شاید صرفا چون یک بانو هست ( در این مورد خاص ) بیشتر مورد توجه قرار گرفته.
شاید نه ، قطعا !
1 - کسی که خودش توانایی تحلیل داشته باشه حتی ناچیز ، نیازی به معرفی توسط دیگران نداره
2 - کسی که تازه وارده تا یادبگیره میتونه با ریسک ، صرفا بر مبنای معرفی دیگران خرید بکنه ولی اونی که بعد از مدت طولانی ای توی بازار باشه ولی بازم هیچ پیشرفتی توی تحلیل بنیادی یا تکنیکال یا حتی بررسی ساده شرکت نکرده باشه و بازم آویزون باشه واسه گرفت سیگنال ، باید به عقلش شک بکنی
3 - من خودم نمیشناسمش ، اسمشو همین پی تی شنیدم ! اما اینکه دوستمون گفتن تا سهمی رو معرفی میکنه ، صف میشه ، بازم مشخصه چه مدل آدم های ساده ای رو دور خودش جمع کرده ...
4 - اینکه اون دوستمون میگه ، " هر سهمی رو به اسم جامونده از بازار و ... " معرفی میکنه یا تخمین بازده هزاران درصدی میده ، اینجا هم معلومه چیزی بارش نیست !
5 - توی این بازار ، بی سواد ترین آدم هم سود میکنه و امثال این آدما هم فقط جولون میدن تا زمانی که موقعش برسه و گم و گور میشن تا اون موقع هم واسه خود و صاحابش کلی پول جمع کرده
( اینم اموجیش

)
با این
نظرات شخصی ، به نظرم حرفای این آدم هیچ ارزشی نداره
کسی حرفش ارزش داره که چیزی رو یادبده نه اینکه اسم سهم بده . تازه بزار بازار خنثی یا رکودی بشه ، ببین سهم معرفی میکنه یا نه
و اون کسی که برای خودش و سرمایه خودش ارزش قائل باشه ، دنبال سیگنال گرفتن نیست
از طرفی به شخصه به عقل زن ، شک دارم

. آدمای به شدت اعصاب خورد کن ، رو مخ ، دیر دوزاریشون میوفته و الی آخر ! کلا خانما دید خاصی نسبت به زندگی و اتفاقات پیرامونشون دارن و برای همینه که با وجود زیاد بودن نسبت زن ها به مرد ها ، زن های موفق خییییلی کم هستن !!!
یه جمله هم یادگرفتن که زن با مرد برابر نیست و عقب بودن خودشون رو تو جامعه گردن این مورد بندازن ! توی ایران محدودیت ها واسه خانوما زیاده ، اروپا و آمریکا و کلا کشورهای پیشرفته چرا خانومای موفق کم هستن ؟
این خانم هم ، صرفا چون "
زنه " جدای اینکه افراد تازه کار و ساده رو دور خودش جمع کرده ، آدمای هول هم جمع کرده

خلاصه که یوقت سرمایه و اختیار زندگی خودتون رو دست زن نسپرید