- نمیدونم که مهناز صادقی تحلیل گر برجسته ای به حساب میاد و در این زمینه کسوت استادی داره یا نه. چون تخصص فنی این کار رو ندارم که بتونم کارش رو تحلیل و بررسی کنم و به حقیقت مطلب پی ببرم. این نکته که اخیرا نصف نمادهای بورسی رو هم سیگنال کرده کاری ندارم. چیزی که به عنوان یک مشاهده گر برام روشن و واضحه اینه که هیچکس قدرت تاثیرگذاری مستقیم در بورس تهران رو به اندازه این شخص نداره و حضور و فعالیتش در این مدت مساوی بوده با رونق هرچه بیشتر بورس و این یعنی رسیدن نفع مستقیم به منی که دارم تو این بازار خرید و فروش میکنم. پس، حتی اگر به فرض یک تحلیل گر برجسته هم نباشه، نمیشه نقش مستقیمش در تشویق بی شمار نفر برای حضور و فعالیت بیشتر در بورس رو کتمان کرد. و خب البته تقریبا هرچی هم پیشبینی کرده درست از آب درومده. مجدد میگم که صحبت من از تخصص و قدرت تحلیل نیست، صحبت از قدرت تاثیره.
- امروز تو تایم بازار دسترسی نداشتم و بعدش دیدم چی شده. اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم. البته برنامه ریزی کوتاه مدت من 6 ماهه الی 1 ساله هست! تا ببینیم چی پیش میاد شاید هم اتفاق دیگه ای افتاد.
- اینی که اینجا گفتم همچنان مصداق داره... مجدد حساب کردم تو این 4 ماه 4 برابر شده. یعنی به جای این همه بگیر و ببند و اعصاب خوردی همون روز اول (دوباره) اضافه میکردم به سبد اصلی ام به جای خرید سهم های جدید برای سبد کوتاه مدت، عملا همینجایی بودم که الان هستم! فقط اسمش بد در رفته که سهم لاکپشتی و پیرمردیه... فکر میکنم حداقل امسال ثابت شد که چنین نیست. مطلقا، به هیچ وجه، توصیه به خرید نیست.
- امروز تو تایم بازار دسترسی نداشتم و بعدش دیدم چی شده. اگر شنبه و یکشنبه #فولاد و #خپارس منفی بخورن احتمالا هر دو رو برای سبد کوتاه مدتم میخرم. البته برنامه ریزی کوتاه مدت من 6 ماهه الی 1 ساله هست! تا ببینیم چی پیش میاد شاید هم اتفاق دیگه ای افتاد.
- اینی که اینجا گفتم همچنان مصداق داره... مجدد حساب کردم تو این 4 ماه 4 برابر شده. یعنی به جای این همه بگیر و ببند و اعصاب خوردی همون روز اول (دوباره) اضافه میکردم به سبد اصلی ام به جای خرید سهم های جدید برای سبد کوتاه مدت، عملا همینجایی بودم که الان هستم! فقط اسمش بد در رفته که سهم لاکپشتی و پیرمردیه... فکر میکنم حداقل امسال ثابت شد که چنین نیست. مطلقا، به هیچ وجه، توصیه به خرید نیست.
Last edited: