• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سهامی که امروز تا ساعت 10 صف خریده بودن و با قیمت مدنظرم راه نمیدادن الان همشون تو کف قیمت صف فروشن و هیچ خریداری نیست!
نمیدونم این بازار واقعا عجیبه یا من خیلی ناواردم
مجددا منفی شدم:(

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سهامی که امروز تا ساعت 10 صف خریده بودن و با قیمت مدنظرم راه نمیدادن الان همشون تو کف قیمت صف فروشن و هیچ خریداری نیست!
چندتا پست قبل تر گفتم ، بازار نیاز به اصلاح داره و ریسک ورود بالاست
اونایی که از قبل داشتم رو نگهداشتم و حدود 20% سبد رو نقد کردم
اواخر اصلاح و زمانی که بازار هنوز روند صعودی رو شروع نکرده ، خرید میکنم

احتمالا تا 1 هفته یا حداکثر 2 هفته این اصلاح طول بکشه
قدرت شاخص برای صعود کمه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

به بورس شخمی ایران خوش امدی.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
زمان مناسب برای ورود شبریز و وبصادر

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

• Like
Reactions: hsn

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چندتا پست قبل تر گفتم ، بازار نیاز به اصلاح داره و ریسک ورود بالاست
اونایی که از قبل داشتم رو نگهداشتم و حدود 20% سبد رو نقد کردم
اواخر اصلاح و زمانی که بازار هنوز روند صعودی رو شروع نکرده ، خرید میکنم

احتمالا تا 1 هفته یا حداکثر 2 هفته این اصلاح طول بکشه
قدرت شاخص برای صعود کمه

شما خودت استادی ولی به نظرم دستکاری مشهود بود و هست ( با توجه به صحبت های دیشب مسئولین ) این کاهش قیمت ها هم پیش بینی میشد.

شپنا که بعد از مدت ها راه داده بود مثل بنز صف فروشش صفر شد... به نظر من شنبه مشخص میشه که رکب بوده یا واقعا رفته تو فاز اصلاح ( و شایدم ریزش ) :دی

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
شما خودت استادی ولی به نظرم دستکاری مشهود بود و هست ( با توجه به صحبت های دیشب مسئولین ) این کاهش قیمت ها هم پیش بینی میشد.

شپنا که بعد از مدت ها راه داده بود مثل بنز صف فروشش صفر شد... به نظر من شنبه مشخص میشه که رکب بوده یا واقعا رفته تو فاز اصلاح ( و شایدم ریزش ) :دی
البته شپنا تو بازار استثنا هست !

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

شما لطف داری
البته حرف شما درسته ، نمیشه درمورد کل بازار بگیم اصلاح داریم ! مثلا شرکتی رو خود من 3 روزه کم کم و پلکانی خرید میکنم . به قیمت رسیده و احتمالا حداکثر 10% دیگه میریزه . شاخص بیشتر از سهم های بزرگ میادش
پس الزاما نمیشه گفت کل بازار اصلاح میخوره ولی اگه سهم شرکت های بزرگ اصلاح بخوره ، قطعا روی شرکت های کوچیک مثل همونی که من گرفتم تاثیر میزاره و شاید تا 20% هم سهم رو بکوبونه .
از اونطرف بازار باید رشد بکنه چون درآمد شرکت ها صعودیه و دارایی هاشون هم روز به روز گرونتر میشه
ولی هرچقدر هم که بازار صعودی باشه باید اصلاح بخوره
دولت اصلا خوشش نمیاد این اصلاح زمان عرضه داراها اتفاق بیوفته ...
پس شاید با همون دستکاری ای که شما میفرمایید ، میخوان اصلاح رو به شکل مصنوعی به بازار القاء بکنن . بازارهم نمیتونه مصنوعی یا طبیعی رو تشخیص بده و مسیر روند جدید رو پیش میگیره
اما هرچی اصلاح بخوره و شرکت ها قیمتشون پایین بیاد و ارزنده بشن ، علاقه به خرید بالا میره و هیچ موضوع مصنوعی یا طبیعی ای نمیتونه جلوشو بگیره
اونجاست ک مجدد صف های خرید شکل میگیرن و اونجا هم دارا ها میپرن اون وسط و خیلی خوب روی اون موج صعودی سوار میشن و دولت هم بخشی از کسری بودجه رو جبران میکنه

