• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آره همین حدود شرکت کردن..از این به بعد باید روی یک چهارم مقدار عرضه اولیه حساب کرد
یعنی بیش از 5 میلیون نفر تو عرضه اولیه شرکت کردن !
با 25 هزار تومن چیکار میشه کرد ؟!

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji837][emoji838][emoji835]️[emoji118] حدود 4.5 میلیون نفر خریدار #ولپارس

[emoji841][emoji118] به گزارش #کانال_عرضه_اولیه، در جریان عرضه اولیه سهم " #ولپارس " به هر کد (نفر)، حداکثر 75 سهم درقیمت 3200 ریال (سقف قیمت) ، تخصیص یافته است. (حدود 24 هزار تومان ).

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
من هنوز نفهمیدم وقتی قراره همه قیمت بالا رو خرید کنن واسه چی تو عرضه اولیه دو قیمت میدن!:rolleyes:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
من هنوز نفهمیدم وقتی قراره همه قیمت بالا رو خرید کنن واسه چی تو عرضه اولیه دو قیمت میدن!:rolleyes:
بازه قیمتی هست.
اگر سقف تعدادی حداکثر قیمت پر بشه و بازهم سهم وجود داشته باشه، به افرادی که قیمت کمتر درخواست دادن میرسه.
چند سال قبل مثل الان کسی پیگیر نبود، یه قیمت تو بازه میزدی و برایت خرید میزدن. الان خود کارگزاری به زورم شده برای همه میخره!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان، این سرکار خانم مهناز.ص چجوریه اوضاعش؟ اعتباری به سیگنال هاش هست؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
نیاز به اعتبار نیست فقط کافیه سیگنال بده فردا برو ببین اون سهم صف خریدش رو به انفجار میره اینقدر که قبولش کردن مردم
همش از تهدید بورس به خودش که نباید سیگنال بده میگفت و تهدید بورس به شکایت از خودش بعد که کلی فالوئر جمع کرد دیگه خبری از تهدید نیست راحت سیگنال میده

• Like
Reactions: hsn

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مدیرعامل گروه خدمات بازار سرمایه سهم آشنا در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: سهم آشنا اولین کارگزاری است که توانسته سامانه احراز هویت غیر حضوری را با رعایت تمام الزامات فرآیندی و کارکردی راه اندازی کند و از این پس فعالین بازار سرمایه می‌توانند بعد از ثبت‌نام در سامانه سجام و دریافت کد پیگیری ۱۰ رقمی، برای احراز هویت وارد سامانه ashena.ir شوند.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نیاز به اعتبار نیست فقط کافیه سیگنال بده فردا برو ببین اون سهم صف خریدش رو به انفجار میره اینقدر که قبولش کردن مردم
همش از تهدید بورس به خودش که نباید سیگنال بده میگفت و تهدید بورس به شکایت از خودش بعد که کلی فالوئر جمع کرد دیگه خبری از تهدید نیست راحت سیگنال میده

به صورت کلی در مورد دانشش میخواستم بدونم و اینکه شاید صرفا چون یک بانو هست ( در این مورد خاص ) بیشتر مورد توجه قرار گرفته.

در مورد سیگنال هم خب هر روز داره سیگنال میده در واقع اکثر سهم ها رو من دیدم پیشنهاد میکنه و توضیحی هم دیگه نمیده و از همه مهمتر اینکه آیا اصلاح امروز رو هم گفته بود یا نه؟

اگر مثلا دیشب در مورد اصلاح امروز یک خط هم نوشته باشه اکیه وگرنه...

نقاشیاش قشنگه ، خصوصا رنگین کموناش

صرفا یکی از پستاش که در مورد حفاری ( به معنای لغوی ) توضیح داده بود برام جالب بود :دی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
من موندم دارن میبینن یک هفته هر روز دارن معاملات شستا را باطل میکنن چون دیواری کوتاه تر از شستا پیدا نمیشه چه اصراری دارن دائم میرن تو صف خریدش بعضی کانال ها هم کارشون شده سیگنال روزانه شستا

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
الان رفتم پرتفویم دیدم ختراک قرمزه رفتم کدال چک کردم دیدم افشا الف زده در مورد گرفتن مجوز افزایش قیمت ببینم این سهم کردن که من کلی تو منفی خریدم بالاخره ابادمون میکنه یا نه .......تا شنبه ......... فقط امیدوارم به اصلاح بازار برخورد نکنه

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
مدیرعامل گروه خدمات بازار سرمایه سهم آشنا در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: سهم آشنا اولین کارگزاری است که توانسته سامانه احراز هویت غیر حضوری را با رعایت تمام الزامات فرآیندی و کارکردی راه اندازی کند و از این پس فعالین بازار سرمایه می‌توانند بعد از ثبت‌نام در سامانه سجام و دریافت کد پیگیری ۱۰ رقمی، برای احراز هویت وارد سامانه ashena.ir شوند.
فکر کنم اینا هم مثل بقیه کارگزاریا منظورشون از غیر حضوری فقط ثبت نام و ورود اولیه اطلاعات باشه و برای تایید هویت و امضای برگه های قرارداد و ...باید بری به شعب یا دفاترشون....
البته تو سایتشون گشتم چیزی ندیدم
شما اگه خودتون ثبت نام کردید یا اطلاعی در این خصوص دارین ممنون میشم اعلام کنید
کماکان دنبال یه کارگزاری هستم که صفر تا صد غیر حضوری باشه...

