریزش هم مقوله متفاوتیه که چون این شخص و خیلی های دیگه اساسا بهش اعتقادی ندارن مطرح نمیشه.

Captive

لایک‌ها
16,665
البته چنین اتفاقی در مورد صادقی نیفتاده. چند روز بعد از اصلاح فوق سنگین اردیبهشت و تقریبا اوایل خرداد که اشک همه درومده بود پیشبینی کرد ظرف مدت 24 روز شاخص به 1.47 میلیون میرسه، و با تاخیری چند روزه رسید. یعنی رشد 500 هزار واحدی در روزهایی که شاخص تا 50 هزار واحد ریخته بود و همه داشتن از خروج حرف میزدن. مجدد میگم من اصلا نمیدونم که تحلیل گر خوبی هست یا نه ولی نمیشه کتمان کرد که 1. بیشترین تاثیر رو در تشویق افراد به سرمایه گذاری در بورس داشته 2. تقریبا اکثر پیشبینی هاش (تا جایی که من میدونم) درست از آب درومده.

والا من تو اون ریزش ها نبودم فقط بعد از اون مسائلی که در عراق اتفاق افتاد یادم میاد که چند روز بازار ریزشی بود و به خوبی جمعش کردند.

منم نمیگم تحلیل گر بدی هست و مطئنا تکنیکال رو بلده و همینطور تجربه ی کافی هم در این بازار داره اما الان منم میگم آقایون شاخص تا نزدیکای 2 میل میرسه .. شک نکنید.

بعدشم میگم میرسه به 8 میلیون... دیر یا زود بلاخره امکان داره این اتفاق رخ بده...

در مورد هشدار اصلاح هم که اصلا منطقی و مرسوم نیست که یک فعال و به قولی تحلیلگر بورس بخواد اصلاح های موقت رو از پیش اعلام کنه. این، به کل یک بحث دیگه است. ریزش هم مقوله متفاوتیه که چون این شخص (و خیلی های دیگه) اساسا بهش اعتقادی نداره مطرح نمیشه.

حالا دوست ندارم مثل بعضی از تلگرامی ها بگم ( همانطور که پیش بینی میشد ) ولی من شب قبل شاید باور نکنید با یک خبری که از وزیر اقتصاد خوندم مطمئن بودم که ریزش داریم که میشه همون تحلیل بنیادی.

در نتیجه همین ریزش ها اگر پیش بینی بشه شما میتونید در روز به راحتی تا 10% هم سود کنید که اگر میلیاردی بالانس داشته باشید میشه حدود 100 میل در روز...

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
منم نمیگم تحلیل گر بدی هست و مطئنا تکنیکال رو بلده و همینطور تجربه ی کافی هم در این بازار داره اما الان منم میگم آقایون شاخص تا نزدیکای 2 میل میرسه .. شک نکنید.

الان، با این شتاب دلار و حجم نقدینگی تزریق شده از خرداد به بعد و... که شاخص در بدترین روزش +6 هزار میره بالا خیلی واضحه که چنین اتفاقی خواهد افتاد. مهم این بود که این شخص در روزهایی که همه دم از خروج میزدن و شاخص تا 50-60 هزار واحد اصلاح کرد یک پیشبینی نسبتا دقیق با تارگت کرد و نتیجه اش هم به نوعی درست از آب درومد و البته همون موقع هم خیلی بهش خندیدن و مسخره اش کردن. حالا نه اینکه فقط صادقی گفته باشه، شاید صدها نفر دیگه هم گفته باشن؛ که حتما هم گفتن. تو همین تاپیک هم گفتند. ولی به هر حال ایشون مطرح تر شده چون تارگت های فضایی میده و تا اینجا این تارگت های فضایی درست از آب درومده. در مورد اصلاح هم عرض کردم خیلی از این تحلیل گرها اصولا اعلام اصلاح رو وظیفه خودشون نمیدونن و اگر بخوایم خودمونی اش رو بگیم این عمل رو حرکتی چیپ و نوسانگیرانه قلمداد میکنن. از دید این افراد، اصلاح فقط موقعیتی هست برای ورود یا تعویض سهم. کاری نداریم چنین فرضیه ای درسته یا غلط (و یا اصلا چیزی به نام «درست» و «غلط» در بازار سرمایه داریم یا نه).

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
در زیر نمونه از سطح دانش بورسی هموطنان غیور را برای شما به نمایش میگذارم
باشد که استفاده کنید

فایل های ضمیمه

• IMG_20200708_225540_422.jpg
    IMG_20200708_225540_422.jpg
    58.1 KB · نمایش ها: 59

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
فرض کنید شاخص به یه قله ای میرسه ( بخونید سقف بی سابقه )، اگر ایشون شب قبلش یا نه اصلا یک هفته قبلش پست گذاشت و به سهامدارا هشدار اصلاح ( ریزش ) داد بنده به شخصِ براش ارزش قائلم هم برای سوادش و هم مرامش.

اخه ایشون همیشه نگاهش بلند مدتی هست همیشه هم اصلاح ها رو جزئی میدونه در نتیجه کلا هیچ وقت نمیگه کسی بفروشه
----------------------------------------------------------------------
اما الان منم میگم آقایون شاخص تا نزدیکای 2 میل میرسه .. شک نکنید.
بعدشم میگم میرسه به 8 میلیون... دیر یا زود بلاخره امکان داره این اتفاق رخ بده...
بله ولی اون موقعی که مهناز صادقی این حرفو زد بعدش شاخص یه اصلاح طولانی داشت ( حدود یک ماه تو مهر 98 ) اصلا کسی فکرشم نمیکرد به این رقمی که الان هستیم تو یک سال اینده برسیم ! بله حرفتون درسته به رقم های بالا میرسیم ولی اینکه کی برسیم مهمه ، حداقل من یادم نمیاد کسی مثل این ادم پیشبینی همچین تارگت هایی رو کرده باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آخرین اخبار از عرضه‌های اولیه بورس

[emoji843]مدیر پذیرش شرکت بورس تهران در گفت‌وگو با صدای بورس گفت:

شرکت‌های آماده عرضه در بورس عبارتند از «تامین سرمایه‌های تمدن و امین آماده، شرکت صنایع غذایی کوروش، زر ماکارون، دو شرکت ساختمانی بهساز کاشانه و توسعه عمران امید و چند شرکت دیگر در مرحله عرضه قرار دارند.»

حدود 40 شرکت‌ هم در دست پذیرش هستند که پرونده فعال دارند و هر هفته در جلسات پذیرش مورد بررسی قرار می‌گیرند.

قهرمانی افزود: برای هفته آتی دو شرکت بزرگ در برنامه عرضه قرار دارد که به هیات پذیرش ارجاع داده شوند و مراحل پذیرش را طی کنند‌.

[emoji843] برای هفته جدید نیروگاه آبادان و یا زر ماکارون را عرضه خواهیم کرد.
(#غزر _ #آبادا)
تی اس ای پرس

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
بلاخره ما نفهمیدیم، ورود گسترده مردم به بورس خوبه یا بد؟
البته من میدونم که در مواردی مثه عرضه اولیه به ضرر همه میشه چون درخواست زیاده پس کمتر از قبل میشه سهام گرفت
و یا در مواردی هم مثه خرید یا فروش هیجانی افراد تازه وارد میتونه ضرر بزنه
اما من میخام بدونم به جز موارد بالا ایا اضاف شدن اینهمه کد بورسی به نفع بازار و سهام داره یا خیر؟

بالا