ریزش درصورتی اتفاق میوفته که سهم خودش مثلا 40% حباب داشته باشه و قیمت دلار ثابت بشه و بدونیم تا 2 سال آینده تغییر محسوسی نمیکنه . مثلا بدونیم طی 2 سال آینده قیمت دلار کلا 20% رشد بکنه . این اتفاق منجر به ریز میشه و اون سهم هایی که تو قله باشن یهو قیمتشون یک سوم میشه و اونایی هم که حباب ندارن حداقل 30% الی 40% میریزن ...
علت اصلی هم اینه که مردم فکر میکنن دلار تا 2 سال آینده ثابت میمونه ! ولی بعد از حداکثر 1 سال یا حداکثر 2 سال میفهمن نه دلار همیشه صعودیه ...
فقط فنرش رو نگه میدارن ، اونجا دوباره سیکل صعودی شروع میشه . اون زمان بهترین زمان برای وروده در حدی امن میشه که ارزش داره سرمایه های کلان وارد بکنیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در مورد پالایشی ها اطلاعی ندارم
ولی پالایشی ها زمانی که تحریم ها و فشار های خارجی توی اوج باشن ( مثل الان ) ، یجورایی کف قیمتی هستن ...
یعنی شما اگه تصمیم به خرید بگیری ، بعد از مشخص شدن تکلیف ایران ، شاهد رشد خیلی بالایی خواهی بود :cool:

من خودم ندارما ولی از اونجایی که وضع کشور نمیتونه اینشکلی و توی این فشارها ادامه پیدا بکنه و قطعا تصمیماتی میگیرن ، در نتیجه خرید پالایشی ها میتونه یه جور شرط بندی کم ریسک روی معدن طلا باشه
ugly_paranoid.gif

میان مدتی و کوتاه مدتی هم که با تکنیکال و بنیادی و جو بازار میشه تشخیص داد که من از اوناش اطلاعی ندارم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تا بازار منفی نشه مگه سهامدار میتونه به سهمه مورد نظرش برسه ؟
من عاشق این بازارم در صورتیکه نقد باشی یعنی ارزش داره اگر پول قلمبه ای داری صبر کنی تا مثه امروز بدون دردسر پرتفویت رو ببندی
این همه تو صف خیلی ها نشستن اول وقت و تا آخر وقت هم هیچی گیرشون نیومد اما الآن تو چند ثانیه میشه بدون دردسر بخری
خب این بده ؟

ضمن اینکه تو شرایط فعلی اصلا نشون نمیده این قرمزی آخر وقت بازار تا کی طول بکشه امکان داره یهو شنبه یا یکشنبه جای صفها عوض بشه
بخاطر همین اگر من نقد بودم امروز خریدم رو تکمیل میکردم و دنبال اما و اگر و خرید پله ای نبودم این خودش ریسکه یعنی اگر بازار زود برگرده تو بردی اگر دیر برگرده
تو ضرر میکنی اما بعدش که سبز بشه دیگه تو صف خرید نمیری

بستگی به استراتژی هر کسی داره بازار اما کلیتش جالبه
من بورس رو دوست دارم :)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دارا یکم چرا داره اینطوری میشه ؟! چه دلی دارن اونایی که رو 30000 تومن خرید کردن :(
دلم به حال اون پولایی که صرف صندوق گرون میکنن میسوزه

اینکه دولت حمایت بکنه یا نکنه و به خاطر اینکه دولت ممکنه حمایت بکنه و بالابره ، شرط بندی حساب میشه
ولی اون چیزی که منطقیه و شرط بندی حساب نمیشه و ریسک معقول هستش اینه که حتی توی شرایط الان که احتمال اصلاح هستش ، به قیمت NAV یا کمی زیر اون بگیری ...