Last edited:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

من به شخصه تا بحال ندیدم سهمی رو بگه که جا مونده از بازار نیست! هر سهمی بپرسی میگه جا مونده از بازاره و بالای 100000% رشد خواهد داشت.
ولی یه عده ای روی حرفش حساب میکنن و با هر سیگنالی که میده معمولا یه سری افراد که کم هم نیستن شروع به خرید میکنن.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
من امروز تا تونستم فولاد و فملی گرفتم. پالایشی هم شنبه شتران راه بده میگیرم ، بعد میشینم تا اصلاح تموم بشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من به شخصه تا بحال ندیدم سهمی رو بگه که جا مونده از بازار نیست! هر سهمی بپرسی میگه جا مونده از بازاره و بالای 100000% رشد خواهد داشت.
ولی یه عده ای روی حرفش حساب میکنن و با هر سیگنالی که میده معمولا یه سری افراد که کم هم نیستن شروع به خرید میکنن.
توی این یک هفته ای که دارم درباره بورس مطالعه و تحقیق میکنم، توی تلگرام و سایت ها و انجمنهای بورسی صدها نمونه ازین افراد دیدم که میاد تحلیل میذارن و به حدی مخ کاربر رو شستشو میدن که طرف باور میکنه اگه همین الان تمام داراییشو اون سهم نخره باخته
بماند که منم گوگل یکی دوتاشو خوردم و ورود کردم و البته ضرر هم کردم
اگه یه فرد واقعا میخاد سرمایه گذاری واقعی توی بورس داشته باشه باید علم و تجربشو ببره بالا و گرفتن سیگنال به واسطه این و اون رو بذاره بعد از تحلیلایی که خودش انجام میده
بهترین کاری که میتونه کنه اینه در زمان یادگیری و بالا بردن تجربش فعلا سهام نخره و یا اگه میخره، کم ریسک مثه صندوق بخره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شاید صرفا چون یک بانو هست ( در این مورد خاص ) بیشتر مورد توجه قرار گرفته.
شاید نه ، قطعا ! :p
1 - کسی که خودش توانایی تحلیل داشته باشه حتی ناچیز ، نیازی به معرفی توسط دیگران نداره
2 - کسی که تازه وارده تا یادبگیره میتونه با ریسک ، صرفا بر مبنای معرفی دیگران خرید بکنه ولی اونی که بعد از مدت طولانی ای توی بازار باشه ولی بازم هیچ پیشرفتی توی تحلیل بنیادی یا تکنیکال یا حتی بررسی ساده شرکت نکرده باشه و بازم آویزون باشه واسه گرفت سیگنال ، باید به عقلش شک بکنی
pokey.gif

3 - من خودم نمیشناسمش ، اسمشو همین پی تی شنیدم ! اما اینکه دوستمون گفتن تا سهمی رو معرفی میکنه ، صف میشه ، بازم مشخصه چه مدل آدم های ساده ای رو دور خودش جمع کرده ...
4 - اینکه اون دوستمون میگه ، " هر سهمی رو به اسم جامونده از بازار و ... " معرفی میکنه یا تخمین بازده هزاران درصدی میده ، اینجا هم معلومه چیزی بارش نیست !
5 - توی این بازار ، بی سواد ترین آدم هم سود میکنه و امثال این آدما هم فقط جولون میدن تا زمانی که موقعش برسه و گم و گور میشن تا اون موقع هم واسه خود و صاحابش کلی پول جمع کرده
jealous.gif
( اینم اموجیش :p )

با این نظرات شخصی ، به نظرم حرفای این آدم هیچ ارزشی نداره
کسی حرفش ارزش داره که چیزی رو یادبده نه اینکه اسم سهم بده . تازه بزار بازار خنثی یا رکودی بشه ، ببین سهم معرفی میکنه یا نه
191.gif

و اون کسی که برای خودش و سرمایه خودش ارزش قائل باشه ، دنبال سیگنال گرفتن نیست

از طرفی به شخصه به عقل زن ، شک دارم :D . آدمای به شدت اعصاب خورد کن ، رو مخ ، دیر دوزاریشون میوفته و الی آخر ! کلا خانما دید خاصی نسبت به زندگی و اتفاقات پیرامونشون دارن و برای همینه که با وجود زیاد بودن نسبت زن ها به مرد ها ، زن های موفق خییییلی کم هستن !!!
یه جمله هم یادگرفتن که زن با مرد برابر نیست و عقب بودن خودشون رو تو جامعه گردن این مورد بندازن ! توی ایران محدودیت ها واسه خانوما زیاده ، اروپا و آمریکا و کلا کشورهای پیشرفته چرا خانومای موفق کم هستن ؟:rolleyes:

این خانم هم ، صرفا چون " زنه " جدای اینکه افراد تازه کار و ساده رو دور خودش جمع کرده ، آدمای هول هم جمع کرده :p
خلاصه که یوقت سرمایه و اختیار زندگی خودتون رو دست زن نسپرید
bag[1].gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نمیخوام از مهناز صادقی حمایت کنم ، مثل بعضیام نیستم بی دلیل بخوام کسی رو مسخره کنم ! ولی کمتر از یک سال پیش تنها کسی که از رسیدن به شاخص میلیونی ( اونم نه تا چند سال دیگه و خیلی مدت کمتر ) داشت حرف میزد و همه داشتن مسخرش میکردن مهناز صادقی بود !

بالا