ببین اینکه توی منفی ها باید خرید بکنیم رو هم من باهاش موافقم و خودمم بیشتر مواقع یا تو روند منفی میخرم یا تو بازار خنثیتا بازار منفی نشه مگه سهامدار میتونه به سهمه مورد نظرش برسه ؟
من عاشق این بازارم در صورتیکه نقد باشی یعنی ارزش داره اگر پول قلمبه ای داری صبر کنی تا مثه امروز بدون دردسر پرتفویت رو ببندی
این همه تو صف خیلی ها نشستن اول وقت و تا آخر وقت هم هیچی گیرشون نیومد اما الآن تو چند ثانیه میشه بدون دردسر بخری
خب این بده ؟
ضمن اینکه تو شرایط فعلی اصلا نشون نمیده این قرمزی آخر وقت بازار تا کی طول بکشه امکان داره یهو شنبه یا یکشنبه جای صفها عوض بشه
بخاطر همین اگر من نقد بودم امروز خریدم رو تکمیل میکردم و دنبال اما و اگر و خرید پله ای نبودم این خودش ریسکه یعنی اگر بازار زود برگرده تو بردی اگر دیر برگرده
تو ضرر میکنی اما بعدش که سبز بشه دیگه تو صف خرید نمیری
بستگی به استراتژی هر کسی داره بازار اما کلیتش جالبه
من بورس رو دوست دارم![]()
ولی وقتی شاخص و سهم های بزرگ اصلاح بخورن خود به خود روی همه شرکت ها اثر منفی میزاره و فشار فروش رو توی اونا هم بالا میبره
اگه امروز خرید داشتی که مبارک باشه و بیخیال اصلاح باش
اما اگه کم خریدی یا بازم قصد خرید داری ، بزار یکم ارزون تر بگیر میانگین کم بکنی
به نظرم توی بدبینانه ترین حالت ممکن ، اگه کل سهم های دارا ، به خاطر اصلاح کاهش داشته باشن ، ته تهش NAV به 200،000 ریال میرسه ! ولی خیلی احتمالش کمه . پورتفوی دارا رو دقیقا نمیدونم چیه ولی یکم خوشبین تر باشیم در صورت وجود اصلاح NAV تا 220،000 میتونه پایین بیاد .شد 2000 تومن زیر قیمت NAV
تا کجا میخواد بیاد پایین ؟
تقریبا 10 درصد منفی
آقا شما از Google Text-to-speech استفاده میکنیدمت گرم ولی واقعا اگر تایپ میکنی به فکر انگشتات هم باش :دی
تایپ 100 انگشتی میکنم
![gap[1].gif](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fretrosmiles.github.io%2Fretrosmiles%2FQuickSmiles%2F7%2Fgap%5B1%5D.gif&hash=721bcc8553d41e7c681ada64673a7b11)
من زمانایی که بیکار میشم روی یک کتاب کار میکنم . رمانه ، مینوسیم تا زمانی که زمانش برسه ، منتشر بکنم
نه والا خودم بانکی نیستم ولی کسایی که بانکی میخرن رو دوس دارمدر مورد وبملت نظری ندارید؟ نمیخوام جنبه ی سیگنال دهی داشته باشه با اینکه خودم باهاش حال نمیکنم به نظرم بدجوری داره کف سازی میکنه و سهم ها رو جمع میکنن.

اون قسمتی که نوشتی به نظرم ، اگه با تحلیل و بررسی باشه ، همون واسه خرید یا نگهداری یا فروش کفایت میکنه
تو زندگی هر کاری عشقت میکشه و فکر میکنی بکن ، بعدا حسرت نخوری