اینکه تو قله بالای NAV بخریم که دولت حمایت بکنه و بالاتر بره واقعا شرط بندیه :rolleyes:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

اگر هدف اصلاح واقعی و یا ریزش باشه دیگه شپنا و شستا و شسپا و سیتا نمیشناسه ( به نظر من ) و به 95% سهم ها رحم نمیکنه و همه قرمز رنگ میشن منتهی وقتی کلیت بازار اکی باشه و کله گنده ها مطمئن باشن به سهمی مثل شپنا رحم نمیکنن و با کوچکترین اصلاح دوباره میرن تو صف خرید ( به صورت هماهنگ )

این دستکاری رو من توی #وتجارت هم دیدم معمولا وقتی بازار باز میشه راه میده برای خرید بعدش صعودی میشه دوباره یکم ریزش...

اینکه بازیگرداناش روی سهم موج سواری کنن ( نوسان گیری کنن ) به نظر من سودش بیشتره تا به طور مثال یک سهم 10 روز مثبت بشه...

شما لطف داری
البته حرف شما درسته ، نمیشه درمورد کل بازار بگیم اصلاح داریم ! مثلا شرکتی رو خود من 3 روزه کم کم و پلکانی خرید میکنم . به قیمت رسیده و احتمالا حداکثر 10% دیگه میریزه . شاخص بیشتر از سهم های بزرگ میادش
پس الزاما نمیشه گفت کل بازار اصلاح میخوره ولی اگه سهم شرکت های بزرگ اصلاح بخوره ، قطعا روی شرکت های کوچیک مثل همونی که من گرفتم تاثیر میزاره و شاید تا 20% هم سهم رو بکوبونه .

آقا شما از Google Text-to-speech استفاده میکنی :Dدمت گرم ولی واقعا اگر تایپ میکنی به فکر انگشتات هم باش :دی

من به شخصِ نوسانات امروز رو + میبینم حتی اگر چند روز هم ادامه داشته باشه، دیشب هم که اخبار رو دنبال میکردم این سیگنال داده شد که بازار باید بریزه و همیشه بازار صعودی نیست..

در مورد وبملت نظری ندارید؟ نمیخوام جنبه ی سیگنال دهی داشته باشه با اینکه خودم باهاش حال نمیکنم به نظرم بدجوری داره کف سازی میکنه و سهم ها رو جمع میکنن.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خیلی عجیبه
تقریبا 1500 تومن زیر NAV میفروشن
9 درصد اومده پایین :confused:
فعلا بیاد پایین بهتره..چون قراره همین روزا باقیمانده اش رو تا سقف 5 میلیون با قیمت روز واگذار کنند..

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دارایکم, خمحرکه, شستا و ... رو ناظر گند زد توش و بی قانونی محض کاملا مشهود بود آب از آب هم تکون نخورد
یعنی خمحرکه رو 40 روز پیش خریدیم دیروز و امروز تا 100 درصد مثبت رفت اما ناظر باطل کرد شستا هم همینطور و به آخر
واقعا قانون دست هر کسی رو باز گذاشته غیر از سهامدار
من با این وضعیتی که دیدم اگر سهمم بخواد بره مجمع باسه افزایش سرمایه قبل از بسته شدنش میفروشم بره
پترول رو ببینید گوشه پرتفوی من گندیده اصلا خبری از باز شدنش نیست خب میخ اگر میخریدم اون موقع ببین چقدر سود میداد
خدا صبر بده

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
در مورد وبملت نظری ندارید؟ نمیخوام جنبه ی سیگنال دهی داشته باشه با اینکه خودم باهاش حال نمیکنم به نظرم بدجوری داره کف سازی میکنه و سهم ها رو جمع میکنن.
با اینکه من خیلی این سهمو دوست دارم اما چون میخواد بره مجمع و اصلا معلوم نیست تا کی بسته باشه و بعدش چی بشه منکه فروختم
ضمن اینکه حقوقی اینقدر تو این دو هفته اخیر از این سهم نوسان گرفت خوبه کور نشد:rolleyes:

بالا